A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
jó kis meccs volt, jók voltatok, bevallom én nem hittem h megnyerjük a meccset de mákunk volt, nagyon nehéz lesz a visszavágó....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Palinko
az is legalább ilyen nagy lesz
Nem kell feladni .
Bár...kijött a 2. félidõ kondi problémája .
Hajrá . Forza ITALIA !

INTERNAZIONALE - Campione 2006/2007 http://xtra99.multiply.com

Scholes18
uhh hát ez nem kis meccs volt skacok!
viszlát egy hét múlva, gyõzzön a jobbik!

Glory Glory Man United!!

Palinko
nem én vagyok az edzõ de játszani fognak szerintem maldinire 80% gattusora 95%
Palinko
szerintem továbbmegyünk. köszi a bíztatást. szerintem nem megérdemelt a gyõzelmük,de ilyen a foci régebben nekünk volt ilyen szerencsénk. szerintem az 1. góllal volt a legnagyobb baj, aztán a 3. góllal a 2.nál szerintem Nesta nem hibáztatható.
hú de nagy izgalom lesz én ma is túlpörögtem 😊
LasCar16
San Siro az mégiscsak más 1 gólt kellene rúgnunk és nem szabadna kapni, ez szerintem megoldható, remélem Maldini és Gattuso játszani fog a visszavágón... sajnálom az utolsó gólt, megint a végén hagyott alább az összpontosítás, de ezzel eggyüttvéve tovább fogunk jutni

#acm

takibalint
Inzaghi miert nem jatszott?? Gilardino enyhen szolva sem tett sokat. Remelem a visszavagon Inzaghi jatszik.

takibalint
Azee gyerekek. Erre nem igaz, hogy nem lehetett volna felkeszulni. HA egy kicsit is nezik az angol bajokit, tudhatnak, hogy a Man Utd az utolso percekben kepes golt loni. MAr nem egyszer elofordult ebben az idenyben. A masik a chelsea. De a MU ebben eleg jo sajnos.

Direkt nektek szurkoltam, de ezert a 3. golert kar volt. Igy azert kicsit tobre lesz szukseg a visszavagon, mintha dontetlen lett volna. Amugy tenyleg Gattuso kivalasa utan lettek veszelyesebbek.

Remelem otthon nyertek, es tovabbmentek.

Count Adyn
Najó legközelebb nemis nézem a meccseteket, akkor mindig nyertek😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tep
de gyönyörû volt Kaka második gólja<#wow1>

\"SLICE of LIFE\"

Petyus_
Meccs elõtt azt mondtam volna, hogy nem rossz... de így nagy kár érte, egyenlítõ gólig közük nem volt a meccshez. Sajnos Gennaro nélkül nulla volt a csapat.

Milánóban iszonyat nehéz lesz, ManU tuti rúg egy gólt. Akkor viszont nekünk így kettõt kellene, ami Gilával reménytelennek tûnik. Fõleg, ha a Manchester is összerak egy normális védelmet arra a meccsre.

Azért még mindig bízom benne, hogy összejön a Merseyside szégyenei ellen a visszavágó. 😛

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

asfa
hmm jo meccs volt..Ronaldo..ha õ játszhatna nagyon sokra mennétek!
kár hogy nem játszhat bl-ben :S

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Palinko
ja ezt én is hangoztattam az elõbb. de azért gilát máshol kéne játszatni. nagyon elõl van... ott nem bír csinálni semmit. csak most nemtom,szerintem ezt nem érti...
LasCar16
otthon nyerünk, egyedül Gattuso miatt aggódok..Maldininek sincs remélem komolyabb baja... véleményem szerint ezen ment el a meccs

#acm

tep
jó meccs volt , de a végét elbaltáztuk.........otthon 2:1-re nyerünk és továbbjutunk 😊

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
Istenem. ilyenkor dobom el magam. hát nincs szerencsénk. jobbak voltunk mondjon ki mit akar. dida nagyon megosztott volt sajna. kaká kihozta a maxot. valaki kellett volna középre. gila nevetséges. inzaghit akarom 😊
nembaj így is jó eredmény! San Siroban majd meglátjuk 😄
Casper007
Behalt a MU fórum. De vezetünk!!!! Bocs minden Milan szurkolótól, hogy ide írom.

Hello World!

Matthew Prosac
jóvolt srácok <#kacsint>
thx

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

shad0w
rúnyi ögen... 😞

don't give a fuck

Mor3llo
hopsz Dida...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

shad0w
rúnyi 😞

don't give a fuck

shad0w
gattuso nem sérült meg?

don't give a fuck

Palinko
érdekes Ancelotti, õ már megnyugodott. maldinit lehozza,hogy a térgye majd bírja a visszavágón, gattusot sem sérülés miatt küldte le,hanem hogy ne sérüljön és õ is játszon a visszavágón. szóval nagyon megnyugodott...
áá C Ronaldo ideges gyerek mostanában 😊 szeretem mikor a nagyképûek a képükön landolnak 😄
kaká majdnem mester3. nembaj 😄 majd legközlebb
shad0w

don't give a fuck

Szabi 22
Ezzzazzzzz!!! Gattuso,Nesta,Kaká egy isten!!!!!!! Így tovább,de kicsit megnyugodnék egy következõ milán golnál!! Gilardino is csinálhatna már valamit a meccsen ha 3-szor ha ért labdába!!!!

Kaplartom
Csak még 1-et!! Könyörgöm!!!

shad0w
2-1es milan gyõzelemre tettem sportingbeten, de félek nem marad ennyi az eredmény 😊 mondjuk azt azért nem bánnám ha a milan lõne még egy két gólt...

don't give a fuck

LasCar16
eddig télleg a mi akaratunk érvényesül jól játszunk, csak az a Dida baki nem kellett volna az elején...még 45 perc bízom a csapatban FORZA!!!

#acm

Palinko
most félidõ 😊 emígy 2-1 és nagyon örülök 😄 gattuso-t kifütyülték, inkább példát vegyenek róla a játékáról.
Count Adyn
Na Pirlo is lõjön egyet a kedvemért😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

shad0w
mivaaaaaaan 😊

don't give a fuck

Count Adyn
Kaká basszus nem semmi😄 Durván jó a meccs.

Kaka' fantasztikus jó meccs ez!a beívelések viszont nagyon veszélyesek a MU-tól

Palinko
dida azért segített is. de úristen kaká!!!!!!!!!!!!!!!!! ezzzaz
gabber_saviola
vezet a Milan <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
de sok milan drukker lett 😊 örülök neki
na szerény meglátásom szerint C Ronaldo nem nagyon tud mit csinálni a bicikli cselével meg semmivel sem, mert most látja milyenek az igazi védõk és középpályások
biztos sok csapat védelmén átmehet de a miénken nem sûrûn.
Rockynhooo
KAkÁÁÁÁÁÁÁ 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ffxi
..a jobb!!!

Fákjúal!

Palinko
én szeretem meg szerettem is, csak azt nem bírom,hogy ha dicsérjük mindég csinál valami hülyeséget

és bazinagy góóóóóól!
shad0w
hm, sosem szerettem didát... 😞

don't give a fuck

Palinko
didát sem dicsérjük többet...
Golyo69
Gyõzzon a Jobb! Mindenkinek jó szurkolást!

GGMU

Count Adyn
Forza Milan! ^^

LasCar16
Forza Milan!! mindenki a tv képernyõi elé... szúrkoljunk tiszta szívbõl, bízzunk a csapatban!! mindenkinek jó meccsnézést

#acm

Matthew Prosac
Üdv, sok sikert kívánok nektek (mint vörösördög)!
Iszonyatosan kíváncsi vagyok a rutin és a fiatalos lendület egymásnakfeszülésére, illetve hogy C.Ronaldo mire lesz képes az öreg rókák ellen!
Gyõzzön a jobbik! Üdv

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gercse
jól tudod 😊
jövõre tuti jövünk, és nagy harc lesz, végre egy igazi Seria A van kilátásban

Palinko
hát szerintem ma nem vesztünk! talán döntetlen, de szerintem ma nyerünk 1 góllal. na de ezen nem fogunk összeveszni az a fõ hogy továbbjussunk 😊

gercse
köszi, minden jókívásnágra szükség van! a juve hogy áll, jövõre feljön? remélem és nem lesz olyan unszimpatikus mint tavaly... (ha jól tudom, juve szurkoló vagy )
gercse
Neketek szurkolok ma, üssétek szét a manu-t...
álljon helyre a világ és ha kupáról van szó, akkor olasz csapat nyerjen 😉

Nuno88
a tippem az elõdöntõre: idegenbe kikapunk 2:1-re otthon meg nyerünk 1:0-ra és jöhet a döntõ 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009