A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Hát igen apja fia 😊
Szép volt, Seedorfot leszerelte ahogy kell 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
háháh már idén jöhet <#idiota>
Kaplartom
http://www.youtube.com/watch?v=BFPpT-iqivM&eurl=http://sempremilan.gportal.hu/

Mekkora szerelés! XDXD

Nuno88
Ez valami jótékonysági rendezvény volt Goal4Africa vagy mi a neve, más sztárok is jelen voltak. Csapatunkból például még Gattuso.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
aha, és?😄

#acm

France men

Seedorf Münchenben járt... <#vigyor5>

München ist ROT!!!

Palinko
#16485 persze hogy nem annyiba csak nem tudom hogy meg e érne akármilyen kiadást... adebayor sem garancia az is igaz, és ha 10 körül tudnánk shevát inkább õt, csak ha chealse tényleg ekkora adósságban van minnél többet ki akar húzni majd mivel elég drágán vették

BILLIÁRD! és nem a játék hanem számokban ez akárkit összeroppant... de ha ez igaz akkor már becsukták volna a kapukat nem?

végül is egyet értünk ha tényleg ez a helyzet ekkora adósság nem kell inkább szenvedünk még 1-2 évet és ügysen költekezünk, de sietni kell az eredményekkel mert a sztáraink is ki fognak öregedni és ha nem tudjuk õket után pótolni akkor csak süllyedünk és nem lesz pénz, ördögi kör
szucsy89
Chelsea mögött ott van Abramovic...ettõl kezdve lehet akármilyen adósság😄
Nuno88
És szerinted Sheva 30 millióba kerülne?

LasCar16
cikk

Tömören a lényeg: az semmi, hogy mi esetleg 35 millió font minuszban leszünk a nyár végén, de a cikk szerint a Chelsea-nak és a ManU-nak 1,5 billió font adóssága van összesen... Erre varrjatok valamit. Nekem legalábbis ez új hír.

Nos, ami engem illet, nyugodtabb vagyok, hogy mi nem csinálunk többé felelõtlen költekezéseket. Ilyen adósságok mellett az összeomlás elõbb-utóbbi elkövetkezik. Az az érzésem, a vezetõségünk pontosan tudja ezt, és õk már a jövõ klubcsapatát kezdték el megszervezni. Egy olyat, amelyik ésszel, okos gazdálkodással próbál meg sikereket elérni. A költekezõk azt másolják, amit éppen Berlusconi kezdett el sok-sok évvel ezelõtt, csak épp a mi vezetõségünk megértett valamit az idõk szavából, és másfajta politikát kezdett el alkalmazni... A nagycsapatok közül alighanem az elsõk között vagyunk, akik felismerték a veszélyeket.

acmilan.hu/forum

#acm

Egyre kevésbé tartom valószínûnek Ronaldinhot. Miután Laporta helyzete bizonytalan lett, az átmeneti idõszakban nem fognak ilyen jelentõs üzletet lebonyolítani.

Palinko
inkább adebayor, persze shevára aki rendesen formán kívül van arra lenne pénz... adebayor meg dinho csak ingyen, ne nevettessék már ki magukat
Nuno88
A Milan.com -on megjelent egy hír, miszerint ha a Chelsea eladja Shevchenkot, mi megvesszük! 😊

Nuno88
Adebayor: az Arsenal megkezdte a tárgyalásokat a Milannal

Az Arsenal labdarúgócsapata kész tárgyalni a Milannal Emmanuel Adebayor eladásáról. A hírt az olasz sztárklub alelnöke, Adriano Galliani is megerõsítette.

A tar fejû sportvezetõ az Antenna 3 televíziós csatornának adott kedd esti nyilatkozatában elárulta, hogy az ágyúsok pozitív választ adtak a Milan érdkelõdésére. Az átigazolás ettõl persze még könnyen meghiúsulhat.

- Ma reggel kaptunk egy hivatalos levelet az Arsenaltól, melyben az állt, hogy a londoniak készek tárgyalni velünk Adebayor eladásáról - mondta Galliani. - A dolgok tehát kedvezõ fordulatot vettek, az egyetlen probléma már csak a játékos ára, ami még mindig túl magas. Ugyanakkor sokat jelent számunkra, hogy Adebayor kijelentette: õ a Milanban képzeli el jövõjét.

A togói csatárt egyébként a Barcelona is szeretné megszerezni, ám a hírek szerint a Premiershipet 24 bajnoki találattal záró támadó szíve inkább a Milan felé húz.

forrás: samsungsport.hu

LasCar16
Bronzetti holnap repül Barcelonába Dinnyóért, Galliani le akarja zárni az egész mizzériát, héten bármi lehetséges, továbbá Veloso árát csökkentették 20 millió Euróra és szeretettel várják érte az ajánlatokat.
(Daily Mail:S) értesülése szerint Sheva közel van a visszatéréshez, mivel Scolari nem számít rá..kopasz aszonta h kölcsönvennénk 2 évre pont úgy mint az Inter Crespo-t.

röviden,tömören,ennyi

#acm

NeoMaN
Maradona is
😛

limperatore
Ronaldo is az volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Hát így belegondolva igazat adok, nem megyek messzire, Nesta átigazolása hozzánk...

szerintem csak szeretnék kialakítani, mint ahogy mi is szeretnénk kialakítani a keretet az edzõtáborra és hidd el, egyikbõl sem lesz semmi, túl korán van még ahhoz, hogy ilyen nagy csapatokban megszûnjenek a játékosmozgások...

Nuno88
A Barca 2 héten belül kialakítja a komplett keretet a szezonra, így 2 hét múlva eldõl h Ronaldinho jön vagy sem.

pár nap híján 1 év van csak köztük...

II Rocky II
most nézem ,serginho bejezte a pályafutását? hány éves õ? mert sztem cafuhoz képest még gyerek és ily hamar befejezi? 😮

24 - Exile -Nov.23

Csabesz6
cöh...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

9csöves9
Zidane és Buffon is cigizik/cigizett,mégis a világ legjobbjai a posztjukon

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Gunnersboy
a képen nemláccik a laptop, munkát keres -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

NeoMaN
tisztára mint Maradona
😞

LasCar16
akkor így:

#acm

LasCar16

#acm

Gunnersboy
3.számú mez:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Berlusconi Olaszország leggazdagabb embere 8-9 milliárd dolláros magánvagyonnal. Azt megértem, hogy a Milan miatt nem nõ a vagyona, de könyörgöm: nehogymár 5 millió dolár/euro miatt ne hozzanak ide klasszis játékosokat!

LasCar16
csak nem a tavalyi cuccban fognak pózolni 😊

#acm

Nuno88
Team Roster 2008/2009 available online from July 16th.

Akkor nagy valószínûséggel az új mezeket is ekkor látjuk majd nem?

Nuno88
Scudetto kell meg Olasz kupa <#zavart1>

szucsy89
a rotácio miatt az uefát lehet meg se nyerjük...
Nuno88
Meglátjuk mi lesz, bízom a csapatban.

LasCar16
egy milan fórumról Galliani nyilatkozat, összefoglalva:

nem sok jo hir van benne. a klub elkepesztoen szar penzugyi helyzetben van. amit ki tudtam hamozni: a bl nelkul 50 millios negativ merleg keletkezett, de a tulajdonos, a fininvest (berlusconi cege) meg igy is 75 mln-t pumpal a klubba, h meg lehessen erositeni a csapatot. erre azert is szukseg volt, h ne kelljen eladni a legjobb jatekosokat a hiany fedezese celjabol. a chelsea kakaert borzaszto magas osszeget kinalt, de visszautasitottuk.
a fentieket tekintve azt hiszem konnyebb elkepzelni, h miert nem tudunk nagy jatekosokat venni. ket pelda: 1, wenger talalkozora hivta a kopaszt, h targyaljanak adebayorrol. de inkabb el sem megy, mert 45 millat kernek a jatekosert, nincs is ertelme tagyalni. 2, tavaly henrynek ugyanazt ajanlottuk, mint a barca, de a kedvezobb adoszabalyok miatt a spanyoloknal 50%-kal tobbet kap.
ronaldinho pedig ugy nez ki, h legfeljebb kolcsonben johetne hozzank. a fizetese olyan nagy osszeget elvinne, h szinte nem maradna semmi, amit a jatekosert fizetni tudunk. remenykedjunk, h a barca belemegy. ha sikerulne bl-t ero helyen vegeznunk, akkor lehetne aldozni jovo nyaron tobb penzt ra, h megvegyuk vegleg.
sajat elmondasa szerint galliani meg soha nem dolgozott ilyen kemenyen a mercaton, mint iden.

egy biztos: ilyen nyar utan kello szerenyseggel tudunk nekivagni a kovetkezo szezonnak. elbizni magunkat ugyanis nincs miert. az elso csapatnak csak a bajnoksagra kell majd koncentralnia, a rotacio az uefaban fog megvalosulni. talan egy kipihent kaka, pirlo, gattuso nagy elonyt fog jelenteni. oriasi talany lesz ez az ideny...

#acm

LasCar16
Veloso is univerzális játékos(vkp,bekk) úgylátszik a kedvenc párosításunk az ingyen(olcsón) érkezõ + univerzális pléják 😄
ebben a sémában ragyogóak vagyunk, bajok csak a drága játékosoknál vannak, de aug. 31-ig mehet a károgás és a kavarás 😛

#acm

Nuno88
Egyetértek, és nem is kell kiszorítani a sztárokat, csak erõsíteni. Egy középsõ védõt még elviselnék a csapatba és egy csatárt. Persze R10-en kívül. Meg ott van a kapus poszt is. Szerintem Abbiati lesz az elsõszámú vagy adnak még egy esélyt Didának. Kalács sem volt olyan rossz de sztem õ nem megoldás. Bízom benne hogy lesz még "pár" bejelentés aug. 31-ig.

LasCar16
ezt az anyagi ködösítést én sem értem, de valamilyen szinten igazuk is van, hogy van egy erõs alap amivel rendelkezünk és bíznak abban h nem lesz idén ilyen sok sérülés, és az egész csapat formajavulással vág neki az új szezonnak, ha jól megnézitek nem a sztárjainkat akarják kiszorítani a kezdõbõl, hanem õket minõségi cserékkel támogatni, pár poszton lesz versenyhelyzet ami csak jót tesz..valamint az orvosi stáb is változott, jöjjön még Veloso,R10 és akkor már lehet valamit kezdeni 😊 de egy minõségi csatár kellene a legjobban ez az igazi hiányposztunk,Dinnyóval meg lenne oldva a támadójátékunk én türelmesen várom a holnapi Barcás utolsó Ronaldinhos hadmûveletünket 30ért szerintem elengednék... szal hajrá kopasz

#acm

Palinko
az természetes és nem is firtatom, csak azt kritizálom, hogy szajkózzák nem megfelelõek a törvények, most hogy már mínuszban vannak stb, szerintem túl keveset tudunk a csapat történéseirõl nagy titkolózás nem vagyunk beavatva. így hogy nem tudjuk mi miért van persze hogy mindenhol elégedetlenek a szurkolók nagy része, nekem az átigazolási stratégiánk nem de talán ezzel a csapattal még 1 évet ki bírunk húzni.
Nuno88
Jó egy csapatot irányítani nem hobbi feladat, ezért is nem te vagy én vagyunk ott Galliani helyén.

Palinko
ja szal zambrotta és pato igazolási értéke levonva amit kaptunk sheváért még mindég pluszban vagyunk, és a klubb érdekes lenne ha mínuszba lenne mert nem mondhatni hogy üres a stadion, vagy hová lett a pénz? nem igaz hogy a chealse ad 100 milliókat hogy itt van vásárolgass mi meg nevetségessé tesszük magunkat a világ elõtt is hogy ingyen akarjuk R10 et 😄
Nuno88
Pénzért jött, 24-25 millió volt az ára, de könyörgöm annó Sheváért egy kisebb bankott kaptunk...

Palinko
én is azt nem értem, 2 éve mikor utoljára láttam felmérést benne voltunk az 5 leggazdagabb klubba, ennyire nem szartuk el a pénzt mivel pénzért csak idén igazoltunk "jelentõsebb" összeget. vagy pato is pénzért jött? már nem emlékszem.
szucsy89
"...majdnem ingyen tudnánk csak leigazolni õt..."

bazz ilyen sóherek lennénk??

ezekbõl a nyilatkozatokból nekem az jön le h nincs pénze a klubnak:SS

de minek??? nagy múltú klub, jegyeladás, mezek,Berlusconi, kupákat nyertünk simán gazdagnak kéne lennünk...nemtom
Palinko
pedig mi milyen nyugodtan várjuk a fejleményeket 😄

Egy szokásos galliani nyilatkozat, egyedül ez a része nem tetszett:
". Ez azt jelenti hogy Berlusconi segítsége nélkül 35 millió fontos mínuszban lennénk."

igaz ez sem tetszett, de ha ennyire szegények vagyunk hát ne igazoljunk:
"Ronaldinho nem szerepel Pep Guardiola terveiben"
Nuno88
Galliani: A szurkolók hagyják abba a károgást!

"Annak ellenére hogy nem jutottunk a Bajnokok Ligájába megerõsítettük a csapatot és emeli a fizetéseket. Ez azt jelenti hogy Berlusconi segítsége nélkül 35 millió fontos mínuszban lennénk. A szurkolóknak boldognak kéne lenniük, mivel ahhoz hogy eltüntessük a veszteségeinket, mindössze Kakát is Pirlot kellene eladnunk. Ennek ellenére nem tesszük, szóval ha ez nem azt jelenti, hogy szeretjük õket, akkor nem tudom mi. Hihetetlen hogy a szurkolók nem örülnek Borriello visszatértének mikor 19 gólt vágott tavaly, a ténynek hogy Pato most már egész szezonban a rendelkezésünkre áll, valamint Flamini és a világbajnok Zambrotta érkezésének. Mint szurkoló, én is szeretném ha még történne valami, de a Milan már így is megerõsítette a csapatát.

Ronaldinho nem szerepel Pep Guardiola terveiben, így ez csökkenti az árát valamelyet, de a fõ probléma a játékos fizetése. Ahhoz hogy teljesíteni tudjuk igényeit, majdnem ingyen tudnánk csak leigazolni õt, így minden a Barcan múlik. Annyit mondhatok hogy R10 visszautasította a Man City ajánlatát, ami majdnem kétszer akkora volt mint a miénk. Ami Adebayort illeti Wengerrel megállapodtunk egy tárgyalásban, de nincs értelme Nizzaba utaznom akkor ha 32 millió fontot kérnek a játékosért. Lehetetlen árat kérnek érte."

forrás: acmilan.hu

Nuno88

Nuno88
Jó kérdés, a hivatalos oldalon láttam egy dátumot, Júli 16 vagy 17, ekkor teszik fel a 2008-2009-s keretet, gondolom az új mezben pózolnak majd...

Yulcsa
köszi! 😊 tényleg, a 2008/2009-es hivatalos mezt mikor mutatják be? Nekem tetszettek a tervek!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)