Cobra 11 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Fanoknak kötelezõ darab ! <#wink>#wink>
info
Azt válaszolták, hogy nem örökre veszik le a mûsorról.
Kicsit megnyugodtam.
Ki tudja, meddig.
Na mindegy, talán kihúzzák addig, amíg az RTL Klubra visszakerül.
Remélem fogják ott folytatni, mert a múlthéten kezdõdött el az utolsó szezon, amiben Tom szerepel.
Utána már jön Chris.
Köszönjük, RTL Klub.
Na ehhez szóljon hozzá valaki. <#rinya>#rinya>
Az újakat nem veszik meg ?
Ha valaki tud pls linkeljen vagy csináljon már pár képet a sorozatban lévõ avensis rendõrkocsiról.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szval nem értem hogy van pontosan ez
fõszereplõk:
Frank Traber: Hendrik Duryn
Susanna von Landitz: Julia Stinshoff
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kösz
de részenként gyûjtöm õket..
1.évad és a 4. évad fullosan megvan..
2-3évadból pár rész még hiánycikk 😞
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
lassan alakul a Cobra 11 gyûjtemény 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
De jövöre megin fogják vetíteni a már újj abb részeket.<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>