36663
-
#36142 nagy formában a csapat 3 győzelem zsinórban következő meccs a tök utolsó Catania ellen, ha azt is hozzuk oda kerülhetünk az EL közelébe, eddig ez csak álom volt idén :D -
#36141 ha még sokat balfaszkodik Mazzarri beérjük őket :) -
#36140 kibaszott Inter is az utolsó percekben cseszi el a mixem... -
#36139 lol mint Lanzafame :D -
#36138 nem tudom mit kepzelt magarol ez a 0 ember -
#36137 azt hitte hogy majd egy Eto'o kaliberhez odasétál,és elrugja a tizit? :DDDDD -
jah :DSAADS:DSADSADSA:SD -
#36135 meg minőségi csatárok volt akik mellett be se fért a kezdőbe :) -
#36134 az Interben nem ő lőtte a büntetőket :D -
#36133 AC Milan News @Milanello 3h
Balotelli at Inter: 28 goals in 86 matches.
Balotelli at Milan: 29 goals in 47 matches.
#SuperMarioBalotelli @FinallyMario -
#36132 -
#36131 -
#36130 Balooooooooooo bebaszta, 2-0 ide!!! -
#36129 én is fio-interen buktam 20 rugót :D -
#36128 többet nem rakok a csapat ellen, faszom :D -
#36127 Egri Viktor: "Nem tudom mit képzel magáról ez a Balotelli."
:DDDD oltja a mestert -
#36126 nektek jó -
#36125 Balo-Hamsik cserét pletykálnak, szerintetek? -
#36124 magyarul bejelentette a fizetéscsökkentést :D -
#36123 Galliani elismerte: amennyiben a csapat nem végez a BL-indulást jelentő első 3 hely valamelyikén automatikusan 20%-kal csökken a játékosok fizetése. (milannews.it)
acmilan.hu -
#36122 Rejával azért alakulgatnak az eredmények. Nem lenne a rossz ősz sokkal jobban is állnánk. -
#36121 A Bild értesülése szerint a Milan és az Inter ádáz csatát vív a Hoffenheim 22 éves brazil támadó középpályásáért. Roberto Firmino remek, gólerős szezont fut jelenleg a német csapatnál, a szerződése 2015 nyarán jár le. A kb 13-15 millió euróba kerülő játékos iránt korábban a Chelsea, a Liverpool, a Man. U. és az A. Madrid is érdeklődött. -
#36120 Balotelli: "Elhagyom a Milant, ha a szurkolók ezt szeretnék. Született milanista vagyok, de ha én jelentem a legnagyobb problémát a szurkolóinknak, akkor elmegyek. A Premier Liga és Mourinho lenne az, ami egy előrelépés lehetne a számomra. Seedorfot hagyni kéne nyugodtan dolgozni, két hónap alatt nem lehet megítélni egyetlen edző munkáját se. Gallianiról pedig azt gondolom, hogy abban, amit csinál, ő a legjobb a világon." (La Gazzetta d. Sport) -
#36119 Ma Lazio ellen nyomjuk... én már nem tippelek, bár most ők sem olyan hűdejók... -
#36118 Így van, simán elengedték Pirlot, meg Ambrot is... ez az egész helyzet a vezetőségnek köszönhető, amíg ott nem lesz változás addig ne is akarjunk mást mi szurkolók sem.
Galliani nyilatkozat... -
#36117 Na csak te fogd be a szádat, aki már akkor a földhöz csapja a seggét, ha ikszel a Juventus.
Pirlot a ti idióta vezetőségetek engedte el! -
#36116 persze, ez a legnagyobb örömük a rubésoknak
közbe most is a mi leselejtezett Pirlonk mentette meg a seggüket -
#36115 remélem legalább kiverted ma rá. -
#36114 A Curva Sud találkozott Seedorffal és még pár játékossal a meccs után. Szerintük Balotelli a legjobb játékos és meg is mondták neki. Mario elnézést kért a szurkolóktól azt monda nekik, hogy az elkövetkezendő mérkőzéseken mindent bele fog adni. Távozásáról is kérdezték a szurkolók Balo pedig egy jót röhögött ezen...
DE MINDIG CSAK ÍGÉRGETI A K.... ÉLETBE MÁR! -
#36113 Csődöt kell jelenteni... ezt nézni is rossz.
Forza Milan! -
davids014 #36112 seedorfnak is lassan mennie kell ... -
#36111 :DDDDDDDDD haha hogy beszoptátok! :DDD -
#36110 Ez a buzi amauri is sarkas kötényes gólt lő hát összefosom magam.. -
#36109 plusz Cassano 11-es, így még jobb :D -
#36108 Abbiati piros az 5. percben... jól kezdődik -
#36107 -
#36106 mondja a fiókcsapat szurkolója, ülj le egyes -
#36105 végre elhúztok a szentélyből és megtisztul -
#36104 A Milan hivatalosan is elküldte az új stadion telkére vonatkozó ajánlatát az Expo 2015 tulajdonosának.
Az ajánlattételi határidő hétfőn jár le, ezért küldte el a Milan hivatalosan a szándéknyilatkozatot, amelyet Barbara Berlusconi írt alá. Egy 60 ezres stadiont tervez a vezetőség a 120 ezer négyzetméteres területre. Az igazi kérdés az ár: most úgy tűnik, hogy 30-40 millió euróig megy el a Milan az alkuban.
A Repubblica című lap emlékeztet: a Juventus 20 millió körüli összeget áldozott annak a területnek a megszerzésére, ahová végül felépítette új stadionját.
Közben kiderült, hogy nem feltétlen a 2015-ös EXPO az egyetlen hely, amelyik szóba jöhet. A Falck Acélművek volt területe is megfelelő lenne, de a vezetőség az EXPO-t preferálja, mert ott van metróállomás is.
acmilan.hu -
#36103 kis stat: Armero akit akartunk a télen, 5 Westham meccsből 0 szereplés, Nocerino pedig időhúzó csere a kalapácsosoknál 3 alkalommal is a 80. perc környékén zavarták be.
Egyszer már a 68.-ban riogathatta a szurkolókat.
indexfórum