36663
-
#12155 11es
-
#12154 tizi? :D -
#12153 ilyen nincs komolyan.... -
#12152 azt a kurva Pirlo szabijánál se volt szerencsénk -
#12151 jézus ilyen gólt hát ez már dúrva -
#12150 szép gólt kaptunk megint -.- -
#12149 vezet a celtic.....
-
#12148 bejött Gourcuff, végre ő is játéklehetőséget kap -
#12147 Guffi fog beállni szvsz klerensz helyére -
#12146 na nézem már én is, Ambro most kapott lapot -
#12145 kurvára szaggat a rossz netem miatt de legalább az eredményt látom néha :) -
#12144 hát igen nem firefoxal kellett volna :D na próbálozok remélem menni fog -
#12143 menj a linkre amit beszúrtam CL Channel 2--- windows media player van pár ahol lehet nézni..katt rá bufferel és megy is -
#12142 hát én 0:1-et tippeltem, sztem ez is lesz, Kaká megvillan oszt kész -
#12141 csak nehogy úgy mint tavaly :S szóval feltettem elindítottam és anonymusként bejelentkeztem a sopcastban. please adj valami címet mert az előzőt nem tudom használni. -
#12140 félidő van..olyan semmilyen a meccs megy az adok kapok... több kellene nagyon .. 1gólosnak érzem a meccset... -
#12139 na rapidról lejött. mindjárt megnézem hogy mi lesz. hát a vistával van valami media player asszm 11 -
#12138 nekem megszakadt.... -
#12137 baszki Pirlo remélem vissza tud jönni:SSSSSSSS -
#12136 vmelyik media playereset próbáld -
#12135 nekem meg nem sikerült leszednem a sopcastot a hivatalos oldalukról még múltkor sem :( -
#12134 megvagyok megy nálam is))) -
#12133 semelyiken mert mert a chelsere váltott -
#12132 Nuno te melyiken nézed? -
#12131 nem adja be a linket ..........
-
#12130 na akkor meccs behozva, kaja bekészítve, FORZA MILAN!!! -
#12129 A Milan elnöke újra kijelentette, hogy a csapat legjobbját nem engedi el a Real Madridhoz. Kakát már hónapok óta a királyiakkal hozzák összefüggésbe, de a lombard klub elöljárói rendre cáfolják még a lehetőségét is annak, hogy a brazil távozni fog.
- Kaká a Milan szimbóluma! Soha nem akart távozni Milánóból, és én azt hiszem, soha nem is akar majd. Az eligazolásáról szóló hírek minden alkalommal alap nélküliek voltak – mondta az egykori olasz miniszterelnök.
A lap megkérdezte a témában másik érintett klub igazgatóját, Predrag Mijatovicsot, aki szerint a Real Madrid egyelőre nem akar foglalkozni a jövő évi igazolásokkal. -
#12128 Carlo Ancelotti egész egyszerűen lehülyézte az olasz újságírókat, akik egyre képtelenebb sztorikkal állnak elő a Milan vergődése kapcsán. Az utolsó ilyen szerint a csapat csillaga, Kaká és Ancelotti összeveszett a Catania elleni bajnoki után, amelyen a brazil sérelmezte társai hozzáállását. Kaká csapata legjobbja volt a csalódást keltő 1-1-es döntetlenre végződött meccsen, amelyen noszogatni kellett csapattársait. Az ügyből állítólag vita lett a Milan öltözőjében, ezt azonban határozottan cáfolja Ancelotti:
- Hogy összevesztem-e Kakával? Maguk mind megőrültek? – válaszolt kérdéssel a kérdésre a Milan meglepett szakvezetője, aki nem érti, miért csinálja a felhajtást a csapat körül a média: - Ha komolyan gondolják, hogy összeveszek a legjobb focistámmal, aki a következő aranylabdás lesz, akkor maguk mind hülyék!
Kedden a BL-ben szereplő Milan csapatával kapcsolatban jó hír, hogy a kerettel utazott Dida is, ennek ellenére Ancelotti még nem döntött, hogy melyik kapusát állítja hadrendbe Skóciában. Ugyanígy kérdéses a támadó kiléte is. Az már biztos, hogy egy előretolt ékkel kezd a címvédő, azt azonban még nem tudni, hogy az az egy támadó Filippo Inzaghi, vagy Alberto Gilardino lesz-e. A Celtic csapatából biztosan hiányozni fog Vennegoor of Hesselink, aki a hétvégén megsérült. -
#12127 tenksz :) -
#12126 asszem a múltkor leszedted a sopcastot :) majd katt a linkre és ott a sopcast oszlopán vmelyik csatorna jó lesz automata ,...betölti és megy is a találkozó:) -
#12125 mai meccs -
#12124 vhol lehet nézni a meccset? :S -
#12123 Dida visszatért végre! -
#12122 és jhogy lehet nson nézni? -
#12121 -
#12120 szerintem simán nyerünk..Celtic 1. körben kikapott hazai pályán kezdeményezni akarnak..ergo ez kedvez nekünk, szerintem megkapjuk a magunk gólját... de többet rúgunk 1-2 a tippem -
#12119 én is remélem, kellenek a gólok meg a jó játék az aranylabdához azért -
#12118 remélem góllal ünnepel:) -
#12117 Kaká 50. BL meccsét fogja játszani a Celtic ellen -
#12116 Simic távozni akar, menjen felőlem nyugodtan