A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
hát én is Storarit favorizálom!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
na most ébredtem a mai szülinapi ünneplés után és mit olvasok Fiori hosszabított ennél nagyobb szülinapi ajándék nem is létezik 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
banok kolléga sopcaston lesz e csatorna amin ma adják a meccset? vagy vki egy linket bedobhatna ahol nézni lehetne

#acm

Kaplartom
Hát sztem is Storari kellene a kapuba Kalac helyett! Én legalábbis töbre tartom! És ez már nemigaz hogy valaki mindíg lesérül, amikor fontos lenne nyernünk!!

Palinko
hát fogjuk az öregségre a bénaságot 😊
Nem az a baj, hanem hogy béna.

Palinko
mindent csak Kalac ot neeee :S sajna már kicsit öreg
LasCar16
úgyis kalács védene, bazzeg pont ilyenkor sérül meg Dida amikor kezd formába lendülni:@

#acm

Palinko
nem baj érdekel storari teljesítménye
Ez már undorító.

Nuno88
a samsungsporton van egy hír, miszerint Dida a Messina ellen ütközött a kapufával és bedagadt a válla, kihagyja az Ascoli elleni találkozót és lehet h nem lép pályára a Man Utd ellen sem :S

Nuno88
12:47 - A Real Madrid hivatalos weboldalán egy Kaká interjú olvasható, amelyben a brazil játékos elárulja, hogyha a Milan és a Madrid már megegyezett egymással, akkor örömmel igazol a Bernabéuba.

na kezdõdik megint...

Palinko
ja még vissza is fordulhat. és nagyon szépen köszönjük a gratulációt!
Nuno88
Adriano Galliani és Carlo Ancelotti a Milan Channelnek nyilatkozott a Messina elleni gyõzelmet követõen.

Galliani: "A Milan nagyon jól teljesített a mai napon, de a titok nyitja az, hogy a teljes keret a rendelkezésünkre áll, nincsenek sérültjeink. A müncheni mérkõzéshet képest hét játékos cserélõdött ki a csapatban. A védelem például teljesen másképp állt össze. A Milannak nagyszerû játékosai vannak, és most, hogy mindenki egészséges, az eredmények is jönnek. Carlo Ancelotti nagyon jól döntött ma, hogy friss játékosokat tett a csapatba, feltétlenül szükséges, hogy mostantól a szezon végéig ez így is menjen tovább. A MilanLab egészen május 6-ig számolt a rotációval, és mivel a Milan az egyetlen csapat, amelyik még a kupában is állva maradt, minden erõnkre szükségünk lesz a továbbiakban. Próbáltam elmagyarázni a csapatnak, hogy a sorsunk mostantól a mi kezünkben van. Még hét mérkõzés van hátra, és ha csak ugyanúgy teljesítünk, mint a Palermo, és hozzuk az Ascoli elleni elmaradt mérkõzésünket, akkor bejutunk a Bajnokok Ligájába. Csak magunkkal szabad törõdnünk, és nem szabad visszanéznünk."

Ancelotti: "Jó idõszakban vagyunk, azok is jól teljesítenek, akik eddig kevesebbet játszottak, így nyugodtan alkalmazhatjuk a rotációt és továbbra is eredményesek maradhatunk. Sok friss játékosunk van, akik garantálják a kiegyensúlyozottságot. Azt hiszem, hogy Gattuso és Kaká pihenõt kapnak majd az Ascoli elleni mérkõzésen. Ronaldo? Kulcsfontosságú játékos. A csapatnak szüksége van arra a játékra, amit õ tud produkálni, nagyszerû képességei vannak és mindig a csapatért játszik, taktikai szempontból nélkülözhetetlen számunkra. A csapatnak még javulnia kell a mérkõzések lezárásában, ki kell használnunk minden kontratámadási lehetõséget, amihez hozzájutunk. Szükségünk van a kiegyensúlyozottságra, és jelenleg fizikailag jó formában vagyunk. Ami a harmadik helyet illeti, nem hiszem, hogy a Laziónak nehézségei akadnának, úgyhogy nekünk inkább a hozzánk közelebb álló csapatokra kell figyelni."

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Messina-AC Milan:

Nuno88
van még forduló bõven... soha ne mond hogy soha 😊

gabber_saviola
gratulálok a 4. helyhez, mert visszavenni már úgy sem fogjuk tudni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
szeretem olvasni a ronaldo nyilatkozatokat, remélme nem hazudozik ösznye vissza
Nuno88
akkor jó... megérdemlik a pihenést mindketten

LasCar16
megnyugodtam, nem sérült meg de Kakával egyetemben pihen a hétközi fordulóban

#acm

LasCar16
Ronaldo a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában hûséget fogadott a Milannak és kijelentette: hamarosan ismét a világ legjobbjaként fogják számon tartani.

"Még messze nem vagyok csúcsformában. Keményen edzek, de rendszeresen akadnak apróságok, amelyek lelassítanak. Ezek jelen esetben teljesen normális dolgok, de a MilanLab segítségével sikerült beazonosítanunk ezeket a tényezõket, és így biztos vagyok benne, hogy a folyamat végén ismét ugyanaz a nagyszerû játékos leszek, aki voltam. A következõ szezon kezdetére, a nyári edzõtábor után újra csúcsformában leszek. Én leszek a legjobb. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, és annyi mindent szeretnék még adni a futballban. Ugyanazon a héten születtem, amikor Francesco Totti vagy Andrij Sevcsenko, mégis, az õ fizikai teljesítõképességüket nem kérdõjelezi meg senki. Nem vagyok sem öreg, és nem is égtem ki - mindenki rá fog jönni erre. A Carlo Ancelottival kialakított kapcsolatom tökéletes. Õ egy igazi barát, nem egy tábornok. Nagyon jól kijövök Carlóval, akárcsak régebben Gigi Simonival és Vincente Del Bosque-val. Ez nem azért van, mert engedékeny. Ancelotti is tudja, mikor kell nemet mondani, zseniálisan kezeli a játékosait. Én már tudom, hogy innen akarok visszavonulni. Nem tudom, hány év van még bennem, de az összeset ebben a mezben akarom kiadni magamból. Inter? Egyszer majd meghívom Morattit vacsorázni. Nem most, elõbb megvárom, hogy elszálljon a keserûség, amit a Milanhoz történõ átigazolásom okozott neki. Az Inter számomra már a múlt, és teljesen hidegen hagy az a tény is, hogy idén õk nyerik meg a Scudettót. A jövõ Milanja? Valamit én is tudok segíteni Silvio Berlusconinak abban, hogy ide tudja hozni Ronaldinhót. Arról mondjuk felesleges mesélni neki, hogy milyen csodálatos itt a Milannál, hiszen ezt már rég tudja. Manchester? Szeretnék ott lenni a lelátón, persze az edzéstervemen múlik minden. Szeretnék egy nagyszerû ajándékot kapni a csapattársaimtól. A Milannak az idei szezonban meg kell nyernie a Bajnokok Ligáját, de meg kell nyernie jövõre is, amikor már én is játszhatok!"

#acm

LasCar16
gattuso megsérült?:S basszus remélem nem komoly

#acm

Nuno88
na 2:2 lett az Inter-Palermo... így a Palermo 1 ponttal jött... nekünk 50 míg nekik 49 pontjuk van és õk egy meccsel többet játszottak mint mi

Nuno88
2:2 beszarás...

Palinko
kiválló csapat a palermo,de ha elõttünk van a táblázatban akkor nem nagyon szeretem 😄
Nuno88
vezet a Palermo 0:2-re, ennek örüljek most vagy ne 😄

Nuno88
Gatta lesérült? :C

Szabi 22

Szabi 22
Nagyon kellett a gyõzelem!!! Szép golok voltak remélem így folytatjuk a Man ellen kár hogy Gattuso lesérült!!!!!

Nuno88
bakker most néztem meg Ronaldo gólját, hát beszarás mekkora gólt rúgott a "pufi" 😊

Nuno88
Tovább folytatja jó szereplését az AC Milan csapata. A Bayern München hétközi legyõzése után, most az olasz bajnokságban fektették két vállra a Messina gárdáját. A találkozó 14. percében a brazil Kaka szerezte meg a vezetést, majd a félidõ közepén Favalli duplázta meg az elõnyt. A második játékrészben még Ronaldo és Masiello is eredményes volt, így a Milan magabiztosan gyûjtötte be a három pontot.

MESSINA-MILAN 1-3 (0-2)
Gólszerzõk: Kakà (14.), Favalli (30.), Ronaldo (86.); illetve Masiello (93.)
Játékvezetõ: Rosetti
Sárga lap: Gourcuff (33.), Pirlo (81.), Serginho (82.); illetve Christian Riganò (27.), De Vezze (39.), Zanchi (46.), Alvarez (69.), Lavecchia (73.)
Piros lap: -

MESSINA(4-5-1):
Paoletti; Lavecchia, Zanchi, Iuliano, Giallombardo; Alvarez, Pestrin (Cordova 73.), D'Aversa, De Vezze (Floccari 57.), Masiello; Riganò.

Nem léptek pályára: Cesaretti, Rea, Parisi, Morello, Bakayoko.
Vezetõedzõ: Giordano.

MILAN (4-3-1-2):
Dida; Cafu, Bonera, Kaladze, Favalli (Jankulovski 90.); Gattuso, Pirlo (Ambrosini 87.), Gourcuff; Kakà; Gilardino (Serginho 77.), Ronaldo.

Nem léptek pályára: Kalac, Nesta, Oddo, Oliveira.
Vezetõedzõ: Ancelotti.

Forrás: gazzetta.it

LasCar16
szép gólok voltak, grat a fiúknak! 😊 forza!

#acm

Nuno88
télleg igazad van 😊

gólok:
0-1: http://www.d1g.com/video/show/?id=883873
0-2: http://www.d1g.com/video/show/?id=883955
0-3: http://www.d1g.com/video/show/?id=884244
1-3: http://www.d1g.com/video/show/?id=884276

tep
ráadásul a Palermo 1-el többet játszott

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
jaja... a Lazio is és az Empoli is X-elt 😊

Palinko
szép eredmény.
tep
ááá , nyertünk 3:1-re<#vigyor2>

...ha az Inter megveri a Palermo-t,BL-helyen leszünk

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
nah a végén még kaptunk egyet...

Nuno88
lesz majd de gondolom várni kell kicsit 😊

video? 😊

Nuno88
na végre! 😊

0:3

Ronie !!!!!!

Nuno88
thx

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
Ronaldo gólt se utasítanék vissza 😊

Nuno88
A következõ linken lehet nézni a meccset:

http://www.myp2p.eu/Matches/Match3.htm

banok
bwin.com-on lehet nézni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hunmilan
melyik csatornán adják a meccset?

Nuno88
a mostani meccset nem látom mert nem jó a link amit adtak, de múlthéten nem mozgott rosszul, múlthéten is eredményes volt 😊