24
Caveman
-
#24 Miért kapott olyan kevés pontot(1.7)? A képeken elég viccesen néz ki, persze pozitív értelemben és nem tűnik olyan rossznak.Mondjuk én szeretem a 2d platformot. -
#23 Elnézést mindenkitől ,de nem erre a Caveman-ra gondoltam hanem amelyik most jelent meg a címe Caveman Zac.
http://www.gamershell.com/hellzone_Arcade-Platform_Caveman_Zac.shtml
Rajzolt grafika 2d-s Platform játék. -
#22 Elnézést mindenkitől ,de nem erre a Caveman-ra gondoltam hanem amelyik most jelent meg a címe Caveman Zac.
-
#21 Miért? szerintem simán veri a Stalker DirectX9.0ás grafját...
A lenti kép tele pixelshader3.0-val...
-
#20 Én meg már nekiláttam a második rész kódolásának..
kb 3 év múlva készülök el és sokkal szebb lesz mint a Wolfenstein 3d -
#19 én meg már végig vittem...!:DD
ehhh...hadjuk szar játék és kész...pfff. -
Takezó #18 ehh vazz lemaradtam :D -
#17 én már félig végig vittem! -
Takezó #16 :D huhh vazz rohanok is a MediaMarktba megvenni ;) -
#15 *menedzser -
#14 max annyi hogy az éles kő vibrit betuszkolod egy csajnak!
gondolom ez egy ősember menedszer program...vadásszál állatokat...csakhogy aztán mit keresnek bajszos sárkány szerű izék az őskorban...ilyen dínóról nem tudok... -
#13 neked se????ehhh...vegyük mega fullt!....akkor szimplán átb*sztak minket az oldalon...vagy ennyi a demo!:))
bejön az ablak menj az oldalra és töltsd le a legfrissebb verziót... -
Takezó #12 de annyira mondjuk nem bánom az alsó szkrínsot úgyse túl sok jót ígért -
Takezó #11 nem sikerállt :) -
#10 na erre kíváncsi leszek...:))) -
Takezó #9 nah töltjük lefelé,h átha én nem úgy járok, mint szkájlájn -
M.A.D. #8 Ez a cég írta a Casablanca69-et is. Nagyon pihentek. (olyan lula3d, csak gyengébb).
-
#7 csak az a vicces hogy az oldalon csak az az 1 letöltés van demóval kapcs...most vagy ezt hívják kib*szásnak,hogy vedd meg a játékot,vagy valamit nagyon elcs*sztek az oldalon...egyébként a demo installja annyiból áll hogy kiírja azt hogy Installing to C:\Caveman...alatta yes no...aztán Copying...és aztán hogy sikeresen fell lett téve...ennyi -
#6 na egy a poén!azt ott lévő download demo linkről letöltött demo feltétele és indítása után azt írja ki magyarra fordítva hogy menjek a www.rocklandsoftware.comra és szedjem le a demo legújabb változatát... -
#5 nekem jön le a demo!25Megás....lenvan már 7mega...majd nyomok szkrínshotot!:)) -
#4 Ez nem ilyen 2D-s mindenkit meg kell qrni game? Az nfo-ban volt egy link ott eléggé úgy nézett ki... -
#3 "Caveman requires DirectX8 or better" -
#2 elég ütős grafika!hú baz...ez nagyon tré...Super Mario grafikája ehez képest olyan mint a DOOM3é...
-
#1 Mi ez a fos?
http://www.rocklandsoftware.com/caveman/