Kecske? Mé?(Tm)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak csütörtökön😊Milyen volt az évnyitó?Nálunk énekelt valami kiscsaj de olyan hamis volt szegény mint a szomszéd ölebe
Aztán dumáltak sokat,de annyira nem figyeltem hogy egy szót nem tudnák visszamondani.
Ja meg a bizit le kelett volna adni Én meg baxtam elvinni.A melóhelyrõl is alig bírtam meglógni!
Szal jól kezdõdik ez a tanév is

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
ki ne ejtsd még egyszer a jelenlétemben ezt a szót!!!! :-DDDD
és különben is, a jó egészség titka napi 3-40 szelet zsíroskenyér :-DDD
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Inni kell sok iskolatejet
😄DD
Na nekem azért nem ilyen jó ám a kedvem:/
amúgy nálunk mostantól kezdve irányelvek lesznek az oktatásban. vagy mik. szal évente fog változni, idén az "Egészség" lesz az irányelv.
bár fasza lenne, számtech-óra az Arborétumban

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Hát LOL vót az egész
Összecsaptak minket egy másik osztállyal most megint vagyunk vagy 40-en.Az egyik fele 15re a másik(köztük Én is)meg 3/4 16ra fog járni,faxa nyem?
Ja és a tanárok is keverednek,matek,töri is más lesz😞
Fuck

még szarabbá teszi a helyzetet az, h mi vagyunk a legidõsebbek.....
Mentem hunyni,good night all people!

és milyen dolgok nem mûxenek?
Houston baj van,nálam sem jók ezek a dolgok😞De csak Exploriba,Operába OK.
milyen hápogó???
Gab! sajnos nekünk még van énekzene,egy nagyon "fasza" tanárral...😞(((
praksi! nekem a jobb oldali gityó jobban teccik... 😄DDDDDDDDDDD
és végül,vagyis inkább nézzétek oda ezt az elejére😄, szija Szabina!!
Hápogtatót vigyem?

Neki mindegy az idõpont mert nekem teljesen,csak ne hajnali 5 legyen!Szomb délután jó?
ez nem az enyimé, az enyim a gallerimben vanik, ez csak egy demonstrációs példány a hüvelykujj-támaszra :-DD
Említettem hogy kétszer írta fel a Tõkés a cuccot a lemezre és a Shadows cumó lemaradt.
Na az elsõ igaz a másik nem mert rajta van csak hi-fivel kell lejátszani,amit mondott is csak én akkor már a feladatra koncentráltam😄(mondjuk az érdekes hogy a cd-rom nem jelzi kifele meg nem is játsza le)
a
pontosan hány óra is? :-DDDDD
a másodikra meg mit mutogatsz teeeeee, zsíroskenyérek réme!! megválaszoltam, nem? még ha saját magával is, de akkor is.....
(persze csak akkor ha tudom követni a Mestert,lehet hogy Õ egybõl a Child In Time szólóit akarja velem pötyögni,azonos ritmusban😄)
A másodikra meg:

na, most már nem hagylak kétségek közt vergõdni, íme egy kép:
az a kis feket vacak a fehér koptatón a hüvelykujj-támasz :-P
csak még a tavalyit se fizettük be... :-DDDDD
és a te kedvedért: a hüvelykujj-támasz az egy olyan lófasz, amin hüvelykujjat támasztanak. :-DDDDD
Az osztálypézt meg ne is mond,tavaly majdnem tömegverekedés tört ki az egyik "pénzbehajtásnál"

Én szept. végén veszem a könyveket. A fõsulis jegyzetek sajnos sokkal dárágbbak mint a gimis könyvek

Megint valami tüzijáték?😛
vagyok
Egész hétvégén ráérek,kivéve ha pengetek,számgépet buherálok vagy tanulok

9.osztály,akkor most kezted a gimi idõszakot?Nyelvet kell tanulni?
Én 10.megyek ezért nem is értem a biosz 11-et😄
Egy 11 könyvét hoztam volna el???

hétvégén mikor érsz ráö?
amúgy általányosba járol még

nem neked lesz ballagás meg szalagavató meg érettségi meg anyámkínja!
a Te idõd is el fog jönni :-PPPPP