A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't give a fuck
csak ne Eto'o légyszi!!! Nagyon nem szeretem :S
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
A Parma korábbi gólvágója képtelen volt azt a teljesítményt nyújtani ami miatt a Rossonerik 2005-ben 24 millió euróért megvásárolták õt.Az eddigi 3 év alatt(fõleg az idei szezonban) megszokottá vált a nagy csillagnak kikiálltok Gila padozása fõleg miután a veterán Pippo Inzaghi kirobbanó formában teljesített a szezon második felében.
Gilardino már a múlt szezonban is közel volt ahhoz hogy elhaggya Milánót,de végül a maradás mellett döntött és szeretett volna hogy stabil kezdõ legyen a Milannál.Azonban a következõ szezont nagy valószinûség szerint Firenzében kezdi majd meg a 25 éves csatár.A hírek arról szólnak hogy a Milan 18 millió euróban határozta meg a játékos kivásárlási árát de a Firenzeiek úgy gondolják hogy a Milan képes kevesebbért is megválni Gilától vagy csere útján hoznák õt Firenzébe.
Gilardino mindössze 7 gólt szerzett 30 pályára lépése során ami eléggé kiábrándító,ráadásul ha a Violákhoz költözik akkor jóval kevesebbet fog majd keresni Firenzében.Az idei rossz formája miatt nemcsak a Rossoneriktõl kell majd nagy valószinûség szerint távoznia,hanem emiatt Donadoni sem számit majd rá a 2008-as EB.
goal.com
#acm
ez viszont aggasztóbb hír:
Brazil források szerint Kakát hamarosan megmûthetik, hogy orvosolják a régóta tartó térdfájdalmát.
A Globo televízió szerint a játékos pénteken egyeztet a brazil válogatott orvosával, Luis Runcóval, aki felméri, szükség van-e operációra.
Amennyiben igen, Kaká nagyjából 15 napra esik ki az edzésbõl, ami azt jelentheti, hogy kihagyja a válogatott Kanada és Venezuela elleni barátságos mérkõzését.
A június közepén esedékes világbajnoki selejtezõkre azonban már megfelelõ állapotban lehet.
A 35 éves játékos, aki tagja volt a Milan idei keretének és korábban is játszott a csapatnál, a következõt mondta:
"A klub megfigyelõje leszek Afrikában. Minõségi munkát fogok végezni. Most 35 éves vagyok és sokat bajlódtam sérüléssel. A visszavonulás a legjobb döntés."
Galliani azt mondta, h nincs semmifele targyalas gilardinorol a fiorentinaval. a jatekos jovojet illetoen pedig meg korai barmit is mondani. ez abban mas a korabbiakhoz kepest, h eddig minden alkalommal az volt a valasz, h bizunk benne es nem megy sehova.
az uefa meghivta moszkvaba a bl-dontore, de nemet mondott, mert mar most nagyon dolgoznak a kovetkezo idenyen. erre egybol megkerdeztek, h esetleg barcelonaban lesz-e? a valasz: barmi lehetoseges, a dontot az egesz vilagon kozvetitik.
bronzetti viszont allitolag ma barcelonaban van es targyal dinho batyjaval meg a klubbal. az ajanlat 25-30 mln (zambrottaval egyutt).
a tobbi igazolast illetoen egy het alatt le akarjuk rendezni a dolgokat: rino utan maldini is alair meg egy evre, a csataroknal drogba es borriello van kepben, mig lesz egy talalka a cagliari eloljarojaval is canini ugyeben.
#acm
Sheváról az a véleményem hogy meglennénk nélküle, de ha nem tudnak jobb csatárt akkor valszeg jönni fog. drogbát nem tudom mennyire esélyes, de ki tudja lehet megleszünk lepve 😊
Shevchenko is remélem jön, most hogy nem kapott lehetõséget a BL Döntõn semmi keresnivalója Londonban. Nesze neked Anelka, 1 bajnoki gól + egy sorsdöntõ tizit elhibázott...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
rooneynak meg ha a játék tudása fele akkora lenne mint a pofája még egész jó játékos lenne.
emígy sheva nem is állt be pedig lett volna sok idõ betenni. szal lehet tényleg megvesszük. csak a dinhot meg zambrottát rendeznénk már el. nagyon érdekel mi lesz velük
Tudod aki a kicsit nem becsüli...
#acm
#acm
100. Milan gól
“Sosem gondoltam volna, hogy még ebben a szezonban elérem a 100. gólomat, hiszen az év elején három hónapig sérült voltam. Aztán jött a csodálatos két hónap. Sajnálom, hogy nem sikerült igazán felhõtlenné az ünneplés a negyedik hely elvesztése miatt. Aki ismer tudja, mit jelentettek nekem ezek az évek a klubnál. Szeretném mindenkinek megköszönni a támogatást és a segítséget, amit kaptam. A csapattársaimnak, az edzõi stábnak, a klubnak és a szurkolóknak.”
UEFA Kupa szereplés
“Szeretnék mindenkit nyugalomra inteni. Engem bánt a legjobban a dolog, de ne felejtsük el, amikor 2001-ben ideigazoltam, szintén csak UEFA Kupában indult a csapat. Azért így is sikerült két trófeát begyûjtenünk. Persze el kell ismernünk, a bajnokságban nem szerepeltünk túl jól. A következõ szezonban minden energiánkat a Scudetto megszerzésére kell fordítanunk, és hiszek benne, hogy ez sikerülni is fog."
PATO
“Amikor Pato beáll csereként, mindig azt tanácsolom neki, hogy maradjon a közelemben. Kaká nagyon jól passzolja be a kapu elé a labdákat, így ha én véletleünl lemaradnék róluk, mögöttem még érkezhet a társam. Így volt ez az Udinese ellen is. Ezen a meccsen újra bizonyította, mennyire tehetséges és mennyire veszélyes az ellenfél kapujára. Az õ játéka a fiatal Shevchenkóra emlékeztet engem. Engednünk kell neki, hogy kibontakoztassa a tehetségét.”
Következõ szezon
“Ha eljutunk az UEFA Kupa döntõjébe, akkor újra Isztambulba mehetünk és megnyerhetünk valamit abból, amit pár éve otthagytunk. Persze elsõdleges cél a bajnokság megnyerése kell hogy legyen.”
Forrás: acmilan.com
"Azért választottam a Milant, mert az olasz bajnokság ismét a legjobb. Nem a pénz miatt igazoltam ide, ha az anyagiakon múlna, sokkal több nagy játékos játszana Itáliában. A következõ szezonban megnyerjük a Scudettót és az UEFA Kupát is."
"A Milan egy csodás klub, mindennel rendelkezik, amire agy játékos vágyhat. Amikor pályára léptem a San Siróban az Arsenal játékosaként, beleborzongtam a hangulatba."
"Mindig is azt mondtam, hogy ha elhagyom az Arsenalt, akkor a Milant választom. Nem volt könnyû távozni Londonból, de tudtam, mire vágyom. Jónéhány ajánlatom volt, de ezt klubot választottam, mert ez minden játékos álma. Ez a világ legeredményesebb klubja. Bámulatos törtélme van, klasszis játékosai, nagyszerû edzõje, és szenvedélyes szurkolói."
"Nem zavar, hogy csak az UEFA Kupában indul a csapat. Akik a Milan játékosaként szerepelnek ebben a sorozatban, tisztában vannak vele, hogy ez csak egy kivételes alkalom, ami ritkán fordul elõ."
Forrás: goal.com
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Filippo Inzaghi közleményben reagált Roberto Donadoni döntésére, mely szerint az olasz válogatott kapitánya kihagyta õt az Európa-bajnokságra készülõ nemzeti együttes 23 fõs keretébõl.
A Milan veterán klasszisa úgy érzi, nem ezt érdemelte. Pippo Inzaghi nagyot csalódott Roberto Donadoniban, és elsõsorban nem azért, mert nem lett tagja az utazó keretnek.
- Nagyon csalódott vagyok, fõként azért, mert emberileg nem erre számítottam. Két évvel ezelõtt, a vb-gyõzelem után nagyon jól kezdõdött a viszonyom a kapitánnyal, én lõttem az elsõ gólt a selejtezõ-sorozatban és múlt nyáron a Feröer-szigeteken is én nyertem meg a meccset a csapatnak. Azok nagyon fontos pontok voltak. Idõközben sokszor kikerültem a csapatból, de én ekkor sem reklamáltam, tudomásul vettem az edzõ döntését, és a kispadon ülve is igyekeztem a válogatott hasznára lenni - fakadt ki Inzaghi. - Éppen ezért nagyon el vagyok keseredve, hogy a kapitány még annyira sem tartott érdemesnek, hogy legalább telefonon közölje döntését és annak okait. Január és május közt tizennyolc iszonyúan fontos gólt szereztem a Milanban, ahol továbbra is bíznak bennem, nem ezt vártam - fejezte be SuperPippo, aki azért hozzátette: lélekben õ is ott lesz az Eb-n, és nagyon fog szurkolni csapattársainak és a válogatottnak a kontinensviadalon.
forrás: samsungsport.hu
emígy van olyan excel amit lehet töltögetni? szal hogy melyik meccs mikor lesz, és ott ha kitöltöd eredményeket akkor szerkeszti a továbbjutókat. tudjátok volt ilyen a VB is!
A válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Donadoni kihirdette az Euro 2008-ra utazó keretet.
A listán három Milan játékos szerepel (Pirlo, Gattuso, Ambrosini), Filippo Inzaghi azonban kimaradt, hiába szárnyalt az elmúlt két hónapban.
Némi meglepetést jelent, hogy Antonio Cassano hosszú szünet után újra bekerült a csapatba.
Kapusok: Amelia (Livorno), Buffon (Juventus), De Sanctis (Sevilla)
Védõk: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Grosso (Lyon), Materazzi (Inter), Panucci (Roma), Zambrotta (Barcellona)
Középpályások: Ambrosini (Milan), Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan)
Csatárok: Borriello (Genoa), Cassano (Sampdoria); Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Quagliarella (Udinese), Toni (Bayern München)
Forrás: acmilan.com
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#15908: hát igen ezen már én is elgondolkoztam, vagy pedig a 7-8játékos közül lesz 1 nagy név a többi meg innen onnan összeszedett noname player....😄
nade remélem h nem így lesz😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Spanyolország: Valencia, Sevilla, Racing Santander,
Olaszország: Milan, Sampdoria, Udinese
Anglia: Everton, Tottenham, Manchester City, Portsmouth
Hollandia: Ajax
Portugália: Benfica
Németország: Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Hamburg
Franciaország: Saint Etienne, Lille
itt pedig a teljes mezõny
#acm
"Bíztam abban az egyedi hangulatban, ami a Milant jellemzi. Tegnap beszéltem Berlusconival, õ elmondta, hogy mit szeretne. Ezt tolmácsoltam ma reggel Gattusónak is. Nem tudnám elképzelni a Milant nélküle."
Galliani ezután arról beszélt, hogy a klub teljes erõvel dolgozik azon, hogy megerõsítse és versenyképessé tegye a Milant a következõ szezonra.
"Május 19 egy fontos nap, ugyanis mától hozzákezdünk az új Milan megalkotásának. Új Milan épül. Beszélni fogunk az edzõnkkel, hogy megtudjuk, mik az elképzelései. Az elsõdleges célunk a Scudetto megszerzése lesz, de szeretnénk megnyerni az UEFA Kupát is. Lesz 7-8 új játékosunk is, mert szeretnék eltûntetni a köztünk és az Inter közti különbséget."