36663
  • szucsy89
    azt hiszi a Roma elleni sikerrel már minden megoldódott?:D lol
  • szucsy89
    félek h beleszaladunk egy nagy égésbe:(
  • LasCar16
    Leonardo sajtótájékoztatója a ma esti mérkőzés előtt:

“Ez a találkozó jókor jön a számunkra. A Roma elleni győzelem pár kérdésünkre megadta a választ."

“A Real Madrid tele van klasszis játékosokkal a csapat jelenleg egy jó sorozatot produkál. Természetesen nekik is különleges esemény egy Milan elleni mérkőzés."

“Mernék-e fogadást kötni a csapatomra? Nincs szükség erre, mert hiszek abban, hogy jó eredményt tudunk elérni." - mosolygott az edző

“Szerdán igen komoly tradíciójú két klub lép pályára és nagyok az elvárások. A Milan és a Real tisztelik és jól ismerik egymást."

Kaká a nyáron a Milantól került a mostani ellenfélhez, így először játszik régi tárasi ellen. Mindeközben a Milanban Ronaldinho eddig nem képes pótolni őt, Leonardo azonban nem csalódott.

“Ronaldinho és Kaká két különböző játékos, még akkor is, ha mindketten támadók. Ricky egyedi sebességgel és ritmussal rendelkezik, míg Ronaldinho egyedülálló módon bánik a labdával. Mindkettő kész játékos, de különbözőek."

Egyes hírek szerint Pato a kispadra szorulhat, hogy Ronaldinho mellett Inzaghi kapjon szerepet a mérkőzésen.

"Már eldöntöttem a kezdőt, és amit biztosan állíthatok, hogy Alessandro Nesta játszani fog."

football-italia.net
  • LasCar16
    7x pénzt fizetnek Milan győzelem esetén, na ki mer kockáztatni?:D
  • vasznpszvotsz
    Hát, hajrá... Remélem jó meccset látunk.
  • LasCar16
    Lassana Diarra felépül, tehát valszínű h kezd a másik Diarra helyett, Higuaín helyett pedig Benzema kezdhet.
  • banok
    itt vannak/lesznek streamek a holnapi rangadóra
  • Nuno88
    Győzelem! =)
    Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, jó lenne ha lenne valamiféle feltámadás a csapatban.

Kiváncsi leszek a Real elleni meccsre...
  • Yulcsa
    DigiSport adja csak a meccset
  • LasCar16
    KAPUSOK: Dida, Donnarumma (mezszám: 60), Roma

VÉDŐK: Antonini, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Pasini (mezszám: 57), Oddo, Thiago Silva, Zambrotta

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo

TÁMADÓK: Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi (mezszám: 58)

SÉRÜLT JÁTÉKOSOK: Storari, Onyewu, Gattuso, Di Gennaro
  • horpeti
    Hát a Roma sem volt valami nagy ellenfél, bár jól védekezett, de ő is elég pontatlan volt.

Pato nyomhatott volna még egy gólt, kár, hogy hosszan tolta meg. :)
  • szucsy89
    Hunter?:S
  • LasCar16
    ja és ezért Dinnyo és Pato kimozogtak a szélre, és ott támadtunk, nem mindent középen erőltettünk...
  • Yulcsa
    akkor legyen R80 nekem mind1 :D
    Pippo még mindig klasszis, lehet még Maldinit is túlszárnyalja majd, és még 45 évesen is játszani fog :D
  • szucsy89
    R10?:D régen hallottam már így...egyébként érdekes, az nso és a pepsifoci is külön kiemeli hogy azután lendült fel a támadójáték miután bejött Pippo:)
  • Palinko
    király :DDDDDD
  • Yulcsa
    az első félidőben katasztrofálisan játszottunk, már a 3. percben vezetett a Roma, és utána még sok helyzetet kihagytak (+ szerintem még egy 11-est is megúsztunk)
    aztán 2. félidőre bejött Pippo, és felszívták magukat a srácok, kaptunk egy jogos tizit Nesta révén, amit R10 értékesített. aztán utána Ronnie-Pato összjáték, és végre betalált a Kacsa
  • szucsy89
    mi a szösz, hazaérek, mondom megnézem hogy mennyivel kaptunk ki, erre látom h win:o

vki leírná hogy a játék képe alapján is megérdemelt volt?
  • Yulcsa
    el sem hiszem!!!! tud még győzni a csapat! szép volt, végre van egy kis örömünk a csapatban!
  • LasCar16
    az a bajom h ez a győzelem csak tűzoltásra jó, majd jönnek a nyilatkozatok h húdeszuper csapatunk van semmi gond nincs.
    Leo meg mér szinte az öltözőből szaladt vissza...
  • shad0w
    neked aztán semmi nem jó.
  • LasCar16
    2-1 Pato de szép volt !!! csak az a baj h ezzel csak tereljük a problémákról a figyelmet...
  • LasCar16
    1-1 Dinnye büntetőből...
  • LasCar16
    Leo nyilatkozta a meccs előtt h ez a Milan nem katasztrófa, akkor neki ez mi? mert a totális fogalmatlanságtól kezdve a futni nem akaró játékosokig minden csak negatív, egyedül Nesta az aki nem hibázott, sajnos ő hátra kevés, Patot sajnálom még nagyon, se társa, se mentora, se játszópajtása nincs a pályán, remélem Leot kiteszik a meccs után, vagy ha nem a Real elleni zakó után tuti ki fogják, mert igen abban biztos vagyok h megruház minket egy olyan csapat amiben van lendület és technika...
  • Davidke007
    félidei jellemzés: röviden: SZAR A MILAN! hosszabban: Didának köszönhetjük, hogy még csak 1-0, silva szar, az egész csapatban Abate, Pirlo, és Nesta akar, a többi tutyi-mutyi... már nem vagyok kíváncsi a második félidőre.. jó éjt, majd írjátok meg h mi volt...
  • LasCar16
    húha Galliani a 44. percben elhagyta a lelátót
  • LasCar16
    Doni kitolta kapufára See lövését, szerencsénk sincs
  • Davidke007
    én ezt nem hiszem el.... Thiago Silva..... anyám :((((
  • LasCar16
    Silva basszus........ 0-1
  • DONGUBA
    ennyi
  • LasCar16
    gyáááá az a gyökér Rosetti a spori
  • paly90
    Nagyon reménykedem a győzelemben!!!Forza Milan!!!!!
  • LasCar16
    Storari megsérült
  • LasCar16
    MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Abate, Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Pato, Ronaldinho.

ROMA: Doni; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Taddei, De Rossi, Pizzarro, Perrotta; Menez, Vucinic.
  • LasCar16
    istenem ez a bajnokaink vannak duma, én nem bízok a feltámadásban, egyszerűen ennyit érzek jelenleg a csapatban, vagy X vagy kikapunk, nem hiszem h most szakad meg a negatív sorozatunk a farkasok ellen, Vucinictől félek a legjobban)
  • Nuno88
    20:45 Sport 2 - ÉLŐ
  • DONGUBA
    miko lesz a meccs?Es adja a tv?
  • Nuno88
    Ranieri:

"Milan had to come up with a new way of playing after losing an important player like Kaká. But I don't trust them: they're a team full of champions."

acmilan.com
  • Nuno88
    Totti mindig betalált nekünk az elmúlt években ha játszott.
    Pato remélem végre összekapja magát, és Ronaldinho a 100. igéretét végre betartja miszerint, visszatér a régi formájához.
  • szucsy89
    mondjuk Totti nélkül még van is esély