9
Uru: The Path of the Shell
 • tgunda
  #9
  Mindenféle Uru és Myst témával kapcsolatban sok minden található Niké Myst Világán.
 • Gareth
  #8
  Nekem eredetiben van meg az Uru (amint kapható lesz, ezt is megveszem, csak nem tudok várni már :D), ott nem észleltem ilyen problémát, de mintha ebbe benne lenne a 153 MB-s kis kiegészítő is.
 • HuAn82
  #7
  Uru uh..guru.
 • Takezó
  #6
  mia z az uru? :)
 • M.A.D.
  #5
  Na, csak azért kérdem, mert nekem közel fél évig megvolt az URU alapjáték, felpatchhelve + crack, és az első kiegészítőjét 1 hete akartam felrakni (153MB-os). Ez a mostani a második. Na, és úgy elcseszte nekem, hogy az egész alkönyvtárat letörölte és újra akarta az egészet feltelepíteni a bemountolt alapCD-vel. Persze, letörölte az expansion-os exet is. :((

 • CrucifX
  #4
  CSak kiegészítő, így mindenképpen szükség van hozzá az alapjátékra.
 • M.A.D.
  #3
  ez csak a kieg? vagy benne van az eredeti uru is?
 • Takezó
  #2
  ez milyen játék? léccí link :)
 • Gareth
  #1
  Remélem játszik már valaki az Uru kiegészítőjével, ugyanis csúnyán elakadtam benne és segítség kellene. Er'Canay világában vagyok (valami ilyesmi a neve, egy hatalmas kanyon az egész egy gáttal tulajdonképpen) és szerintem már minden bejárható területet meglátogattam, de valahogy mégsem akar működni a dolog. Minden rejtvény is kész szerintem egyet kivéve, ez pedig a gát legutolsó részében lévő négy szerkezetnek a bekalibrálása lenne (már voltam a legutolsó kicsi teremben is).

  Nem találok egyszerűen utalásokat arra, hogy a négyhez négy különböző kombináció kell-e, vagy egy. Ez utóbbi azért vetődött fel, mert eljuthatok egy miniatűr világba, ahol a masina három jele fel van festve a falra, és 20, 30, illetve 40 rovátkával vannak ellátva, de ez a beállítás sem működött. Talán a másik világban találom meg a választ?

  Ami gebaszos lehet: amikor átjutottam a kis terembe a gát legvégén, volt egy gomb, ami kéken világított. Megnyomtam és kinyílt valami deréktájban, majd meghúztam a lent lévő kart és az becsukódott, de a gomb már nem világít, így nem tudom újra kinyitni. Ott buktam volna el? Nem akarom mondjuk elhinni, hogy ne lehetne kinyitni újra...

  Amik még felmerültek:

  - nem biztos, hogy a négy turbinának forognia kell, illetve el kell-e torlaszolni őket (persze egyet tuti nem, mert azon át tudok csak közlekedni)
  - lehet, hogy csak egy gépre kell alkalmazni a 20, 30, 40 kombinációt
  - út közben (más világokban is) találok kis kártyákat a falakra ragasztva, melyeken számok vannak és időpontoknak tűnnek. Ezeknek vaj mi értelmük van?

  Egyelőre ennyi, próbálkozom tovább, benézek a másik világba, hátha találok valami használhatót (végülis az Uruban is a Gahreesent csak úgy lehetett megoldani, hogy Teledanba vissza kellett menni).