36663
-
#21885 OMGNE!:( -
#21884 thx ancelotti... -
#21883 akkor lehet CA maradása áll a háttérben... -
#21882 A Bordeaux élve opciós jogával végleg megvásárolta a Milantól Yoann Gourcufföt, aki ezt a szezont kölcsönben töltötte a francia klubnál.A középpályás négyéves szerződést kötött a francia bajnokságot egy fordulóval a vége előtt hárompontos előnnyel vezető Bordeaux-val.
-
#21881 már pár éve be akarnák jelenteni, én az as nak nem hiszek... -
Rudee #21880 Perez állítólag ma hozza nyilvánosságra, hogy kikkel sikerült megegyeznie. AS azt írja, hogy Kaká-t mutatja be elsőként. -
#21879 épp ez ellen teszik meg majd a nyáron a megfelelő lépéseket ;)
te meg ezt próbáld meg felfogni -
#21878 mit jövőre? minden évben ez megy fogd már fel -
#21877 ezt a szánakozó dumát itt hanyagoljad, nem kérünk belőle, majd ha továbbra is ilyen eredménytelenek leszünk akkor megyünk hozzád sírni, de majd jövőre minden kiderül -
#21876 Bár az elmúlt két évben adós maradt a kiugró eredményekkel, Kínában továbbra is az AC Milan a legnépszerűbb labdarúgóklub.
Egy szerdán publikált felmérés szerint a szurkolók 38 százaléka említette kedvencei között az olasz egyesületet, míg a második helyezett Real Madrid esetében ez az arány 22,4, a harmadikként rangsorolt Manchester Unitednél pedig 21,6 százalék.
Ez a hatalmas futball-láz 2003-ban tört ki Kínában és hat éve folyamatosan egyre több és több Milan drukker lesz a hatalams ázsiai országban, így zsinórban minden évben Silvio Berlusconi csapata az első.
Az élcsoport sorrendje tavaly óta nem változott, az első 15 között azonban egyre több a kínai klub - emelte ki Pierre Justo, a Sports Barometer/TNS Sport Asia, vagyis a kutatást végző cég vezérigazgatója. "Ezt azt jelzi, hogy valószínűleg megfordult a korábbi tendencia, vagyis egyre fontosabbak lesznek a hazai klubok a kínai futballszurkolók körében" - tette hozzá.
Az első tizenötben négy angol, három olasz, két spanyol és egy német, valamint öt kínai egyesület szerepel. A 11 nagyvárosban elvégzett reprezentatív felmérésben 15 és 54 év közötti személyeket kérdeztek meg.
acmilan.com -
#21875 A spanyol sajtó továbbra sem tesz le arról, hogy Kakát a Real Madrid mezébe öltöztesse. Ma reggel ismét olyan cikk jelent meg az AS című lapban, mely szerint a királyi gárda jövő héten bejelenti, a brazil Madridba igazol.
A Milan ezúttal is, ahogy korábban mindig, igyekezett elejét venni a további híreszteléseknek:
“Kaká marad a Milanban,” - mondta Galliani a Sky Italiának.
Kaká szintén reagált a hírre:
“Korában is elmondtam már, szeretem a Milant."
Galliani rövid utalást tett még Ancelottira is:
“Majd hétfőn beszélünk a sorsáról.”
goal.com
-
#21874 hát nagyon hülye vagy nasi, akart a rossebb baszogatni, így is a földön vagytok mintek rugjak még belétek?
milyen több esély?:D egyenlőre még bl-ben sem vagytok benne és sokkal több esélyünk van ott is mint nektek -
#21873 szép volt tőle... -
#21872 Riszpekt neki! =) -
#21871 "Ezt a győzelmet egy egész Európa által csodált bajnoknak, Paolo Maldininek ajánlom." .Pep Guardiola
majd hozzátette, ha meggondolná magát, a Barca várja:)
-
#21870 hmmm... bízom bízom ezt mondtuk tavaly is és mi lett? semmi :D -
#21869 nem igaz h nem veszed észre h ilyenkor is baszogatni akar csak?:D arra utaltam h foglalkozzon a kék felével
hétfőn bejelentés, aztán nyáron építkezés, majd új szezon, én nem félek semmitől, bízom a kopaszékban -
#21868 most nem azért de Limp most semmi rosszat nem szólt te meg a BL-el jössz neki :D, igaza van, jó lesz minnél előbb leszögezni h mi lesz jövőre és úgy készülni a nyáron mert egy scudetto most annyira kellene mint egy falat kenyér... -
#21867 milyen kavar?:D új edző, új játékosok Kaká-t már milliószor eladták a Madridnak, csóri srác hányszor nyilatkozzon még a hírek ellen? viszont, akkor is nagyobb esélyünk lesz jövőre Scudettot nyerni mint nektek, bejutni a legjobb 8ba a BL-ben..
-
#21866 akkora kavar van nálatok, így jövőre se lesztek bajnok esélyesek
főleg ha kakát eladjátok és nem vesztek normális védőt ( legalább 2-t ) egy jó csatárt meg 2 középpályást akkor megint 4. hely lesz a cél -
#21865 azér kíváncsi vagyok h Berlu miket mondhatott pl Ronaldonak meg Eto'o-nak ma a díjátadón :DD -
#21864 Menjen csak a CFC-be, megköszönjük az eddigi munkáját.
Leonardo meg álljon munkába minnél előbb... -
#21863 laza ;) -
#21862 laza -
#21861 Leonardónak kell Gourcuff
Átigazolási hírekÁtigazolási hírek
Vasárnap sok minden eldőlhet, főként Yoann Gourcuff sorsa valamint az, hogy sikerül-e a Bordeaux-val megnyernie a bajnokságot. A francia klub szívesen megtartaná a 23 éves játékost, de nagyon kevés idejük van az opciós ár kifizetésére. Adriano Galliani és Leonardo Franciaországba repült, hogy meggyőzzék Gourcuffot a visszatérésről.
A hírek szerint Leonardo a hétfői konferencia után átveszi a Milan vezetését a távozó Carlo Ancelottitól. (Ancelotti sorsáról egy szintén mai hírben olvashattok oldalunkon.- a szerk.)
Az új menedzser Gourcuff visszarendelésével kezdené a keret átalakítását. -
#21860 Ancelotti elismerte, hogy már a Chelsea edzője
NyilatkozatokNyilatkozatokCarlo Ancelotti a Daily Telegraphnak adott nyilatkozatában teljes nyíltsággal elismerte, hogy már április óta a Chelsea edzője.
Gyakorlatilag eldöntött tény, hogy a nyártól Carlo Ancelotti veszi át az angol Chelsea szakmai munkájának irányítását. A jelenleg még az olasz AC Milant vezető szakember most elismerte: a múltban nem mindig mondott igazat a terveivel kapcsolatban és „papíron" már április óta az angolok szakvezetője.
Carlo Ancelotti kedden mutatta be önéletrajzát, Preferisco La Coppa („Inkább a kupát" - egyben szójáték, mert így nevezik Ancelotti szülővárosában, Parmában a sonka egy részét is) címmel, melyben több szenzációs részlettel is szolgál Roman Abramovicsról, a londoni klub orosz tulajdonosáról.
Egyebek mellett arról is ír, hogy Abramovics mennyire csalódott a csapatában (melyre szavai szerint „rá sem ismer"), amiért annak még mindig nem sikerült elhódítani a Bajnokok Ligája serlegét, de szó esik arról is, hogy Carlo Ancelotti mennyire nem bírja José Mourinho (a Chelsea korábbi, az Internazionale jelenlegi szakvezetője) stílusát.
Különösen azt viselte nehezen Carlo, amikor a portugál Jézushoz hasonlította magát. „Arra gondoltam: 'Bocsásd meg az ő bűneit, nem tudja, miről beszél'" - emlékezett vissza Carlo Ancelotti.
„Kaptam egy tisztességtelen ajánlatot a Chelsea-től, amitől felállt a szőr a hátamon. Amikor találkoztunk (a Milan alelnökével - a szerk.), azt mondtam: 'Figyelj, Galliani, mondanom kell neked valamit. Elmennék a Chelsea edzőjének'. Mire azt felelte: 'Nem kérdés; nem beszélhetsz róla" - emlékezett vissza az Adriano Gallianival folytatott beszélgetésre Ancelotti.
Az olasz edző könyvében beismeri: már idén áprilisban DVD-ről elemezte a Chelsea játékát: „Papíron már akkor a fiúk edzője voltam. Azt gondoltam: 'vannak annál rosszabb dolgok is az életben, mint én és Abramovics együtt'.
A könyv legizgalmasabb részei azonban kétségkívül azok, amelyekben az orosz milliárdossal folytatott tavalyi találkozóiról ír, ezek ugyanis még Luiz Felipe Scolari kinevezése előtt történtek. Ancelotti leírja, miként csempészték őt be Abramovics emberei a párizsi V. György hotelbe, hogy (Genf után másodszor) találkozzon a milliárdossal.
„Nem az a szörnyeteg volt, aminek a lapok beállítják. Az első, ami feltűnt, az a félénksége volt" - emlékezett vissza Ancelotti, aki szerint az orosz üzletember nagyon sokat tud a futballról és éhes a sikerre. „Kedves Ancelotti, mindent meg akarok nyerni. Mindent" - mondta neki.
„Könnyen megtaláltam a hangot Abramoviccsal. Nem éreztem magam kényelmetlenül a társaságában, még akkor sem, amikor mély hangon azt mondta: 'Most veszítettük el a Bajnokok Ligája döntőjét és a bajnokságot, természetesen nem lehetek elégedett. A Chelsea-nek nincs karaktere. Minden egyes sorozatot meg akarok nyerni, amelyben a csapatom elindul, az a a csapat, amelyre most rá sem ismerek'.
Abramovics még mindig a pontos identitással rendelkező csapatot kereste... 'Mint a Manchester United, a Liverpool, a Milan - a Chelsea-m most egyáltalán nem ilyen' - mondta Abramovics" - fogalmazott Carlo Ancelotti.
Az olasz szakember akkor még nem akarta elhagyni Milánót, és bár továbbra is állítja, hogy tavaly óta nem beszélt Roman Abramoviccsal, azt is kijelentette: május 31-ig szeretne pontot tenni a jövőjével kapcsolatos találgatások végére.
(Daily Telegraph, Hírsarok.hu: CS.GY. fordítása) -
#21859 A.C. Milan - NYÍLT LEVÉL PAOLO MALDINIHEZ
Kedves Paolo,
olvastam nyilatkozatod és értem a fájdalmad: a vezetésben vagyok, mint két éve, amikor is azon bizonyos személyek viselkedésükkel téged támadtak.
Én voltam az a személy, aki meghozta a döntést, miszerint hallgatni kell. Nem csupán azért mert ezt tanácsolták nekem, hanem mert elsősorban úgy véltem, és ma is azt vallom, hogy a csend a leghatásosabb fegyver abban, miként ne adjunk további teret az olyan viselkedésnek, mint amilyen ez vasárnapi volt.
Adriano Galliani
Milánó, 2009 május 27.
www.acmilan.com -
#21858 Milan: Maldini sérelmezi, hogy a klub nem állt ki mellette
Érthetően nem esett jól Paolo Maldininek, hogy utolsó, San Siróban játszott mérkőzésén (a Roma ellen 3–2-re kapott ki a Milan) a szurkolók egy (kis) csoportja kritizálta őt. A legjobban mégsem ez bántja a 40 éves kapitányt, hanem klubja közönyössége.
„A klub csendben maradt. Nem tetszik, hogy nem foglaltak állást az ügyben. Még csak egy közleményt sem adtak ki, az elnök vagy az igazgatók meg sem szólaltak ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy idealista vagyok, de szerintem egy ilyen klubnak el kellene határolódnia bizonyos dolgoktól” – mondta Maldini az üggyel kapcsolatban. -
#21857 jöhet! -
#21856 Angliai sajtóinformációk szerint az AC Milan csapata még májusban lecsap az Aston Villa angol középpályására, Gareth Barry-re.
A játékos az előző nyáron nagyon közel került a Liverpool gárdájához, ám akkor az utolsó pillanatban nemet mondott a Vörösök hívó szavára. Jelenleg 2010-ig szól a szerződése. A tavaly hirdetett "nagy szerelem" úgy tűnik elhalványult mára, hisz maga a játékos mondta nemrég, hogy a következő szezonban egy új csapatban szeretne játszani, távol a Premier League-től, így könnyen a Milan lehet a befutó.
Tuttomercatoweb.com
-
#21855 forrás
a mediaset sportrovata kitarto leonardoval kapcsolatban, ma este mar arrol irnak, h kezd osszeallni a stab. tassotti utan galli is marad milanoban, fo feladata az utanpotlas felelesztese lesz. ancelottit csak egy volt stabtag kiseri majd londonba (a pszichologus, aki jol beszel angolul).
mar csak egy ember hianyzik leo csapatabol, valamifele taktikust/statisztikust keres. tulajdonkeppen a foci vilagaban meg unikumnak szamito csapatiranyitasi rendszer valosulhat meg. nekem az amerikai focihoz hasonlit elso hallasra.
-
karajjj #21854 -
#21853 nyertünk, gólkülönbségünk jobb, tehát 3.-ok simán lehetünk( 4. BL selejtezős helyet max. egy esetleges nagyobb arányú vereség esetén szereznénk meg) -
laca70 #21852 Engem most elsősorban a Fiorentina érdekel. Első meccs mi lett?
-
#21851 Since 2005-06, if two or more teams end the season with the same number of points, the ordering is determined by their head-to-head records. In case two or more teams have same total points and same head-to-head records, goal difference becomes the secondary deciding factor.
ergo a Juve előttünk végez pontegyenlőség esetén -
#21850 először a gólkülönbséget nézik. -
#21849 ha jól tudom először az egymás elleni :S
...amiből ugye a Juve jönne ki jobban. -
laca70 #21848 Most hogy ilyen jól elrontottuk a lehetőséget, mondja meg már valaki, hogy pontegyenlőség esetén a gólkülönbség vagy az egymás elleni eredmény számít-e!
-
#21847 aha, magyarul bejelentették, hogy a kérdés továbbra sem dőlt el, ravaszak :D
én továbbra is inkább Van Bastent látnám szívesen Leonardo helyett. -
#21846 ROMA, 25 maggio 2009 - "Il Milan non ha ancora scelto l'allenatore" per la prossima stagione. Lo assicura Silvio Berlusconi, intervistato da Radio Radio, a chi gli chiede se Leonardo siederà sulla panchina rossonera al posto di Carlo Ancelotti. Il premier spiega che con Ancelotti, "uno di famiglia, una persona grandemente seria, ci sederemo intorno a un tavolo a fine campionato per prendere le migliori decisioni per lui e per il Milan".
RÓMA, 2009 május 25. - "A Milan még nem választotta meg edzőjét a következő szezonra." - biztosította a Radio Radionak adott nyilatkozatában Berlusconi a hallgatóságot, azon kérdésre válaszolva, vajon Leonardo váltja-e a piros-fekete kispadon Carlo Ancelottit. A miniszterelnök elmondta, hogy Ancelottival, - "aki egy a családból, s aki egy nagyvonalú egyenes személy, a bajnokság végén ülünk egy asztalhoz, hogy meghozzuk azon döntéseket, melyek számára és a Milan számára is a legjobbak."
www.gazzetta.it