A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Sheva-nak örülök nagyon, de még nem akarom elkiíbálni 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
A La Gazzetta dello Sport információi szerint holnap, de légkésõbb pénteken hivatalosan is bejelentik Seva visszatérését.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sheva al Milan
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
te olasz drukker vagy vazze, nem akarunk divatokat a braziloknál 😄
A 24 éves játékos nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket aki még januárban érkezett a Lokomotiv Moszkva gárdájától 10 milió fontért.
Ivanovic ügynöke, Vlado Borozan szerint kölcsönszerzõdés, vagy átigazolás keretében fog létrejönni a megállapodás a San Siro-i klubbal.
A Chelsea-nél nem örülnek, mivel 4 középsõ hátvéddel szeretnének nekivágni a szezonnak, de Borozan szerint közel a megállapodás.
"Branislav a Milan-t válaszotta és elmondta, hogy a "pirosfeketék" mezét akarja felhúzni magára a szezon során."
"Õ boldogtalan, hogy nem játszhat, ezért máshol szeretné kipróbálni magát. A legfõbb probléma az, hogy a Chelsea 4 középsõ bekket szeretne a keretében tudni, de Ivanovic viszont nem akar folyamatosan padozni. Ez hátráltatja az átigazolást." -fejezte be Borozan.
Forrás: www.skysports.com
Alexandre Pato fiatal kora ellenére a brazil olimpiai válogatott egyik legnagyobb sztárja, de eddig gyengécske teljesítménye miatt egyre többen kezdték el kritizálni õt, többek közt a szövetségi kapitány Carlos Dunga is.
A Milan mestere azonban nyugodtan és pozitívan beszélt Patóval kapcsolatban.
"Nem kell minden meccsen játszania, mert az káros következményekkel is járhat. Õ egy bajnok, akinek nyugodtan kell tovább nõnie és fejlõdnie." -mondta Carletto.
"Patóra nagy szüksége lesz idén is a Milannak, de ez nem jelenti azt, hogy minden mérkõzésen játszani fog."
"Ugyan nem játszott Kamerun ellen, de remélem, hogy az Argentína elleni elõdöntõn szóhoz fog jutni." -tette hozzá Ancelotti.

#acm
#acm
Pato tehetséges, de nagyon sokat kell fejlõdnie és tanulnia. Sokat tartózkodik lesen és nem tud elszakadni követõ emberfogásnál a védõktõl. A következõ mérkõzéseken Sobis lesz az olimpiai csapat támadója, mivel õ ezeket a dolgoga meg tudja oldani.
/forrás: Globo.com/
Pato a Kamerun ellei mérkõzésen nem kapott lehetõséget és úgy néz ki, hogy elvesztette Dunga bizalmát a csapatnál. Nagy valószínûséggel a nagycsapatál sem számol vele a kapitány a továbbiakban kezdõként. - Ezt az újságíró jegyezte meg a riport lezárásaként.
:SSS
#acm
"Próbálom megragadni a lehetõséget, amikor bekerülök a csapatba. Nagyon sokat fejlõdöm az edzéseken, és remélem így folytathatom a továbbiakban is .Ezen a mérkõzésen úgy éreztem, szíves fogadtatásra találtam a szurkolók részérõl. Személy szerint igyekszem továbbra is a maximumot nyújtani."
Filippo Inzaghi
"Jól felkészültem, még ha hiányzik is a mérkõzés ritmusa. Csak egy edzésen vettem részt a csapattal, de érzékeltem, hogy milyen sokan szeretnének pályán látni. Boldog vagyok, hogy kaptam 45 percnyi lehetõséget.
A célom az, hogy jól felkészüljek az elsõ, Bologna elleni bajnoki találkozóra és hogy jól kezdjek a San Siróban a szurkolók elõtt."
Massimo Ambrosini
"Egy olyan mérkõzés volt, ahol egy lépést kellett tennünk elõre. Minden jól alakult, az hozzáállást és az akaraterõnket illetõen is.
A második találatom szép volt, egy szép akcióból. Ezentúl azonban kevésbé szép, de hasznos gólokat is kell szereznünk a fontos mérkõzéseken.
Ami a válogatottból való kimaradásomat illeti, elismerem, keserû szájízzel vettem tudomásul, de a játékosok kiválasztása a foci része és én ezt elfogadom."
#acm

Adriano Galliani a Berlusconi Kupa elõtt beszélt a védõhelyzetrõl: "Továbbra is tartom, hogy vészhelyzet esetén Ambrosini képes középhátvédet játszani, de mi még továbbra is egy minõségi hátvédet keresünk. Már találtunk egy kellõen jó és erõs játékost, Branislav Ivanovic személyében, de a tárgyalások sajnos nem nagyon haladnak. Nehéz egy minõségi középhátvédet találni, mert nem mindegy, hogy kit veszünk meg. Ha valaki csak 10 percet játszik egy idényben, az kidobott pénznek számít."
Forrás: transfermarketweb.com
#acm
A Juventus elleni 4-1-re megnyert mérkõzésrõl, és az átigazolási piacról is beszélt Carlo Ancelotti a Berlusconi kupa utáni sajtótájékoztatón.
"Ez egy jó meccs volt, jól álltunk hozzá." -kezdte mondanivalóját Ancelotti.
"Ki akartuk javítani az eddigi rossz eredményeket, és sikerrel jártunk. A csapat sokat javult fizikálisan, és a megfelelõ szellemben játszottak, ennek köszönhetõ a gyõzelem."
"A védelem jól szerepelt. Bonera és Favalli megfelelõen játszott középen, és a két szélsõhátvéd is hozzátette a magáét. Abbiati? Jelenleg õ a legfelkészültebb kapusunk, de Didára és Kalacra is számítunk. Megvárjuk, amíg visszanyerik formájukat, és a szezon kezdete elõtt újra átbeszéljük a dolgot."
"Inzaghi visszatérése nagyon fontos volt számunkra, és Paloschi számára is, aki végre kipihenheti magát. Szép lassan felépül az összes sérültünk, de nem vagyunk sietõsek ezügyben, hiszen még két hét van a bajnoki rajtig. Flamini? Nagyon boldog vagyok az érkezése miatt, már a Milan egyik kiválósága, és az aktvitására sem lehet panasz. Az egyik leghasznosabb igazolásunk."
Carletto végül kitért egy esetleges középhátvéd érkezésére.
"Ha Nesta és Maldini állapota nem javul, akkor szó lehet egy új védõ leigazolásáról. Most azonban az elõbb említett játékosok felépülésére koncentrálunk."
#acm
"Ez egy remek este volt;ezúton szeretnék köszönetet mondani a Juventusnak aki ismét részt vett ezen a hagyományörzõ kupán.A Juventus rendkivûl erõs csapat mind fizikálisan mind mentálisan is - és elõbbre járnak a felkészülésben mint mi - számtalan gólhelyzetet dolgozott ki.A Milannak számtalan játékost nélkülõznie kellett az elsõ csapatból,de ennek ellenére a csonka csapat jól játszott és az eredmény már önmagáért beszél.Boldog vagyok, hogy megnyertük Berlusconi kupat,hisz a kupa az édesapámról kapta a nevét.
Flamini az a játékos, aki egyenletes teljesítményt nyújt,nagyon elszánt,de ugyanakkor rendkivûl technikás is.
A Milan mindigis az egyik fõszereplõje volt történelmünknek.Ebben a szezonban jól kell szerepelnunk,hogy megint a miénk legyen Európa trónja.Ma este Inzaghi is gólt szerzett,õ benne sohasem kell csalódnóm."-fejezte be El Presindente.
#acm
#acm
Bár így, hogy nincs BL, így azért lehet nem lesz akkora az igénybevétel, bár helyette UEFA meg olasz kupa lehet akár cél, csak ismerve a Milánt, ezek nem nagyon motiválják.
reméljük nem lesz kezdõ favalli, de lehet nem tudnak tõle jobbat igazolni, gyógyulj Nesta 😊
igaz, én támadók hiányára értettem a C csapatot, szerintem fel lesz forgatva a közép pálya is dinhot nem hiszem hogy padoztatják, Ambrosini helyett Dinho, persze nem egy azon poszton, csak 11 ember...., Flamini nem tudom padozik-e, szerintetek? én nem láttam játszani sajna neten még mindég nem bírom nézni rendesen a meccset, Gattuso sztem õ stabil, Pirlo õ is; Seedorf szintén, Paloschi helyett Kaká, de akkor Pato padozna? nem hiszem, érdekesen bírunk variálni, mert lehet a meglévõ emberekbõl egy ütõs támadó csapat, és egy jó védekezõ is.
Nem láttam a meccset, de Janku és Ambrosini góljai igen jó kis futásról árulkodtak, nem az állófociról.
mivel csatársorunk nem nagyon volt ma, de a kpálya motiváltan és faszán hozta a meccset, nem volt átjáróház mint az elõzõ két meccsen, ezáltal nem volt akkora nyomás alatt a védelem, Nesta,Maldini,Kaladze + egy új védõ azért nem kicsit javítana a hátsó alakzatunkon... mindenesetre a javulás egyértelmû eredményét láthattuk ma, azért a Juve is hajtott.. nem volt ez annyira gyenge meccs
#acm
#acm