Kecske? Mé?(Tm)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy Cement volt az?Úgy keverlek ám néha benneteket,lehet hogy csak a hetente változó logok miatt

ja, mondom, elit helyö! amikor volt a fent nevezett kaja, KETTÕ volt! csakhohy mivel ez SÖRÖZÕ, ezért nem a pingvineknek, hanem a pultnál kell fizetni

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Nem te voltál pár hete Veszprém rallyen?

LSL
Így jártam!

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Beszarás,pincér is van?

Ezt elcseszted haver,"praksi" kisbötûvel szereti viszontlátni nicknevét
Az enyém mindegy😄DDDDDDD
Amúgy szeva neked is😊
praksi,a címváltáshoz mit szólsz,akarsz csetelni róla???😄DD

ja, jó kaja van, amikor utoljára voltam, akkor asszem gulyásleves volt zöldbabfõzelékkel. és kihozta a pincér!

köhhömmm.....

LSL
Megint át kéne nevezni a topicot. Gabyee és Praksi magán csetszobája

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Ott ebédezel?Jó a kaja?
Na tényleg törpiek ilyenkor merre vagytok?

létezik, ott szoktam ebédelni! a Pákozdi csata u.-án van. atöbbiek is jöhetnének esetlegö....

Te kibaszol velem,létezik ilyen egyátalán?

öööööö....ez hol is van pontosan,határoljuk be kérlek(széchenyi city?)

hátööööö....
a Buborék Sörözö & Restaurantot ismered? egész kultúrhely, olcsó az ásványvizük :-DDD

Nemláttuk már egy hete
Elköltözött😄

Kivitelezhetõ ötlet
Mikor,hol??
Amúgy az én húrjaim is állandóan mocskosak,fõleg így nyáron😞Hogy a fenébe lehet tisztán tartani

Dióval mivan?

nem, szimplán mocskos, mintazállat.
te, ha már egy városban élünk, egy tanárhoz járunk, szal.... esetleg ne adjam át SZEMÉLYESEN? :-)

Egyértelmû hogy gyakorlásra gondolt itt mindenki,de akkor is nekem ez így hirtelen volt.Akartam kérdezni hogy tesód mióta gityózik és mióta jár a Tõkéshez?
A BtW lehet hogy kellene,nagy gond volna felnyomnod ennyit?
A Shadows-al meg ismerkedek késõbb,meg dc-rõl majd leszedek párat.Zárva voltak az üzletek,nyáriszünet vagy mi a f...?Miért kell új húr,eltépted?😄DDDDDD

LSL
Nekem csak annyi volt a momentó, hogy vmi fa lapot kellett tartani, amíg a 'mester' drótot vág meg összeköti (kb5 perc) de elég is volt hozzá.

én is :-)
reggel (11:00) kinézek, épp egy picit esik, na mondom nem kell ide esernyõ. naná hogy kellett! elmentem húrt venni (naná h az összes bót be van zárva), és másfél óra alatt rongyá áztam....

nem írtál sokat.
anno a tesómmal is megcsinálta ezt, h a kiscsaj telszámát megadta neki, de ebbõl se lett semmi. inkább bcsak annyi, h tudjál kivel szólót/ritmust gyakorolni..

én ma funky jazzt tanultam! elég nehéz, de nagyon frankó. a báj dö véj jó minõseggû, 95 mega.......
viszont ha akarod, nyomhatok föl pár Shadows számot, h ismerkedj velük :-)

Baszott sokat írtam,nyem?

Szasztok!
A 2200huf az BlueStrings made in USA😄Viszont ezért az árért marha jól szól
Vótam órán!Megyek be épp végzet egy kicsaj,aszondja Tõkés cseréljünk gyorsan telszámot,hívjuk majd egymást és lehet együtt gyakorolni.Merthogy Õ "is" kezdõ
Eléggé meglepõdttem,mert akkor estem be,erre már össze is akart minket "boronálni" elkezdett ott intézkedni😄
Nem akartam már mondani,hogy az idõbeosztásunk nem biztos hogy eggyezik,de ez olyan természetes volt a Janibának hogy csak na!Én,meg a kicsaj köpni-nyelni sem tudttunk,fölírta a telefonszámokat odanyomta a kezünkbe azt kalap-kabát.Na mondom ez fasza,szerintem életünkbe elõször és utóljára találkoztunk😄
Az óra nagyon faja volt,újjgyakorlatokat vettünk,nagyon jól elmagyaráz mindent,ez tetszik.Mondta hogy fél óra gyakorlás éppen elég eleinte(naponta)Valami Shadows együttes számait fogjuk késõbb gyakorolni.Ma is bénáztam rendesen,de azt mondja jól mozgnak az újjaim,lesz ebbõl valami😄
Nekem még szokatlan ez az együtt gitározás,de úgy néz ki hozzá kell hogy szokjak.
Mit akarsz felrakni a kamrába,a By the Way-t?Az nekem megvan,csak elég szar a minõsége.Ez milyen,elég jó?Ha jó lehet hogy kell!Mennyi mega?

LSL
Qva élet ma hogy eláztam!

Hi all!

LSL
Hahó

Gab, hun a viharba vagyol??? most berakjam a kamrába, vagy ne?

Gab, mekkkvan a Báj dö véj!

hi!
bocs h nem írtam, csak szarrá áztam az esõben, most meg órára megyek.....

HI!

vagyok

Senki sincsen?

Szépjóreggelt!

2200??? milyen fajtát veszel?

Júúúúúúúúj de hüle vagyok,jóvanna értem mit beszélsz:-D

Nah akkor újra😄

Hát azt már eleve reméltem, hogy benned megbízhatok, de mostmár Te is mondtad, hogy igen, megbízhatok benned!

Ez se sokkal jobb😄

Mi ez a múltidõ?
"gondoltam,reméltem":nemértem

Hát azt gondoltam (reméltem), hogy benned megbízhatok.

Ismerem mindkettõt,a Gerénél csak egyszer voltam.Hát nincsenek elhalmozva dolgokkal!
A Violinba "szoktam" járni,ottan vettem a Zoom pedálomat is.Sok lehetõség nincs kis városunkban,az árakat nemtudom megmondani,fõleg nem basszhúr témában😊
Én 2200hufér szoktam venni a 8ast

a Violin van a Kéttemplomközben, ahonnan szoktál húrt, pöngetõt, Ibanezt, stb. vásárolni :-D csak h basznák szájba magukat, kurva drágán adnak mindent. a Szil-Coop mellett van a Gere Hangszer, egy pics*nyi (Szabinától bocsi :-D) méretû garázs, ott azt mondom korrekt áron ad mindent, csakhogy ott a semminél is kevesebb van....

Torry,megpróbálom intézni.Bennem 99% megbízhatsz,nem vagyok egy gengszter alkat😄(vigyázz mert ott van az 1%😊
praksi:Nem a kéttemplom közi valamelyik ebbõl?Én ott szoktam venni húrt,pöngetõt,Ibanezt stb.😊
Ki ez a Gere&Violin?

jóestééééééét!

télleg, Gab, azt nem tod véletlenül, h a Gere hogyé adja a húrokat? olcsóbban, mint a Violájn?

Hát Téged sem, szóval izgi lesz, viszont a kari kellene nagyon.

Elõször fogok üzletelni én is vele.Igazából nem ismerem,csak az unokabratyóm által,õ ajánlotta,õ régebb óta ismeri.
Szerintem megbízható csávó lesz,legalábbis muszály lesz megbíznom benne,ha nem akarom a gatyámat is eladni egy kibasz vidkareszért😞
A Te szemszögedbõl nem tudom ezt megállapítani,neked kell eldöntened.Elvileg engem sem ismersz,vagy igen?😄

Hát csak akkor annyit, hogy megbizható-e meg hogy nem vág át, ez érdeklene.

Szvsz nincsen

Muszály ezt most megmondanom,van ennek jelentõsége a számodra?

Hi Gabyee!

Honnan ismered azt a csávót akitõl a kártyát veszed?