A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
<#taps><#taps><#taps>

#acm

acm689
a saját csapdájukba fognak esni ezzel a sok sztár meg bajnok kijelentésekkel xDD

szucsy89
ja, tényleg, bajnokaink vannak úgyhogy csak sztárigazolásról beszélhetünk <#idiota>
szucsy89
Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi az új edzõ, Massimiliano Allegri elõtt leszögezte, a csapatnak egynél több támadóval kell felállnia a következõ szezonban.

A felkészülési szezon elsõ edzésnapja alkalmából tartott rendkívüli sajtótájékoztatón Berlusconi minden kérdést maga válaszolt meg, így a vezetõedzõ és a csapat többi tagja némán ülte végig a rendezvényt.

A milánói klub elnöke – aki egyben Olaszország miniszterelnöke is – elmondta, milyen taktikával szeretné látni együttesét a következõ szezonban.

„Nem szeretnénk megint csak egy csatárt látni elõl. Ahhoz, hogy nyerjél, gólt kell lõnöd. Ahhoz pedig, hogy gólt lõj, csatárok kellenek, akik közel vannak a kapuhoz. Elismertem Leonardo munkáját, de nem értettem egyet a csapat taktikájával. Ronaldinhónak a támadók mögött kell elhelyezkednie, akkor is, ha szeret balra húzódni.”

A brazil középpályás egyébként több médium szerint is közel áll ahhoz, hogy eligazoljon, de Berlusconi határozottan tagadta ezeket a híreket. Gennaro Gattuso és Klaas-Jan Huntelaar sorsáról már nem nyilatkozott ilyen egyértelmûen.

„Õ az elsõ számú attrakció a Milanban. Ronaldinho nem szeretne elmenni. Biztos vagyok benne, hogy örömmel marad. Örülnék, ha Gattuso maradna, de nem vagyunk ellenségei azoknak sem, akik azt mondják, el akarnak igazolni. Huntelaar távozását sem zárhatjuk ki, még akkor sem, ha tisztában vagyunk vele, milyen jó csatár.”

A 73 éves vezetõ, aki helikopterrel érkezett a sajtótájékoztatóra, üdvözölte az új igazolásokat, Mario Yepest, Marco Ameliát és Szokratisz Papasztatopuloszt. Zlatan Ibrahimovic esetleges megszerzésével kapcsolatban viszont meglehetõsen közömbös volt.

„Nem tudom, mennyire tudna beilleszkedni a Milanba” – mondta a korábbi Inter-játékosról.

A Milan egyébként vasárnap felkészülési mérkõzésen 2-0-ra kikapott a másodosztályba frissen feljutott Varesétõl.

(goal.com; acmilan.com)
LasCar16
várjá, Oddo,Kaladze,Janku( Oddo elvileg nagy bajnok, világbajnok, másik két legény pedig klubszinten nagy címeket nyert, természetesen a 0000nak is volt egy jó féléve 2007) és szerintem Hunter is távozik, ezek szerint ...

"ha sztár, sztárt" logika fog érvényesülni a pótlásuknál <#taps>

#acm

szucsy89
"A piacot lezártuk, ha senki sem távozik ez a csapat! Ha valaki elmegy, igazolunk a helyére. Ha kis játékos, kicsit, ha közepes, közepeset, ha sztár, sztárt! De úgy gondolom ez a csapatunk!"

MI??? <#guluszem1> na elmegy a jó kurva annyába
szucsy89
ez most muszáj volt feltétlenül
LasCar16
Galliani: "Ronaldinho 2011-ig biztosan marad, de reméljük tovább!"
A transzferpiacról: "A piacot lezártuk, ha senki sem távozik ez a csapat! Ha valaki elmegy, igazolunk a helyére. Ha kis játékos, kicsit, ha közepes, közepeset, ha sztár, sztárt! De úgy gondolom ez a csapatunk!"

#acm

limperatore
:ADS:ASD_?DA

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
jól kezdõdik
acm689
ennyi volt, 2-0 lett a vége is. sok fiatal beállt a 2. félidõben, ennek örülök.

acm689
Oddo mind2 gólban benne volt :S

eddig bírtam nézni.....
majd azér irkáljátok h ha van vmi történés,köszi😊

LasCar16
komolyan ezek a Kaladze,Oddo,Janku megmozdulások 😄DDD most is grúz barátunk szépen eladta 😊)))))

#acm

acm689
2-0...

acm689
miért, állítólag hosszabbítottunk Kaladzéval...Silvával mi van, még nyaral a VB után vagy mi?

LasCar16
ilyen védõ4estõl nem várok mást 😛

régi logó ez de köszi 😊

#acm

Ne csinaljatok mar, hogy nem nyertek 😊

REAL MADRID

acm689
na jól kezdõdik, vezet a Varese :S

acm689
nekem pedig ez megy: http://atdhe.net/21543/watch-ac-milan-vs-varese
Lascar, jó lett a logod! 😉

LasCar16

#acm

LasCar16
<#taps> köszi mono

#acm

REAL MADRID

nem tudja valaki, h lesz e stream a meccshez?
szucsy89
KEZDÕCSAPAT: Abbiati (32), Papatathopoulos (15), Bonera (25), Kaladze (4), Jankulovski (18), Abate (20), Ambrosini (23), Flamini (16), Seedorf (10), Pato (7), Borriello (22)

CSEREPAD: Amelia (1), Roma (30), Antonini (77), Nesta (13), De Vito (56), Oddo (17), Yepes (76), Strasser (14), Merkel (52), Novinic (53), Inzaghi (9), Beretta (51), Oduamadi (54), Verdi (55)

KIMARADT JÁTÉKOSOK: Onyewu, Ronaldinho

(acmilan.com)
Milan: a piros-feketék Mavubával pótolhatják Gattusót
Korábban megírtuk, hogy Gennaro Gattuso elhagyhatja a Milan labdarúgócsapatát, a piros-feketék pedig a Corriere dello Sport szerint már a középpályás pótlásán gondolkodnak.

Az olasz lap úgy tudja, hogy a milánóiak Antonio Candrevát (az Udinese játékosa, legutóbb a Juventusban játszott kölcsönben), Lucas Bigliát, Cheikhou Kouyatét (mindkettõ Anderlecht) és Andrea Lazzarit is szívesen látnák soraikban, ám az elsõ számú kiszemeltjük nem más, mint a Lille-t erõsítõ Rio Mavuba.
Hirdetés

A 26 éves Mavubáértt klubja 8-9 millió eurót szeretne kapni, a Milan viszont 6 milliónál többet nem szívesen adna érte. Az angolai partokhoz közel, a tengeren született középpályás eddig egyszer állt légiósnak, ám a Villarrealban a 2007–2008-as szezonban csak 14 mérkõzésen lépett pályára.

nso.hu

Athletic  Bilbo
-l

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
az a kolsár 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

szucsy89
Gattusonak az a kosár😄SDDS.DSDASD😄SASDD.ds
Grove4
Lelestem a taktikát, ezt ellenünk nem tudjátok majd alkalmazni, mert most hívom Del Nerit 😄😄😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
látom olaszba is meleg van 😄😄😄

LasCar16

#acm

LasCar16

#acm

Neeee, õt a Realban szeretném látni 😄

REAL MADRID

Palinko
gondolom az Audi, az Adidas meg a Fly Emirates összedobtak rá, hagy örüljönek 😄

ami kicsit szúrja a szemem az a sok trófea az oldalán, még mindég a multtal vagyunk elfoglalva nem a jövõvel nekem ez jön le róla.
Grove4
Úristen, Dejavu, ezt csinálták Krasiccsal is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

igencsak örülnék ha lenne egy Hondánk😊😊
sztem nagyon jó játékos,ráférne a lassú,öreges középpályánkra

Fabio Capello
buszra bezzeg van pénz... 😄

LasCar16
Csapat új busza

#acm

LasCar16

#acm

LasCar16
Állítólag nagyon közel vagyunk a Honda gyerek leigazolásához. A goal.com szerint (ami nem túl hiteles) 13 millát ajánlottunk érte a CSZKA-nak, de õk 15-öt kérnek.

#acm

LasCar16
Mario Yepes, a Milan kolumbiai védõje nyilatkozott Milanellóban.

Milyen volt az elsõ benyomás?
- Az elsõ benyomásom abszolút pozitív volt, hiszen rengeteg gyermek és szurkoló várt minket az elsõ edzés helyszínén.

Mit gondol Silvio Berlusconiról?
- Õ is pozitív benyomást keltett bennem, hisz már a csapat elsõ edzését élõben tekintette meg, ami nagy odafigyelésre és szenvedélyre enged következtetni.

Mit gondolt, mikor megtudta, hogy egy olyan patinás klub, mint a Milan érdeklõdik?
- Nagyon boldog voltam. Ez az ügy már az elõzõ szezon végén lezárult, és most boldog vagyok, hogy egy ilyen csodálatos klub része lehetek. Minden játékos örömmel húzza fel egy ilyen legendás egyesület mezét, és ez hatalmas inspirációt ad a jó játékhoz.

A realitás szerint azonban mégsem lesz elsõ számú védõjátékosa a gárdának.
- Ez természetes, ha egy csapatnak ennyi klasszisa, értéke van. Azonban azt gondolom, hogy a Milan három fronton is szerepelni fog, amihez széles paletta szükségeltetik. Amikor játszani fogok, arra fogok törekedni, hogy bizonyítsam a tudásom, és meggyõzem a mestert.

Mik az idény elõtti célkitûzések?
- Tavaly az Internazionale szorossá tette a bajnoki versenyfutást, a sok sérültje miatt. Azt gondolom, hogy az idei szezon is fordulóról-fordulóra lesz izgalmasabb. Az egyetlen amit tehetünk, hogy mindent beleadunk, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

Forrás: acmilan.com

#acm

acm689
szerintem igen, elvileg 2 napos szerzõdést is köthet valaki, nem? 😄

WuFraZselic
2x válthat klubot egy átigazolási idõszakban egy játékos?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
bazmeg, barátok közt kilenccsilliárdik rész 😄

nekem nagyon tetszik ez a változat😄

LasCar16
én leszarom hogyan de igazolják már le szerencsétlen srácot 😄

#acm

acm689
tetszik az összeesküvés-elmélet, csak hajtsák is végre! 😄

LasCar16
Talán nem kell lemondania a Milan szurkolóinak egy álomról: még mindig elképzelhetõ, hogy Dzeko piros-feketébe öltözik és csatlakozik a Milanellóban készülõ gárdához.

A diariodelweb.it egy érdekes gondolatmenettel próbál lelket önteni azokba a rajongókba, akik szerint még mindig égetõ szükség lenne a fiatal bosnyák csatárra.

A lap elismeri: a korábban már igen elõrehaladott tárgyalások megszakadtak, de az utóbbi idõk fejleményei elégtételt jelenthetnek mind a játékosnak, mind a Milannak.

A ma még csak elméletben lévõ ügynek 3 fõszereplõje lehet: a Milan, a Wolfsburg és a Bayern München.

Dzeko, aki korábban már sokszor elmondta, hogy legszivesebben a Milan játékosa lenne (gyerekkorában Van Basten plakátja díszítette a szobája falát), szeretne már ebben az idényben Bajnokok Ligája meccset játszani. Közben Rino Gattuso, a Milan középpályása távozni készül a csapattól és az egyik leghangsúlyosabb kérõje, épp a Wolfsburg gárdája. Ügynöke szerint, ha a Milan 8-asa távozik, pole pozícióban a Wolfsburg gárdája van.

A két játékos ára között természetesen óriási a különbség. És itt jön a képbe a lap szerint a Bayern München. A bajor gárda holland mestere örömmel csapatába invítálná honfitársát, Huntelaart. Beckenbauer és a München vezetõi hajlanak az üzletre, ha - és itt jön az igazi csavar a képbe - a Milan hajlandó cserébe elfogadni a bajoroknál feleslegessé váló Klosét, vagy Gomezt. A Bayern távozó csatárai viszont érdeklik a Wolfsburg vezetõit, akik pár millió euro mellé megkaphatnák az egyik német válogatott csatárt.

A lap elismeri: ez a meghökkentõ, jelenleg kissé túl sok szereplõsnek tekinthetõ terv, ma még talán csak a fejekben létezik. Ugyanakkor egy esetleges üzlettel minden fél jól járna: a Milan megkapná a régóta kívánt csatárt és Berlusconi elnöknek sem kellene 10 millió eurónál többet kiadnia; a Wolfsburg 2 minõségi játékoshoz és némi készpénzhez juthat távozó sztárjáért cserébe; míg a München edzõjének akarata szerint minõségi cserét hajthatna végre a centerposzton.

ÚRISTEN 😄DDD

#acm

LasCar16
Az AC Milan hivatalos közleményben jelentette be, hogy 2012. június 30-ig meghosszabbította Gianluca Zambrotta szerzõdését.

(acmilan.com)

#acm