36663
-
paly90 #29210 milyen szar lehet már Ibrának hogy ő mindent megtesz, nagyobbnál nagyobb gólokat rúg és egy két ember miatt pontokat veszítünk.... -
#29209 http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/haladas-tamas-krisztian-jovo-heten-alairhat-a-milanhoz-lapertesules-2060295 -
#29208 Roma elleni meccs óta szarok vagyunk, ennek több oka van:
-sérültek
-sérülésből visszatértek formája
-hatalmas egyéni hibák, egy-két játékos észrevehető formahanyatlása, fáradtsága.
Nesta, Pato, Cassano,Flamini nem 100%-os
Pirlo!!!,Boateng és most Robinho hiánya
Ambrosini amióta felépült visszaesett ez ma is látszott, támadásban nem tesz annyit hozzá mint pl 1-1,5 hónapja, Gattuso is fáradt, Abbiati formája is ingadozó plusz meg is sérült, Thiago Silva pedig egyedül kevés hátra, védekezésben ma Bonera stabil volt de támadásban nagy nulla, Seedorfot keményen padoztatni, már ha lesz végre játékosunk a posztjára, amíg a kulcsjátékosok jól voltak addig nem volt gond, most picit megbomlott az egyensúly és jönnek a pontvesztések 1-2 meccsen ez nem gáz, de ha még erre rájönnek egyes pléják balfaszságai (Antonini,Bonera elsősorban) na az már idegesítő, mai meccset Allegri baszta el, azzal h See-t hagyta fenn nem pedig Pato-t, mert bizony See apó adta oda a labdát az első szögletnél lövőre amiből kapufa lett, aztán egyből nyeltük a gombócot, de nem ez volt benne a bosszantó hanem az h egész meccsen -1 embert jelentett :( Abate volt a meccs legjobbja, Ibra hozta a klasszist, lényeg h igazolni kell egy balhátvédet mindenképp, és egy irányítót, kpályán rendben leszünk ha felépülnek a hiányzóink, az jogos hogy be kellett volna vinnünk a 2. gólt, de nagyon a Lecce-ben sem volt benne az X, ennyivel védeném Allegrit, de ez nem mentség arra h ráültünk az eredményre, ha ezt akarta akkor gyors kontrákra kellett volna berendezkedni akkor pedig, Pato-Cassano-Ibra trió sebessége sokat jelentett volna és nem pedig Seedorf rutinjára hagyatkozott volna egy-egy szép labdával előre Zlatannak..
lényeg hogy én nem aggódok ha mindenki rendben akkor a játékunk is jó lesz, plusz jönni fog egy balhátvéd na meg Cassano is teljes értékű lesz, nem lesz gond, no hát a végére is kell egy kis izgalom :) -
#29207 Kit érdekel? Még(!) előttük vagyunk... -
#29206 jaja -
#29205 Inter topikban nem telt el 1 perc már beírták az eredményt :D erre verik :DD -
#29204 nem értem, engem csak ez a kibaszott "lövünk egy gólt és ráülünk az eredményre" taktika basz fel, CA-val, Leoval és most Allegrivel is ezt csináljuk... MIÉRT?? A másik: Seedorf futni se bírt, de azért Patot hozta le... Strassert is simán be kellett volna hozni, ezt a meccset Allegri (is) elbaszta -
#29203 ...de minél előbb igazolni kellene mert a végén még a BL hely lesz a cél megint -.- -
#29202 vége, hát nem örülök -
#29201 jó úton haladunk felé... egyetlen pozitív dolog, hogy a vezetők rájönnek hogy igazolni kéne -
#29200 szabadrúgás megint...hátha... -
#29199 Sikeresen elszórakozzunk majd a bajnokságot. Igazoljanak már könyörgöm!!! -
#29198 Seedor-f-aszom... nem az ő hibája hogy a kezdőben van, úgyse mondja hogy inkább ülnék a kispadon... de akkor is minek berakni kezdőbe ?
úgy érzem lesz még itt Milan gól, hajtunk most nagyon -
#29197 miért kell 1-0nál ráülni az eredményre? 1et akárki ellen be lehet szedni -
#29196 Seedorfot zavarják már el a büdös picsába!!! -
#29195 tudtam.... tudtam -
#29194 kecseg lecce egyenlített -
#29193 Nestának is rossz napja van -
#29192 Nesta még nem igazán lendült formába, ma nem játszik jól szvsz -
#29191 Az oké, hogy Pato szar volt, de See már a seggén veszi a levegőt, sztem neki kellett volna lejönnie... -
#29190 micsoda gól IBRAAAAA -
#29189 IBRA !!!!!!!
AZT A KURVAEGET MEKKORA GÓL :DDDDDDDDDDDDD -
#29188 nincs irányítónk, kp-támadók nincsenek összekötve, Bonera pedig nem szélső, pláne nem balon... labdaszerzések megvannak de a továbbítás nem megy, jöjjön majd Cassano és behúzzuk -
#29187 Cassano See csere érik... remélem! -
#29186 Azt hittem ki fogja köpni a tüdejét a múltkori produkciója után, de úgy látszik nem... jöjjön be helyette Strasser inkább :/
A csapat meg dekoncentrált, alig van jó passz, mint ha leszarnánk ezt a meccset, pedig így nehéz lesz megnyerni. Abate viszont most jól tolja :) -
#29185 félidő 0-0, rá kéne kapcsolni... -
#29184 Seedorf áá :D nem megy ez neki... -
#29183 a Seedorfról mondott dolgokat visszavonom, egy nagy fos :DDDDD -
#29182 Nyert a merda, Lazio, Roma, Juve úgyhogy nekünk is kötelező... -
#29181 Azon a poszton még képes játszani Binho (nincs a padon se), Boateng (sérült), és Cassano (az orvosok szerint még 3-4 hét míg 100%-os lesz)... Seedorfot múlt héten nagyon kifütyölték, még én is megsajnáltam pedig a meccsen szidtam én is... most sztem mindent meg fog tenni, hogy jól játszon, ráadásul egy Lecce ellen akit Ibra nélkül 4-0-ra vertünk Slowdorfal vagy anélkül is nyerni kéne :D -
#29180 na ezt én spec. nem tudtam, akkor csak ezért kezdő Klárensz apó. -
#29179 hát ha te Seedorfot a legjobbnak gondolod azon a poszton :D bár ilyenkor szokott győztes gólt rúgni, amikor kifelé áll a szénája a kezdőből :D ha ma sem él a lehetőségével akkor Cassano,Robinho,Boateng is képes a helyén játszani... bízok Clarence apóban! forza Milan! nyerni kell ma! -
#29178 Robinho influenza miatt padon se lesz.. -
#29177 A lehetőségekhez képest a legjobb kezdő, be kell húzni a meccset! -
#29176 LECCE: Rosati; Tomovic, Gustavo, Fabiano, Mesbah; Vives; Munari, Bertolacci, Grossmuller; Jeda, Di Michele.
MILAN: Amelia; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Pato, Ibrahimovic. -
#29175 Rudolf Gergő gólt lőtt a Juvénak :D -
#29174 Papastathopulossal mizújs? -
#29173 Nem kell ő nekik, sztem ez csak vmi habi lehet... -
#29172 Messiért egye fene vihetik :) -
#29171 padra valóban túlzás, de Puyol-Piqué páros igen jól működik
(de minek is akarják akkor?! :D)