Kecske? Mé?(Tm)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
nem tom még, mostanában sokat melózok, nem nagyon van idõm...de elvileg holnap még okés is lehet

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

ColdFire
Te ismered a Ferencz Ágit? 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Veled meg mikor lesz már ujra randi? 😄
SGBT (Super Gamez Biliard Team)
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
ugye? 😛
Shadowt utánna baszogattam is a dolog miatt 😄

Nem volt jogos a bünti coldfire😄😄 Igazad volt a cigányzene topicba!!!😄😄
ColdFire
én elõbb egy ismerõs quadjával küldtem 😊

cement
én veretem kocsival, kurvajooo 😄
muter rav4esevel keresztbe hosszaba negykerek meghajtas rulz 😄
most megyunk tobbiekkel az en kocsim utan kotni szankot es csapatni 😄 vicces lesz mert enyemen meg mindig nyari gumi van .D

respect to the man in the ice cream van

ColdFire
jah, kurvaanyát...
anyámék meg békéscsabára készülnek nagymama látogatóba menni, na a faszt...
...mert hogy én is menyjek má...

whiskeyman
a gecibe, milyen havazás va' odakint 😮

zolo
Satya gépe jól megy, csokigyárból Hetényfele haza mentünk egyszer kétszer, de volt hogy nem tudta beindítani, mert beadta a kulcsot az akku, a berúgót meg leszedte 😄DD

Nekem is Sr-em van, ha azzal vagyok a suli elõtt szoktam letteni a macskaköves parkolóban. De nem vagyok olyan elvetemült, hogy innen az ÁFEOSZ-tól motorral menjek 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

ColdFire
ike, 9a😊

hát nem tudom, én ilyen idóta vagyok, pedig tudom hogy nem tesz jót :l
de motoros cuccba csak nem megyek már suliba, bár egyszer motoroscsízmába mentem 😄

Jha, és te most 9dikes vagy?😊 Satya az srjével nagyon keni, párszor már majdnem otthagyta a fogát😄 Te te õrült, hogy tudsz ilyen kurvahidegbe motorozni?😄 Ma is láttam motorral voltál. Nekem RSem van, de ilyen hidegbe nem ülök rá, mert olyan izületes leszek, hogy 40 évesen nemtudok felállni egy székbõl.
ColdFire
am nem a kanyarból kanyarodtam ki, vagyis nem a kada parkolójából, hanem kiskörúton menten körbe, és a kadánál ugye van egy zebra kanyar elõtt, meg utánna...
nah az utánna lévõn gyalogos át, én olyan 60al mentem, lassítottam, egyszer csak fekszik a gép is, meg én is, kb 10 métert csúsztunk :\
bár biztos látványos lehetett, mert szikráztam mint a fene 😊
utánna mint kiderült, egy csavarra rámentem az elsõkerékkel, és mivel azzal is fékeztem, kormány keresztbeállt, és megtörtént a dolog...

végülis egy autós kedves volt, kiszólt hogy ne itt gyakoroljak hanem a tanyán 😉
:\

ColdFire
szegény én 😞
😊

ColdFire
ha jól megnézed a képt, az én tzrem mögött is van még1 tüzér, az meg a Koskáré, ha janeszt ismered, akkor õt is vszeg 😊

ColdFire
jah, janeszé, most 5öd éves 😊
A piros tzres én vagyok, szépen megfektettem a gépet, csuszott az út, és még rá is mentem valamire...
am mostanság Satyával járok mindig suliba, mindig beelõz, én meg kergetem 😄

cement
most irta coldfire h ove te vadbarom😄

A sárgba gilerás az Kadába jár felsõoktatásra, elég fura gyerek... A piros tzr meg szintén a kadába jár, de nem vágom kiaz. Hallottam hogy egyszer elesett amikor kanyarodott ki a kadából, szegény srác több helyröl hallottam vissza..
zolo
Azzal a sárga cuccossal valamilyen Janó van? Ha igen, öljétek már meg lécci 😄DD

cement
ez tevagy - e
majd elütlek a gecibe 😄

ColdFire
tényleg, malomnál motorosokat ki szokott látni? 😄
bár mostanság nem nagyon, de általában mindig ott állunk, ha gondoljátok oda lehet jönni köszönni, netán szájbabaszni 😄

Ezt a biciklit kell keresni:

cement
meghaltam -.-

ColdFire
éldegélünk

Mi van veletek?😄
Hogy vagytok?😊
Éltek még?😄
a jég az tényleg így keletkezik csak ez nem az egyszerû fajtából való volt.
egy ilyen supercella keletkezéséhez sok mindennek egyszerre kell összejönni,a felhõrendszerben feláramlás,széleken leáramlás,levegõ pillanatnyi páratartalma,hõmérséklete stb.
Összejött...

mumpic
Én úgy tudtam, hogy az ilyen nagy jegek azért keletkeznek, mert a levegõrétegeknek szélsõségesen eltérõ hõmérsékletük van. A magasban lesz egy kicsi jégszemcse, ami a sokkal melegebb rétegbe kerülve lebegni kezd a meleg miatt, vagy vissza is lökõdik egy szinttel feljebb, ott még fagy rá egy kis jég, és annyiszor süllyed és emelkedik+fagy rá valamennyi, amíg már elég nehéz lesz ahhoz hogy lepottyanjon, csak akkor már baromi nagy.

állítólag valami ilyen jelenség volt

A szupercella zivatarok

Szupercella zivatarok az egycellás zivatarok speciális esetei, amelyek hosszú idõn át (sok-sok órán át) képesek megmaradni. Ilyen jelenségek a felelõsek szinte minden jelentõsebb tornádóért az USA-ban, és a legtöbb olyan jégesõért, amelyben golflabdánál is nagyobb jégszemek estek. Szupercellák szélsõségesen nagy szeleket és hirtelen árhullámokat is okoznak.

Nem volt nagy esõ,az utcánk egy folyóvá alakult át és dõlt a kertbe a víz onnan a teraszra majd a konyha,fürdõszoba,elõszoba és az egyik szoba is kapott a jóból!
A szerencse az hogy 20-25 perc múlva elált,ha nem akkor elönti a házat a víz.Három húllámba jött,a harmadiknál kinéztem az ablakon és olyan volt mint amikor télen erõs köd van.A fákon,bokrokon nem sok levél maradt ami a kertben volt annak vége.Két szomszéd garázsa megtelt vízzel(60-70cm)próbálták szivattyúzni de a végén a kiérkezõ tûzoltók vették át az ügyet,este 10kor még nyomták!
Amúgy nálunk is ballagási buli volt,az összes ember vödrökkel,lapáttal,felmosóval rohangált(legalább ledolgoztuk a kaját😊,a kertbõl talicskával kellett kihordani a diónyi jeget(feltorlódott és nem tudot arra menni a víz amerre kellett volna)az utcán 1 óra múlva is erõs sodrású 15 cm víz hömpölygött.Az egyik rokonnál az mentette meg a házat a víztõl hogy beszomlott az udvar egy része(álva majdnem elfér benne!)és ott elfolyt a víz.A szerencse az hogy az autókat nem verte szét a jég.
Gondolom aki panelban lakik az ebbõl nem sokat észlelt,erre felé káosz és anarchia volt!
A városba állítólag nem mindenütt volt ekkora jég

óó, érettségi, de rég is volt...

a ballagásomat asszem végigröhögtem :-))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

zolo
Én meg maradok itthon, úgy döntöttünk osztálytársakkal hogy nem kockáztatunk :S
de sebaj, hosszú még az érettségi szünet 😊))))

Jóhogy faszom.
Kezdtem én is ijedni amikor láttam, mi lesz velünk este?😄
De úgynézki vége, max egy lightos esõ.

zolo
Egy éve ugyanekkor ( értsd ballagás) tapasztaltam utoljára ilyen jégesõt. Akkor motorral voltam , szerencsémre a Hetényegyházi autópályahíd alá be tudtam állni, különben nagyon megjártam volna.
Most meg ülök a hetényi buszon. Piárnál még csak dörgött , vízmûnél még mindig semmi, utána kevés kopogás, aztán kiért a busz az Arborétumhoz, rákezdett nagyon , a buszos nem látott semmit , alig talált egy fát, ami alá az újbusszal bebírt állni, mert mindenhol az útszélén autók voltak. 10 perc várakozás után tudott csak elindulni , egy megállót ki is hagyott , szerencsésen megúsztam , Hetényben már csak zuhogó esõ van.
Nagyon remélem elhalad gyorsan a város felett a felhõ, este még be kéne menni bulizni 😊

mumpic
Jégesõ baszki, lehet söpörni az utcán :S

ColdFire

ColdFire
nézelõdj majd suli után bennt a központban, a bringások közt

cement
dzsipok meg neveletlen parasztkölkök mindig is voltak, csak az a baj h egyre többen vannak :\

SNAKE01
egyre szarabb...

cement
eddig is ilyen volt...

Buci
naggyon fasza hely ez a Kecskemét...
ülünk bnõmmel a piár elõtt 1 padon, erre 2 kis 11-12 éves pöcs elkezd ugatni kb 30 méterrõl, h "SZOPTASD MÖG!!" meg stb.
1 idõ után már meguntam, és felpattantam, 1bõl szétspricceltek... de visszajöttek, és nyomták, amikor már lekurvázták, akkor nagyon kész voltam és majdnem el is csapattam magam...

aztán bnõm meg meséli, h ahogy ment haza az utcájában, 4 állat követte a buszról és leszólingatták, h menjen velük bulizni... még mázli, h nem lett semmigáz...

szal kecskemét ilyen fasza város...

carpe diem

ColdFire
kösz😊

Akkor jövõre talákozunk! Grat😉
ColdFire
felvettek kada😊

cement
séééééé
amugy auto mania topikban volt, eldurrant az agyam, de nem nagy szam ^^

"Dátum: 2007.04.18. 22:45 Adta: Punker
"DE BASSZAMEG MI A GECI KURVA ISTEN LENNE HA EBBEN A SZÁJBAKÚRT TOPIKBAN NEM KÖTNE BELE MINDENKI MINDEN EGYES SZAVAMBA?"

Szerinted?"

😄😄😄😄😄😄😄D😄😄:
cement
kösz :S

Buci
grat a pirospontjaidhoz 😄D
am. láttam híradóban, durva, multkor felénk is lövöldöztek meg bezúzták 1 kiskocsma kirakatát

carpe diem

cement
kemény jah 😄

ColdFire
lövöldözés volt, láttam

whiskeyman

Dandy Music Club az eredeti neve. De érdekes, mewrt van benne disco is (la fabrique) és rock koncertek az meg a dandy music club. Mert eredetileg a dandy vette meg.