36663
-
#29130 nem kell ilyen fos, a fiatal coentrao kellett volna, ha tényleg igaz a hír és leigazolta a madrid, akkor elmehet a vezetőség is meg rui costa is a f.szba... jobban felbaszott ez a hír mint a mai vizsgám :D -
#29129 http://www.rossoneriblog.com/agent-andre-ayew-is-interested-in-ac-milan/
21 éves Ghánai OM-ben szélső kp-t játszik de támadóak és középső kpályásnak is bevethető, VB-n a legjobb ghánainak választották...
-
#29128 kurva annyukat -
#29127 ez igazából ott van a cikkedben amit belinkeltél :D -
#29126 Lapértesülés szerint újabb kiváló labdarúgóval bővül a portugál „szekció” a Real Madridnál! A Record című luzitán sportnapilap úgy tudja, a királyi klub mindenben megegyezett Fabio Coentraóval és a Benficával, a szerződéskötést hamarosan bejelentik.
A 22 éves védőt amúgy kinézte magának az FC Barcelona, a Manchester City, a Manchester United, az AC Milan, a Chelsea és a Liverpool FC is.
A Record értesülése szerint a Real Madrid 30 millió euró körüli összegben állapodott meg a Benficával, amelyhez 2016-ig kötné szerződés a klasszist. Coentrao 2007-ben igazolt eddigi munkaadójához, igaz háromszor kölcsönadták, a Nacionalnak, a Real Zaragozának és a Rio Avénak is.
A 22 éves futballista már 11 alkalommal lépett pályára a portugál válogatottban, mind a négy találkozón pályára lépett a dél-afrikai világbajnokságon.
A portugál sportnapilap szerint a Real Madrid azért igazolja le Coentraót, mert nem igazán elégedett a hátvédsor bal oldalán erőltetett Marcelo védekezési teljesítményével. A brazil játékos ugyanis sokkal jobban szeret támadni, mint hátul tüsténkedni. A portugál futballistánál éppen fordított a helyzet, noha az ellenfél kapujánál is jól feltalálja magát.
-
paly90 #29125 http://www.acmilan.hu/2011/01/12/spanyol-u21-es-valogatott-erkezhet/ -
#29124 Vmi szélsőt vegyenek már könyörgöm, nem akarom Antoninit, meg Bonerat sem, Jankut meg főleg nem ugye... -
#29123 http://www.acmilan.hu/2011/01/11/szelsohatved-keringo-bosingwa-coentrao-capdevila-balzaretti/ -
#29122 nem valószínű :DD -
#29121 Csak nem nyertek vele semmit :D -
#29120 és ha leoval most scudettot nyerünk akkor az kinek lesz égő? :D -
#29119 ez inkább rátok nézve égő :D kb mint a Madrid :D -
#29118 seedorf ibra vieri ronaldo pirlo után most balo kellene? :D:D -
#29117 Jah tényleg nem valószínű a nyár, de csak idő kérdése mikor lesz Milan játékos :) -
#29116 Balo kizárt, nem hülye a City hogy túladjon rajta 20m alatt, ráadásul elég jól megy neki ott. + Tévez 2hetente abba akarja hagyni a focit :DD -
#29115 Nekem tetszik az 5let már csak meg kellene valósítani D::D:D -
#29114 Flash-es banner kellene mondjuk két kép az egyik képen a címer fekete háttéren: a mostani bannerban lévp betűtípussal és a világ leg..." szövegével a másikon pedig legendák,mostani játékosok lehetnének valahogyan faszán megcsinálva -
#29113 Valaki tud csinálni olyan bannert amiben a címer van meg néhány legenda meg kupa stb? :) -
paly90 #29112 úgy tudom hogy majd utána sorsolnak és akkor már játszhatnak egymással az azonos nemzetbeliek de ebben nem vagyok biztos -
#29111 Télen örülnék ha jönne Antonini helyére valaki, Bosingwa nem lenne rossz mert olcsó, viszont hosszútávon én Coentraoval számolnék, középpályára pedig Lazzari, olasz és tehetséges... nyáron meg jöhetne majd David Luiz, a középpályára még erősítés (Ganso, Montvolio), és esetleg Balotelli!
De télre egy szélső védővel és egy középpályással kiegyeznék, ezek nélkül nem sok esélyünk van a BL-ben, sőt mint láthattuk hétvégén a bajnokságban se mindig. :D
Kérdés: ha túljutunk a Tottenhamen, akkor lehet már tudni, hogy kit kapunk, vagy azt is sorsolják? -
#29110 sztem elég lenne kicserélni Dinhot mondjuk Cassanora :D -
#29109 “The strategy has changed. Milan believed to be in interested in a midfielder but they will not get Lazzari or van Bommel. The Rossoneri are now looking for a left back” -
#29108 mondani mindent lehet... -
#29107 Ronaldinhonak a legjobbakat!
új banner? -
#29106 miután nekünk nem kellett, mondta többször is hogy milan drukker :D -
#29105 majd 1-2 év múlva bagóért leigazoljuk -
#29104 persze, miután a Milan kijelentette, h nincs rá pénze... -
#29103 versacce kabát befigyel ám -
#29102 főleg h felajánlotta magát a juvénak még 1 hete :D -
#29101 azért Dzeko üzent ezzel a piros-fekete sállal, nem? :DDD
-
#29100 Nyerünk. Ellenük kezdtük az idényt, Ibra és Robinho nélkül sima 4-0 volt a San Siroban, sztem meglesz a győzelem. -
#29099 Na elment Ronaldinho...Nálam már a fifa 11-ben eladtam az elsö évben ott se volt valami jó:D -
paly90 #29098 fogunk
Bosingwa nem lenne rossz...főleg ha most olcsón meglehetne szerezni -
#29097 Lecce ellen fogunk nyerni ? -
#29096 most szóba került Bosingwa neve is, nyáron lejár a szerződése és most olcsón meg lehetne szerezni -
#29095 lehet, hogy igazad lesz a milannews.it Mexesről ír mostanság sokat... -
#29094 szerintem már megtaláltátok a helyettesét... :D (meg az utóbbi időben nyújtott teljesítményét nem is olyan nehéz felülmúlni) -
#29093 Ha egyáltalán beválik... remélem kopaszék azért (is) adták kölcsön Onyewut mert jönni fog egy védő, látniuk kellett az előző meccsen is hogy a védelemmel van a legnagyobb gond. :/ -
#29092 ez jó, csak mikor lesz még belőle védő... -
#29091 aki rendelkezik EU útlevéllel. már korábban megegyeztünk vele, de csak most érkezett meg a Primavera csapatba, ha jól emlékszem a hírre.