A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
16 Kalac Z. Goalkeeper 6
44 Oddo M. Defender 5.5
13 Nesta A. Defender 6
4 Kaladze K. Defender 6.5
3 Maldini P. Defender 6
8 Gattuso G. Midfielder 6
21 Pirlo A. Midfielder 6
23 Ambrosini M. Midfielder 6.5
22 Kakà Midfielder 6
10 Seedorf C. Midfielder 5
7 Alexandre Pato Striker 7

goal.com osztályzatai... sztem mindent elárul!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
ez télleg kezd komikussá vállni... de szerintem nincs semmi sérülés csak pihentette CA õt, vagyis remélem :|||

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
kissé nevetséges már 3x csinálja játszik 1 meccset akkor pár hónap pihi, na így nagyanyám is jól keresne foci világában
LasCar16
Ronaldo ismét kidõlt:

Egyelõre kérdéses, hogy mennyi idõre, de újfent kidõlt Ronaldo, aki szinte a teljes õszi szezont elmulasztotta. Ezúttal egy újabb izomsérülés miatt nem bevethetõ a rutinos csatár, pedig az elmúlt meccseken kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. Hivatalos orvosi vélemény eddig nem érkezett a problémáról, tehát megjósolhatatlan, hogy egy könnyebb, néhány napon belül gyógyítható esetrõl van szó, vagy egy súlyosabbról.

#acm

LasCar16
az nem kérdés-.- nem tudom h szünetben mit mondott a srácoknak Carlo, de szeretném ha minden meccs elõtt azt mondaná-.-

#acm

Nuno88
de ez a gyõzelem csak akkor élvezhetõ ha hozzuk a szerdai Reggina elleni meccset is...

Nuno88
így van, de én abban bízok a legjobban h Pato végre leküzdi a lámpalázat és minden meccsen vállal majd egyet 😊

Palinko
meghiszem, akkor próbálunk visszatérni a pontos fogalmazás kedvéért 😊
Nuno88
az túlzás h visszatérünk mert nem minden meccsen látsz ilyen második félidõt sajnos :|||

Palinko
még a végén bejön amit tippeltem visszatértünk a 2003 as 2. félidõs taktikához? Végül is nem rossz az csak kicsit táncolnak majd az idegek.
LasCar16
internetes közvetítésen...http://myp2p.eu/...

#acm

Szeva mindenkinek, szeretném megkérdezni, hogy Ti élõbe hol néztétek a meccset? Valaki nézi a Milan channelt?Vagy internetes közvetítés?Válaszokat elõre is köszi

LasCar16
azon gondolkodok hogy mihez tudnám hasonlítani a csapatot, leginkább egy alvó oroszlánhoz, nem tudom hogy Carlo mit mondott nekik a szünetben, de ezentúl ilyen 2. félidõbeli játékot szeretnék látni...

#acm

szucsy89
jah én is. grat a csapatnak a winhez^^
Yulcsa
na végül csak összekaptuk magunkat! szép volt PATO!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kaplartom
Grat Patonak!😊

Nuno88
elég ez a két gól 😊
nagyon örülök ennek a két Pato gólnak és persze a 3 pontnak is ^^

szucsy89
Pato se lõ ma már több gólt...de nem is kell neki.szép volt
Nuno88
PATOOOOO 😄

szucsy89
szééééééééPatoooo
LasCar16
Pato, ez de laza gól volt😄 2-0

#acm

Yulcsa
Pato 2x.! széééééép volt!!!!!!!!!!!!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
nagyon felpörögtünk a 2. félidõre, így kell ezt mindig...Pirlo szabija éppen mellé ment

#acm

Yulcsa
szép volt Pato! kiállították a az ellenfél kapusát... "Pato harcolta ki"

LasCar16
4. kezezést csak észreveszi ez a szerencsétlen bíró, Pato szépen átemelte volna

#acm

szucsy89
igenis<#pias>
Nuno88
Pato ^^
végre ez nagyon kellett 😊

LasCar16
ezentúl minden meccsre pontosan jössz-.- capise?-.-

#acm

szucsy89
nah gól😊 csak meg kellett hogy jöjjek😛
LasCar16
Patoooooo na végre, most zúzzuk le õket

#acm

LasCar16
megin egy kézben akad el a támadás...no comment

#acm

LasCar16
Ambro......<#bdead>

#acm

LasCar16
ez sem volt kéz??????<#wilting> mosolyoghacc b+.....

#acm

LasCar16
nyomunk,nyomunk de helyzeteket nem tudjuk gólra váltani, Genoától Borriello aki veszélyes, megye 2-es színvonalúak ...

#acm

Nuno88
ööö iszonyat 😊

LasCar16
Pato benyomta középre de senki nem volt ott-.- de nehéz azt az 1 gólt megszerezni

#acm

szucsy89
nyah hazaértem, nézem én is.eddig milyen a meccs?
LasCar16
lassításnál meg a Konko keze mentette meg a Genoat a góltól, gratulálok a bírónak és a partjelzõnek...beszarás

#acm

LasCar16
és ez is kimarad.....Kaká

#acm

LasCar16
Seedorf....áááá

#acm

Yulcsa
na épp ez az! nem Patora kell fogni, hoyg nem vezetünk, mert alapvetõen ez a 3. meccse a csapatban, még meg kell szoknia a bajnoki meccsek ritmusát. Jó lesz õ, csak idõ kell neki! De amit Ambrosini-Seedorf mûvelnek az egy nagy nulla... fõleg Ambrosini. Ideges is még ráadásul... majd kap egy pirosat elõbb utóbb...

LasCar16
milan fórumról, hasonló az én álláspontom is-.-

#acm

LasCar16
Itt óriási bajok vannak.

1. Gattuso és Ambrosini próbálkozik a szélsõ pozícióban

2. Patóra akkora tehet raktak, hogy 1 méterrõl is kihagyja üres kapunál

3. Kaká rengeteg labdát elpasszol

4. Seedorf háromszor nem találkozotta labdával, amikor igen, akkor is elpattan a sípcsontjáról

5. Ambrosini idegbajt kap, nem elõször az utóbbi hetekben

6. Oddo egyszerûen ügyetlen

7. Megszámoltam Pirlo 15 hosszabb indításából 4 volt jó

8. Ancelotti unottan ücsörög a padon

Szvsz a pályán jelenleg Seedorf, Gattuso, Oddo, teljesen feleslegesek, semmit sem tesznek hozzá a játékhoz.
Gyakorlatilag fogalmuk sincs a játékosoknak arról, hogy mivel is kéne ezt a meccset megnyerni. Szerintem Ancelottinak sincs.

#acm

Nuno88
sztem ez mind azért van h kihagyja még "üres kapura is" mert akkora terhet tettek rá h izgul meg lámpaláza van meg minden... Seedorf meg egy batyu... helyette hozza be Gila-t vagy Guffit, mert ez így ló***z

LasCar16
mi az hogy nem rajta múlik? más nem tud helyette kapuralõni... 2. ziccerét szerintem a kapus fogta, nem õ hibázta el, de ha kicsit pontosabb akkor már 2-0, felõlem lehet 2 helyzetünk egy meccsen ha azokat berúgjuk, csak nehogy betaláljon a Genoa a semmibõl úgy ahogy azt az Atalanta tette, mert akkor kapkodás lesz..és szevasz

#acm

Yulcsa
nem csak rajta múlik... szerintem a középpályánk nagyon ötlettelen... senki nem hajlandó futni, mindenki a másikra vár...

Nuno88
télleg nem hiszem el h ezeket mind mellélövi vagy a kapusba bele 😞

leho94
Mekkora helyzetek bazz és..áá!😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LasCar16
áááááá mitvédett a kapus... szegény Pato bammeg..ááá

#acm

Nuno88
Pato mellé lövi ezt is 😞