36663
-
#28650 Az kemény.
Kevesebbre emlékeztem. -
#28649 25 milla korul asszem -
#28648 Tényleg jó üzlet volt szeritem is, ha 1 az 1-be adták volna Eto'o-ért, akkor én a Barcelona helyében még kértem volna rá pár millát :)
Ám a Milannak is jó üzlet volt ez a csere, láthatóan sokkal jobban kedvez neki a Serie-A.
Hogy is van amúgy a transfer? Mennyit kell érte fizetni a szezon végén ha marad? -
#28647 te meg bukni fogsz nemsokára :D:D::D:D -
#28646 perszepersze, meg Cambiasso a legjobb középpályás is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#28645 azért adta el a barcának mert a világ legjobb üzlete volt :D -
#28644 Robinho interjú a mai Gazzettából. -
#28643 meg olyat is olvastam, hogy direkt ő kérte, hogy ha egy csapat hívja, engedjék el, és ez a csapat a Barca volt. -
#28642 "Azt egyébként máig nem magyarázta meg nekem, miért adott el a Barcának"
Hát nem úgy volt, hogy ő akart menni BL-t nyerni? -
#28641 Olaszország: Három éven belül visszavonulok - Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd légiósa kijelentette: hiába hívnák, nem menne Madridba futballozni.
„Három éven belül visszavonulok, mert úgy gondolom, hogy a csúcson kell abbahagyni" – nyilatkozta a csatár a Vanity Fair című magazinnak.
Kérdésre válaszolva fogalmazott úgy, hogy hiába hívná José Mourinho vezetőedző, nem csatlakozna a Real Madridhoz.
„A Milan játékosa vagyok, és az is maradok – mondta. – Sajnálom, hogy csak rövid időt dolgoztunk együtt Mourinhóval, bár így is nagy dolgokat vittünk véghez. Azt egyébként máig nem magyarázta meg nekem, miért adott el a Barcának" – utalt a svéd játékos arra az időszakra, amikor a portugál szakember volt az edzője az Internazionalénál.
(NSO)
------
Ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. -
#28640 December második hétvégéjén sztrájkol a Serie A
Munkabeszüntetést hirdetett december 11.-12.-ére az Olasz Labdarúgók Szövetsége, miután nem sikerült megegyezni a labdarúgóligával az új kollektív szerződésről.
Leonardo Grosso alelnök keddi bejelentése szerint jövő hétvégén nem lépnek pályára a labdarúgók.
Az Olasz Labdarúgók Szövetsége azért tiltakozik, mert a klubok és a labdarúgók érdekvédelmi szervezete közötti, nyáron lejárt kollektív szerződést még nem újították meg, ráadásul a csapatok a korábbihoz képest módosítanák az átigazolási szabályzatot.
A vita középpontjában az a klubok által előterjesztett javaslat áll, amely szerint egy játékos nem utasíthatja úgy vissza egy másik csapat ajánlatát, ahogy azt idén nyáron a Juventusban szereplő Fabio Grosso tette az AC Milannal.
Az új rendelkezés kimondaná, hogy ha egy játékosnak már csak egy év van hátra a kontraktusából, és egy másik klub ugyanazokat a feltételeket kínálná a számára, akkor köteles lenne azt elfogadni. Ha mégsem így cselekszik, akkor tárgyalnia kell a futó szerződéséről: vagy közös megegyezéssel távoznia kell aktuális klubjától vagy pedig hosszabbítania kell. (Tehát egy játékos nem játszhat arra, hogy megvárja a kontraktus lejártát, majd ingyen távozik.)
A játékosok először szeptember 10-én döntöttek úgy, hogy nem lépnek pályára, később azonban a tárgyalások zavartalan folytatása miatt elhalasztották a lépést, de megállapodás azóta sem született.
„Nagyon sajnáljuk, mert bennünk megvolt a nyitottság a megegyezésre, de nem sikerült egyezségre jutni. Nem volt már más választásunk" – mondta Grosso.
„Veszélyes és abszurd helyzet ez, a labdarúgók sztrájkja felelőtlen, nem alapul valós okokon és kártékony. Nem vállalunk részvételt ebben a mészárlásban" – kommentált Maurizio Beretta ligaelnök.
A sztrájk következtében a Serie A 16. fordulója marad el.
nso.hu
azaz:
Brescia–Sampdoria
Juventus–Lazio
Internazionale–Cesena
Lecce–Chievo
Genoa–Napoli
Udinese–Fiorentina
Bologna–Milan
Cagliari–Catania
Palermo–Parma
Roma–Bari
Van valami menetrend, hogy ez után meddig nem lesz Olasz bajnoki meccs? -
#28639 Reto Ziegler? -
#28638 Állítólag nagyon ráálltunk David Luizra, már a télen el akarjuk hozni, bár a Chelsea is nagyon akarja...
Csak lenne már itt, még ha a BL-ben nem is játszhat, majd ott játszik Nesta, de már a télen el kell hozni mindenképpen! -
#28637 15 milliót kérnek érte, Ganso mennyi is lett volna a nyáron? tudom, nem ugyan az a poszt, de... szerintem nem ér ennyit. -
#28636 hát ez egyáltalán nem hangzik jó üzletnek... :/ -
#28635 Matri -
paly90 #28634 így van így van:D:P -
#28633 aki remélem benne lesz a kezdőbe a hétvégén :D -
#28632 egy nindzsa -
paly90 #28631 na ki ő?:D:D
-
#28630 Hogyan leszünk őszi bajnokok? :) -
#28629 Thiago Silva: "Ha most nyertünk volna, még magabiztosabban vezetnénk a bajnokságot, ami talán kicsit kényelmessé tenne minket. A két pont lehullajtása után biztosan koncentráltabbak leszünk a következő meccseken is. Talán ez lehet a ma este pozitívuma.”
Milyen igaz! -
#28628 legalább néznél utána mielőtt hülyeségeket beszélsz :D
kerlon az Interé csak kölcsönben van az ajaxnál
Arnautovic meg kölcsönben volt az Internél... -
#28627 Vagy veszunk sok jatekost es egy ev mulva eladjuk lasd inter:DDD
Kerlon is jo volt arnautovic is:DDD -
Sojka5 #28626 Lazio ixelt, megmaradt a 3 pontos előnyünk! -
#28625 még mindig jobb, ha kölcsönveszünk vkit és nem válik be, minthogy sok millió eurót kiadnánk érte, aztán pofára esünk. Ld. Juve esete Diegoval... -
paly90 #28624 tudom h mennyi az ára képzeld el
ja és nagyon vicces vagy -
#28623 miért kölcsönkéritek őt is? :D 30-40m az ára kb :D -
paly90 #28622 vagy Pastore -
#28621 Ganso jöhetne -
#28620 jók voltunk, tetszett a mentalitás uraltuk a játékot csak ugye be kellett volna húzni a meccset, tetszett az erőnlét,a letámadás a gyors labdakihozatal és Robinho és Abate -
#28619 Egyik se ér egy forintot sem már... kell egy fiatal istencsászár irányító! -
#28618 Ronaldinhot a kezdőbe kéne már tenni. Nem tudom Allegri minek rakja a kezdőbe Seedorfot, csak lassítja a játékot.
Ha védekezni kell akkor legyen ő, de támadásoknál R80 sokkal többet nyújt. -
#28617 Egy sima meccsen buktunk 2 pontot -.- -
paly90 #28616 én csak az 1. félidőt láttam, az nagyon tetszett
tehát nem értem h hogy lehetett ebből 1-1
ennyire visszaestünk 2. félidőben vagy csak balszerencsénk volt? -
#28615 vége, 1-1 -
#28614 és beáll Koman is -
#28613 1-1 :S -
#28612 ROBINHOOOO 0-1!!! -
#28611 hajrá srácok, kezdünk!
http://www.fromsport.com/v-0/12/18/v-121967.html