36664
-
Az AC Milan esetleges BL álmai végleg szertefosztottak, miután az UEFA kijelentette, nincs esély arra, hogy helyet biztosítsanak a piros-feketéknek a legrangosabb európai kupaküzdelemben.
”Teljességgel lehetetlen, hogy a Milan a következő szezonban a Bajnokok Ligájában szerepeljen,” – mondta az UEFA szóvivője, William Gaillard. ”A résztvevőket nem a ranglista pontok alapján választjuk, hanem országonként meghatározott számú csapat vehet részt. Emiatt nincs lehetőség arra, hogy a Milan a következő szezonban tagja legyen a Bajnokok Ligája mezőnyének.”
egy talán rossz hír de annyira én nem is bánom. -
-
igen, hihetetlen bizalmat adhat a srácoknak mikor pályára lép velük, még ha nem is teheti meg olyan sűrűn mint szeretnénk, én is nagyon örülök neki -
szerintem jól döntött.
-
van egy jó hír, amire ugyan számítani lehetett de mégis mostmár hivatalos!
Egyéb hírekAz AC Milan hivatalosan bejelentette, hogy a csapatkapitány, Paolo Maldini 2009. június 30-ig meghosszabbította szerződését.
Forrás: acmilan.com
-
OK értem.
-
azért hogy kilegyen a bl induló létszáma, és mert nekünk van legtöbb pontunk, én sem értettem hogy milyen pontról van szó, de így van, egyébként fellebbeznek még, szóval semmi sincs lezárva rajtig.
-
Nem akarok veszekedni,de ha egyszer a pályán UEFA kupás helyet harcoltatok ki akkor attól hogy kizárnak egy PORTUGÁl csapatot miért indulnátok a bl-ben?....ja a szabályok miatt,tényleg nem akarok veszekedni,ez az én véleményem. -
ja mint ahogy Kaplar is leírta vannak szabályok, és azok azt nézik hogy jogos vagy nem jogos. a 2005 ös bl döntő sem volt jogos, ki tudja mit csináltak a liverpooliak félidőben mégis a szabályok értelmében ők kerültek ki győztesnek, néha szívjuk, most jól jönnek. hát igen így megy ez -
Szabályok szerint járnak el... -
Miért szerintetek jogos lenne?Azok után hogy nemrég majdnem ugyanez történt? -
jöjjönek, attól hogy itt anyáznak mi BL szereplők leszünk :D Erre nem számítottam volna köszönjük berlu :D -
ez egyértelmű volt:D -
Pirlo Nem Akar Eligazolni!
"Nem igazolok el a Milanból. Ez egyáltalán nem a pénz kérdése. Egy millióval több vagy kevesebb nem nagy dolog. Más dolgok számítanak és nem a pénz. Európa egyik legsikeresebb klubjában játszhatok és az ami számít.
Sajtókonferencia az ACMilan.com-ról
Pirlo: "Valóban léteznek megkeresések, de a legnagyobb örömmel és minden probléma nélkül biztos vagyok benne hogy maradok a Milanban. A Milan a világ legsikeresebb klubja remek célokkal és az hogy jövőre a bajnoki címért szállunk harca rendkívül nagy motiváció számomra. -
XD az biztos! :D -
milyen felháborodás lenne szinte minden élkub szurkolójától ha indulhatnánk ...jönne át mindenki a topikba anyázni:) -
A Portót kizárták a BL-ből!
Külföldi labdarúgás
A Reuters és a Corriere dello Sport információja szerint a portugál bajnokcsapat vesztegetési botránya miatt nem indulhat a Bajnokok Ligája következő kiírásában.
A portugál csapat tájékoztatása szerint az UEFA egy évre eltiltotta a klubot a legrangosabb európai kupasorozattól. A Porto vesztegetési botrányba keveredett, a gyanú szerint két bajnoki mérkőzést is megbundáztak a 2003/04-es szezonban, éppen abban az évben, amelyben megnyerték a Bajnokok Ligáját.
A hatóságok 2004 tavasza óta nyomoznak a lapok által csak Aranysípnak nevezett ügyben. Az alapos felderítés során a rendőrök kiderítették: Pinto da Costa a klub elnöke prostituáltakkal és pénzzel bírta rá a bírókat, hogy az ő csapatát támogassák. A hírek szerint a sípmesterek 2500 euró vagy a lányok között választhattak. Az ügyben már bírósági végzés is van: öt játékvezető börtönbüntetést kapott.
A bundaügy miatt a Portótól hat pontot levontak a nemrégiben befejeződött bajnokság során, az együttes azonban így is tetemes előnnyel nyerte a pontvadászatot. Az UEFA azonban kizárta a Portót a Bajnokok Ligájából.
A klubvezetés már jelezte, hogy fellebbez a döntés ellen, a portugálok bíznak benne, hogy a Milan 2006-os esetéhez hasonlóan az UEFA helyt ad a beadványuknak, és így indulhat a csapat a BL-ben.
-
Most olvastam én is, de csak egy jót nevettem rajta. :) -
Pirlot sem tudnám máshol elképzelni -
sok sikert!!! ;) én most jöttem meg angol emelt szóbeliről, háát :S a remény hal meg utoljára :) -
tartom a frontot:D -
sok sikert a nyelvvizsgához:) -
Na emberek az elkövetkezendő két napban nem leszek, holnap nyelvvizsga utána meg egy kis kikapcsolódás.
Csak szépen a "bandaháborúkkal"! :) -
The Romanian side risk being thrown out of the Champions League for allegedly fixing a game in their own domestic league.
Steaua have already been penalised by the Romanian authorities and their president George Becali has been accused of match fixing. He is alledged to have paid another Romanian side $2.6 million in order to help his side to win the league.
If this is the case then, just like Porto, they would be instantly kicked out under UEFA's zero tolerance policy regarding such matters.
Their place would then be offered to Rapid Bucarest. However, there are reports that Rapid do not want to play in the Champions League, and neither are Dinamo, who finished fourth. In this case, Milan would be given the place as UEFA's highest ranked team not already participating in the competition.
UEFA would have no choice but to award the place to the Rossoneri if Rapid snub their chance, a fact that will delight Milan fans worldwide, after it looked like the Italian giants had thrown away their Champions League prospects for next season.
The Rossoneri failed to qualify for the competition after finishing fifth in Serie A, following a less than vintage campiagn by their high standards.
The club now has the chance to jump straightback into the driving seat as they look to use UEFA's rule book to wriggle their way back into the European big time.
-
Még nem volt hivatalos bemutatás. Szerintem csak az EB után lesz. -
ugye előzőleg beszéltem egy táblázatról ahová lehetne tölteni az eredményeket, mint 2 éve a VB-n, erről a linkről le tudod tölteni:
http://users.cwi.hu/focieb2008/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=83&task=view.download&cid=24
Reménykedjünk ugyan abban a végkifejletben mint ami 06 ban volt, szóval hajrá olaszok, mégha pippo nélkül nehezebb is lesz, de meg kell csinálni :) -
valóságalapja szerintem annyi , hogy az Arsenal játékosai nagyobb fizetést szeretnének, Adebayor 1,9 millát keres évente, na mi ennél tuti magasabb összeget kínáltunk neki -
főleg hogy Adebayor a napokban nyilatkozott, hogy Wenger hozta ide, a legjobb hely ez számára és kupákat akar nyerni a csapattal, ezért nemmegy milánóba.... -
szerintem mese, 40 milkát nem fognak fizetni szerintem -
Valaki nem tud vberakni képet Zambrottáról Milan mezbe? -
Adebayor megegyezett a Milannal?
Átigazolási hírekÁtigazolási hírekOlasz sajtóértesülések szerint az Arsenal csatára, Emmanuel Adebayor mindenben megegyezett a Milan vezetőségével, és a transzferhez már csak a két klub megegyezése szükséges - ami nem lesz könnyű, tekintve, hogy az "Ágyusok" 40 millió eurót szeretnének kapni a támadóért.
A Milan már jó ideje keresi a megfelelő csatárigazolást a következő szezonra, Carlo Ancelotti korábbi nyilatkozata alapján a befutó az Eto'o, Drogba, Adebayor, Amauri négyesből kerülhet ki. Mivel azóta Amauri a Juventus játékosa lett, már csak három esélyes maradt, amely trióból Adebayor a mostani hírek szerint szivesen költözne Milánóba.
Silvio Berlusconi és Adriano Galliani szeretnék persze olcsóbban megúszni a transzfert, de alighanem az Arsenal nem fogja könnyen adni egyik legnagyobb üdvöskéjét.
Forrás: acmilan.hu
-
LOL! XD Érdekes h. eddig nem voltak ilyen kizárások.. :P -
nacsak valakit sikerül kizáratni :D -
Lipcsei és Buzsáky egykori klubját kizárták a BL-ből
A Reuters hírügynökség információi szerint az UEFA kizárta az FC Porto együttesét a Bajnokok Ligájából. Az ügy hátterében egy korábban kirobbant vesztegetési botrány áll, melynek következtében a portugál szövetség fegyelmi bizottsága májusban hat pontot le is vont a Porto csapatától egy 2003/2004-es szezonban tett vesztegetési kísérlet miatt.
A pontlevonásra azért volt szükség a portugál szövetség szerint, mert a Porto vezetősége négy évvel ezelőtt állítólag játékvezetőket vesztegetett meg a bajnokság manipulálásának érdekében. A Portot korábban a bajnokságból való kizárással is megfenyegették, az UEFA azonban úgy tűnik, gyorsabb volt és megelőzve a portugálokat, kizárta a Bajnokok Ligájából a vétkes klubot, melynek helyén a hírek szerint az egyébként csak UEFA-kupás helyen végző olasz Milan együttese indulhat majd. A Porto fellebbez az ítélet ellen.
sztem ebből se lesz semmi de azért bemásolom:D -
Szerintem ez ilyen beetetés szöveg a tesó részéről, hogy emelje a tétet a Milan.
:) -
Ronaldinho elmondta már párszor hogy nem menne Angliába. Ha távozik a Barcából akkor csakis hozzánk. -
őt szerintem nem kéne elpuskáznunk -
Roberto de Assis, Ronaldinho ügynöke és bátyja a Stetantának nyilatkozott. Elmondása szerint még mindig a Manchester City "áll nyerésre" az ügyfeléért folyó versenyben.
A Milan érdeklődése nagyon régóta fennáll, de ez elmúlt hetekben nem sikerült közös nevezőre jutniuk a feleknek. Ezt kihasználva próbálná a Manchester City leigazolni Dinhót. Az új edző, Mark Hughes, és Thaksin Shinawatra is hajlanának az üzletre.
"A City az egyik legkomolyabb érdeklődő, és már több többször is találkoztunk."- mondta de Assis.
"De a megállapodás közel sem ígérkezik könnyűnek, mert sok apró és kevésbé apró részletben kell megegyeznünk. Én csak a legmegfelelőbb opciót akarom az öcsémnek. A legjobb ajánlatok Angliából és Olaszországból érkeztek de még nincsenek bezárva az ajtók. Nem volt egyébként semmilyen fontos hír Ronaldinhoról az elmúlt néhány napban. Továbbra is kapcsolatban állunk a klubbokkal, és ennek a Barcelona is tudatában van, viszont a tárgyalások sehol sem haladnak gördülékenyen."
"Ronaldinho egyenlőre Porto Alegrében tölti a nyár elejét, hogy kiheverje sérülését."
Forrás: goal.com -
A Milan alelnöke Adriano Galliani kijelenette hogy már elkezdték a tárgyalásokat a Chelsea két csatárjával Didier Drogbával és Andrij Sevcsenkóval.
Nagy káosz uralkodik Milánó felett hiszen sokan azt állítják hogy Carlo Ancelotti távozik, és Kaká is elhagyja a klubot.
Galliani viszont megnyugtatott minket Milan szurkolókat,hogy a csapat tárgyalásokat folytat a Chelsea két támadójával Didier Drogbával valamint Andrij Sevcsenkóval.Nyilatkozatában beszélt arról is hogy se Ancelotti se Kaká nem hagyja el a klubbot:
"A napokban Peter Kenyonnal beszéltünk.Nagyon jó az összhang a Milan és a Chelsea között.Ezt az összhangot nem szeretnénk elveszíteni."-mondta a Sky Sportsnak Galliani.
A mester Carlo bemutatott egy listát amelyen szerepel Drogba és Seva neve is.Azonban azt is ráírta a cetlire hogy:"MEGTARTANI KAKÁT"
"Nem támogatjuk Kaká távozását.Pontúgy mint ahogy Carlo Ancelottiét se.Egy biztos:ők ketten biztosan maradnak a következő szezonban is."
A Milannak ezen a nyáron egy csatár megszerzése kötelező!Igaz a klub már szerződtette Marco Borriellot de mivel Ronaldo állandó sérülésekkel küszködik,Gila a Fioba igazolt,Pippo pedig már 35 éves.Így legalább egy csatár érkezése biztosra vehető.
Sevcsenko két évvel ezelőtt igazolt a Stamford-Bridgére de ez a két év volt az Ukrán legrosszabb időszaka.
Ezek után Andrij szivesen igazolna vissza nagyobb sikerei színhelyére a San Siróra.
A napokban a Milan edzője Carlo Ancelotti hivatalosan s kizárta annak lehetőségét,hogy ő a Chelsea kispadjára üljön.
"Nem gondolkozom a távozáson.Jól érzem magam Milánóban."-mondta a mester.
A Chelseanek még mindig egyik célkitűzése a nyárra egy jó edző szerződtetése.
forrás: goal.com -
mettyú szerintem arra céloz, h a bajnokságban ti voltatok a jobbak, BL meg nekünk fekszik jobban, ennyi -.-