36663
  • Voyager5
    Az kemény.
    Kevesebbre emlékeztem.
  • DONGUBA
    25 milla korul asszem
  • Voyager5
    Tényleg jó üzlet volt szeritem is, ha 1 az 1-be adták volna Eto'o-ért, akkor én a Barcelona helyében még kértem volna rá pár millát :)

Ám a Milannak is jó üzlet volt ez a csere, láthatóan sokkal jobban kedvez neki a Serie-A.
    Hogy is van amúgy a transfer? Mennyit kell érte fizetni a szezon végén ha marad?
  • limperatore
    te meg bukni fogsz nemsokára :D:D::D:D
  • szucsy89
    perszepersze, meg Cambiasso a legjobb középpályás is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • limperatore
    azért adta el a barcának mert a világ legjobb üzlete volt :D
  • Redbull756
    Robinho interjú a mai Gazzettából.
  • Grove4
    meg olyat is olvastam, hogy direkt ő kérte, hogy ha egy csapat hívja, engedjék el, és ez a csapat a Barca volt.
  • Voyager5
    "Azt egyébként máig nem magyarázta meg nekem, miért adott el a Barcának"

Hát nem úgy volt, hogy ő akart menni BL-t nyerni?
  • Grove4
    Olaszország: Három éven belül visszavonulok - Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd légiósa kijelentette: hiába hívnák, nem menne Madridba futballozni.

„Három éven belül visszavonulok, mert úgy gondolom, hogy a csúcson kell abbahagyni" – nyilatkozta a csatár a Vanity Fair című magazinnak.

Kérdésre válaszolva fogalmazott úgy, hogy hiába hívná José Mourinho vezetőedző, nem csatlakozna a Real Madridhoz.

„A Milan játékosa vagyok, és az is maradok – mondta. – Sajnálom, hogy csak rövid időt dolgoztunk együtt Mourinhóval, bár így is nagy dolgokat vittünk véghez. Azt egyébként máig nem magyarázta meg nekem, miért adott el a Barcának" – utalt a svéd játékos arra az időszakra, amikor a portugál szakember volt az edzője az Internazionalénál.
    (NSO)
    ------
    Ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket.
  • acm689
    December második hétvégéjén sztrájkol a Serie A

Munkabeszüntetést hirdetett december 11.-12.-ére az Olasz Labdarúgók Szövetsége, miután nem sikerült megegyezni a labdarúgóligával az új kollektív szerződésről.

Leonardo Grosso alelnök keddi bejelentése szerint jövő hétvégén nem lépnek pályára a labdarúgók.

Az Olasz Labdarúgók Szövetsége azért tiltakozik, mert a klubok és a labdarúgók érdekvédelmi szervezete közötti, nyáron lejárt kollektív szerződést még nem újították meg, ráadásul a csapatok a korábbihoz képest módosítanák az átigazolási szabályzatot.

A vita középpontjában az a klubok által előterjesztett javaslat áll, amely szerint egy játékos nem utasíthatja úgy vissza egy másik csapat ajánlatát, ahogy azt idén nyáron a Juventusban szereplő Fabio Grosso tette az AC Milannal.

Az új rendelkezés kimondaná, hogy ha egy játékosnak már csak egy év van hátra a kontraktusából, és egy másik klub ugyanazokat a feltételeket kínálná a számára, akkor köteles lenne azt elfogadni. Ha mégsem így cselekszik, akkor tárgyalnia kell a futó szerződéséről: vagy közös megegyezéssel távoznia kell aktuális klubjától vagy pedig hosszabbítania kell. (Tehát egy játékos nem játszhat arra, hogy megvárja a kontraktus lejártát, majd ingyen távozik.)

A játékosok először szeptember 10-én döntöttek úgy, hogy nem lépnek pályára, később azonban a tárgyalások zavartalan folytatása miatt elhalasztották a lépést, de megállapodás azóta sem született.

„Nagyon sajnáljuk, mert bennünk megvolt a nyitottság a megegyezésre, de nem sikerült egyezségre jutni. Nem volt már más választásunk" – mondta Grosso.

„Veszélyes és abszurd helyzet ez, a labdarúgók sztrájkja felelőtlen, nem alapul valós okokon és kártékony. Nem vállalunk részvételt ebben a mészárlásban" – kommentált Maurizio Beretta ligaelnök.

A sztrájk következtében a Serie A 16. fordulója marad el.
    nso.hu

azaz:
    Brescia–Sampdoria
    Juventus–Lazio
    Internazionale–Cesena
    Lecce–Chievo
    Genoa–Napoli
    Udinese–Fiorentina
    Bologna–Milan
    Cagliari–Catania
    Palermo–Parma
    Roma–Bari

Van valami menetrend, hogy ez után meddig nem lesz Olasz bajnoki meccs?
  • LasCar16
    Reto Ziegler?
  • szucsy89
    Állítólag nagyon ráálltunk David Luizra, már a télen el akarjuk hozni, bár a Chelsea is nagyon akarja...

Csak lenne már itt, még ha a BL-ben nem is játszhat, majd ott játszik Nesta, de már a télen el kell hozni mindenképpen!
  • acm689
    15 milliót kérnek érte, Ganso mennyi is lett volna a nyáron? tudom, nem ugyan az a poszt, de... szerintem nem ér ennyit.
  • shad0w
    hát ez egyáltalán nem hangzik jó üzletnek... :/
  • szucsy89
    Matri
  • paly90
    így van így van:D:P
  • DeerHunter01
    aki remélem benne lesz a kezdőbe a hétvégén :D
  • szucsy89
    egy nindzsa
  • paly90
    na ki ő?:D:D

• szucsy89
    Hogyan leszünk őszi bajnokok? :)
  • szucsy89
    Thiago Silva: "Ha most nyertünk volna, még magabiztosabban vezetnénk a bajnokságot, ami talán kicsit kényelmessé tenne minket. A két pont lehullajtása után biztosan koncentráltabbak leszünk a következő meccseken is. Talán ez lehet a ma este pozitívuma.”

Milyen igaz!
  • limperatore
    legalább néznél utána mielőtt hülyeségeket beszélsz :D
    kerlon az Interé csak kölcsönben van az ajaxnál
    Arnautovic meg kölcsönben volt az Internél...
  • DONGUBA
    Vagy veszunk sok jatekost es egy ev mulva eladjuk lasd inter:DDD
    Kerlon is jo volt arnautovic is:DDD
  • Sojka5
    Lazio ixelt, megmaradt a 3 pontos előnyünk!
  • acm689
    még mindig jobb, ha kölcsönveszünk vkit és nem válik be, minthogy sok millió eurót kiadnánk érte, aztán pofára esünk. Ld. Juve esete Diegoval...
  • paly90
    tudom h mennyi az ára képzeld el
    ja és nagyon vicces vagy
  • limperatore
    miért kölcsönkéritek őt is? :D 30-40m az ára kb :D
  • paly90
    vagy Pastore
  • acm689
    Ganso jöhetne
  • LasCar16
    jók voltunk, tetszett a mentalitás uraltuk a játékot csak ugye be kellett volna húzni a meccset, tetszett az erőnlét,a letámadás a gyors labdakihozatal és Robinho és Abate
  • Nuno88
    Egyik se ér egy forintot sem már... kell egy fiatal istencsászár irányító!
  • DeerHunter01
    Ronaldinhot a kezdőbe kéne már tenni. Nem tudom Allegri minek rakja a kezdőbe Seedorfot, csak lassítja a játékot.
    Ha védekezni kell akkor legyen ő, de támadásoknál R80 sokkal többet nyújt.
  • Nuno88
    Egy sima meccsen buktunk 2 pontot -.-
  • paly90
    én csak az 1. félidőt láttam, az nagyon tetszett
    tehát nem értem h hogy lehetett ebből 1-1
    ennyire visszaestünk 2. félidőben vagy csak balszerencsénk volt?
  • acm689
    vége, 1-1
  • acm689
    és beáll Koman is
  • acm689
    1-1 :S
  • acm689
    ROBINHOOOO 0-1!!!
  • acm689
    hajrá srácok, kezdünk!
    http://www.fromsport.com/v-0/12/18/v-121967.html