A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
loál tényleg hízott de jöhet😄

interbe meg se Lampard se õ nem megy😛PP
Nuno88
Az szép, hát a technikai tudása nem esett, jöhet minél elõbb! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
az igen miket nyomott :|

nah ha lampard nem jön akkor jöhet õ hozzánk 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
asszem pár napja volt ez a barátságos meccs

kicsit meghízott, de a technikai tudása nem változott..asszem ha ide jön akkor meg lesz fingatva egy kicsit

<#vigyor>

#acm

LasCar16
Clarence Seedorf hosszú évek óta meghatározó játékosa a Milánnak, s a jelek szerint most nyáron sem távozik, pedig a Rossoneriknek talán komolyabb vérfrissítésre volna szüksége a középpályán. Seedorf most annak kapcsán adott hangot a véleményének, hogy a klub állítólag ismét célba vette a Barcelonából bizonyosan távozó Ronaldinhót.

Seedorf megítélése szerint a játékost elsõsorban azért nem szabadna megszerezni, mert a posztján nagyon jól áll a Milan játékosokkal, ennélfogva a csapat sikerességét nem segítené a transzfer. Ugyanakkor az is világos, hogy Seedorf úgy is tekint erre az ügyre, mint ami elbizonytalaníthatja a helyét a piros-feketéknél, vagy legalábbis ami arra kényszeríti, hogy hátrébb játsszon a pályán az utóbbi idõszakban megszokotthoz képest.

„Ronaldinhóra nincs szükségünk, mert a pozíciójában több nagyon jó játékosunk van” - mondta Seedorf még két hónappal ezelõtt, de most is szólt a kérdésrõl.

„Az edzõ és a klub is tudja, hogy milyen típusú játékosokra van szükségünk, kik azok, akik döntõ tényezõk lehetnek majd a szezon során. Én úgy gondolom, hogy a Milannak másokra van szüksége, de természetesen én nem vagyok felelõs az átigazolásokért.

Forrás: calcio.hu

#acm

LasCar16
mondom hogy fél a konkurenciától<#vigyor> de az atlétika bajnokságban futni is kell<#rolleyes><#vigyor>

#acm

Nuno88
Seedorf Angliába vágyik

A Milan 32 éves középpályása pályafutása utolsó éveiben még szívesen kipróbálná magát a Premiershipben.

Clarence Seedorf viszonylag jó szezont tudhat maga mögött, mert bár a Milannal nem sikerült megvalósítani a célokat, õ maga megbízható, jó teljesítményt nyújtott az elmúlt egy évben. Seedorf az Európa-bajnokságot már nem vállalta, inkább kipihente magát az elmúlt hetekben, így volt ideje arra is, hogy elgondolkozzon a jövõjérõl.

- Mindig is szerettem volna a Premiershipben játszani, de eddig valamiért nem jött össze a dolog. Lehetõségem lett volna, de mikor a Manchester United és az Arsenal is érdeklõdött irántam, én inkább a Real Madridot válsztottam. Nem lehet mindent kipróbálni, de Olaszországból is követem az angol bajnokságot, és nem kizárt, hogy egyszer sikerül a szigetországba igazolnom - nyilatkozta a holland középpályás.

forrás: samsungsport.hu

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Costacurta edzõi képesítést szerzett

A pénteki napon Alessandro Costacurta átvehette az elsõ kategóriás edzõi diplomáját. A sikeres edzõi vizsga után így már hivatalosan is csatlakozhat a csapat szakmai stábjához.

Forrás: acmilan.com

limperatore
biztosssss 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
neked ilyen tragédia ez az 1 év kihagyás?😛 még így is több mindent nyerhetünk mint az Inter 😛

#acm

limperatore
😄DDDDDDDD

amugy: uefa kupát? xD <#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
ja bocs ASDADAS aszittem R10rõl van szó😄Dddd befizetek asszem egy VIP státusztASD

#acm

LasCar16
matyikám õ címeket és trófeákat akar nyerni, jó helyre jön 😛

#acm

limperatore
jöjjön az Interbe Ronnie 😉)

üdv!

akit érdekelnek régebbi ill. közelmúltbeli Milan meccsek felvételei, azok látogassanak el a focivideok.2ksite.com fórumra! akik pedig maguk is rendelkeznek mérkõzések felvételeivel (nem csak Milan), és lenne kedvük másokkal is megosztani, azokat is várom nagyon nagy szerettel!😊

www.sport-video.hu

Yulcsa
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=110845
Gazzetta - Ronaldonak 2 nap múlva lejár a szerzõdése
2 nap múlva lejár Ronaldo szerzõdése a Milannál. Jelenleg úgy tûnik, hogy a játékosnak nincs jövõje a klubnál.
"A Milan soha nem ígért nekem semmit. Egyszer találkoztam Leonardoval és azt kértem, hogy kínáljanak új szerzõdést nekem. "
Flavio Briatore a QPR tulajdonosa szívesen leigazolná a brazilt.
"Ha lefogy 12-13 kilot, akkor tárgyalhatunk!"

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
A Milan mestere Carlo Ancelotti felkészült arra hogy a következõ szezonban Ronaldinho is piros-feketében fog pályára lépni és már új taktikákat is kidologozott amiben helyet kapna a játékos.

A Milan már két éve figyeli Ronaldinho játékát és most ezen a nyáron akár le is igazolhatják a klasszist.

A Rossonerok hamarosan újra ajánlatot fognak tenni a Brazilért és remélhetõleg ebbe a Katalánok már beleegyeznek.

"Be kell látnunk hogy a Milannak már ott van Pirlo,Seedorf és Kaká.De egy Ronaldinho sosem árt egy csapatnak."-mondta Ancelotti a La Gazzetta Dello Sportsnak.

"Még nem igazoltuk le de nagyon közel állunk hozzá."

"Ha érkezik akkor megkell változtatnunk a felállásunkat 4-3-1-2-re.Vagy lehetséges az is hogy tudunk alkalmazni egy olyan karácsonyfa alakzatot amelybe õt is be tudjuk építeni."

"Ami Kakát illeti õ még mindig a legjobb és mindenben támogat minket ahogy mi is õt."

A Milan számára Ronaldinho lehet az egyetlen megoldás mivel úgy látszik hogy az Adebayor ügy végleg elsüllyed.

Viszont Ronaldinhoért nem sok klub jelentkezett be így ezért Carlo Ancelotti már biztos abban hogy a Brazil nem sokára aláír a klubhoz.

forrás: goal.com

#acm

LasCar16
de akkor is befejezõ csatár kellene... pluszban

#acm

LasCar16
A Milan alelnöke Adriano Galliani mégegyszer megváltoztatta a csapat nyári igazolásainak stratégiáját,miszerint már nem az Arsenal csatárját Adebayort hanem a Barcelona támadóját Ronaldinhot fogják leigazolni.

A nyáron a Milannak muszály lesz még egy csatárt igazolni,hogy megerõsítsék támadó szekciójukat és nemrég a Rossonerok azt a kijelentést tették, ha nem sikerül Emmanuel Adebayort Milánóba csábítani akkor nem néznek új támadó után és úgy maradnak ahogy vannak.

Ezt a lépést valószínûnek lehetett mondani fõleg akkor amikor kijelentették hogy az ágyúsok támadója 80%-osan már megegyezett a Milannal.

De Galliani megint megmutatta milyen bolondos és nem Emmanuelre hanem a Barca kifulladt klasszisára Ronaldinhora fáj a foga.

"A Milan mindent megfog tenni annak érdekében hogy leigazolják Dinhot."-mondta Galliani a La Gazzetta Dello Sportnak.

"Kedveljük Ronaldinhot és Adebayort is de nagyon nagyok a költségek."

"Szerdán Carloval újraépítettük az átigazolási stratégiánkat és készen állunk arra hogy egy új Milant építsünk Ronaldinhoval de Adebayor nélkül."

"Közben visszahívtuk Borriellot és sokat várunk tõle.És ne feledkezzünk meg Patoról vagy Inzaghiról se.Meg ott van a támadáskat segíteni Kaká és Seedorf is."

Galliani beszélt arról is hogy kb mennyit adna a Brazilért:

"Természetesen a Barca által kért 35 millió eurót nem fogjuk kifizetni.Az árnak esnie kell"-fejezte be.

😄DDD etetnek mindenkit😄

#acm

Palinko
hát mennyire röhögnék ha egyik játékost sem szereznénk meg 😄

"A szurkolóknak kellene mutatniuk egy csöpp hálát,hiszen a klub 2007-ben 3 komoly serleget is elhódított.Berlusconi is rengeteg pénzt fektet bele a klubba szóval nem értem ezt a viselkedést."

huhh mikor is volt 2007? 😊 ok neki ezt kellett mondania és a golyó tényleg túlzás és baromság.
LasCar16
grat mátyás-.- tõled nem is vártunk mást

#acm

limperatore
😄DDD

LasCar16
Wenger keresztbe tenne a Milannak
Alemilan 2008.06.26. 19:26

A Sporting Lisboa Portugál középpályását Miguel Velosot már az Arsenal is vinné mondván ha a Rossonerok elcsábítják az ágyúsok togói támadóját,akkor a londoniak elcsípik a Sporting játékosát a Milan orra elõl.

A játékost már szóba hozták a Milannal a Juventussal és a Manchester Uniteddel.Ezek után a legújabb kérõ az Arsenal csapata.

A középpályás ügynöke Paolo Barbosa kommentálta az eseményeket:

"Nem kaptunk hivatalos ajánlatot a klubtól,sõt még kapcsolatot sem teremtettünk velük,csupán a csapat mestere Arsene Wenger szeretné megvenni ügyfelem."-mondta Barbosa.

"Hivatalos ajánlatot eddig csak a Milantól és a Juventstól kaptunk,de lehetséges hogy hamarosan az ágyúsoktól is kapni fogunk."

A legvalószínûbb azonban a Milan hiszen a játékos nagy rajongója a klubnak és egy álma válna valóra mihelyt pályára lépne a San Siroban.

ha ide szeretne jönni, akkor ajánlhatnak érte...<#nyes>

#acm

LasCar16
A Milan alelnöke Adriano Galliani mérges az Arsenalra mert nem szivesen engedik el az ágyusok a togói játékosát Emmanuel Adebayort.

A togói támadó szeretne távozni a londoni klubtól de csapata menedzsere ezt nem képes elfogadni olyannyira hogy ha választania kéne a Milan és a Barcelona között akkor inkább a Katalánokat választaná.

Galliai attól retteg hogy a tréner miatt fog füstbe menni a kopasz terve és a csatár jövõre Spanyolországban játszik.

"Adebayor számít arra hogy a klubja elengedi hozzánk."-mondta Galliani a Studio Sportsnak.

"Csak akkor lesz a miénk ha a Barca lemond róla.De ez nem fog megtörténni."

"Még szeptemberig van idõnk.Reméljük addig változik a helyzet."

"Be kell látnunk eddig nemsok jót mondhatunk a csatárjelöltekrõl hiszen Eto'o sokat akar Drogba nem megy a Chelseabõl.

Adriano beszélt a legutóbbi golyó incidensrõl is amikor egy pisztolygolyót kaptak egy boritékban:

"A szurkolóknak kellene mutatniuk egy csöpp hálát,hiszen a klub 2007-ben 3 komoly serleget is elhódított.Berlusconi is rengeteg pénzt fektet bele a klubba szóval nem értem ezt a viselkedést."

#acm

szucsy89
BSZ!
Palinko
boldog születésnapot neki!
shad0w
a pesszimizmusért sry, ilyen vagyok 😊 csak nem igazán értem h min gondolkoznak. Flaminit még csak-csak, de Zambrotta esetében aztán egyáltalán nem értem h milyen "ideális poszton" gondolkoznak. javasolnám Flamini kapuba valamint Zambrotta csatársorba állítását, ezzel a lépéssel tuti meglepnének mindenkit <#circling>

don't give a fuck

LasCar16

Buon compleanno Capitano! 😊
<#worship>

#acm

LasCar16
CA és a szakmai stáb legalább kiagyalhatnak valami ütõsebb taktikát, amivel jövõre üthetünk mindenkit..remélem összehoznak valamit...de mi ez a pesszimizmus?<#vigyor>

#acm

LasCar16
<#worship>

#acm

Nuno88
Paolo Maldini ma ünnepli 40. születésnapját!

Isten éltessen Capitano!!!

shad0w
mekkora szarság, a "két nagy igazolásról" még azt sem tudják, h hol akarják játszatni õket. ez már önmagában vicces, de h pihenõre küldik õket amíg kitalálják...

don't give a fuck

Nuno88
Hát ha nem jön kapus remélem Abbiati lesz az elsõ számú!

LasCar16
A Milan atlétikai edzõje Daniele Tognaccini beszélt a játékosokról és a következõ szezonról.

A csapat milyen fizikai állapotban van?

"Mindenkinek lesz 15 napja felkészülni,pihenni feltöltõdni mind fizikaian mind szellemileg.A csapat július 23-án fog egy barátságos mérkõzést játszani azzal hivatalosan el kezdjük a felkészülés.Akkor gyûlik össze a csapat az új játékosok bemutatkozhatnak stb. .Kivéve két ember:Simic és Jankulovski.Õk már hamarabb csatlakoznak a felkészüléshez."

Kaká jól van?

"Egy operáció után természetes hogy kimerült az ember ez így lenne mindenkivel.De Kaká nagyszerûen van és képes lesz újra együtt edzeni a csapattal és régi formáját hozni.Beszéltem vele miután megszületett a kisfia.Nyugodtnak és optimistának látszott.Majd eldönti mikor csatlakozik a klubhoz."

Emerson és Maldini állapotáról mit lehet tudni?

"Maldini nagyon nagy dilemmán megy keresztül.Egyszer úgy érzi hogy visszavonul egyszer pedig úgy hogy marad.Õ dönti el a jövõjét.Júniusban még a csapattal edzett és teljesen jó állapotban van.Emersonnak már nincsenek fizikai problémái.Már nem gyötrik olyan fájdalmak mint a szezon során többször.Meggyõzõdésem hogy mindketten maradnak a klubnál."

Mi a helyzet a csapat két nagy igazolásával Zambrottával és Flaminivel?

"Zambrottának már befejezõdött az EB így már köztünk van.De még nincs ötletünk hogy melyik poszt lenne neki az ideális.Pont úgy mint a Francia Mathieu Flamininek se.Valószínûleg elküldjük õket egy kisebb pihenõre még a nyáriszünet folyamán hogy kigondoljuk mi lenne a megoldás."

A csapat másik két igazolása Abbiati és Borriello?

"Borrielloval kapcsolatban sok pozitiv gondolatot hallhattunk.Szerintem bevállik a Milannal.Abbiattit majd 10 éven át ismerem,tehát nem fog csalódást okozni."

Mi lesz a következõ szezonban?

"A következõ szezonban több új dologban is részt vehetünk.Többekközt a trainingmódszereken fogunk változtatni a filozófia ugyanaz lesz."

forrás: acmilan.com

#acm

LasCar16
LasCar16
Az Európa-bajnokságon nagy bravúrral elõdöntõig jutó török válogatott 21 éves csatára, Arda Turan hamarosan új otthonra lelhet Itáliában, a kérdés már inkább csak az, hogy melyik városban. A tehetséges futballista ügynöke, Ahmet Bulut legalábbis ezt állítja, s az elmondása szerint védence alig lát ki a kecsegtetõ ajánlatokból.

„Jövõ héten, amint véget ér az Eb, mindent tisztázni tudunk. Jó néhány klubbal kerültem kapcsolatba az elmúlt idõszakban, de õ már nem olcsó játékos és õ is legjobb ajánlatot szeretné megragadni. Minden bizonnyal Olaszországban fog kikötni, és ott is egy nagy klubban. Többek között a Milan és a Juve is jelentkezett már érte, hétfõtõl beszélni fogunk a kérdésrõl” - magyarázta el Bulut, a kérdés csak az, hogy mennyire becsülte túl a nyilvánosság elõtt a játékos lehetõségeit az ügynök...

én a fifa08ban leigazoltam, a manager módban kb féléve<#nyes>

#acm

Nuno88
Na a nyelvvizsgám sikerült, már csak sztár igazolás kell és fasza nyaram lesz ^^

Palinko
na õ is ingyen van tehát valszeg ide jön 😊

Matteo Ferrari elhagyta a Roma csapatát, miután lejárt a szerzõdése, és most új klubot keres. A két lehetséges jelölt az AC Milan, és a Fiorentina. A 29 éves hátvéd 2004-ben a Parma gárdájától került a fõvárosba, de az elmúlt szezonban csak akkor jutott szóhoz, ha Philippe Mexes és Juan sérült volt.

Mivel szerzõdése lejárt, Ferrari szabadon dönthet, hogy hol folytatja pályafutását, és a játékos ügynöke, Gianni Corci elmondta a döntés hátterét.

”A mi döntésünk volt a klubváltás,” – mondta Corci a Teleradiostereonak. ”El akarom hallgattatni azokat a hangokat, amelyek azt sugallják, hogy a Roma akart megszabadulni a játékostól. A fõvárosiak egy remek négyéves szerzõdést ajánlottak, de megbeszéltük a dolgot, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy máshol folytatjuk. Matteo jó idõben hagyja el a klubot.”

Ezen kívül Corci elismerte, hogy megbeszéléseket folytatott a Fiorentina, és a Milan képviselõivel.

”Beszéltem a Fiorentina, és a Milan illetékeseivel, és a hét végére, vagy a következõ hónap elejére várom az új fejleményeket. Jelenleg csak annyit tudok mondani, hogy Ferrari nem megy külföldre, amennyiben itt várja egy szerzõdés, amit aláírhat. Matteo nem szívesen hagynál el Olaszországot.”
Yulcsa
nso:
"Egész életemben Barca-szurkoló voltam, és arról álmodoztam, hogy egyszer majd én is ott játszhatok. Sosem gondoltam, hogy erre valaha is lesz esélyem, de a dolgok változnak" – nyilatkozta az oroszok 10-ese, aki jelenleg az UEFA-kupa-gyõztes Zenit alkalmazásában áll.

Egyszóval ha választhat, nem minket fog...

illetve szintén nso:
Premiership: mégsem érkezik a Manchester Cityhez Ronaldinho?
Bár sokan már készpénznek vették, hogy a Manchester City tulajdonosa, Thaksin Shinawatra megszerzi Ronaldinhót a Barcelonától, a brazil csillag ügynöke, egyben testvére, Roberto de Assis szerint a futballista könnyen mégis a Milanban köthet ki.

„Mindig is jó kapcsolatot ápoltunk a Milannal – árulta el Roberto de Assis. – Az elmúlt néhány hónapban folyamatosan fennállt annak a lehetõsége, hogy Ronaldinho piros-feketébe öltözik. Még semmi sem dõlt el, de azon dolgozunk, hogy a legjobb labdarúgót a legjobb klubhoz vigyük.”

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

szucsy89
na hajrá már csak egy centire van ...
Nuno88
Weah: A Milan és Adebayor összepasszolnak

Az egykori libériai futball-legenda szerint Emmanuel Adebayor tökéletes választás lenne egykori klubjának, és a játékos sem járna rosszul az olasz gárdával.

Ugyan a minap szárnyra kelt, hogy a Milan végleg letett Emmanuel Adebayor megszerzésérõl, ám egykori játékosa arra buzdítja a klub vezetõit, tegyenek meg mindent Adebayor megszerzéséért. A lombard klub hetek óta ostromolta az Arsenalt, amely azonban nem akarta eladni csatárát az olaszoknak. A Milan egykori támadója, George Weah szerint a klubnak még nem szabad feladni a harcot Adebayorért, aki tökéletesen beleillene a milánóiak csapatába:

- Adebayor remek képességekkel rendelkezik, erõs és remek góllövõ. Ha lesz lehetõségük a klubvezetõknek, mindent el kell követniük annak érdekében, hogy megszerezzék õt. Kiváló üzlet lenne, nemcsak a csapatnak, hanem a játékosnak is – jelentette ki Weah.

forrás: samsungsport.hu

LasCar16
A Sportmediaset értesülései szerint, ha a Milan 5 millió €-val többet adna az Arsenalnak Adebayorért, akkor az ágyúsok elengednék a togóit. Tehát Gallianinak csak be kell nyúlni a zsebébe, és akkor Ade napokon belül aláírhatja új szerzõdését.

Egyre inkább úgy tûnik, hogy Adebayor a jövõben az ágyúsok ellen fog játszani, miután egyértelmûen el szeretné hagyni az Arsenalt. És az álma ,miszerint a Milanba igazolna valóra válhat, már csak egy akadály merült fel, 5 millió €.

A togói csatárért folyó versenyben elõször a Barca licitált 29 millió €-val, és erre a Milan 29 millióval válaszolt.

A Sportmediaset szerint Vincenzo Morabito, Adebayor egyik ügynöke ma reggel találkozik az Arsenal vezetõivel Londonban. Elvileg a transzfer be is zárulhat, ha a Milan még 5 millióval megtoldja az eddigi ajánlatát, s így eleget tesz az Arsenal által meghatározott árnak, 40 mllió €-nak.

Caro Ancelotti is elmondta nemrég, hogy Adebayor a fõ célpontja a Milannak csatárposztra. Most tehát minden a Milanon áll (vagy bukik).

Arsene Wenger csapata úgylátszik tehát hiába verte meg a Milant idén a BL nyolcaddöntõjében, kulcsjátékosai mégis a Rossonerókhoz igazolnak.

Forrás: goal.com

#acm

Palinko
egyet értek de nem arról szólt a cikk.
Nuno88
Nem 3-4 év múlva kell jó csapat hanem most...

LasCar16
Ariedo Braida a TMW-nek nyilatkozott: "A Milan a saját nevelésû játékosaiból nyeri a pénzt. Ott van például Matri, Donadel, Perticone, Bruscaign, Paloschi. Õk megerõsítik, hogy jó munkát végzünk, ha kell is még nekik egy kis idõ, de jó eredményeket fogunk tõlük láthatni."

Forrás: transfermarketweb.com

#acm

LasCar16
Hivatalosan is július 1-tõl átveszi a Milan orvosi stábjának vezetését Dr Massimo Manara.Köszönjük a munkát Dr Massimiliano Salának aki az utolsó öt évben dolgozott a Rossoneriknek,de lemondott posztjáról.

forrás: acmilan.com

#acm

Nuno88
Olvastam én is, kiváncsi leszek mi lesz belõle, de jó lenne ha jönne!

LasCar16
R10 még mindig a Milant akarja

na tuti h jönni fog

#acm

Palinko
hát még korai volt küldeni szerintem. de ha minden így marad akkor augusztus végén remélem elküldik mellé a pisztolyt is hogy lõjje le magát galliani <#idiota>
limperatore
lehet berlusconit nem kéne fenyegetni 😄