A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yulcsa
hát Ronaldo... lol de tényleg jobb a haja, mint az elõzõ! 😄

Várható kezdõk

Udinese (3-4-3): Handanovic; Zapata, Coda, Lukovic; Mesto, D’Agostino, Eremenko, Dossena; Pepe Di Natale, Quagliarella

Milan (4-3-1-2): Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli; Seedorf, Gattuso, Ambrosini; Kakà; Pato, Ronaldo
acmilan.hu

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Nuno88
sztem nem lesz gond, hiányozni fog Pirlo nagyon, de 90 percet ki kell bírni nélküle és nyerni kell!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
szerintem kettõnél többet rúgunk😛 de ez most azon fog múlni hogy mennyire tudjuk megjátszani a támadóinkat, így Pirlo nélkül

#acm

LasCar16
olvastam tegnap a goal.com-on 😊

#acm

Nuno88
nyerjünk egyel és Ronaldo valamint Pato szerezzel gólt, én így vagyok vele 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
A Milan egyik igazgatói posztját betöltõ Piersilvio Berlusconi szerint a csatár és a kapus is kap még idõt a bizonyításra, ám ha nem képesek fejlõdést mutatni, akkor számítaniuk kell rá, hogy a klub megválik tõlük. Gilardino két és fél évvel ezelõtti érkezésekor nagy volt a felhajtás a Parmából igazolt támadó körül, aki azonban csalódást keltõ elsõ két szezonon van túl. A Milan kapujában nagy szolgálatot tett a klubért Nelson Dida, aki ennek ellenére az utóbbi idõben csak baklövéseivel és fõleg gyengébb teljesítményével hallat magáról.

- Még mindig azt hiszem, hogy Gilardino nem hozta ki magából a maximumot nálunk. Dida helyzete kicsit más, hiszen nagyon nehéz idõszak van a háta mögött, remélhetõleg már tényleg túl van a nehézségeken. Rengeteget tett a klubért, megérdemli a bizalmat. Azonban ha a helyzete nem változik meg a közeljövõben, akkor más alternatíva után kell, hogy nézzünk – jelentette ki Berlusconi fia.

LasCar16
szal Kalács a kapuban, Favalli a balszélen, Pirlo meg eltiltás miatt nem játszik... de elõl meg van egy PA-RO-KAnk, valamint egy Rino Gattuso,Ambrosini szûrõ kp😛 .... Kvajjarellára és Di Natele-ra kell odafigyelni, valamint külön jó hír h Felipe nem játszhat, tippem 3-1 nekünk, véleményetek?😛

#acm

Nuno88
még bõ 4 óra és kezd a meccs 😊

ez volt még a legjobb Ronaldo ;]]

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

lol ;DDDDDDDDDDDDD

szucsy89
lál, de sztem ez jobb mint az elõzõ xd
LasCar16

#acm

LasCar16
lol 😄dddd

#acm

NeoMaN
NeoMaN

LasCar16
Pirlo nélkül kíváncsi vagyok h hogy fog menni:}

#acm

Yulcsa
Kaká-Ronnie-Pato a lényeg, ha õk ott vannak, nagy gond nem lehet a gólszerzéssel 😊 ha kapunk 2-t, majd lövünk 3-at 😄

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
JÁTÉKOSOK

"Paolo Maldini sajnos megfázott, ezért nem lehet ott a pályán a jubileumi találkozón. Várnia kell a jövõévi meccsre." - viccelõdött Ancelotti

"Dida jobb térde megsérült a tegnapi edzésen. Egy ficamról van szó, ami remélhetõleg 2-3 nap alatt rendbejön. Szeretett volna elutazni velünk, de inkább nem kockáztatunk. Martens porfesszor megvizsgálja õt."

"Gilardino? Jól érzi magát, kész a játékra."

"Nem áll rendelkezésünkre Pirlo és ez kissé behatárolja a támadásépítéseinket. Ambrosini játszik majd a helyén."

"Jankulovski még nem épült fel. Várhatóan jövõ vasárnap számolhatok vele."

"Serginhónak a hátával vannak problémái, edzeni sem tudott emiatt. A baloldalon tehát Favalli játszik majd."

"Cafunak ínszalag sérülése van."

"Ronaldo csak csütörtökön kezdett edzeni, mert úgy láttam nagyon elfáradt a hétvégi bajnokin, emiatt nem engedtem elõbb edzeni."

#acm

LasCar16
Mauro Tassotti 1960 január 19-én született Rómában.

Tagja volt a Milan legendás csapatának a 80-as évek végén, 90-es évek elején. A csapatot 1980-tól 1997-ig szolgálta, mint játékos. Jobbhátvédként, de ha kellett belsõ védõként is szerepelt. Minden, a focihoz is valamicskét értõ ember ismerte és ismeri a bámulatos Mauro Tassotti, Franco Baresi, Alessandro Costacurta, Palolo Maldini védelmi négyest, a védekezés magasiskolájának kvartettjét. A Milannal három BEK-et/BL-t is nyert, 1989-ben, 1990-ben és 1994-ben.

Ami a válogatottat illeti, egészen 32 éves koráig nem játszott a csapatban, ekkor Arrigo Sacchi hívta be. A korábbi szövetségi kaptiány, Azeglio Vicini nem jött ki Tassottival, ráadásul akkortájt rengeteg kiváló olasz védõ közül lehetett válogatni. Egyetlen világbajnokságon szerepelt, 1994-ben az Egyesült Államokban, ahol ezüstérmet nyert. A spanyolok elleni mérkõzésen azonban egy könyöklésért kiállították és nyolcmeccses eltiltást kapott. Többet nem játszott a nemzeti csapatban.

2001 óta a Milan másodedzõje, Carlo Ancelotti elsõszámú segítõje.

Boldog születésnapot!

#acm

LasCar16
Legend Maldini’s 23rd Anniversary For Milan This Sunday
tehát ma lesz annak 23. esztendeje h Capitano debütált😊
<#worship><#worship><#worship>

#acm

DjCooll
jah ez jogos dologxD

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Gunnersboy
ti legalább nemutaztatok el egy-hétre manchesterbe nemzetközi meccsen S:AD_AS:dsad

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasCar16
mettyú átjött segíteni ASDASDAdaDssda <#puszis><#puszis>

#acm

LasCar16
ember te tényleg ennyire hülye vagy? látszik h nem ismered a számunkra idén elsõdlegessé vált célokat,elvárásokat egy szar sorozat végetért, jön a szép és eredményes tavasz...avagy böjt után a svédasztal, örülünk ennek a gyõzelemnek csak várd ki a folytatást... de annak külön örülök h csak a bajnokságra tucc mutogatni, azon belül is a hazai eredményekre😊 foglalkozz a saját csapatoddal, mi sem megyünk át szapulni a másikét (max az Intert😛) ettõl még mindig jobb csapat vagyunk mint az AS Roma, és a ki is fog derülni a tavasz folyamán, hidd el...ja és javíthatatlanul optimista vagyok

#acm

jolvan ti hol voltatok az elmult 5 évben maki

Yulcsa
mindenkinek lehetnek rossz évei... nézd meg, a Real hány évig szenvedett, mígnem tavaly nyert egy bajnokságot... mi most kezdünk kimászni a gödörbõl - köszönhetõen Patonak és Ronaldonak... részben...

lattom savanyu a szolo, el kel ismerni az utobi evek leg rosszabb idenye ez nektek, ezt nem lehet szepiteni, csak tudnam mitol vagytok enyire elegedettek......hogy a 18-ik forduloban konyvelhetitek el az elso hazai gyozelmet<#nevetes1>, hat ez mar tenyleg nem semmi
Nuno88
na ez királyság! akkor addigra haza kell érni...

Yulcsa
ÉLÕ 15:00 Labdarúgás, Udinese-Milan, olasz bajnokság, 19. forduló (élõ)

de jó, közvetítik a következõ meccset vasárnap a sport2-n!

Nuno88
abszolút de nem, de vannak olyan emberek akik nem látják a fától az erdõt 😊

shad0w
Alexandre Rodrigues da Silva

don't give a fuck

Kaplartom
Mi Pato teljes neve?

LasCar16
negyedik hely meg simán meglesz😊 nyugi jövõre is ott leszünk a BLben, ettõl nem kell félned, Carlo bízik a srácban és most ennyi idõsen érettnek látja h bedobja a mély vízbe, ezért igazoltuk hogy jáccon, legalább ennyi hülyeséget nem írkálnál, de köszi hogy benézél, ahoj<#puszis>

#acm

LasCar16
ember mi nem elégszünk meg a szar hazai kupával, ha annyira fontos lett volna akkor simán továbbjutunk...ez a sorozat arra volt jó h a csere és kiegészítõemberek valamint a fiatalok szerephez jussanak, eddig jutottak, nekünk nem ez a célunk mint nektek, legyetek vele boldogak mi 53 nap alatt 17 meccset játszunk legalább párral kurtább lesz ez a szám, szerintem ezt egyik Milan drukker sem bánja

#acm

Yulcsa
ezt hogy érted? miért ne játszhatna?

Kaplartom
Gattusonak 2 sárgája volt

hat en azt hiszem hogy a Bayern sorsara fogtok jutni az iden, szegeny Pato, eljott Europaba es meg a BL-ben se jatszhat hacsak a kovetkezo ket mecsen nem teszi be Ancelotti
Nuno88
Paloschi <#eljen>

Yulcsa
én már az elején is így voltam vele... nem annyira fontos ez a kupa, mint a BL és a bajnokság. Mire mennénk 1 kupagyõzelemmel, ha jövõre nem indulhatnánk a BL-ben?
így legalább ki sem kaptunk, hisz döntetlen lett.

most mar en is ezt mondanam<#nyes>
Yulcsa
hát azt mondta a kommentátor, hogy 10-10 emberrel játszik a 2 csapat. Na mind1, 1-1 lett a vége, kiestünk - fura, de ezt valahogy nem is bánom...

LasCar16
1-1 nem vártam jobb eredményt😛 maradt a BL és a bajnokság

#acm

LasCar16
sárgát kapott😄...Catania egyik védõjét állították ki

#acm

Yulcsa
Gattusot kiállították...

Palinko
Értem Paloschi meglepett most jönnek elõ a titkos fegyvereink 😊))
Félig off, ebayen hogy lehet orginál, nem használt, új milan mezeket nézni? Mert szeretnék venni majd a jövõben és most próbálok ezekneka feltételeknek megfelelõt keresni és még opelos mezeket is találok 😄 Vagy ez turkálda csak keresni kell? 😊
Yulcsa
még nem játszik. Gila és Paloschi a 2 támadó.
amúgy igen, kupameccs.

Palinko
hé ez kupameccs? akkor viszont ne várjunk semmit inkább vesztjék ell hogy csak a bl re koncentráljunk! Abu játszik, és hogyan?
LasCar16
most ezen nem vitatkozok😛

#acm

LasCar16
1-1 Paloschi ismét betalált

#acm

Yulcsa
nah, 68. perc Paloschi lõtte.. 1-1.