9247
Kecskemét
-
praksi #2713 melyikben? :-D -
#2712 eccerű ICQ-s gamma... -
Torry #2711 Mivel játszotok?
Hátha elfut a geforce2-őn :((((
Basszameg de szar, nagyon elrontotta a hangulatomat... -
#2710 röggelt!
egy visszavágót praksi? :DDD -
praksi #2709 amúgy jó8! -
praksi #2708 deö! :-D
ráírom a homlokomra! :-DDD -
#2707 Ne dicsekdj:D -
praksi #2706 győztemö! -
praksi #2705 höhö, most LSL-el harczolok :-D -
Torry #2704 Áhhh...
Rombadöntött álom Gabyee :((((((( -
praksi #2703 az ICQ-n keresztül :-D -
Torry #2702 Basszus... áhh rohadék életbe!
Pedig már nagyon beleéltem magam!:(((( -
#2701 Basszus ez a halál 50 órája nagy vacak. A német tigris amerikai tank. Nem bírja elviselni a szakértő lelkem. -
#2700 Meg az is kiderült, hogy semmit nem ért a hardwarekhez. Még jó, hogy nem éltem bele magam annyira, mint Torry:) -
Gabyee #2699 Sajnos így van,ez a beteg ember véletlen a 9600pro árát mondta.Ebből ki is derül hogy semmivel nem tud olcsóbban szerezni cuccot,mint a boltban:(Ez van,nagyon sajnálom bár ez nem segít rajtunk.Én is kurva mérges vagyok,de ahogy a szerencsémet ismerem(nincs olyanom)ez nem is meglepő,legalább is számomra -
#2698 Hol?Jójáték? -
praksi #2697 na, nézem a filmet, majd re. -
praksi #2696 először betűtoronyban, aztán meg dámában, végül RPS-ben :-DDD vagy az uccsó döntetlen lett? -
#2695 Nemond, hogy nincs kártya! -
Gabyee #2694 Szasztok!
Torry sajnos rossz híreim vannak,le sem merem írni -
#2693 Miben? -
#2692 kabbeö! -
praksi #2691 legyoztem diót!!4 :-DD
-
Torry #2690 Hi -
#2689 hy Torry! -
#2688 bye! -
szando #2687 nah en mentem sracok, mer program van, byez all -
Torry #2686 Sziasztok! -
#2685 Baleset is volt. A Bethlen körút és a Rákóci kereszteződésben voltak rendőrök, meg egy mentő, most hogy jöttem haza. De nem láttam sokat a buszról. -
szando #2684 ok vagom :DDD -
praksi #2683 sztem se, mert már kész az igazságügyi orvos vizsgálata.
de akkor is, van ez a szemét bagázs, az lényegtelen, h lopnak-csalnak-hazudnak (kivételnek hatalmas tisztelet), és bármi történik ellenük, rávágják h a rasszizmus áldozatai............. -
#2682 egyébkéntis... ki sajnál egy többszörösen büntetett előéletű kancigányt,aki 3* elmenekült a rendőr elől az ösánba? -
praksi #2681 vagy roma, h ne jelentsenek fel rasszizmusért..... -
praksi #2680 CIGÁNY -
#2679 sztem nem fogják lecsukni a rendőrt... -
szando #2678 bahhh
mi az h c kategorias? -
praksi #2677 az van, h egy C kategóriás emberkét köröztek a rendőrök, egy rendőr elfogta, azt meg a kedves rokonok megtámadták. közben kijött az erősítés, az emberünket megbilincselték, de a helyszínen meghalt, az orvosi vizsgálat szerint vmi szívbetegség miatt. csakhogy egy MINIMÁLIS homokmennyiséget találtak a száján, az OCÖ kijelentette, h a homok miatt megfulladt, és h a RENDŐRT csukják le. most szólj hozzá. -
szando #2676 meselj -
praksi #2675 most éppen van egy eset egy rendőrrel, meg a C kategóriával..... -
szando #2674 aztan mi a nagy tortenes ott kecson?