A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Egygólos vereséget szenvedett az AC Milan csapata az olasz bajnokság 37. fordulójában. A piros-feketék a szerdai Bajnokok Ligája döntõre spórolva, elég tartalékosan léptek pályára, de a kezdõben ott volt a szezon végén visszavonuló Billy Costacurta. A találkozón a vendégek szereztek vezetést, amit a fiatal Gourcuff egalizált. A fordulás után ismét az Udinese szerzett gólt, de Costacurta büntetõbõl válaszolt, majd a 61. percben Barreto is betalált, amire már nem tudtak felelni a milánóiak, így az Udinese elvitte a három pontot a San Siroból.

MILAN-UDINESE 2-3 (1-1)
Helyszín: San Siro - 51.124 nézõ
Gólszerzõk: Gourcuff (36.), Costacurta (57. – 11-esbõl), illetve Asamoah (10.), Di Natale (53.), Barreto (61.)
Játékvezetõ: Gervasoni
Sárga lap: Gourcuff (37.), Oliveira (86.), illetve Barreto (62.)
Piros lap: -

MILAN (4-4-2):
Storari, Bonera, Simic, Favalli (Darmian 67.), Grimi (Guerci 76.), Brocchi, Costacurta (Di Gennaro 59.), Gourcuff, Serginho, Oliveira, Borriello

Nem léptek pályára: 29 Fiori, 31 Antonelli, 37 Bruscagin, 35 Aubameyang
Vezetõedzõ: Ancelotti

UDINESE (4-3-2-1):
De Sanctis, Coda, Natali, Zapata, Dossena, Motta (Siqueira 51.), D'Agostino, Muntari, Barreto (Sivok 68.), Di Natale (Hodza 81.), Asamoah

Nem léptek pályára: 70 Casazza, 31 Sissoko, 82 Lukovic, 29 De Martino
Vezetõedzõ: Malesani

Forrás: gazzetta.it

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

tep
Storari volt a gyenge pont az Udinese ellen

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16

#acm

DjCooll
Isten éltese sok jó szabadrugást és sok szép milan évet kívánok neki:)

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16

#acm

Palinko
gratula ám neki :) még sok gyõztes szezont :)
Nuno88
Andrea Pirlo ma 27 éves! ISTEN ÉLTESSE A PROFESSZORT!!!

tep
mindegyik<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16
LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

Nuno88
Tizenhárom éve Athénban a Milan a mennyországban járt
Külföldi labdarúgás

Pontosan tizenhárom éve, 1994. május 18-án a Milan 4-0-ra verte a Barcelonát a Bajnokok Ligája athéni döntõjében.

A klub történetének egyik legcsodálatosabb éjszakáján a rossonerik parádés gyõzelmet arattak az elõzetesen esélyesebbnek tartott katalán sztárcsapat felett. Fabio Capello vezetõedzõ együttese Massaro két találatával, valamint Szavicsevics csodálatos átemelõs góljával és Desailly okos tekerésével a padlóra küldte Johan Cruyff gárdáját.

Ez volt a Milan ötödik kupagyõzelme a legrangosabb európai sorozatban. Érdekesség, hogy a piros-feketék együttesében pályára lépett Paolo Maldini, aki 13 évvel késõbb, jövõ szerdán visszatér Athénba, ahol a Liverpool elleni BL-fináléban ismét maradandót alkothat.

Nuno88
sztem is Pippo kezdjen, Gila meg majd csereként beállva csináljon vmit mint az MU ellen...

Palinko
Super Pippo rulz :D
LasCar16
Carlo Ancelotti vezetõedzõ nyilatkozatában elismerte: a Bajnokok Ligája döntõre készülve legnagyobb dilemmája az, hogy Filippo Inzaghi vagy Alberto Gilardino kapjon-e helyet a Liverpool elleni kezdõcsapatban.

"Majd meglátom, milyen állapotban vannak, taktikai szempontból semmi sem változik, akármelyikük játszik is. Ez a legnehezebb döntés. Mindketten nagyszerû dolgokat vittek véghez és megérdemlik a döntõt. Inzaghi nagyon fontos gólokat lõtt az elõselejtezõben és a negyeddõntõben, míg Gilardino döntõ fontosságú volt az elõdöntõben. A Bajnokok Ligája nagyobb nyomással jár, és Gilardinónak még nincs meg a megfelelõ tapasztalata, hogy kezelje ezt a nyomást. Emellett is, nem zárom ki annak lehetõségét, hogy mindketten szerephez jussanak. Akármi lesz is, remélem a játékosok megértik majd a döntésemet. A döntést még nem hoztam meg, erre csak szerda este fog sor kerülni. A bajnokság? Costacurta játszani fog holnap, ez a nap az övé lesz, megérdemli. Õ egy nagyszerû bajnok és egy igazi profi. Igaz, hogy játékosként befejezi pályafutását, de tapasztalata mindannyiunk hasznára fog válni továbbra is, hiszen a technikai stáb tagja lesz. Köszönettel tartozom neki is, és Paolo Maldininek is, mivel õk képviselik az állandóságot, amely a Milan filozófiájának alapeleme, és kulcsfontosságú tényezõ a sikereinkben. Liverpool? Szerintem a négy elõdöntõs csapat közül õk a legnehezebb ellenfelek. Ami a minõséget illeti, a Manchester United és a Chelsea jobb náluk. Ha az angol sajtó félreértette ezen szavaimat, akkor kijelenthetem, hogy õk vannak a médiatáblázat legalján."

#acm

LasCar16
Billy bulija, amit Kala éttermében tartott a csapat:)

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

DjCooll
oléééé meglesz:)

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
Van egy szó, amely minden másiknál sûrûbben hagyja el ezekben a napokban az AC Milan labdarúgóinak száját: a bosszú. Az olasz együttes mindenképpen revánsot szeretne venni a Liverpoolon az idei BL-döntõben a 2005-ös vereségért. Kaká szerint ez sikerülni is fog. Kaká fejében mostanában egy dolog jár igazán: a bosszú�Az AC Milan brazil sztárja amúgy egy szimpatikus játékos, akit ellenfelei is tisztelnek, de ez esetben azért érthetõ a revánsvágy: a futballista ugyanis ott volt a 2005-ös Bajnokok Ligája-döntõben, ahol a piros-feketék 3-0-s elõnyrõl bukták el a meccset a Liverpoollal szemben. Most ismét ez a két csapat vívja a finálét, ami remek alkalom lehet a visszavágásra. "A Liverpool teljesen más együttes, mint a Manchester United" - kezdte esélylatolgatását a dél-amerikai. "Tipikus angol focit játszik, szigorúan lezárva a középpályát és a lehetõ legtöbbet a levegõben tartva a labdát. Nagyon kellemetlen ellenük játszani, de ismerjük a receptet. Még egyszer nem követjük el azokat a hibákat, amelyeket két évvel ezelõtt, bebizonyítjuk, hogy mi vagyunk a jobbak!" Kaká a bármikor, bárhonnan betalálni képes Peter Crouchon kívül egyvalakit emelt még ki külön a Poolból: Steven Gerrardot. "Fantasztikus játékos, aki abszolút megfelel a mai k övetelményeknek: sokat fut, kiválóan passzol, mindig észrevehetõ, gólerõs és igazi vezére csapatának. Olyan típusú focista, akivel nagyon szívesen játszanék együtt. De jövõ szerdán azt hiszem, szüksége lesz néhány vigasztaló szóra�" - fricskázott oda riválisának a brazil klasszis.<#ravasz1>

#acm

LasCar16

NESTA: A.C. MILAN COMUNICATO UFFICIALE
18/05/2007
MILANO - L'A.C. Milan comunica di aver prolungato il contratto che lega il calciatore Alessandro Nesta alla società rossonera fino al 30 giugno 2011.

#acm

Nuno88
Berlusconi: Sevát akarom Ronaldinhóval
Külföldi labdarúgás

A Milan elnöke mindenképpen egy nagy igazolást tervez a nyárra. A lombardok elnöke attól sem riadna vissza, ha az ukránnal együtt a nyáron Ronaldinho is érkezne.

Silvio Berlusconi a Corriere dello Sport hasábjain arról beszélt, hogy a nyári átigazolási idõszakban egy nagyágyút mindenképpen szeretne megszerezni. Az egykori olasz miniszterelnök eredeti célja Ronaldinho volt, ám a brazil csütörtökön sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy elhagyja a Barcát. Berlusconit persze nem tántorította el a nyilatkozat, mindenesetre már a B-terv is megvan.

- Továbbra is nagy Seva-szurkoló vagyok. Imádnám, ha visszajönne hozzánk! – mondta Berlusconi, aki szerint a csapatnak folyamatosan fejlõdnie kell, ennek érdekében pedig a tulaj nem fogja sajnálni a pénzt. – Hogy hogyan alakulnak a dolgok, még nem tudni. Mi lenne, ha Ronaldinho és Sevcsenko is jöhetne? Az lenne a legjobb!

Nuno88
Kaká: Aranylabdás és a Bajnokok Ligája-gyõztes akarok lenni
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplõ AC Milan labdarúgója, Kaká az idén a Bajnokok Ligája-gyõzelmet és az Aranylabdát is be szeretné zsebelni. Ebben az esetben valószínûleg legendává válna a piros-fekete klubnál.

Az AC Milan játékosa, Kaká meg szeretné nyerni a Bajnokok Ligáját, és meg szeretné kapni az Aranylabdát is. Ez persze egy futballistától nem túl meglepõ óhaj, ám a brazil válogatott középpályásának a fentiekben megemlített címek „mindössze” arra kellenek, hogy nevét beírja a piros-fekete klub történelemkönyvébe.

A zseniális képességekkel megáldott középpályás saját bevallása szerint is csúcsformában van az elmúlt hónapokban, és erõtõl duzzadva várja a május 23-án megrendezésre kerülõ Bajnokok Ligája-döntõt.

„Ha megnyerem a BL-t, úgy érzem én leszek az elsõszámú jelölt az Aranylabda-szavazáson, és be tudom írni a nevem a Milan történelemkönyvébe” – nyilatkozta Kaká.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a csapattársaim ennyire nagyra tartanak. A tény, hogy bíznak bennem döntõ fontosságú, ahhoz hogy nyerjünk.” – tette hozzá a brazil csillag, majd elismerte: egyedül semmire se menne a pályán, és ahhoz hogy ilyen kimagaslóan teljesítsen, szükség van a társakra is.

Kaká a közelgõ BL-döntõ elõtt az ellenfélrõl is ejtett néhány szót. Az irányító szerint nagyon kell vigyázni a liverpooli középpályán futballozó Steven Gerrarddal, aki valószínûleg az egyik legveszélyesebb játékos lesz a pályán.

„Õ a legjobb, fut, védekezik és vezéregyénisége csapatának” – szólt Kaká elismerõ jellemzése a „vörösök” csapatkapitányáról.

Nuno88
KÖSZÖNJÜK BILLY!!!

LasCar16
Sevcsenko: Maradok!

London, május 17., 10.50 Az ukrán támadó rövidre zárta a körülötte szüntelenül terjesztett pletykákat.

Andrij Sevcsenko határozottan állást foglalt a jövõjével kapcsolatban, és a Chelsea-nél megkezdett útjának folytatása mellett érvelt. Az ukrán támadó, akirõl a távozásával kapcsolatban szinte szüntelenül terjesztett pletykák közül a legtöbb a Milanba visszatérésérõl szólt, nehezen illeszkedett be a londoni csapatba, és amikor már úgy tûnt, hogy megszolgálja José Mourinho bizalmát - a nevéhez fûzõdik a BL-negyeddöntõ valenciai visszavágóján a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú egyenlítõ találat -, a liverpooli elõdöntõ elmulasztását illetõen újra negatív felhangok kísérték. A csatár azóta átesett egy kisebb mûtéten (ami bizonyítja, hogy a találkozó elõtt valójában nem került összetûzésbe a menedzserrel), a felkészülést pedig a Stamford Bridge-en kívánja megkezdeni.
- Bizonyítani akarok a Chelsea-szurkolóknak a következõ szezonban - mondta Sevcsenko -, úgy érzem, még sok minden vár rám ennél a klubnál. Nem hagytam magam mögött könnyû szezont, de profi vagyok, és nem kívánok kibújni a szerzõdésem alól. Sikeres szeretnék lenni Angliában, nem félek a kemény munkától.

nb1.hu

#acm

LasCar16

Clarence Seedorf az egyetlen ember, aki három különbözõ csapattal is elnyerte a BL-t, az Ajax, a Real Madrid és az AC Milan színeiben is a csúcsra ért.

"Néhányan vörösbornak is szoktak hívni, mert évrõl-évre jobb vagyok. Fontos, hogy mindig fejlõdjünk, különben semmi értelme nem lenne a játéknak. Jó érzés olyan csapatokban szerepelni, ahol a legnagyobb csúcsok meghódítása a cél." - mondta a 31 éves holland, aki elmondta az angol hírügynökségnek nyilatkozva, hogy már volt lehetõsége az angol bajnokságba szerzõdnie, ám akkor nem igazán gondolkodott el azon az opción, de nem mondja azt, hogy sose fog odaigazolni.

"Tizenegy éve három lehetõség állt elõttem, hívott az Arsenal, a ManUnited és a Real Madrid. Akkor ez nem nagyon volt kérdéses számomra, Spanyolországot választottam. Az angol bajnokság nagyon látványos, jó atmoszférájú, ahol jó játszani, de nem mindig kaphatunk meg mindent egy rövidke emberi pályafutás alatt."

A suriname-i származású Seedorf pályafutását az Ajaxnál kezdte, ahol a fiatal holland csapattal minden megnyerhetõt megnyert, majd némi meglepetésre 1995-ben a Sampdoriához került. Az olasz középcsapatnál azonban csak egy évet maradt, mert megvásárolta a Real Madrid, ahol 4 évet töltött el, szintén számtalan sikert aratva. 2000-ben az Internazionale magához csábította, ám a kék-feketéknél nem sok sikerélményben volt része, így két évvel késõbb a városi rivális AC Milanhoz került, ahol újra BL-gyõztes, majd olasz bajnok lett. A páratlanul eredményes pályafutásából csak az igazán nagy válogatott sikerek hiányoznak, a holland nemzeti csapattal legjobb eredményeinek a 2000-es hollandiai EB-n szerzett bronzérem és a 1998-as franciaországi VB-n elért negyedik hely számít.

#acm

LasCar16
A kapcsolat Kaká és a Milan között szoros. Annyira hogy a Real Madriddal kapcsolatos átigazolási pletykák sem tudják megingatni. "Ez a klub olyan mint egy család. Itt otthon érzem magam és ez nagyon fontos számomra. A Madriddal kapcsolatos pletykák nem foglalkoztatnak. 2011-ig van szerzõdésem a Milannal és csak akkor megyek el ha eladnak." (de vicces ez a Ricky...)
A dolgok egészen máshogy is alakulhattak volna a Sao Paolo FC egykori játékosa számára, amikor 2003-ban Európába érkezett: "Nem én kerestem a Milant, õk választottak engem. A Chelseahez is mehettem volna de õk elõször Oroszországba akartak volna adni kölcsönbe, míg a Milan-nál rögtön bizalmat kaptam. Ha visszatekintek, nagyon boldog vagyok hogy a sors merre irányított."

#acm

LasCar16
köszönjük Billy!<#worship>

#acm

LasCar16
Costacurta búcsúmeccsén ebben a mezben lép pályára csapatunk
az M betu harom dolgot is jelkepez: az edesanyja Margherita, a felesege Martina, elete csapata pedig a Milan.

#acm

LasCar16

#acm

DjCooll
Kaká a legjobb!! Ezzel lehet vitatkozni de ez így igaz. mind tudásban mind szívben.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Palinko
így is kell, engem mostmár nem is érdekel a bajnokság idén... csak legyen egy bl kupa és akkor elégedett leszek idei teljesítményel
Nuno88
Bajnokok Ligája: a Milan-tartalék fut ki az Udinese ellen
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi, utolsó elõtti, 37. fordulójában az Udinese a San Siróban vendégeskedik. A találkozó abszolút háromesélyes, már csak azért is, hiszen a piros-feketék a jövõ heti BL-döntõre készülve minden bizonnyal második sorukat dobják be.

Carlo Ancelotti (képünkön), a milánóiak edzõjét persze nem kell olyan nagyon sajnálni, hiszen kerete olyan bõ, hogy akár két egyforma képességû kezdõcsapatot is pályára tud küldeni. A sors viszont most úgy hozta, hogy az általa több bizalmat kapó játékosoknak plusz pihenõt tud biztosítani.

Ugyan a találkozót szombaton rendezik, és így a szerdai BL-döntõig bármelyik Milan-játékos képes lenne magát kipihenni, az óvatosság inkább a sérülések elkerülése miatt indokolt.

Az Udinese persze minden bizonnyal erõn felül teljesít majd, hogy borsot törjön a BL-döntõs orra alá. Sérültjeik közül Andrea Dossena már elkezdte az edzéseket, míg a válogatott támadó, a néhány napot és tréninget kihagyó Vincenzo Iaquinta is hadra fogható lesz a bajnokiig.
A találkozónak különben egyik csapat szempontjából sincs igazi tétje. A tizedik helyen álló Udinese 43 pontjával a középmezõny stabil együttesei közé tartozik, a 61 pontjával harmadik helyen álló Milannak pedig már biztos a BL-selejtezõs részvétele a következõ idényben.

Ellenben a bronzérmükre veszélyes lehet a jelenleg velük megegyezõ pontszámmal álló Lazio, de a BL-döntõ érdekében ezt az áldozatot be kell vállalniuk.

Az athéni fináléban jövõ héten szerdán, május 23-án az angol Liverpool lesz az Ancelotti-csapat ellenfele. Az olaszokkal ellentétben a "vörösök" viszont kizárólag a BL-re koncentrálhatnak, hiszen a Premier League küzdelmei az elmúlt vasárnap véget értek.

Nuno88
Silvio Berlusconi mindennél jobban vágyik rá, hogy csapata, a Milan megbosszulja a 2005-ös Bajnokok Ligája-döntõt. Akkor, Isztambulban a Liverpool gyõzött tizenegyesekkel, noha a félidõben az olaszok 3-0-ra vezettek. Idén május 23-án, Athénban ismét összecsap a két gárda a legrangosabb európai kupasorozat döntõjében, nem csoda, hogy a milánóiak örülnek a visszavágás lehetõségének.
- Nagyon örülök, hogy a Liverpoollal játsszuk a döntõt - mondta Berlusconi. - Nagyon vártuk már, hogy visszavághassunk. Támadni fogunk és idén nem büntetõkkel dõl el a trófea sorsa.

Nuno88
Mourinhónak nem kell ez a Sevcsenko

A Chelsea menedzsere nem kertelt: elárulta, hogy kizárólag akkor van szüksége Sevcsenkóra a következõ szezonban, ha a csatár jelentõsen feljavul az õszre.

A Premiership végeztével José Mourinho már a követezõ szezon keretének kialakításával foglalkozik, azt azonban nem tudni, hogy ebben a csapatban helye lesz-e Andrij Sevcsenkónak, a londoni együttes 31 millió fontért igazolt 31 éves ukrán támadójának. A menedzser szerint egy jó Sevcsenkóra szüksége van csapatának, az elõzõ szezonban azonban nem egy jó Sevcsenkót láthatott a közönség.

- Andrij a Chelsea játékosa, szerzõdése van a klubbal, és ha megtesz mindent, hogy feljavuljon a következõ szezonra, akkor természetesen szükség van rá. Csak rajta múlik minden. Remélem, õ sem elégedett azzal a teljesítménnyel, amit idén nyújtott, mert az elmúlt szezonban jóval elmaradt a várakozásoktól – nyilatkozta Mourinho.
----------------------------------------------
istenem csak jönne vissza...

Nuno88
A lehetetlen nem létezik - Kaká története
(samsungsport)

Az Adidas David Beckham után a brazil sztárfocistát, Kakát is felkérte, mesélje el, számára mit jelent a sportszergyártó cég aktuális szlogenje: "A lehetetlen nem létezik". Nos, a Milan klasszisa, a Bajnokok Ligája gólkirály-jelöltje számtalan példát említett erre az elsõ látásra talán elcsépeltnek hitt mondatra. Kakát nem kell bemutatni a futball szerelmeseinek. A brazil klasszist Milánóban látogatta meg az Adidas stábja. Az AC Milan labdazsonglõre elmesélte saját élettörténetét, melyet ha nem is Leonardo da Vinci ecsetvonásaihoz hasonló mûvészi átéléssel, de nagyon is élethûen saját kezûleg vitt vászonra. Íme Kaká gondolatai arról, hogy a lehetetlen nem létezik:

- 1982. április 22-én születtem Brazília fõvárosában. Kisgyermekként a játék szeretete miatt kezdtem el futballozni, de tizenöt éves voltam, amikor eldöntöttem, hogy mindent ennek a játéknak akarok alárendelni. Aztán húsz esztendõs koromban a nagyszüleim medencéjének szélén megcsúsztam, és olyan szerencsétlenül estem, hogy beütöttem a fejemet, ami ugyan fájt, de én fittyet hányva az egészre még hetekig jártam az edzésekre. A fájdalom azonban egyre erõsödött. Amikor orvoshoz mentem, azt mondták, kész csoda, hogy nem bénultam le, ugyanis a hatodik nyakcsigolyám eltört, így két hónapon keresztül egy speciális védõrögzítést kellett viselnem, ami után Istennek hála újra elkezdhettem játszani. Azóta tudom, hogy a lehetetlen nem létezik.

- Ez alatt a két hónap alatt szinte semmit nem tudtam csinálni, csak imádkoztam, és tíz célt tûztem ki magam elé. Ezek a célok az évek során Isten segítségével egytõl-egyig teljesültek, de nem értem be ennyivel. Azóta van egy tizenegyedik célom, ami nem más, mint a Bajnokok Ligája-gyõzelem!

Kaká céljai:

1. mielõbb elkezdeni focizni
2. bekerülni a Sao Paulo profi csapatába
3. állíndósítani a helyet a 25 fõs keretben
4. bekerülni a szûkített 18-as keretbe
5. kezdõ játékossá válni a Sap Paulóban
6. játszani az ifi-világbajnokságon
7. bekerülni a brazil felnõtt-válogatottba
8. állandó tagjává válni a selecaónak
9. játszani a felnõtt futball-világbajnokságon
10. eligazolni egy olasz vagy spanyol nagycsapathoz
+11. megnyerni a Bajnokok Ligáját

Nuno88
a lustaság a barátom most :D

de köszi szépen

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Csabesz6

õ Ronald:) bár én amikor láttam,akkor már idösebb volt.z egy joval korábbi fotó:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nuno88
ha valaki tud Gila õszi Udine elleni góljáról egy videót, azt megköszönném :)

Nuno88
Maldini így kommentálta a hírt:

"Egyelõre még nem írtam alá új szerzõdést, de Costacurta buliján beszéltem Gallianival és szóban megegytünk. Újabb egy évig folytatnám a pályafutásomat, de konkrétumokról csak a szezon végén beszélhetünk."

Paolo Maldini 1985-ben mutatkozott be a Milan felnõtt csapatában, azóta 601 bajnokin lépett pályára (ha idevesszünk egy playoff mérkõzést is) a 126-szoros olasz válogatott védõ.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Tegnap este tartották a Siro Gentleman A.C.Milan Award díjátadó ünnepséget.

Az idei nyertes Kaká lett, vagyis a Milan Channel nézõi szerint õ nyújtotta a legjobb teljesítményt a szezonban.

Díjat kapott még Alberto Gilardino is, aki a szezon legszebb gólját szerezte az õszi Udinese-Milan talákozón.

Forrás: acmilan.com

DjCooll
jó akkor megnyugodtam:) azt hittem már csak én vagyok ilyen tájékozatlan:)

Palinko
nem vagy ám egyedül :D
DjCooll
én még a fiát nem is láttaM:):D