36663
  • Yulcsa
    goal.com de a hivatalos oldalra hivatkozik, miszerint Kaká meglátogatta a társakat Milanelloban a mai edzésen. Elbeszélgetett Leonardoval is.
  • banok
    meg Gullit és Baresi
  • Palinko
    hahaha
  • Nuno88
    Vagy visszatér Boban a középpályára...
  • Gunnersboy
    hétfőn lehet bejelentik, hogy Maldini vállal még egy évet :D
  • WuFraZselic
    Ravanelli
  • Yulcsa
    de ha már annyi igaz, hogy hétfőn egy nagy nevet fog bejelenteni Berlu, akkor ki lehet az? Nem hinném, hogy LF lenne, mással meg nem nagyon hoztak minket szóba.
    Vukcevic lenne jó!
  • Palinko
    ha megveszik pirlot meg aguerot, hozzánk jöhet fabregas, de kicsit sok már ez a 2 feltétel is aminek teljesülnie kéne...
  • paly90
    Jogos
  • szucsy89
    egy másik fórumon hozzászólás a fabregas ügyhöz:

"Azért vigyázni kell Don Silvio-val.... Sztem ha nagyon akarná még ingyen is elhozhatná csak akkor botrány lenne... Wenger is előbb adja el neki mint hogy lemészárolják az egész családját..."

• Yulcsa
    amúgy a cikk azt is írja,. hogy hétfő este a Juve elleni meccs alkalmával hatalmas demonstrációt terveznek a szurkolók Berlu ellen...
  • LasCar16
    ASDASSDASDAS:ASDAS:AD?ASD:
  • szucsy89
    *Amauri
  • szucsy89
    még most nézem juve ellen 2. gól Favallié volt első meg sztem Romáé +Favalli volt ott is aki amaurin volt ...
  • paly90
    Jo lenne h a igaz lenne de ez egy vicc...
    Wenger azt mondta a Barcanak h ha akarjak Fabregast akkor adjak erte messit, szval Pirlo arabol nehezen fedeznénk ...
    na mind1
  • Yulcsa
    egy újabb spekuláció, ami elég hihetetlennek hangzik :D
    goal.com. Berlusconi hétfő este bejelenti Fabregas leigazolását, amit majd Pirlo Chelsea-be igazolásából fedeznek
    :DDD Szép lenne, ha igaz lenne :P :)
    Fabregas apukája, Wenger meg mindenki kijelentette, hogy nem eladó, meg a Chelsea-nek sem kell már Pirlo, de azért szép próbálkozás :)
  • LasCar16
    " A Corriere dello Sport közölt ma egy összevetést hogy hol tartanak most a csapatok a bérleteladások terén. A CdS szerint a Milan 11 131 eladott bérletnél jár, alig több mint 2 héttel a Milan hazai bemutatkozása előtt... Ráadásul mindezt úgy hogy már több mint 2 hónapja folyik az árusítás. A klubokat nehéz összevetni még, hisz más más periódusban járnak a különböző kampányok, de az sok mindent elmond erről a 2 hónap alatt elért 11 ezerről, hogy a Napoli csak ennek a hétnek a hétfőjén kezdte el az árusítást, és 4 nap alatt már 9000 felett járt.
    A Milan egyelőre a Bologna-val, az Udinese-vel, a Catania-val, vagy a Parma-val van most egy kategóriában, akik mind 10-12 ezer eladott bérletnél tartanak.
    Közben az Inter a 35 ezret is átlépte, és 13.5%-os növekedésben van a tavalyi év hasonló időszakához képest. A Genoa ma haladta meg a 22 ezret, és az ütemet látva, már csak napok kérdése a 90-es évek legeleji Skuhravy és Aguilera által fémjelzett csapatának 23 125-ös abszolút klubrekordja, de már 20 ezer felett van a Lazio, és a Roma is, és az ez ügyben tavalyi listavezető Milan előtt jár a Fiorentina, a Palermo, a Juventus, és a Sampdoria is."
  • Nuno88
    Vagy 3 után...

Már várom azt a nyilatkozatot a Kopasztól 4 meccs után hogy:
    "Nincs baj, 2006-ban ilyenkor -3 pontunk volt, most 0, jobban állunk, előre kell néznünk!"
  • LasCar16
    tessék, sérülések, mégis mire számítottak??? jövő7 végén bajnoki 2 hét múlva derby, mégis mi a tökömre várnak? nincs húzóemberünk, nincs takikánk, ez eddig 0, na majd két vereség után lehet ítélkezni
  • Nuno88
    Újabb vereségek, újabb csalódás...
  • Yulcsa
    én Favalli 1 jó megmozdulására emlékszem csak, mert kiemelte a kommentátor, hogy most az egyszer a tapasztalat győzött :D tiszta nagypapa feje lett ezzel a szakállal :D
    jó lenne De Silvstri, Bale, ÉS Vukcevic. Ez utóbbi fontos láncszeme lehetne a kpályának.
  • szucsy89
    ja pl. tegnap Oddo játéka nekem nem volt meggyőző, remélem elküldik, plusz Favallinak 1jó megmozdulása nem volt de vele hosszabbítottunk...:S
  • Yulcsa
    Meccs után: Leonardo

A Trofeo TIM elnevezésű hagyományos felkészülési torna rosszul sikerült a Milan számára. A 45 perces meccseken mindkét alkalommal vereséget szenvedett a csapat, először az Inter majd a Juventus ellen. A gyenge produkció ellenére a csapat edzője optimista:

“Még mindig túl korai megítélni a Milan erejét" - nyilatkozta a torna után Leonardo a Channel 5-nek.

“Egyértelműen nehéz felkészülési időszakon vagyunk túl, néhány meccsen igencsak szenvedtünk. Ennek ellenére azt mondom, hogy várjunk még a csapat megítélésével. Elégedett vagyok azokkal a játékosokkal, akik a csapatomat alkotják, azonban van pár poszt, ahol ránk férne az erősítés."

A Gazzetta dello Sport-nak is nyilatkozott:

“Megértem, hogy a rossz eredmények nagy figyelmet kapnak, de biztos vagyok benne, hogy jó szezonunk lesz. Akadtak problémáink a keretünkkel, ami nem túl nagy, ráadásul pedig jött néhány sérülés is. Majd akkor mondjunk ítéletet a csapatról, ha mindenki a fedélzeten lesz."

--------------------------------------------------
    Én ebből azt veszem ki, h még mindenképp jönni fog valaki, esetleg valakik
  • szucsy89
    juve ellen nem tok nyilatkozni, de az inter ellen amúgy nem voltunk annyira rosszak, Balotelli góljánál igaz 2méteres körzetben senki se fogta őt, de azért voltak helyzeteink...annyira motivált nem volt egyik csapat se, sztem eléggé leszarták ezt a kupát
  • paly90
    Nem tudtam nézni a meccset, nagyon rosszul játszottunk??
  • Yulcsa
    Pippo szokásos lesgólja is megvolt...
  • Yulcsa
    2-0...

azt hiszem elmondhatjuk magunkról, hogy 90 perc alatt 2 csapattól is sikerült kikapnunk...
  • Davidke007
    2-0.... jó éjt... csá....
  • Yulcsa
    stream
    de minek... Juve gól, Amauri 1-0
  • DONGUBA
    hellas egy mukodo streamet lecci kosz
  • WuFraZselic
    jah, mostmár letisztult, győztes: 3 pont, x: 1pont, büntetőkkel aki nyer: 2 pont. Internek 4, Milannak 0, Juvénak 2 van jelenleg... vagyis jah, rajtatok áll vagy bukik a "cím" sorsa :D
  • szucsy89
    na vége, annyit nem ér nekem ez a torna hogy a juve ellen is ébren maradjak:D

annyi hogy Hunter elég kevés labdát kapott, de amit kapott azt jól vette át valamint jól oldotta meg a szitut:D meg Pato is jó volt sztem, egyre jobb formába lendül..kelleni is fog, kemény lesz a bajnokság..

na én léptem csá all:)
  • Yulcsa
    ha jól értettem, mi döntjük el, h a Juve vagy az Inter nyer-e...
  • WuFraZselic
    amúgy miért megy már 53 perce a meccs? a szünet alatt nem állt az óra esetleg?
  • szucsy89
    ez még nem olasz foci, legalábbis lightos verzió nagyon, eléggé szarnak erre a tornára a csapatok:)
  • WuFraZselic
    úgy vettem ki a kommentár szavaiból, hogy a juvénak most van 2 pontja, nekünk 1, gondolom hogy a döntetlen 1 pont, aki nyeri a büntetőket annak még1. így ha megveritek a juvét, elvileg mi nyertük ezt a hihetetlen presztízsű valamit :) de nemtom, lehet hogy a győztesnek mindentől függetlenül csak 2 pont jár, akárhogy szerzi meg a győzelmet :D
  • gercse
    jaja, nekem is, de már csak egy hét, és mehet élesben :)
  • Yulcsa
    Patot aprítják rendesen...
  • Yulcsa
    igaz :)) hajrá Olasz foci, már hiányzott :)
  • gercse
    én se vágom teljesen, hogy mi van, mert ha megvertek minket akkor körbeverés van, de tök mindegy, lényeg a játék
    (mindenkinek 45 perc 2x)