9247
Kecskemét
-
flashX #4834 sztem jó, nekem tetszett. -
praksi #4833 ez milyen film volt? -
Gabyee #4832 -
flashX #4831 én szeretem stephen kinget, és nem mindenkit evett mek -
Gabyee #4830 az a King csákó meg egy szadista,pszihopata,elmeroggyant állat -
Gabyee #4829 ja szerintem hihetetlen nagy butaság volt,mondjuk tegnap néztem a Hero-t is úgyhogy annak az árnyékából nézve meg főleg:P
az a dög legalább megzabált mindenkit?(nem néztem végig) -
flashX #4828 tegnap vót a Cujo a tv2-őn.
látta vki? -
#4827 amiota kitalálták ezt, csakugy szórják! -
#4826 egyébként énis kaptam büntipontot mert a humoros és aranyos képek fórumba írtam h nem tud-e vki egy jó linket a power dvd-hez (jó ez télleg nem oda tartozik, de ott voltak a legélénkebb emberek, s nekem gyorsan kellett) -
Gabyee #4825 érdekes anomáliákat vélek felfedezni a topik szerkezetén belül,mintha eltünt volna pár hozzászólás:D
praksi:jó sok lóvé de biztos megérte:-
használd egészséggelKadafalu meg messze vanmég hozzátok sem jutok el nemhogy oda:/ -
#4824 töröltem őket, [email protected] tudsz kérni házigazda jogot és akkor meg tudod oldani az ilyeneket te is. -
praksi #4823 Gab!!!!
megvan a falbontó kisipari eszköz!!!! (kocsordi tanács részirül is megadva a zengedély!)
igaz, elment az egészre 65 ezer pénzem, de megérteee!!!!!
ha kíváncsi vagy majd egyszer ugorj el Kadafalvára megnézni
-
szando #4822 nem főtér, lottózó! :DD
amúgy én se tudom h mi a franc bajotok van, részegen fórumba írni nem bűn, én is megtettem már párszor, persze nem hangoztatva, hogy az vagyok, de nem is ide írtam.
én azt hittem hogy ezt a topikot nem úgymond egymásnak teljesen idegen emberek nézegetik, akik nem kapják fel a vizet egy ilyen ügyön. ha mittudomén a "Gyász!" nevű topikba írt volna azt mondom tényleg nemszabad ilyet. de egy ilyenbe? most ezzel mi bajotok van? -
#4821 Hát gyerekek ez szánalmas! Most mi bajotok van egyáltalán? Írt a fórumba, részegen, és? Mostanában úgy sincs semmi. Ha ennyire szíveteken viselitek az ivás ügyét menjetek be a főtérre késő este és rendezzétek le. Persze vigyetek magatokkal kamerát és utána meg tegyétek fel a netre is, mert amúgy mi értelme lenne? -
flashX #4820 nautye -
Torry #4819 Ezért nem szeretem én az SG fórumot...
Most erre nagy szükség volt Levi mit ne mondjak. Nem kell beírni party közben.
Egyébként a party meg egy idő után teljesen ellaposodott. -
flashX #4778 -
#4777 hát 1 most /pillanat csak 1 percenként küldhetek hozzászólást, és két hét múlva jár le a büntetőpont... -
#4776 Jól tetted...
de mi van ha 3 büntipontid van? -
#4775 mert a kibaszott CS S topikba mindenki azt hiszi,hogy isten...
énmeg beszóltam nekik...
és kicsit durvára sikerült... :D -
praksi #4774 :D
és miért? -
#4773 kaptam 2 db büntetőpontot... :DDDDDDDD -
szando #4772 nyugiii.... :DD -
KILL LAMAZ ¤2005 -
szando #4770 szevasztok... tanulnom kéééééne :DD -
praksi #4769 az a öreganyám kertjében is van még!! :) -
#4768 harcoló német alakulat a padláson??? :DDD -
praksi #4767 az oroszok meg a spájzban vannak... :D -
#4766 miért ne?
Éberség!!! "A nemzetközi helyzet fokozódik! Az ellenség köztünk van!" -
praksi #4765 miért is? :) -
#4764 Csá népek!
"Harcra fel, győzni kell!" -
#4763 csak tudod vannak olyan hubok, amikre csak X megosztáson felül enged be a dc... pl: 30Giga, és ezért inkább faker, minthogy valós megosztást gyűjtsön össze -
praksi #4762 az faszság, már bocsánat, a DC a megosztásról szól, nem az h másokat palira veszünk..... -
#4761 az,hogy van megosztása a dc-be ,de semmit nem tudsz letölteni belőle, mert mind kamu... -
praksi #4760 mi a tököm az a faker?? -
Gabyee #4759 mi a fa*szom ez banyeg
nem voltál szomjas amikor ezt művelted:P
amúgy jó estét -
szando #4758 linketö!!! :DD -
#4757 ne tudtam megállni... :DDDD
ne haragudj :S -
praksi #4756 hát, A/1 -es méretű párbeszédet télleg nem kéne bemásolni, nálam 3 perc volt, mire betöltötte.... -
#4755 akkor legközelebb gondold már át mit írsz be, mert kicsit fikázós stílusban volt az a tényközlés...