A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
negyed óra asszem beüzemeltetem a sopcastot:)

#acm

Nuno88
BOCA JUNIORS: Caranta; Ibarra, Maidana, Paletta, Morel Rodriguez; Gonzalez, Battaglia, Banega, Cardozo; Palermo, Palacio

MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
a Benfica elleni bemelegítésnél kapott a vádliára és azóta harcképtelen, sztem ez egy kicsit nevetséges...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Klubunk ma ünnepli 108. születésnpját, ez a kupa lenne a legnagyobb ajándék!!! VIGYÜK HAZA!!! FORZA MILAN!!!

Kalac pedig ma ünnepli a 35. születésnapját, isten éltesse õt is!!!

jah de most nem fog játszani szerencsére :D
mivan vele egyébként??

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
jól körül vették az biztos :D
de azért egyet bevert a derbyn, de aztán kikaptunk...

fú szegény roni :D

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nuno88
A találgatások ideje lejárt. Ahogy várni lehetett, az AC Milan és a Boca Juniors találkozik egymással a mai döntõben.

A 2003-as kiírást megismételve újra összecsap a két gigász, a világ két legeredményesebb klubja, a nemzetközi trófeákat tekintve. Mindkét együttes 17-17 serleggel büszkélkedhet. A Klub Vb-t is háromszor nyerték meg.

A mérkõzés

AC Milan vs. Boca Juniors

Yokohama, December 16 Vasárnap
11:30 (magyar idõ)

Az esélyek

A vasárnapi döntõ mindkét klubnak remek alkalom lesz, hogy feledtesse a bajnoki szereplését. Emellett az olaszoknak itt a lehetõség, hogy revansot vegyenek a négy évvel ezelõtti elveszített mérkõzésért. A Boca pedig elszánt, hogy ismét felkerüljön a klubfutball trónjára. Azt már szinte említeni sem kell, mekkora presztízs magasba emelni a serleget.

A játékosok

Egyik félnek sincsenek sérültjei (Ronaldótól eltekintve), viszont az argentínoknál eltiltás miatt nem játszhat Fabian Vargas, akit az elõdöntõben állítottak ki.

A múlt

A világon semelyik másik klub sem büszkélkedhet három vilégbajnoki címmel, csak a mostani döntõ két résztvevõje.

Születésnap

A Milan éppen a ma 108 éves. Remek alkalom bõvíteni a vitrin tartalmát.

A Milan tartalék kapusa, Zeljko Kalac szintén ma ünnepli 35. születésnapját. Egy esetleges gyõzelem édesebbé tenné a szülinapi tortát.

A szavak

"Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb döntõt játszhatunk a Milan mezében és egy gyõzelemmel újabb dicsõséget szerezhetünk a klubnak. A bocával mérkõzünk, ami fájdalmas emlékeket hoz elõ a múltból. Most azonban itt a lehetõség, hogy helyre tegyük a dolgokat. Ha pedig azt is figyelembe vesszük, mennyi brazil játékosunk van, még érdekesebbnek ígérkezik a találkozó. Mgabaiztos vagyok, képesek leszünk véghezvinni, amit elterveztünk. " Kaká, a Milan játékmestere

"Soak nazt mondják, az európai csapatokat nem annyira érdekli ez a torna. Amit én mondok, hogy nem sok Milan játékos élvezte a látványt, amikor négy éve mi eletük magasba a kupát, õk pedig üres kézzel mentek haza. Hatalmas tisztelettel vagyunk feléjük, mert egy kiváló csapat, de megvan a saját erõnk, és tudjuk mit kell tennünk. Reméel mújra hazavisszük a trófeát." Sebastian Battaglia, a Boca Juniors középpályása

Forrás: fifa.com

Nuno88
A Japánban zajló Klubvilágbajnokság döntõje elõtt a két résztvevõ gárda játékosai nyilatkoztak.

Rino Gattuso:
”Nagyszerû dolog döntõt játszani, de megígértük magunknak, hogy nem térünk haza a trófea nélkül. A múltkori Boca ellen elvesztett finálé még élénken él bennünk, és ma újra akarjuk írni a történelmet.”

Filippo Inzaghi:
”A Milan számára nagyon fontos legyõzni a Boca Juniorst, és a világ legeredményesebb klubjává válni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagyszerû lehetõség. Remek érzés a Klubvilágbajnokság döntõjében játszani, és készen állunk egy fantasztikus mérkõzésre.”

A Boca Juniors csapatából Morel Rodriguez szólalt meg.

”Kaka az a játékos, akinek nem szabad területet adni. Még azelõtt kell megállítani, hogy lendületbe jön, mert az nagyon nagy problémákat okozhat.”

Forrás: acmilan.com

Kaplartom

Nuno88
na még õ 1 óra és kezdõdik! <#vigyor2>

Nuno88
Az utóbbi idõben több hír is szólt arról, hogy Yoann Gourcuff januában kölcsönbe visszatér Franciaországba, mert kevés lehetõséget kap a Milanban.

Gourcuff kijelentette, hogy mindenképpen maradni akar Milánóban és semmi esély rá, hogy januárban másik klubhoz menjen.

Be akarja bizonyítani mennyit ér és kész megharcolni a helyéért a csapatban. "

A 21 éves középpályás úgy érzi, hogy a Milanban tud a legtöbbet fejlõdni és egyetlen ajánlatot sem akar elfogadni, még akkor sem ha elsõosztályú francia csapat érdeklõdne utána.

Forrás: goal.com

Nuno88
A Milan elnöke, Silvio Berlusconi reagált az Inter vezetõedzõjének, Roberto Mancininek a szavaira, aki szerint a most zajló Klub Vb nem más mint egy barátságos torna. (Abból a távolságból amilyen messze van tõle az Inter, nyilván annak tûnhet.- a szerk.)
Mancini kijelenttte, hogy neki mindegy ki nyer, és egyik csapatnak sem szurkol.

“Minden olasznak büszkének kéne lennie, amikor országa egyik csapata játszik egy dél-amerikai együttes ellen a világ legjobb klubja címéért.”- reagált Berlusconi.

“Ha az Inter vagy a Juve játszana a döntõben én biztosan szorítanék nekik. Ez egy nagyon fontos trófea.”

Olasz csapatok eddig héteszer nyerték meg a kiírást, a Milan ebbõl háromszor.

“Ronaldo egy rejtély. Senki sem érti mi történik vele. Fizikailag nincs probléma, szóval valami pszichológia dolog lehet a háttérben. Remélhetõleg rájövünk mi a baj és megoldjuk.”

Alexandre Pato januártól játszhat tétmeccset a csapatban, de van rajta kívül még egy brazil Belusconi kívánságlistáján.

“Carlo Ancelotti garantálja nekem, hogy Pato rengeteg gólt fog szerezni. Elképesztõ játékos.”

“Ronaldinho? Ha az edzõnk azt mondja, szükséges megszerezni hogy segítse a csapatot, akkor majd megvitatjuk a dolgot. Úgy ahogy azt az elmúlt 25 évben mindig is tettük”

Forrás: channel4.com

Nuno88
hát jah... olyan kellene h minden trofea rajta legyen meg Ronaldo helyett pl. Gattuso, Pirlo vagy Pippo ^^

LasCar16
ha mai meccs után írod akkor megértem klub VB trófea az még nincs rajta:P meg Ronaldo sem nagyon érdemli meg a helyet:P

#acm

DjCooll
miért ez nem jó?:P

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16

#acm

Kaplartom
nem tud valameikõtök csinálni valami fackány bannert? :D

Kaplartom
Hát én még nemiszok XD 14 vagyok :D Remélem holnap nyerünk!! lehet majd nézni neten?

DjCooll
Igazad van(= de az ilyen azért úgy feltud idegesíteni.:S
Úgy legyen ahogy mondod(=

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
hagyjad ezt hívják Milan-szindrómának:)))
ez a vén keret holnap a világ legeredményesebb klubbjává teszi a klub-ot:))

#acm

DjCooll
De nagyba vagy:D Miért ha egy jtékos nem 36 éves akkor már nekünk nem jó? Jó igaz nem egy fiatal keret de akkor is..

Oziris666
majd 36 évesen mert még fiatal a milan keretéhez :)

LasCar16
mennyit ittál ma?:P :) én hnap meccs után beborozok a hallé mellé ha nyerünk, ha kikapunk akkor rövidet iszok:)

#acm

LasCar16
0630(7)(17)1899 asszem:P

#acm

Kaplartom
Én ezt a számot tudom, tegnap beszéltem Berlivel, szal biztos, h. jó:D

Kaplartom
oksa:P 06-30-0-1899-0 :)

LasCar16
már nem a régi a száma asszem Vodás volt, de Carloét megadhatom bár Japánba kicsit drága lesz de Sheva ha minden pénzt megér nektek:))) Ja és aszonta Carlo h. vacsi után zavarjátok mer videofonál egyet még az asszonnyal, utána ráér

#acm

Nuno88
jaja és add meg a számát mert majd én is beszélni akarok a Presidentével :D

Kaplartom
Írjak egy sms-t Berlusconinak, hogy hozza vissza? XD

Nuno88
nem csak szerinted :D
és Sheva is visszajöhetne :D

Yulcsa
örülnék, ha ilyent lehetne olvasni valahol, de sajnos csak szerintem lenne jó, ha jönne. :)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
rossz a véleményed-.- :DDdddd

#acm

Kaplartom
Szerintem meg Shevát kellene visszaszerezni... :)

LasCar16
olvastad vagy mágánvélemény?:D

#acm

Yulcsa
Dani Alves (is) kéne nekünk szerintem.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
jah télleg köszi, szemem világa még takarékon volt-.- :P

#acm

shad0w
végülis csak 5ször van kiírva :) "A station is available and will appear here from 06:30 on the day of the event."

don't give a fuck

LasCar16
Zambrotta egy igazi univerzális szélsõ, én várom:) Oliveirát is vissza lehetne hozni, még egy próbát megérne aztán nyáron venni vmi komolyabb csatárt elõre

#acm

LasCar16
csak én nem látok csatornákat?:P lehet késõbb feldobják a listát

#acm

Nuno88
Boca Juniros - AC Milan Vasárnap 11:30

LINK

Nuno88
acmilan.hu - fórum - meccs nézés interneten topic, ott tuti találsz ha nem ma akkor holnap :)

Nuno88
A 8TV Força Barça címû mûsora szerint Gianluca Zambrotta a következõ átigazolási idõszakban, vagyis januárban, elhagyja a Barcelonát és visszatér Olaszországba.

Zambrotta története a spanyolokkal a végéhez közeledik a katalán tv mûsor szerint. Csupán a távozás részleteinek tisztázása van hátra.

Egyes spanyol újságok biztosra veszik, hogy a játékos a Milan csapatához szerzõdik.

Távozásának hátterében az áll, hogy komoly családi problémái vannak, ezért a lehetõ leghamarabb szeretne visszamenni Itáliába.

A Barcelona tekintettel Zambrotta személyes gondjaira, hajlandó elengedni õt. A világbajnok játékos most arról tárgyal klubjával, hogy miként tudna szabadon kilépni a szerzõdésébõl.

Forrás: goal.com

james69holden
tudna valaki adni stream címet a meccshez?
sehol sem találok...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nuno88
biztos h lesz, már én is várom ^^

Yulcsa
hû az jó! remélem lesz netes közvetítés!

Nuno88
magyar idõ szerint vasárnap 11:30

Nuno88
Olaszország

Az olasz lapok örömmel számolnak be a Milan klubvilágbajnoki szereplésérõl, a Bajnokok Ligája gyõztese nyert a Japánban zajló torna elõdöntõjében, a vasárnapi fináléban pedig a Boca Juniors vár rá.

A La Gazzetta dello Sport cikke szerint nem elképzelhetetlen, hogy Ronaldo a nyáron, vagy akár már a télen távozni kényszerül Milánóból, miután a Milan vezetõi kezdik megunni a csatár felkészülését hátráltató sérüléseket.

tep
19:30

\"SLICE of LIFE\"

Yulcsa
én is! hánykor fog kezdõdni a meccs vasárnap?