A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acm689
a banner tetszik, a szövegdoboz szerintem maradhatna, ami most van

Nuno88
Felõlem mehet.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Redbull756
bannernek esetleg?:D
ezt meg szövegdobozba, bár az sztem maradhat sima fehér is.

Voyager5
Soha nem rakott be pénzt a saját cégeibõl.
bakkerman
igen igen,csak én arra értettem,hogy Perez nem tehet be csak úgy pénzt a saját cégeibõl a Real-ba :) a Real évrõl-évre nyereséges,nem is kicsit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Hát, a Citynél lehet, de a Reálnál nem valószínû... Persze a részleteket nem ismerem, de ha a tiszta bevétel számít, akkor azért az bõven elég magas a klubbnál ahhoz, hogy igazoljon is. ha mondjuk bruttó eredmény, vagy nyereség alapú lenne, akkor az már más. :) De nem az.

bakkerman
ezekkel a szabályozásokkal vége a Real,és a City pénz dobálásának :)

Palinko
nah akkor erre gyakoroltunk az utóbbi években :D
LasCar16
Borriello nem akar kölcsönbe menni, végleges eladást akar Galliani papa most tárgyal Rosella Sensivel, olasz források szerint Kaladze-Grosso csere is létrejöhet estig, Maxwellrõl semmi hír nincs így valószínûleg õ nem jön, bár reménykedek hiszen még 19:00ig van nyitva a spanyol piac

#acm

LasCar16
Új pénzügyi szabályozás lép életbe az európai kluboknál a 2011/2012es szezontól, jelentette be az UEFA elnöke.

A legfontosabb rendelkezés szerint a következõ szezontól kezdve egy klub nem költhet többet, mint amennyi a bevétele. Az UEFA szabályait megszegõ klubok nem indulhatnak majd az európai kupaküzdelmekben.

Az új szabályok szerint a milliárdos tulajdonosok évente maximum 15 millió euróval segíthetik a klubjaikat 2015-ig. Ez az összeg 10 millió euróra csökken 2015 után, 2018-tól kezdve pedig nem juttathatnak többletpénzt a tulajdonosok a csapatoknak.

lehet keresgélni a kiskapukat :d

#acm

bakkerman
Robinho: annak ellenére,hogy még vannak pletykák, már Milan játékosként beszélt: "Nagyon boldog vagyok. A Milan egy nagyszerû klub, és a célom az, hogy nyerjen.Hogy támadó lesz-e a Milan?Jó,támadó játékosok vagyunk, de be is kell bizonyítani a pályán .Beszéltem-e eddig a brazilokkal? Még nem, remélem, hogy a tárgyalások végén üdvözölhetem õket,alig várom, hogy találkozzak velük. "

google forditó rulz

DONGUBA
Csak a kerdes robinho mit jatszana nalunk?Milyen poszton?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

horpeti
Azért most mégis más érzés lesz kicsit, amikor mondják, hogy "bajnokaink vannak"... A szöveg marad, de mégis más, mint pár hónapja. :D

Nuno88
Hát nem, csak még ne kiabáljuk el. Elõbb legyen hivatalos.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bakkerman
nem semmi csatárjaitok lesznek vazze....a lényeg,mindig egyel többet fogtok lõni mint kapni

DONGUBA
Remelem is.....azert ez az ibra roni robinho pato negyes nem szarral gurigazik majd:DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nuno88
Hát ha Robinho orvosin van akkor biztos h elmegy.

DONGUBA
jo probalom de remelem meg ma elmegy innen

Nuno88
Jól van, nem kell szeretned csak a nevét írd le rendesen. Én sem birom Seedorfot annyira mégsem ZÉbuzinak írom.

DONGUBA
De hat utalom es ezt milanoskent irom nem maskent.
Nem ertem mit sztaroltak annyira

acm689
Robinho megérkezett az orvosi vizsgálatra!

Nuno88
Robinho most szállt le Milanóban.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33276

Nuno88
Írd már le egyszer normálisan a nevét.
Szerintem meg sehol sem jobb.

DONGUBA
Hat baptista nalam jobb mint buziello jol jott volna

Nuno88
Robinhonak én is örülnék nagyon, és felõlem is mehetne a két csatár (Borriello & Huntelaar).

acm689
én Robinhoban nagyon bízom, kedvelem a srácot. Borri felõlem mehet, meg Hunter is. állítólag 13 misit kapunk majd a Schalkétól

Nuno88
Peregnek a másodpercek, kíváncsi vagyok mi, vagy mik lesznek még ma bejelentve. Bár õszintén megvallva sok jóra nem számítok :)

Oziris666
Vagy, ezek mind visszamennek és kölcsönvesztek majd új sztárokat:DDDDDDDD

LasCar16
Ha valaki tud valami fejleményt Maxwell-rõl akkor az ossza meg!!! Robinho érkezése biztos, Grosso bebaszna balhátvéd posztra:S remélem a brazil érkezik oda...

#acm

LasCar16
- Állítólag a Roma is bejelentkezett Boriért. Egy cserét akartak, Bori-Baptista.
Nemet mondtunk rá.....

- Kaladze volt a Genoánál orvosin, de állítólag a bokájával valami nem stimmel...

- Közben a Juve újra felvetette a cserét, Kala-Grosso.....

- Közben állítólag Robinho valahogy délelõtt megérkezik Milanoba.

#acm

szucsy89
2008 után elõször élen vagyunk:D
acm689
azóta már érkezett hozzánk pár játékos, ti meg most nem erõsítettetek, szerintem izgalmasabb lesz a bajnokság.
ha már errõl volt szó, most te nyúlsz vissza a múlthoz :P

Nuno88
Változnak az idõk ;)

limperatore
tavaly is így volt aztán jött egy 4es :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Nuno88
Én sem találtam sehol sem.
Remélem ez a Robinho ügylet sem kacsa.
Borriello is mehet a Juvéba, nem fog hiányozni, meg Kaladze sem.
Maxwell érkezését meg kizártnak tartom.

acm689
ezt hol olvastad? mert se ACM forum, se milannews, se goal.com, se gazetta nem írja még

acm689
bocs, 2 akart lenni csak elgépeltem. nem baj, lesz az 3 is :)

acm689
te inkább a jelenre figyelj, mert szívtatok a Bologna ellen! 3 pont elõny ide :PP

limperatore
jovan akkor, élvezkedj a múltra :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
nõ az esély Robinhora
LasCar16
Huntelaar a Schalke-ban folytatja, Ufficsálé

#acm

LasCar16
nyertetek egy Bl-t nem mondod, és? :D sokat kell még pedálozni ahhoz hogy a Milan elõtt legyetek , nem baj majd 60 év múlva ismét örülhetsz egy jó idõszaknak, de addig is éljen Benítez!! :dd

#acm

LasCar16
számolj már egy átlagéletkort, aztán írj be

#acm

Matyi inkább a jelennel törõdj és nézd a meccset. :)

REAL MADRID

limperatore
de mi bl-t nyerünk meg már 5. éve scudettot ti meg lofaszt :D:D:D
mourinho megmondta ;) roma milan juve zero tituli ;)));)<#action>

<#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
ti meg kis real:Ds:DS:_DS:SAD:SD_:SD:SD:
horpeti
Jaja, vegyetek Ibra mezt, ha azt akarjátok, hogy legyen pénz megvenni õt! :DD

WuFraZselic
még mindig jobb mintha a keret lenne 60 éves

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
na megint volt interest akartok venni? :SDA:ASD
lepattanóra nem megyünk nem ismeri a milan?:D
ti lesztek a kis inter <#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
én is eljönnék az Interbõl ha ott játszanék több mint egy évet, szar a légkör meg 60 évente van olyan keretük ami nyerni is tud vmit

#acm