9247
Kecskemét
-
#4674 igen -
#4673 ez free program Debi? -
flashX #4672 A külön tápik!!!! -
flashX #4671 ok -
#4670 nyissunk 1 külön tápikot!
oda mindenki berakhatja a sajátját!
-
#4669 nehogy kissebbe rakd be, mert nekem akkor már nagyon kicsi lesz (1400*1050-es felbontásba vagyok... :D) -
#4668 nagyon fasza!!!!!!!
majd küldözgesd ár át ezeket msn-en, mert nagyon állat! -
praksi #4667 de akkor már kisebbre csináld, ha mindenképpen be akarod rakni...... -
flashX #4666 ez má állat -
#4665 höhö pivot rulz -
#4664 -
flashX #4663 LOL -
#4662 Jó reggelt Kecskemét!!!! -
#4661 KILLBILL RULZZ!:D
Pivot Stick figure animarorral.
Have FUN! -
#4660 -
flashX #4659 jah, de ez nem logo, vagy mondjam inkább nick képnek? -
#4658 Ez akkor van ha kiveszed a logot... -
#4657 ez a logója...
nem láttad még másnál?
C=copyright... ez is elég feelinges, legalábbis sztem -
flashX #4656 mért nincs logód? -
szando #4655 boldog karácsonyt mindenkinek!
pár napra elmegyek aztán fellendül a topig.. 80 új üzi.. :D
még ilyet :D -
#4654 fúj de randa -
flashX #4653 na ez cecca!
-
praksi #4652 mivel tegnap elmaradt, ezért mostan:
Boldog Karácsonyt! -
Gabyee #4651 Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozónak,különös tekintettel a kméti bandára! -
flashX #4650 nyeked izs -
#4649 Tudom ismerem,csak 1 röpke megjegyzés volt. -
#4648 Nagyon egyet értek az előttem szólóval! Annó mikor játszották HBo-n én is néztem, de sajnos nem láttam minden részét. Ezt elkerülendő most felveszem. Csak az zavar hogy teli lesz hülye karikákkal. Ez egy olyan film amit még DVD-n is hajlandó lennék megvenni, pedig az ritka. -
#4647 ez csak tíz részes "sorozat", és attól függetlenül,hogy a faszláma kismarci kedvenc sorozata, télleg jó, és érdemes megnézni -
#4646 Boldog Karácsonyt! -
flashX #4645 höhö:P -
#4644 Az elit alakulat kismarci kedvenc sorozata... -
flashX #4643 de mos komolyan -
#4642 ne kötöszköggy! :P -
flashX #4641 taleviziózás történetének vagy mozi történetének? -
#4640 Az HBO saját produkciója, Az elit alakulat címmel induló tízrészes tévésorozat. Az elit alakulat az amerikai hadsereg egy második világháborús különítményének történetét dolgozza fel. A sorozat az amerikai hadsereg 101. számú légi hadosztály 506. számú ezredének történetét meséli el. Az elit alakulat a televíziózás történetének eddigi legköltségesebb alkotása: 120 millió dollárba került a 10 epizód forgatása. Stephen E. Ambrose történész-író éveken át gyűjtötte könyvéhez az anyagokat. A katonák magánlevelezéseiket is a rendelkezésére bocsátották. Ezekből az apró töredékekből rajzolódott ki az író számára a soha nem tapasztalt perspektíva a történelem legvéresebb háborújáról. Fény derül a csapaton belüli viszonyok láncolatára és arra, hogy ezek a katonák szinte kivétel nélkül megbíztak egymásban és feláldozták volna az életüket egymásért. Az alkotók a lehető leghűségesebben akarták tetteiket és szenvedéseiket ábrázolni. Több mint ezer állandó katonaviselt, kalandvágyó és megszállott statisztával dolgoztak a filmesek.
-
#4639 Jövő hét szerdától elkezdik adni az mtv-n az Elit alakulat részeit!!!!
SZVSZ nagyon jó kis sorozat, aki szereti a hborús filmeket, az nézze meg!!!
Bővebb infó...
-
#4638 akkor te biztos duplán kaptál... :D -
flashX #4637 -
Torry #4636 De én egyszer sem voltam VIP.
Soha nem vettem. -
#4635 Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet kívánok mindenkinek!