Cobra 11 (TV)
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
halljátok. most új részek mennek a régi szereplõkkel, vagy elkezdték a régieket ismételni?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Én se értem!
de naon szeretnek robantgatni!
Meg sztem azért is,mert a tv nézök többsége a akciófilmeket szeretik!
Szerintem Te se szivesen néznéd a Retek klubbon az Ármány és Szenvedély-t!
Uncsi,mert öregek vannak benne,a mai fiatalok,inkább a lövöldözös,meg az ilyenfajta akciofilmekre buknak,ja és persze a romantikás sem maradhat ki és a többi müfajt se felejtsük el...
de naon szeretnek robantgatni!
Meg sztem azért is,mert a tv nézök többsége a akciófilmeket szeretik!
Szerintem Te se szivesen néznéd a Retek klubbon az Ármány és Szenvedély-t!
Uncsi,mert öregek vannak benne,a mai fiatalok,inkább a lövöldözös,meg az ilyenfajta akciofilmekre buknak,ja és persze a romantikás sem maradhat ki és a többi müfajt se felejtsük el...
Még mindig jobb mint bármelyik bugyuta amcsi láthatóan olcsó gagyi film. Csak egy a bajom, attól hogy egy kamion elüt egy autót, miért kell robbannia egybõl?? 😄D
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nekem is kedvenc sorozatom. Jo lenne valami olyan belölle mint Jobarátok széria, ebböl is egy DVD évadkiadás😊 Legjobb sorozat! Csak ugy zuzzák az autokat meg mindent amit lehet

és engem fox üldözni de kiöntök egy csomó olajat azon jól mekcsúszol és nekimész a felüljáró tartópillérjének és jól kigyullad az autó és jól benneégsz😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Na jóvan ne fárasszá, tudom, hogy arról álmodsz, hogy zöld-fehér bmw-vel szágoldozol az M0-áson😄
Furcsa egy ízlésed van, mondjuk mindíg tudtam, hogy beteg vagy 😄DD
← ElőzőOldal 5 / 5