9247
Kecskemét
-
Torry #3234 Kell bammeg! -
#3233 hy all!
énis hazaértemö!!!!
látod Torry? nincs a mag---->punnyadás a topig... :DDD -
Gabyee #3232 Torry,kő a hangkaresz vagy nem banyeg?
Amúgy hi mindenkinek,gépélesztésem volt az utóbbi napokban ezért nem nagyon jártam erre:( -
szando #3231 sziasztok!
nincs porges...
ugylatom a malom-tema nem valt be... -
Torry #3230 Sziasztok!
Megjöttem.
Látom hiányoztam.:D -
#3229 HAHÓÓÓÓÓ -
#3228 Van valaki? -
szando #3227 Reggelt! -
Yetike #3226 Apropó, dobos kerestetik egy hungarian heavy metal teambe, a feltételek, hogy legyen az illetőnek felszerelése és egy apró tudása, de ha nagyon vágja az se árt. Valaki jelentkező ? -
Marcus_ #3225 Engem nem,de Te vedd mán meg az én ATI 9600XT-met jó:)
Ja, van itt popper vagy azok már kihaltak??
LOÁL -
Gabyee #3224 Szija!
Nem érdekel valakit a Gef4 kareszom? -
#3223 Hi! Szerintem senki sincs itthon. Persze rajtunk kívül -
Gabyee #3222 Torry merre kószál?
Üdül ő is -
Gabyee #3221 reggelt(napot?:) -
szando #3220 nem metal, de paran (asszem)
reggelt!
itt kortyolgatom a milleremet eppen a gep elott es varom h valaki jojjon :) -
Gabyee #3219 Jó estéket! -
Yetike #3218 Rock kafé ? Csak nem metál arcok vagytok ? -
szando #3217 mit szolnatok egy Kecske? Me?(Tm) talihoz vmikor 20a utan (vagy elotte, de akkor en nem erek ra :D)
ha nagy a nyomas felolem rockcafe is lehet a helyszin :D -
szando #3216 halihooo
senki nincs errefele? -
#3215 Remélem is -
szando #3214 tanulni csak vizsgaidoszakban kell, nem olyan gyakran van am olyan :D:D -
#3213 :D ja csak tanulni sem ártana néha ha nem akarok 6évig oda járni -
szando #3212 nem baj, ugyis akkor vannak bulik :D
szegeden meg barmikor talalsz napkozben, ha szeretnel ;) -
#3211 Reggelt. Hú az de jó lenne! Bár mire kész lesz addigra már csak hétvégente nézhetem meg, hogy milyen. -
szando #3210 es remelem ez a diszko nem affele silveres igenytelen hely lesz, hanem nevesebb dj-k, jobb zene, jobb diszites, stb -
szando #3209 reggelt
pontosan, nem artana par uj hely. es a malom 48 %-a szorakozohely lesz, ebben benne van a mozi, egy nagy diszko, Leroy kavezo, stb. -
#3208 hat ja a sok nep alszik -
#3207 Na mivan, sehol senk? -
#3206 Csak rendbe kéne rakni azokat a parkokat, amik meg vannak. A Noszlopy előtt, ami van nagyon szép lehetne, ha lenne rá válalkozó, aki rendberakná. Amúgy meg már elegem van, hogy akárhova bemész szórakozóhelyre() mind tele. Szóval nem árt pár új hely. -
szando #3205 egyertelmu, hogy egy vallalkozo erdekei azt diktaljak, hogy penzt csinaljon... de ezt csak akkor tudja a malommal veghezvinni, hogyha van ra igeny. igeny pedig van.
jah, en lattam a terveket, sztem fasza lesz :) -
szando #3204 az a baj, hogy egy igenyes park megepitesere, gondozasara nem lenne penz...
de a malom tetejen lesz egy szep zold resz, padokkalmeg mindennel, szal reszben megvalosul. -
#3203 Sokféleképpen lehetett volna hasznosítani a malmot is,elhiheted...
a park viszont télleg jó 5let lenne ahelyettt a bevásárlócentrum helyett!
-
Yetike #3202 Világörökség részévé nyílvánítani, viccelsz ? :) A régi malom egyértelműen nem kellett oda, egy használaton kívül helyezett nagyterületet foglaló ipari komplexumnak semmi helye a város központban. Malom Center helyett viszont sokkal jobban örültem volna egy igényes parknak, amit szépen karbantartanak és gondoznak. -
#3201 reggelt mindenkinek!
én azon a véleményen vagyok,h. nem kell/kellett ide "Malom Center" ,helyette az eredeti malmot fel kellett volna újítani,és Világörökség részévé nyilvánítani,mert sztem míg le nem rombolták,addig Kecskemét nevével egybeforrott a Malom is... Csak egyes pénzes vállalkozók és kéőviselők érdekei azt diktálták,h. a Malom Centernek meg kell épülnie...
Viszont ha tényleg megépül,akkor az egyetlen ami számomra jó dolog lesz abban a gurány épületben (télleg... láttátok róla a terveket?),az a mozi...:D
-
Yetike #3200 A vásárlásnál mit old meg ? :) -
#3199 A mozisdolggal 1et értek -
szando #3198 Sztem meg jot fog tennikecskemetnek, es a lakoinak is. lehet, hogy kicsit durvabb lesza forgalom a koruton, de nem hiszem hogy sokkal tobb rosszoldala lenne a dolognak..
nem kell pestre menni bevasarolni, nem kell az isten hata moge menni moziba, es talan meg burger king is lesz fincsi hagymakarikakkal :DDD -
Yetike #3197 Régebben volt a suliban egy kérdőív, hogy szeretnénk e, ha lenne Malom Center. Én (természetesen) a Nem választ jelöltem be. Egyáltalán nem szeretem az ilyen helyeket, de ettől függetlenül magas szinten nem érdekel az egész :)
Szóval ha akarnak építeni, akkor építsenek, úgyse megyek a közelébe. -
szando #3196 Legyen mondjuk: Malom Center.
kinek mi a velemenye? hm? -
Yetike #3195 Huj fosgoj Praksi, látom nyitottál topicot, nagyon fain ;).
Már csak valami értelmes téma kellene a sok jóreggelt jónapot jóeste mellé.