74
Ötlet,forgatókönyv,stílus,téma,mikor,hol?mivel?kivel?effect?program?árusítás?
-
#34 én bármilyen szuper filmet megcsinálok, csak adjatok rá pénzt! Tele lesz klisékkel, de tódul majd a nép megnézni, szal filmmüvészet szempontjából egy nagy szar lesz, de termeli a casht
60-80 millió USD már nagyjából elég is lenne
-
#33 hát pontosan azért akarjuk megcsinálni... :)
idióta nevek, ostoba harcok, érthetetlen történetvezetés, és balfasz párbeszédek! na ez az ami jellemzi a Zu legendáját.
mi 1 poén 2. részt akarunk csinálni :D kicsit félreértetted a lelkesedésem. :) -
#32 De bazd ezt miért ide írod???? A Moderátorok figyelmébe topicba nyomjad már... -
#31 Sziasztok!
Megkérnék pár moderátort,hogy zárja be majd törölje a témát!Légyszíves ne csak zárja hanem törölje is: Filmkészítés
Témaindító: DBoy -
#30 Az a film nekem nagyon nem jött be! -
#29 Én a Zu legendáját akarom folytatni haverokkal... :)
Ha valaki látta az újabb verzióját érti, h miért...
ezt a filmet tényleg csak azoknak ajánlom akik a sírva röhögős kínai "csihi-puhi" filmeket szeretik... :) -
#28 ezt nem ide kell. van olyan topik, hogy moderátoroknak, vagy a moderátor figyelmébe. -
#27 szintén lol:-D -
#26 lol -
#25 szoktam nézni,érdekel a téma :D -
#24 nézzél sok fix.tv-t péntek esténként és ott az Exit című műsorban sok jó "amatőr" filmet vetítenek le... Példáúl a műsorvezető az a magyar star wars film főszereplője (amiből most jön a második rész ami nagyon király lesz) -
#23 egy moderátor a topicot átírná erre ha szépen megkérem:
2004 végén és 2005 elején full akció-kaland filmet forgatunk a haverokkal!Véleményeket,Ötleteket,Címötleteket,és minden egyebet várok! -
#22 Nem mert azt csak egy gagyibb kazis géppel csináltuk és inkább nem mutogatnám mert kicsit amatörre sikerűlt :) -
#21 valahol megvan? ha 100 mbnál kiSSSSebb felrakod valahova,megnézhetem? :| -
#20 haerokkal -
#19 A címben ki kéne javítani a munkáknkat,munkánkat-ra. -
#18 Én és a havarom (a haverom nagybátyja volt a kameraman) csináltunk egy mátrixos kisfilmet (nem lett a legjobb) de jól szórakoztunk legalább... -
#17 mért ? nagymami olvassa megint ? :)))))))) -
#16 12 évesen buzulsz ?
attól hogy gladiátoról kiderült valami nem kell neked is felválalnod...... -
#15 inkább ne köszi. -
#14 Szeretlek -
#13 de faszok vagytok. mit baszogatjátok állandóan Dboyt? ha ez érdekli, akkor hagy csinálja már! nem tuyvetrgatókönyvet írni, na aztán! én is csináltam 12 évesen filmet. idén nyáron is csinálunk, kicsit profibbat. -
#12 de minek ember ?????????
nincs is ötletetek!!!!!!
így nem lehet filmet készíteni!
azt mondod mondjunk ötleteket, jó
én mondok egy kisfilmhez ötletet, vegyétek fel ahogy a haverjaid lelőnek téged.. megcsinálod ?
na ne hogy már egy 12 éves akarjon itt egyszerre műsort. meg filmet a semmiből... -
#11 :DDDDD -
#10 inkább rajzoljatok -
#9 smici: kösz a crazyboys logót!
a crazyboys ot megoldjuk majd de ezt a filmet már rendes profi cammal készítjük majd! -
#8 rossz vicc -
#7 pf.......
mért akartok filmet csinálni ha nincs ötletetek ????
kamerát szereztetek már ? -
#6 ehh!mégse téli!
időszakot ne nézzük :D majd csinálok mű napocskát meg stb :D -
#5 Szex az alpokban...dehogyis...nem tudom...téli téma...hmmmm...A Texasi láncfűrészes Szilvesztere Magyarországon!:) -
Takezó #4 nekünk van konkrétan ötletünk, félig megírt forgatókönyvünk is (ami fejben már kész van), de embereket kellene hozzá keresni meg iylesmi... a csapat nagyrésze szerepjátékos és harcművész, szal a történet is félig fentezi félig jelenben játszódik és harcművészes :D -
#3 valami téli filmet szeretnék inkább...
télen játszódik... :| -
#2 Szerintem nyáron érdemes filmezni, márcsak a fények miatt is. -
#1 téma adott..
válaszokat várom!
előre is köszönjük!