A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
hát egyrészt igaz,másrészt pedig reménykedjünk,hogy tudják mit csinálnak.
LasCar16
25milla?<#wilting> Ronaldora van pénz, Zambrottára, meg Sobisra nem volt, az Inter is
ezért szerezte meg az orrunk elõl Ibra-t, Bl-gyõzelmet szeretnék az idén, eddig csalódott vagyok, remélem megváltozik a helyzet Aug31.-ig
Forza Milan!

#acm

Nuno88
22:27 - Ramón Calderón a Cuatro nevû spanyol televíziónak elmondta, hogy Ronaldo sorsa ma még nem dõl el.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
azért már sokat kérnek...
Nuno88
21:06 - Ronaldót csak három millió euró választja el a Milántól! Galliani és Braida 22-t ajánl, a Madrid 25-öt kér!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Shevchenko betalált a Chelsea szineibe

Nuno88
na ennek jobban örülnék azért 😄

Szabi 22
Az AC Milan váratlanul elkezdett közeledni az Inter csatárához, Adrianohoz. Az Il Giornale szerint a piros-feketék figyelme azért fordult a brazil gólvágó felé, mert meghiúsulni látszik az Internacional de Porto Alegre támadójának, Rafael Sobisnak a leigazolása.

Adriano jó kapcsolatban van Kakával, Didával valamint Cafuval, és a Milan vezetõi szerint az öltözõi hangulatra sem lenne rossz hatással a megszerzése. Az üzlet létrejöttének ellentmond, hogy Ariedo Braida érdeklõdését határozottan elutasította az Inter elnöke, Massimo Moratti.

LasCar16
Santanderbe? no comment...<#wilting> remélem késõbb megbánjuk h. nem igazoltuk le<#zavart2>

#acm

Nuno88
19:03 - A Real Madrid ma a mérkõzés után, tehát éjfél környékén ül asztalhoz a Milan vezetõivel. >>> madridista.hu

tep
<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
nekem mind1 jöhet Roni csak Kakát ne keverjék bele!

Nuno88
fasza

Sobis elvileg a Racing Santanderbe szerzõdött tehát marad a dagi <#vigyor3>

Palinko
ja,az se lenne rossz.de szerintem nem kell félni,mert a tegnapi mérkõzés után igérték az átigazolást.

hallottam olyan kósza hírt is,hogy Ronaldoért ma már el is mentek.
Nuno88
én örülök Roninak is csak jöjjön vki

Palinko
ja drogbát én is szívesen mert mindég eszembe jutna a kommentár beszólása,ami a világ bajnokságról származik,mégpedig:
"Drogbának kiveríííí!!!"
<#wow2><#vigyor2>
Nuno88

Nuno88
jah voltak bosszantó eladott labdák de végig mi támadtunk sok-sok helyzet kimaradt és sok olyan volt mikor a partjelzõ behúzta lesnek és nem volt az, sajnos Costacourta kicsit megingott hátul és ebbõl kaptuk a gólt de ezt leszámítva nem voltunk rosszak!

DjCooll
amugy milyne mecs volt vki láta?
mármint hogy esemény dús?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Szabi 22
Egyetértek!!!!!!!!!! Teljes mértékben igazad van!!!! Azért egy Drogbát vagy egy Tevezt jobban látnák a milan szineiben!!!!!!!!!!

LasCar16
Ronaldo meddig fog lábadozni? Sobi-sal mi van... nemigaz h. nem lehetne mást megszerezni, Ronaldoval az az 1 bajom h. az utóbbi években elég gyengén futbalozott, meg eléggé kifelé áll(30)..nem értem a csapat vezetõinek a gondolkodásmódját----> tisztára mint öreganyámék, ennyire spórolni😄

#acm

Szabi 22
A fórum átigazolási kívánságlistája.

Minden szavazó megjelölt sorrendben három játékost, akiket szíve szerint leigazolna.
(1 helyen jelölt 3, második helyen jelölt 2, harmadik helyen jelölt 1 pontot kapott)

1. Fernando Torres(25)....99pont

2. Carlos Tevez(9)..........45pont

3. Didier Drogba(5)........35pont

4. Thierry Henry(9)........30pont

5. Francesco Totti(4)......26pont

6. Ronaldinho(3)............26pont
7. Rafael Sóbis(2)..........26pont
8. Adriano.....................21pont
9. Huntelaar..................12pont
10. Kerzakov(1)............10pont
11. Ronaldo(2)................8pont
12. Robinho(1)................5pont
13. Robbie Keane(1)........3pont
14. Samuel Eto'o..............3pont
15. Martins......................3pont
16. Cruz..........................2pont
......Farfan
......Leonel Messi
19. Tavano......................2pont
......Fred
21. Bojinov......................1pont
.....Montella
.....Suazo
.....Iaquinta
......Villa

Nuno88
Red Star-AC Milan 1:2 (1:3)

Nuno88
#6080 >>> sztem a zöld füves lenne jó háttérnek mert a másik nem lenne összefüggõ

Nuno88
Carlo Ancelotti: "Most, hogy vége van, mindannyian megkönnyebbültünk. Egyáltalán nem volt olyan könnyû a mérkõzés, mint amilyennek látszott. Köszönettel tartozunk a játékosoknak és az erõnléti edzõknek, mivel mindannyian keményen dolgoztak, hogy készen álljunk egy olyan mérkõzésre, amely nem szerepelt a terveinkben. Még mindig igazságtalanságnak tartjuk azt, hogy elõselejtezõt kellett játszanunk, de visszajutottunk a helyünkre és most már elõre kell tekintenünk. A csapat bebizonyította, hogy egységes és versenyképes. Most más dolgokkal kell törõdnünk."

Filippo Inzaghi: "Szerencsénk volt a korai góllal, mivel a stadiumban uralkodó hangulat gondokat okozhatott volna, de ez igazán nagyszerû Milan volt, és a körülményekhez képest jól teljesítettünk. Az erõnlétünk sokkal jobb volt, mint az elsõ mérkõzésen és kijött a tudásbeli fölényünk is. Igaz, Gila ma nem szerzett gólt, de keményen dolgozott a csapatért. Néküle, és a többi csapattársam nélkül nem tudnék ennyire eredményes lenni."

Más hírek szerint a mérkõzés lefújását követõen Adriano Galliani kijelentette, hogy hivatalosan megkeresték a Real Madridot, Ronaldo átigazolásának ügyében.

Forrás: channel4.com, acmilan.com

Nuno88
Ma este az AC Milan együttese idegenben 2-1-re legyõzte a Red Star Belgrád csapatát, és 3-1-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A találkozó rendkívül izgalmasnak ígérkezett, mivel a piros-feketéknek hazai pályán csak egygólos elõnyt sikerült kiharcolniuk. A szerb továbbjutási reményeket végül (az elsõ mérkõzésen is eredményes) Pippo Inzaghinak sikerült szertefoszlatnia, amikor a 29. percben bevette Randjelovic kapuját. A második félidõben Seedorf duplázta meg az elõnyt, és a milánóiak ünnepét még Djokic gyors válaszgólja sem tudta elrontani.

Red Star - Milan 1-2 (Összesítésben: 1-3)
Gólszerzõk: Inzaghi (29’😉, Seedorf (79'), Djokic (80')
Játékvezetõ: Bo Larsen
Sárga lap: Gueye (49’😉, Kakà (56’😉

RED STAR BELGRÁD: Randjelovic; Basta, Bisevac, Gueye, Pantic (Purovic 60); Jankovic (Perovic 55), Milovanovic (Andelkovic 70), Kovacevic, Georgiev; Zigic, Djokic

MILAN: Dida; Cafu (Favalli 82), Simic, Costacurta, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Inzaghi (Ambrosini 68), Gilardino (Borriello 87)

Forrás: acmilan.com

DJ Bee18
17 millió euroért? ebbõl nem lesz üzlet 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nuno88
jöhet

Nuno88
nem tudom én is csodálkoztam rajta 😄

LasCar16
jöhet Ronaldo

#acm

Mikor volt 1-1?😊

Nuno88
Costacourta összehozta nekik a gólt amúgy magabiztos volt a csapat csak Gila lógott ki sztem, Kaká sarkazós passza kicsit nyálas volt 😊

Palinko
megnyrtük 2-1 re!!!!
LasCar16
1-1

#acm

Szabi 22

Szabi 22
Ki más mint FILIPPO INZAGHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szabi 22
GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLL Vezetünk 1-0-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szabi 22
Az AC Milan középpályása, Ricardo Kaka szívesen látná Ronaldot a San Siroban. A brazil támadóért a piros-feketék elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó lenne 10 millió Fontot áldozni, és Kaka támogatja ezt az elképzelését.

„Ha megtalálja a megfelelõ motivációt, akkor õ még mindig a világ egyik legjobb csatára. A klubváltás jó hatással lehet rá, és azzal sincs semmi baj, hogy az Interben is játszott.” – nyilatkozta Kaka. „Ronie szerepelt a Barcelonában, aztán pedig a Real Madridban, de ezzel mi a probléma? Úgy gondolom, hogy a szurkolók egy nagy név leigazolását várják, miután remek játékosok hagyták el a csapatot. Elment Sheva, Stam, Rui: Ronaldo pedig örömet szerezhetne a drukkereinknek.”

Szabi 22
Amit megadtál linket ott hogy kell nézni a meccset????

Palinko
második
Palinko
második
Szabi 22
Köszke!

Nem kell regelni. az #5910-es hsz-ben le van írva, hogy kell.

Szabi 22
Ezeket a képeket honnan töltöd le a milan.comról???
Nem tudok oda regisztrálni!!!!!

Nuno88

Szabi 22
A második szerintem jobb!!!!!!!!!

Nuno88
Melyik lenne jó háttérnek?

Nuno88
jó lesz az

LasCar16
engem csak a védelem szomorít L...<#dumcsi>

#acm