A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár...kijött a 2. félidõ kondi problémája .
Hajrá . Forza ITALIA !
INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com
viszlát egy hét múlva, gyõzzön a jobbik!
Glory Glory Man United!!
hú de nagy izgalom lesz én ma is túlpörögtem 😊
#acm
Direkt nektek szurkoltam, de ezert a 3. golert kar volt. Igy azert kicsit tobre lesz szukseg a visszavagon, mintha dontetlen lett volna. Amugy tenyleg Gattuso kivalasa utan lettek veszelyesebbek.
Remelem otthon nyertek, es tovabbmentek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Milánóban iszonyat nehéz lesz, ManU tuti rúg egy gólt. Akkor viszont nekünk így kettõt kellene, ami Gilával reménytelennek tûnik. Fõleg, ha a Manchester is összerak egy normális védelmet arra a meccsre.
Azért még mindig bízom benne, hogy összejön a Merseyside szégyenei ellen a visszavágó. 😛
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
kár hogy nem játszhat bl-ben :S
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
#acm
\"SLICE of LIFE\"
nembaj így is jó eredmény! San Siroban majd meglátjuk 😄
thx
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
áá C Ronaldo ideges gyerek mostanában 😊 szeretem mikor a nagyképûek a képükön landolnak 😄
kaká majdnem mester3. nembaj 😄 majd legközlebb
don't give a fuck
#acm
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
na szerény meglátásom szerint C Ronaldo nem nagyon tud mit csinálni a bicikli cselével meg semmivel sem, mert most látja milyenek az igazi védõk és középpályások
biztos sok csapat védelmén átmehet de a miénken nem sûrûn.
és bazinagy góóóóóól!
#acm
Iszonyatosan kíváncsi vagyok a rutin és a fiatalos lendület egymásnakfeszülésére, illetve hogy C.Ronaldo mire lesz képes az öreg rókák ellen!
Gyõzzön a jobbik! Üdv
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
gercse
köszi, minden jókívásnágra szükség van! a juve hogy áll, jövõre feljön? remélem és nem lesz olyan unszimpatikus mint tavaly... (ha jól tudom, juve szurkoló vagy )
álljon helyre a világ és ha kupáról van szó, akkor olasz csapat nyerjen 😉