A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
tegnap amikor 90. pecben belõtte Esiies akkor addig én tudod hogy izgultam?

amikor belõtte Essien Sikitoztam örjöngtem meg minden😊
de Sheváé se volt csúnya😊 mert azt is be kellet fejezni😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

LasCar16
egyre magabiztosabb a csapat Bayernben meg nem érzem az átütõ erõt, ha nem eresztünk le és koncentrálunk a végsõkig akkor megvana továbbjutás..de nem iszok elõre a medve bõrére

#acm

Jagumo
az elején épphogy nem kaptatok gólt😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Nuno88
annyira izgulok h az ujjaimat már véresre rágtam...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
öcsém ha innen elbukjuk a továbbjutást én nem tudom h. mit csinálok:S

#acm

Jagumo
tovább vihette volna és nagy esély lett volna. a 0-3-ra

tep
kár , h nem jött össze a harmadik a végére , de ne legyünk telhetetlenek😊

\"SLICE of LIFE\"

ezt kellet volna meg berugni es megvagyunk ..

LasCar16
gyerünkk!!!!!

#acm

Jagumo
oooooooo
ezért kár volt INzaghi..

Nuno88
wááá ha Pippo gyorsabb akkor...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Jagumo
a szünetben tuti bezsélni fgonak a bajorokkal ott kel majd figyelni!

Nuno88
jah szép volt nagyon 😊

kár h nem játszhat, demajd jövõre...

Jagumo
na helyzet😊

Jagumo
az a kár hogy Ronaldo nem játszik😊 vagyis nem jáchat
mekkora gólt rugott ebben a forduloban mármint az olasz bajokság uccsó fordulójában
4 bicikli😊 aztán balal a lécalá:o

Jagumo
az biztos😄 amikor az egyik a kezébe van aktív a másik XD

tep
hú , ez meleg volt

\"SLICE of LIFE\"

Jagumo
azt mondtam lassan ha igy folytatódk akkor😊 eldõl😊
de most is volt 1 nagy helyzetük😊

Nuno88
3 tüdeje van 😊

Jagumo
még ebbõl is lehet 7-1 😄😄😄

most mondták 5.5 km-rt futott Gatuso😄 nem semmi mennyi lezs ez a végére 15 km?<#wow1><#wow1><#zavart1>

Olyan nincs hogy eldõlt valami. Nagyon messze van még a vége, és a németek hajtani fognak mint az õrült végig.

Nuno88
szép ez az HAJRÁ MILAN!!!

Jagumo
szegény Bayer teljesen összesett...ha valamit keresni akarnak a pályán össze kellene szedni magukat

meg 1 gol kontrabol es mehetunk inni 😄

Jagumo
leshatár volt.
be is lehettet volna.
de nem volt les! leshatár

Jagumo
mekkora Sarkalás volt!! gyönyörû Seedorf eddig õ a meccs embere

tep
csak így tovább😊

\"SLICE of LIFE\"

EZAAAAAAAAAZ GCI !!!!!!!!!!!!! FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LasCar16
gyerünkk!!!!!

#acm

Jagumo
lassan eldõl a tovább jutás!

LasCar16
pipppoooooooo

#acm

tep
SUPERPIPÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

\"SLICE of LIFE\"

Jagumo
2-0 Izagi

LasCar16
bazzeg csak nem leereszteni

#acm

tep
IGEEEEEEN Seeedorf😊

\"SLICE of LIFE\"

Jagumo
grat Seedorf szép volt

LasCar16
seeedorf!!!!

#acm

Jagumo
Vezettek vandéként 0-1

gabber_saviola
ma a Milannak van AVANTI! 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Jagumo
nem vagyok se Bayern se Milan párti de drukkolok😊 (4.-es kormoban voltam Bayern Drukker)

gabber_saviola
viselkedjél már

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
Hajrá, gyõzni kell nincs mese!!!

Forza Italia
láttod mennyire hülye vagy! Azért mert ti kiestetek azért még szurkolhatnál az egyetlen olasz csapatnak. De hát mit várjon az ember egy Interestõl. A félreértések kedvéért nem Milan szurkoló vagyok. De azért hajrá. Legyen olsz csapat a 4 között.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthewpamer
hajrá....

...bayern

:p

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

tep
remélem a védelmünk nem fog megint bakizni...
FORZA MILAN!!!

\"SLICE of LIFE\"

Én is bízom abban, hogy a Milan egy összeszedett és okos játékkal felül fog kerekedni ellenfelén. Szerintem nagyon kis különbség fog dönteni a két csapat között, és hogy fessem az ördögöt is a falra szerintem még a hosszabbítás is benne lesz a meccsben, ha nagyon gólerõsek lesznek a csapatok. Mindenesetre minél simább Milan gyõzelmet szeretnék, de jönni fog aminek jönnie kell.

FORZA MILAN
LasCar16
nyerni kell ma hozzáálással gondolom nem lesz semmi baj... remélem jól kihasználjuk majd a lehetõségeinket..nem szabad gólt kapni ennyi a lényeg aztán jöhet a MUFC bízom a csapatban

#acm

Nuno88
Milan: gólt kell lõni! De ki fog?
Külföldi labdarúgás

A lombardok komoly bajban vannak. Nyerniük kell Münchenben, ám Carlo Ancelotti csak két csatárral rendelkezik, így várhatóan a Milan egy támadóval igyekszik bevenni a visszatérõ Oliver Kahn kapuját.

A Milannak fel van adva a lecke, hiszen a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé való bekerüléshez gyõznie kell a Bayern München otthonában. A bajorok egy hete a hosszabbítás utolsó másodperceiben tudtak egyenlíteni a San Siróban, a 2-2-es döntetlen után gyakorlatilag csak a gyõzelemmel mehet biztosra a Milan.

Mindkét csapat sikerrel vette a fõpróbát, a Bayern Huszti Szabolcs gárdáját, a Hannovert verte idegenben, míg a Milan a negyedik helyért folyó küzdelemben 3-1-es gyõzelmet aratott az Empoli felett. Carlo Ancelotti a fontos hétvégi feladat ellenére pihentette néhány játékosát, a németek elleni keddi találkozóhoz képest egész védelmét lecserélte. Pihent Paolo Maldini és Alessandro Nesta is, elõbbinek orvos írta elõ a távolmaradást, míg utóbbi nemrég tért vissza négyhónapos kihagyása után, ezért kapott kimenõt a hétvégén, de szerdán mindketten elfoglalják helyüket a Milan védelmének tengelyében.

Nem is elsõsorban a hátsó alakzat aggasztja Ancelottit, akinek újra elfogytak csatárai. A télen hasonló problémákkal küszködõ szakember két támadót tud bevetni, hiszen Alberto Gilardino eltiltását tölti, Ronaldo pedig idén már nem nevezhetõ BL-meccsre, így mindössze Ricardo Oliveira és Filippo Inzaghi utazott a csapattal Münchenbe. Ennek megfelelõen a gólkényszerben játszó vendégek egy árva támadóval igyekszenek bevenni a másik oldalon visszatérõ Oliver Kahn kapuját.

- Sajnos Pippo sem 100 százalékos, de nagyon bízom benne, hogy vállalni tudja a játékot. A gólok, amelyeket korábban a BL-ben szerzett felnagyítják az érdemeit. Ráadásul korábban már vette be Oli Kiahn kapuját – mondta Ancelotti a támadóról, aki a nemzetközi porondon több gólt szerzett, mint Gerd Müller, Andrij Sevcsenko vagy Raul.

A németek kapuját újra a veterán kapus védi, aki letöltötte egymeccses eltiltását, amiért sportszerûtlenül viselkedett egy doppingteszt alkalmával. Viszont biztosan nem számolhat Willy Sagnollal és Martín Demichelisszel Ottmar Hitzfeld, elõbbi térdsérülése, utóbbi izomhúzódása miatt kénytelen a lelátóról figyelni csapata meccsét.

Nuno88
köszönjük 😊

Bedibeni
Remélem gyõztök a Bayern ellen sok sikert nektek!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;