Nagy Durranás 1,2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Multioptipupiloptómia.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

sztechnika
PLS valaki nagyon leszeretném tölteni a filmet,ha vki tudja,hogyan lehet egy privátot küldjön,nagyon megköszönném!<#worship>

apocalypse0
Végre sikerült megszereznem mind2õt magyarul dvd-n!!! :D

apocalypse

zaki
sry poénon nem változtat

Eye-scream
a szemed szürke nem a hajad barna

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandee1987
Az lol, amikor Saddam "darabjai" a T2-höz hasonlóan összeolvadtak. (és a kutyával együtt)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Buddy
-várjatok 15 percet
-elhúzunk a redves francba
-ne, várjatok 15 percet

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
nem, nem...az a szó, hogy szabotázs, az mit jelent?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
egy pillanatra azt hittem......Gabriella Sabatini?

Serpa
kutyanyelve van az elnöknek.
:)
rendesen osztotta a "sárgákat".
:)

frodó néni
"jó voltál a dõzsde cápákban!":DDDDD

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

LittleL
és a Mr.Bean ? DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

zaki
az ég kék volt, a hajad barna, én meg zöldet hánytam :D

Adam5
Rég röhögtem így és ennyit 1filmen :DD

Tom3
:DDDDDD fetrengtem a földön a tyúkosnál!!
Adam5
EZ NAGYON COOL!!!! :DDDD

Punker
már megy

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ramore
Nem a te rokonod Dorin Pfaffenbach?
Buddy
bácsikám, itt a kishúgod

Buddy
és meglehetõsen sok lõszer van abban a két uziban :))

Ramore
Topper, apád büszke lenne rád!
Solid Snake GH
A 2 elején:
Szaddam felveszi a szemtakaróját, meghallja a lövéseket, majd lövöldözve kiabálja: SZÓDABIKARBÓNÁT! :D:D:D:D

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Buddy
ez az én protézisem....lepedékes :))

és ott baromkodik a japánok elõtt :))))))

Solid Snake GH
"mintha csak tegnap lett volna, hogy a putrijaikat bombáztam, és most azért könyörgök, hogy ne gyártsanak olyan jó kocsit."

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

zaki
lol azon beszartam :D

Buddy
hát éppen ez benne a fantasztikus, minek menjünk el akárhova, ha itt is megrendezhetjük a háborút

Ramore
Nem szeretem az olyan csekket, amelyikre nincs fedezet!
Solid Snake GH
Az 1-ben:
Kiképzõtiszt: -Maga meg kit bámul?
Pancser: -Senkit, uram.
Kiképzõtiszt: Úgy, szóval engem egy senkinek tart!

Meg a toronyban:
Tábornok: -Ez a zúgás megörjít!
Csávó (odaad a tábornoknak két füldugót): - Mi ezzel védekezünk a zaj ellen, uram.
A tábornok meg lenyeli

wizy
fenébe, csütörtökön megyek nyaralni, nem tudom nézni:-(

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Tom3
most lesz vasárnap a 2
PREMIERE1
Pedig mindig mondta:

"Nyolcvan felett már ne menjen az ember nyitott sír közelébe!" :(

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

zaki
na, minnyá leér a dc-rõl a 2, 3 napos töltés után, meg is nézem azonnal :P

Buddy
gerilla gorilla

Ramore
-Viiigyázz!
-Nem mondtam elég világosan, vagy megtagadja a parancsot. Ha azt mondtam vigyázz, vigyázz!
LittleL
meg amikor ott kefélnek az ágyon Topperék
és nyikorog az ágy....
a nõ meg lassan nyúl valamiért a párna alatt....
[ mint az elemi ösztönben]
aztán elõvesz valami hegyes szerszámot ?
[ csak nem meg akarja ölni Toppert ?]
egy csavarhúzó az, amivel meghúzza a nyikorgó csavart.
és megolajjoza is...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
És amikor a limuzint vezeti a fekete srác,
és kukkolja Topperéket ?:

- nézi a visszapillantóból a mûsort.
- nagyobb visszapillantó
- popcorn + 3d szemüveg
- pénzbedobós távcsõ

- fut a kocsi mellet fénylépezõvel.

Ramore
-Winnetou!
-Winnetou!
-Winnetou!
-ÉN!
Buddy
vidámparkszerû térkép Szaddámnál :)

Buddy
egy rohadt madarat sem látok

Tom3
A 2 is lesz?
mert van 1 olyan reklám amibe minden féle filmet mutatnak és ott mintha láttam volna 2-t.
Ramore
-Elvitte a farktollamat!!!
-ÁMOKFUTÓ!!!
LittleL
és a kettõben, amikor akrobatikus mozdulatokkal
dõlnek az irakiak egymás után, mert
Topper mindet lelövi.

zaki
nekem az 1 nem annyira jött be, de a 2 az kegyetlen jó, azon fetrengtem a röhögéstõl :DDDD de azért az 1-ben a nagyfaternak mekkora beszólásai voltak :D

LittleL
igen, az tényleg Loál volt, a sálos.

- Affene, lefújta a sapkámat a szél. Forduljunk vissza !
- DE uram bevetésen vagyunk.
- Jaa.. tényleg. Akkor jelöljük meg ezt a pontot.
- Uram erre most nincs idõ.
- Akkor tegyünk ki valakit, és körözzön itt.
- Deuram....
- Egy gumicsónakkal. Vihet videót is meg élelmet is adunk neki...amit akar.
- Erre most nincs idõnk.
- A sapkám nélkül nem tudok parancsolni..

wizy
amin állandóan röhögök, amikor mondja a tábornok, hogy "Pihenj", és akkor a jobb felsõ sarokba úgy áll be vki, hogy lebeg a sál a nyakában:-)))))))))) az rohadtyo, azt a reklámot vártam állandoan:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

LittleL
Loál. !!

Adam5
1:

2:

Adam5

Adam5
nwm vmi nagy kép de sztem kivhetõ:
"Gumimaci!Gumimaci!Gumimaci!Gumimaci!Gumimaci!" :D

LittleL
és amikor a csontjai egyenként lepotyogtak. DD

- Vigyázz Topper !!
- engem nem érhet baj...

Oldal 1 / 3Következő →