219
Die Autobahnpolizei
-
megalodon #138 Akkor már képben vagyok ismét :)
TE Jannal mi történt??(olvastam te nemtod de hátha valaki...)
-
#137 Tom először csak otthagyta az őrsöt akkor jött Jan
ezeket a részeket ismétlik a cool-on
Az RTL-en új részek mennek
igen a csaj miatt lépett ki először mert azt nem tudta feldolgozni -
megalodon #136 Tehát ami most ment az RTL Klubon az ugy van,hogy volt Tom majd Jan aztán ismét Tom aki most meghalt!? Ezek már uj részek ugye? Ezért van más szinkron is!?
Asszem elöször kilépett mertvalami csaját megölték vagy ilyesmi. -
#135 Tom kétszer volt egyszer Jan előtt másodszor Jan után, de hogy vele mi történt azt már énsem tudom -
megalodon #134 Én egy kissé bezavarodtm már.
Idöben hogy vannak a dolgok?? Ami az RTL Klubon megy és a Cool-on idöben mennyivel van egymástól?
Ki volt elöbb? Tom vagy Jan? -
SzocsA #133 tom abbahagyta!
ez hányadik évad? -
megalodon #132 Akkor igy egy TV nézőt szereztek a személyemben aki nem fogja többet nézni a Cobra11-et az RTL Klub-on. -
megalodon #131 Bakker! Nemár!
-
Daza500 #130 Lippai lászlót letiltotta az RTL Klub, mert volt képe 4000 forinttal többet kérni az új szinkronért.
Helyette Seszták Szabolcs lesz Semir hangja ezentúl. -
megalodon #129 Mondja már meg valaki,hogy miért volt más Semir szinkronhangja ma az RTL Klub-on lévő részben. -
#128 igazad van!!
de a ritmus félelmetesen hasonlitot elsőre bocsi :DDD -
#127 http://www.youtube.com/watch?v=FwayQQh8tp0
Gary Jules - Mad World ;]
http://www.youtube.com/watch?v=FtpY5_HASM8 -
Mityu91 #126 Staffel 11
* 158. Auf Leben und Tod (Pilot)
Ennek az első része volt ma ha jól tudom és majd a 158/159-től meg Chris Ritter lesz Semir társa a 179-ik részig és onnantól meg ha jól láttam valami pöcsképű félrefésülthjúbazázsimitátor:) nah nem azt nem vágom de csütörtökön néztem a német rtlen és egy régi részt ismételtek...sajnos mindig elfelejtem hogy odakapcsoljak. Nem tudjátok, hogy mostantól akkor az új részeket fogják adni? -
#125 -
#124 jah igen elirták port.hu n nem a 11edik évad megy most hanem a 21 egyedik!
következő rész tartalma :
(In bester Absicht/Csalók klubja):Tom halála után Semir társ nélkül maradt, Chris viszont nem dolgozhat a továbbiakban beépített ügynökként, ugyanis az előző akció során lelepleződött, ezért elfogadja az állást az autópálya rendőrségnél. Egy férfit Semir szeme láttára ütnek el egy benzinkútnál. Elsőként a munkahelyén, egy építési vállalatnál néznek körül. Schneider mérnök megdöbben a munkás halálán, de neki is van rejtegetni valója, ezért nemigen tehet semmit. Pénzre van szüksége, hogy kifizesse a gyerektartást és gyerekének anyja engedélyezze a láthatást. Wetzel és Brandt gondoskodnak arról, hogy tartsa a száját. -
#123 24 éved lista
nem értem a port.hu közölne rosz adatokat?
19:05
Cobra 11 (német akciófilm-sor., 1. rész, 1996) (12) - Egy jó barát halála 2/1. Megvásárolható DVD-n.
XI. évad -
#122 mivel 320 különféle verzió van belöle -
#121 sztem meg ebböl volt csak nem ismered fel :D -
#120 Rákerestem, nem ez az...
A legvégén ami ment, amikor Samir elment otthonról, sírt, stb... -
#119 Ismertem, csak nem tudtam a címét. -
#118 És szerintem Semir-nek is más a magyar hangja -
#117 Behind Blue Eyes , csak nemtom kinek az előadásában :)
de ilyen alap számokat nem ismerni .. -
#116 tom ot nagyon sajnálom
de hatalmas rész voltt és nagyon izgalmas is :D -
#115 Mi volt a mai részben az utolsó szám? -
#114 Jó rész volt csak kár hogy Tom meghalt -
Daza500 #113 Megjelent díszdobozban az első 2 évad az Europa Records gondozásában.
Fanoknak kötelező darab !
info -
Daza500 #112 Írtam levelet az RTL-nek.
Azt válaszolták, hogy nem örökre veszik le a műsorról.
Kicsit megnyugodtam. -
Daza500 #111 A Cool-lal csak annyi gond van, hogy ott évekkel ezelőtti részeket adnak.
Ki tudja, meddig.
Na mindegy, talán kihúzzák addig, amíg az RTL Klubra visszakerül.
Remélem fogják ott folytatni, mert a múlthéten kezdődött el az utolsó szezon, amiben Tom szerepel.
Utána már jön Chris. -
#110 A Cool tv-n most megy -
Daza500 #109 Most néztem meg a jövőheti újságot, és úgy néz ki, emiatt a tömegműsor miatt nem is láthatjuk egy ideig Semir-ék kalandjait. :( -
Daza500 #108 Hát nem.
Köszönjük, RTL Klub. -
#107 később se? -
Daza500 #106 NINCS COBRA 11 A CELEBES FERTŐ MIATT...
Na ehhez szóljon hozzá valaki. -
Daza500 #105 Szerintetek miért 2006-os részeket adnak állandóan ?
Az újakat nem veszik meg ? -
#104 Hy
Ha valaki tud pls linkeljen vagy csináljon már pár képet a sorozatban lévő avensis rendőrkocsiról. -
#103 Értem. Köszi szépen. -
#102 Na végülis ez volt a kiváltó oka a film szerint.
-
#101 Láttam, persze. -
#100 Igen nem láttad, hogy felrobban a kocsi a csajjal? -
#99 Amikor beszélgettek Semhirrel az irodában, és amikor kérdezte Semhirt, hogy miért akar kilépni? Magyarul egyszerűen csak felmondott?