Nagy Durranás 1,2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Topper és most csókolj valahogy másként"
ÉS Topper lesmárolja a csajszi orrát😄DDDD
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Temetés végén:
- Ezt az utóbbi 30 évben spóroltam...
- (Bõgve) Most, hogy nyertem 1milliót a lottón, ez jó lesz zsebpénznek.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
(Bedob egy követ a tengerbe, a kõ kacsázik egyet, és fejbetalál egy kajakost, aki beborul a vízbe.)
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
- Hawaii? Ez Hawaii? Nekem Kaliforniában kellene lennem.
equal to Total Recall
Bloodiest movie ever
😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Sportriporterek kék zakóban. Loál.
Topper meg cukorkába, meg drazséba mártotta a boxkesztyûjét. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Meg amikor a nõ ott volt a halászhajón, álbajusszal.
És semelyik járõrnek nem tûnt fel közben,
csak akkor, amikor bewment a nõi WC -be a csaj. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
De pont ezért szeretem.My Life for Freedom!
- De Uram, Önök nem vacsoráztak nálunk.
- Akkor hol a fenében voltam? És ki az a Mary?
Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-ZÕDZÕDZÕDZÕDZÕDZÕDZÕD...
:-DDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Benson tengernagy féle eligazítás:
"...ha nem sikerülne lebombázniuk a gyárat,a tartalék célpontok itt találhatók: egy szájharmónikagyár és egy pantomimakadémia...".....😊))))))))))))))))
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A Pancser féle multioptipopuloptómia....pffff.......szemmûtét végbélen keresztül.....😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
300 láb. Hát te?
A 6. és a 8. utca sarkán.
(vAgy ilyesmi 😊 )
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-És az mit jelent?
-Bolyhos nyuszitappancs!
😄
Meg az volt jó mikor bárki le akart ülni egyszercsak vakkantás és odébb kellett tenni elõbb egy csivavát 😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
a már 6 gépben nem vagyok biztos, de legyen:
-...és már 6 gépet látok! ... hhááááÁÁÁÁPCIII .. TACCS!!!... Úr isten, egy hatalmas Zeppelin tart Dél felé!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"...már 6 gépet látok, és 1 zeppelin, igen 1 hatalmas zeppelin..."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szarkóma, Mióma, Bélféreg!
Vettem, Milli Vanilli Csilli Villi!
- Mokaszin tomahawk wigwam, jincsucsuna Winetou.
- Toyota!
- Apalacs szeszkecsiven atabaszk.
- Mohikán cseroki irokéz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"