18
-
#18 Akkor védték le az architektúrát és/vagy a nevet. -
RpPRO #17 Nagyon finom, ugysem akarom lecserelni az nforce2 ultramat (25x200fsb-ig megy). Remelem, ezzel meg elleszek egy darabig. :) -
tajfun #16 Aze a cache meret nem egeszen ugyanaz, szal boven nem fogja utolerni az a64et. Ez ilyen kis tesztprogiknal nem nagyon szmit, de rendes alkalmazasokban nagyonis. -
#15 Ez szép, bár csak azt nem értem, hogy az AMD-nek mért éri meg eladni egy procit belépő szintű áron, ami teljesít majd' ugyanúgy mint a nem éppen belépő szintű áron kínált Athlon 64 ?????? Ezek alapján meg az látszik, hogy bőven nem a Celeron kategóriába fog tartozni, így én lehet inkább "Athlon64 Killer" -nek nevezném. ;) Persze a bevált gyakorlat majd eldönti.... -
Mat #14 LOL!! :)) -
the Godfather #13 Nagyon bírnék egy uilyen socketA mobile procit. Ugyanis nemrég derült fény arra hogy a mobil procik nincsenek lockolva ( a teljesitmény változtatás végett ) és ezáltal nagyon tuningolhatók. -
#12 nana, nem tudjuk milyen lesz a socketA verzio... lehet csak egy atcimkezett thorton ... ! nagy a hallgatas arrol...
amugy, ha a tuningot birja, akkor hamaraosan ertektelenednek a socketA platform alkatreszei :) -
Borg #11 Ugyanakkor az AthlonXP és a Sempron között is. Utóbbi fejlettebb architektúrával, SSE2-vel, többet nyom majd azonos órajelen, mint egy XP. -
#10 Igazatok van, most hogy jobban utánagondoltam tuti fog menni a régi chipsettel a socket A-s verzió, mert abba már csak a lábkiosztás miatt sem tudnának belepakolni egy memvezérlőt :) Illetve abbban valószínüleg a 64bites kiterjesztések mellett a mem. vezérlő is le lesz tiltva. Érdekes megoldás :) Sziliciumlapka fele csak dísznek lesz a CPU-ban :)
Viszont így szerintem szép teljesítménybeli különbség lesz a SocketA-s és a Socket754-es verzió közt. -
#9 És ha jól hallottam az 1ik alaplapgyártó (asszem az ASROCK de nem biztos) legutóbbi kiadott BIOS -a már támogatja a 3100+ Sempront... -
Borg #8 A socketA-sokban nem biztos hogy lesz, mivel pont azt akarják elérni velük, hogy a socket A-s tábor vegye őket mint a cukrot.
Szerintem csak a 754-esben lesz memóriavezérlő. -
#7 "Zsír, ez jóval meghosszabbítja a Soket A deszkák életét...!"
Hát mivel beépített mem. vezérlő van a CPU-ban, ezért nem lesznek jók hozzá a régi deszkák, új chipset kell hozzá majd. -
#6 A 2001-es dátum mit takar? -
#5 pozitiv -
#4 Zsír, ez jóval meghosszabbítja a Soket A deszkák életét...!
-
#3 Itt van egy hitelesebbnek tűnő kép, igaz ez nem Socket A -
#2 Elég poros az a billentyűzet. -
#1 A kép eléggé "illusztrációnak" tűnik, a modelszám alapján ez valami 2600+-os cucc, 128K L2 cache-el...