36663
  • LasCar16
    11es
  • Nuno88
    tizi? :D
  • LasCar16
    ilyen nincs komolyan....
  • Nuno88
    azt a kurva Pirlo szabijánál se volt szerencsénk
  • LasCar16
    jézus ilyen gólt hát ez már dúrva
  • Nuno88
    szép gólt kaptunk megint -.-
  • LasCar16
    vezet a celtic.....
  • Nuno88
    bejött Gourcuff, végre ő is játéklehetőséget kap
  • LasCar16
    Guffi fog beállni szvsz klerensz helyére
  • Nuno88
    na nézem már én is, Ambro most kapott lapot
  • Palinko
    kurvára szaggat a rossz netem miatt de legalább az eredményt látom néha :)
  • Palinko
    hát igen nem firefoxal kellett volna :D na próbálozok remélem menni fog
  • LasCar16
    menj a linkre amit beszúrtam CL Channel 2--- windows media player van pár ahol lehet nézni..katt rá bufferel és megy is
  • Nuno88
    hát én 0:1-et tippeltem, sztem ez is lesz, Kaká megvillan oszt kész
  • Palinko
    csak nehogy úgy mint tavaly :S szóval feltettem elindítottam és anonymusként bejelentkeztem a sopcastban. please adj valami címet mert az előzőt nem tudom használni.
  • LasCar16
    félidő van..olyan semmilyen a meccs megy az adok kapok... több kellene nagyon .. 1gólosnak érzem a meccset...
  • Palinko
    na rapidról lejött. mindjárt megnézem hogy mi lesz. hát a vistával van valami media player asszm 11
  • LasCar16
    nekem megszakadt....
  • LasCar16
    baszki Pirlo remélem vissza tud jönni:SSSSSSSS
  • LasCar16
    vmelyik media playereset próbáld
  • Palinko
    nekem meg nem sikerült leszednem a sopcastot a hivatalos oldalukról még múltkor sem :(
  • LasCar16
    megvagyok megy nálam is)))
  • Nuno88
    semelyiken mert mert a chelsere váltott
  • LasCar16
    Nuno te melyiken nézed?
  • LasCar16
    nem adja be a linket ..........
  • Nuno88
    na akkor meccs behozva, kaja bekészítve, FORZA MILAN!!!
  • Nuno88
    A Milan elnöke újra kijelentette, hogy a csapat legjobbját nem engedi el a Real Madridhoz. Kakát már hónapok óta a királyiakkal hozzák összefüggésbe, de a lombard klub elöljárói rendre cáfolják még a lehetőségét is annak, hogy a brazil távozni fog.

- Kaká a Milan szimbóluma! Soha nem akart távozni Milánóból, és én azt hiszem, soha nem is akar majd. Az eligazolásáról szóló hírek minden alkalommal alap nélküliek voltak – mondta az egykori olasz miniszterelnök.

A lap megkérdezte a témában másik érintett klub igazgatóját, Predrag Mijatovicsot, aki szerint a Real Madrid egyelőre nem akar foglalkozni a jövő évi igazolásokkal.
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti egész egyszerűen lehülyézte az olasz újságírókat, akik egyre képtelenebb sztorikkal állnak elő a Milan vergődése kapcsán. Az utolsó ilyen szerint a csapat csillaga, Kaká és Ancelotti összeveszett a Catania elleni bajnoki után, amelyen a brazil sérelmezte társai hozzáállását. Kaká csapata legjobbja volt a csalódást keltő 1-1-es döntetlenre végződött meccsen, amelyen noszogatni kellett csapattársait. Az ügyből állítólag vita lett a Milan öltözőjében, ezt azonban határozottan cáfolja Ancelotti:

- Hogy összevesztem-e Kakával? Maguk mind megőrültek? – válaszolt kérdéssel a kérdésre a Milan meglepett szakvezetője, aki nem érti, miért csinálja a felhajtást a csapat körül a média: - Ha komolyan gondolják, hogy összeveszek a legjobb focistámmal, aki a következő aranylabdás lesz, akkor maguk mind hülyék!

Kedden a BL-ben szereplő Milan csapatával kapcsolatban jó hír, hogy a kerettel utazott Dida is, ennek ellenére Ancelotti még nem döntött, hogy melyik kapusát állítja hadrendbe Skóciában. Ugyanígy kérdéses a támadó kiléte is. Az már biztos, hogy egy előretolt ékkel kezd a címvédő, azt azonban még nem tudni, hogy az az egy támadó Filippo Inzaghi, vagy Alberto Gilardino lesz-e. A Celtic csapatából biztosan hiányozni fog Vennegoor of Hesselink, aki a hétvégén megsérült.
  • Nuno88
    tenksz :)
  • LasCar16
    asszem a múltkor leszedted a sopcastot :) majd katt a linkre és ott a sopcast oszlopán vmelyik csatorna jó lesz automata ,...betölti és megy is a találkozó:)
  • LasCar16
    mai meccs
  • Nuno88
    vhol lehet nézni a meccset? :S
  • Nuno88
    Dida visszatért végre!
  • Palinko
    és jhogy lehet nson nézni?
  • LasCar16
  • LasCar16
    szerintem simán nyerünk..Celtic 1. körben kikapott hazai pályán kezdeményezni akarnak..ergo ez kedvez nekünk, szerintem megkapjuk a magunk gólját... de többet rúgunk 1-2 a tippem
  • Nuno88
    én is remélem, kellenek a gólok meg a jó játék az aranylabdához azért
  • LasCar16
    remélem góllal ünnepel:)
  • Nuno88
    Kaká 50. BL meccsét fogja játszani a Celtic ellen
  • Nuno88
    Simic távozni akar, menjen felőlem nyugodtan