36663
  • North
    Igen, nem.:)
  • Palinko
    nem, nem
  • Kaplartom
    Csak tudakozódás képpen leírná mindenki, hogy ő szeretné e shevát milan mezben látni újra, és hogy szerinte lehetséges-e még, hogy visszajöjjön. köszi
  • Palinko
    köszi Lascar még kell egy jó idő még betölti de aztán nagyon jót fogok szórakozni :)))
  • LasCar16
    még 1 csak neked:)
  • LasCar16
    Milan skills 06/07 :)
  • LasCar16
    azért ezt nem mondanám nézzük pl a Palermo elleni gólunkat:) vagy menj fel a youtube-ra és szemezgethecc az elmúlt évek szépséges megoldásaiból:P
  • Palinko
    szép volt Pirlo :)))) érdekes hogy ilyeneket tudnak a játékosaink és a pályán nem tudják ezt kamatoztatni :( gondolom ilyen szép dolgokjat ritkán látunk.
  • Nuno88
    hát ahhoz h ezzel egyetértsek nem kell megnéznem a videót, mert amióta elment hiányzik de nagyon
  • Nuno88
    hát igen, egy nagyon nagy játékosunk :)
  • Nuno88
    jó videó, 10/6 nem rossz eredmény :)
  • DJ BP

De előtte csak begyakorolta az erejét :), így se semmi, sőt lehetetlen sznite :)
  • LasCar16
    Baresi:)))
  • LasCar16
    [URL=http://www.uefa.com/trainingground/#34004/4096/548691]10-6 kapufa not bad:)[/URL]
  • LasCar16
    ACM03/04 scudetto

ha megnézitek ezt a videót mennyire észrevehető h hiányzik egy olyan csatár a csapatból mint Sheva...
  • LasCar16
    Keret, a Lazio ellen:

Dida, Kalac, Fiori
    Bonera, Cafu, Favalli, Nesta, Oddo, Simic
    Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
    Kakà, Aubameyang, Inzaghi, Gilardino

Janku megsérült, Pirlo és See sem biztos hogy játszhat holnap... jók az előjelek-.-
  • Nuno88
    persze h az, semmi valóságalapja nincs :)
  • gercse
    Hát igencsak érdekes lenne ha Del Piero átmenne a milanba...
    több millióan hábordnának csak fel...
    de ha mégis...akkor megint összejöhetne az Inzaghi Del Piero kettős...:DDD
    atyaég, remélem, hogy csak kacsa
  • Palinko
    ebből élnek...
  • Nuno88
    Nesta és Kaká a díjátadón:

• Nuno88
    hát de minek cikkeznek ilyenről, amikor ennek a valószínűsége = a 0-val :)
  • Palinko
    jaja remélem ennyire hülyék nem vagyunk...útálom mikor rosszul szereplünk mindjárt repülnek a nevek aztán meg soha senkit nem igazolunk
  • Nuno88
    jaja én is elmosolyodtam rajta :)
  • 9csöves9
    vicces ez a cikk:)
  • Nuno88
    A Milan elnöke, Silvio Berlusconi nyilatkozatában csapata jelenlegi hullámvölgyét elnökségének legkomolyabb krízisének nevezte.

"A helyzet koromfekete. Ez az első igazán komoly krízis, amióta átvettem a csapatot, tulajdonképpen a legrosszabb amióta a klub elnöke vagyok. Azt hiszem bizonyos mértékig okolhatjuk a bírói tévedéseket és a balszerencsét is. Bizakodva várom Ronaldo felépülését és Alexandre Pato debütálását. A csapattársai nagyon jókat mondtak róla."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Olaszország

A Corriere dello Sport szerint Carlo Ancelotti arra készül, hogy leigazolja Alessandro Del Pierót. A Juventus csapatkapitánya ingyen kerülhetne Milánóba, miután a 32 éves játékos állítólag összekülönbözött a torinói klub vezetésével, és a Juve-szurkolókkal sem elégedett.

A lap úgy tudja, hogy Dida nem úszta meg egy pofonnal a szerdai, Celtic elleni mérkőzést. A Skóciában hibázó, majd színészi tehetségét megvillantó kapus vizsgálatra számíthat.
  • Nuno88
    A játékosok Kakára voksolnak!

A hivatásos labdarúgók érdekvédelmi szervezete (FIFPro) a Milan támadóját választotta az elmúlt szezon legjobbjának. Az év csapata: Buffon – Nesta, Cannavaro, Terry, Puyol – Cristiano Ronaldo, Kaká, Gerrard – Messi, Drogba, Ronaldinho.

A Milan játékosa nyújtotta az elmúlt szezonban a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt, ráadásul a Bajnokok Ligájában gólkirály lett. A brazil az Aranylabda legnagyobb várományosa, előtte azonban begyűjtötte a játékosok elismerését. A FIFPro 57500 tagja közül a legtöbben Kakára voksoltak, a második helyen a korábbi két év győztese, Ronaldinho végzett.

- Nagyon örülök az elismerésnek, kiemeli a díj értékét, hogy több mint ötvenezer labdarúgótársam választott meg – mondta Kaká, aki köszönetet mondott a csapatnak is.

- Köszönetet kell, hogy mondjak a Milan összes tagjának, a játékosoknak, az edzőknek, a vezetőknek, és persze a családomnak.

Az év csapatát is megválasztották, amely így áll össze:

Buffon – Nesta, Cannavaro, Terry, Puyol – Cristiano Ronaldo, Kaká, Gerrard – Messi, Drogba, Ronaldinho.

• Nuno88
    ezeröttel beszállok
  • LasCar16
    összedobjuk rá a pénzt?
  • szucsy89
    nem xD
  • gabber_saviola
    http://www.calciomercato.com/index.php?c=12&a=56375

Dida az e-bayen
  • Nuno88
    én is láttam élőben, és nekem nagyon furcsa volt h ütözte 4 méteren keresztül majd összeesett hirtelen
  • Kaplartom
    jóvan na:P:D
  • Nuno88
    esély sincs erre
  • Yulcsa
    láttam az esetet, méghozzá élőben... elsőre igenis komolynak tűnt! azt hittem, egy petárdával találták el.
    amúgy döntsetek, Dida vagy Kalac? Azt hiszem a válasz egyértelmű... azért nem kellene elfelejteni azt a 2003-as BL döntőt... ha ott nincs Dida...
  • Palinko
    mert az nem eshet meg hogy Murinho és Ancelotti is a Milánnál lesz?
  • Nuno88
    így van CA szezon közbe nem fog elmenni, de ha évvégén nem lesz BL, és nem lesz 4. hely sem akkor ő maga fog felállni a padról szvsz (de a 4. hely csak meglesz)
  • szucsy89
    amúgy ez az Anchelottis kirúgósdi azért még messze van, de ha esetleg idén se a bajnokság se a BL nem jön össze akkor már rezegni fog a léc rendesen alatta is.....
  • szucsy89
    jaja jöhetne Murinho...xD
    bizti jönne vele Lampard, Terry meg még egy-két jó focista....amúgy csak vicc Terry nem megy el a Chelsea-től, ő kapja a PL legjobb fizetését szal...
  • LasCar16
    nah megy a találgatás rendesen, én amondó vagyok h Carlo próbálja helyrerakni a fiúk önbizalmát,morálját itt van a probléma nem azzal h elfelejtettek focizni..., aztán ha ez nem megy akkor jöhetne Mourinho, lehet h követnék páran a Chelseaből azt sem bánnám, de télleg felkéne rázni a fiúkat és ez most egyenlőre Ancelotti feladata...
    más: Kakás sztorik csak a spanyol lapok kitalációi, Ricky ezt lezárta többször is-.-