36663
  • Kaplartom
    BOLDOG KARÁCSONYT EVERYBODY:D
  • szucsy89
    én is szeretnék Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden Milan (és más)fannak is!
  • Yulcsa
    Áldott, békés ünnepeket Mindenkinek !!!
  • Johnny23
    Boldog Karácsonyt mindenkinek !!!

FORZA MILAN
  • Nuno88
    Ancelotti: Pontot érdemeltünk volna
    Külföldi labdarúgás

Az Inter-Milan rangadó után Roberto Mancini, a kék-feketék mestere megérdemelt győzelemről beszélt, míg kollégája, Carlo Ancelotti szerint a döntetlen lett volna igazságos.

A Milan az első félidőben vezetést szerzett, de nem tudta sokáig megőrizni előnyét: Cruz még a szünet előtt egyenlített, majd a második játékrészben Cambiasso találata az Inter javára döntötte el a három pont sorsát. Carlo Ancelotti szerint egyenlő erők küzdelmét hozta az összecsapás, csapata egy pontot mindenképpen megérdemelt volna.

- Nagyon kiegyensúlyozott rangadó volt, amelyet néhány egyéni megmozdulás döntött el. Több mint egyenlő ellenfelei voltunk az Internek, ezért úgy vélem, a döntetlen lett volna az igazságos eredmény. A második félidőben Kaká ellen a tizenhatoson belül szabálytalankodtak, és ezen kívül is dolgoztunk ki helyzeteket, igaz, több alkalommal is hibáztunk, a legnagyobbat Cambiasso találatánál - mondta Ancelotti, aki hozzáfűzte: januártól új időszak jön csapata életében, nagy javulást vár Pato bevetésétől, valamint Ronaldo felépülésétől.
  • Nuno88
    BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN MILAN FANNAK!!! :)
  • Nuno88
    na tessék, még ez is :(
    nem elég h nem tud felépülni normális még az unatesóját is lelövik, hihetetlen :(
  • ryhdeksan
  • LasCar16

mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
  • LasCar16
    Utcai lövöldözésben lelőtték a világbajnok futballista Ronaldo egyik unokaöccsét. A BL-címvédő Milan brazil csatárának 25 éves rokonát két másik társával együtt ölték meg Rio de Janeiróban szombat este - jelentette a helyi média vasárnap.

Igor Nazario de Lima gyógyszerfutárként dolgozott a brazil nagyvárosban, Rio de Janeiróban. Szombat este két másik fiatallal beszélgetett munkahelye előtt az utcán, amikor egy autó melléjük hajtott és egy ismeretlen mindhármukat agyonlőtte. A rendőrség egyelőre keresi a gyilkost, és azt sem tudni, mi lehetett az oka a hármas gyilkosságnak.

A 25 éves fiatalembernek három héttel ezelőtt született kisfia. 2001-ben kábítószeres ügybe keveredett, majd 2002 és 2005 között három évet ült fegyveres támadásért.
  • LasCar16
    jobbhátvédet kell igazolni, sajnálom h Janku ma nem tudott játszani... a mi játékunk a szélső játékra épül, ebből ma semmit nem láthattunk, 2 nagyobb védelmi hibát követtünk el, és ennyi...valamint ha lenne elől egy technikásabb, erősebb csatárunk, akkor ugyanaz lenne az összkép mint amikor Sheva még itt volt, az a lendület hiányzik a csapatból:( remélem ez a vezetőségnek is feltűnt, és tesznek valamit
  • szucsy89
    valami nagyon nincs rendbe a csapattal, érthetetlen mit művel a bajnokságba...klub vb ide vagy oda, szerintem a szurkolók többségét nem az érdekli.a meccsről annyit hogy az inter megérdemelten nyert, grat nekik, semmi volt a milan játéka Oddo nem értem miért van a csapatban, sztem a leigazolása értelmetlen volt nem csinál semmit...ilyen ötlettelen játékkal nemhogy az inter de kisebb csapatok ellen se fogunk nyerni, attól félek hogy ez a formánk átterjed majd a bl-re és az Arsenal meglep minket...ne legyen igazam:(
  • LasCar16
    két elkerülhető gólt kaptunk ma, ha határozottabbak, pontosabbak vagyunk akkor ma nem kapunk ki, igazolni kellene egy normális csatárt..Ibrahimovic,Suazo kaliberűt, akik játszanak is, lőnek is nem csak az 5ösön belül veszélyesek, a végét gtam h megnyomjuk, döntetlen igazságosabb lett volna, na majd a következő derbyn
  • ryhdeksan
    hát nemtom nekem zlatan annyira nem tetszett ma
  • Nuno88
    a meccs irama jó volt nem volt egy pocsék 0:0 de nagyot csalódtam megint a csapatban... na én léptem
  • Nuno88
    Ambro mit hagyott ki :(
  • Nuno88
    uhhh Kaká most majdnem egyenlített :)
  • Nuno88
    nem nem de a csapatnak se... de azért a Klub VB döntőjébe Kaká megmutatta de amúgy téleg gyenge igazad van

ez a Zlatan meg életveszélyes...
  • shad0w
    az lesz majd a szép, mikor a 90. percben oddo beadásából gila szerez gólt.
    (és ezzel szépítünk 3-2re :) )
  • ryhdeksan
    Kakanak mostanaban nem megy ugy mint tavaly
  • Nuno88
    Oddon már nevetek kínomban...
  • shad0w
    hát nemtom, én ma kakától sem láttam semmit (eddig?)
  • Nuno88
    kizárt dolog... én már nem bízom bennük nem érdemlik meg, Nesta és Kaká a kivétel... a többi pfff... Oddoval az élen
  • shad0w
    jövőre :)
  • ryhdeksan
    még lőttök gólt
  • Nuno88
    ez a hajó elment...
  • Nuno88
    Maldini ügyesen kifejelte a legjobb helyre majd Dida tett a többiről -.-
  • shevy
    hát ez a dida egy kalap szar
  • shad0w
    eheh... maldini ügyes, dida is szépen elszállt. 2-1
  • Nuno88
    See le Serginho be

nincs több csere
  • Nuno88
    Emerson és Gila is beállt...
  • ryhdeksan
    hát a szabadrugas kamu volt az meg nem akkor 1-1 és gól
    szóval nincs semmi .D
  • LasCar16
    nem hát, magától esett el..meg Cambiasso se húzta ki Kaká lábát... akkor sajnáld h nem ő a spori
  • Nuno88
    Cafú Emerson Gourcuff jöhetne is
  • Nuno88
    Puhl nem a szabit hanem a tizit fújta volna Kaká elesésénél, én meg a szabit fújtam volna be és a tizit nem... jó mondjuk ő lehet jobban ért hozzá :D
  • ryhdeksan
    nah most mondja puhl hogy semmi nem volt a szabadrugasotok előtt -.- gg
  • LasCar16
    See szerintem az öltözőben maradt, picit a kapkodás is észrevehető... Oddo helyett , jöhetne Bonera...harmatgyenge ma is Massimo... nyerhetünk is, de a kiállítás benne van a levegőben
  • Nuno88
    Gatta See Oddo kérheti is a cserét, iszonyat mind3
  • LasCar16
    ha kicsit határozottabb a védelmünk, akkor még vezetnénk...sárgákkal vigyázni kellene, Gatta,Ambro... Jankut a pályára...Maldini csak védekezni tud, középen meglephetjük őket egy lendületesebb összjátékkal, de nem kellene leállni, pl Oddo sétált a bedobáshoz, mert ráérünk...
  • Nuno88
    Ambrosini piroson meg se lepődtem volna így hirtelen :|