15
  • GixEr
    Tudom, hogy nemigazan ideillik, de:
    Milyen PC-s manager programot ajanlotok V600-hoz?
  • droland
    "Fele akkora a képernyöje mint a 4éves 9110i-s kommunikátoromnak, hol itt a fejlödés?"

De hülye vagy, most akkor hozzanak ki egy 14 colos kijelzős telefont ? :)

Vegyetek alcatel311-et, az is kicsi...
  • burkusdió
    ez egy szar bunkofon...
    a néni belebassza a tatyójába,és jobban szurerál mint egy féltégla...

aszongya:"nagyméretű kijelzővel..." Mi ezen a nagy méretű? A külső képernyőről nem is beszélve...
  • Joxy
    Fele akkora a képernyöje mint a 4éves 9110i-s kommunikátoromnak, hol itt a fejlödés?
  • droland
    Bezárt állapotban sokkal jobb!!! (amugy kinek a pap kinek a papné :) )

droland
  • Sliders
    Szerintem azért nem lehet a nokiára lassan kockát mondani. De lehet hogy az elmult 2 évben messze voltál. a 3650-es és variációi, 6600, 6630, 7700 7610 egyáltalán nem kocka, amugy hogy kéne kinéznie mint egy háromszügbek vagy mi? Ha azt vesszük minden kocka mert a v525 is hasonlít a kockára csak picit lekerekítették. Csak az kisebb kocka. Szal minden relatíve. De a 9500-as akkor is faxább mint ez, és jobban is néz ki! naaa
  • tajfun
    Csak az van. V525, MPx, stb. ez az igazi dizajn, nem a kockanokia.
  • Sliders
    Nem csak a kinézet számít. "Szép lehetsz de okos az biztosan nem :)" mondja a mondás.
    És a Nokia üdvöskéje szerintem üzleti eleganciát szolidan tükrözi, emellett sokat is tud!
    Ez meg inkább egy kinyitható Gameboy. :)
    Na jó szal nem annyira meggyőző nekem a külseje.
    A TUDÁS fontos!!!
  • droland
    Ti hülyék vagytok. Bezárt állapotban :) akárki akár mit mond KUR*A jól néz ki, kinyitva más dolog, de IGAZ! Telefonként SOHA nem kell kinyitni... nem telefonként kell csak kinyitni...OKOS!!!

Akinek nem teccik vegyen engédzset....és akkor lesz egy valóban szép telefonja...
  • Borg
    Vannak rendes motorola telefonok is?
  • tajfun
    Hat ez nagyon szar, olyan nokias. Ez a motorola szegyene, nem melto a rendes motorola telefonokkal 1 napon emlegetni.
  • Blackman
    Nokia 9500? Ehh.. hol van az még :PPP Örülnék neki, ha már itt lenne, de sajna asszem karácsonyig várnunk kell :(
  • Wing Rockling
    Egyébként még mindig TM100 a király!
  • Wing Rockling
    belül teljes QWERTY billentyűzet van, nagy méretű kijelzővel, kívül pedig éppen csak annyi, hogy telefonálhassunk vele.--- A billentyűzetemen kívül teljes billentyűzet van fölötte nagy méretű monitorral, a telefonomon pedig éppen csak annyi, hogy telefonálhassak vele.
  • Sliders
    szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a telóból. Elég gagyin helyezkedik el a belső kijelző, kicsit nagyobb lett volna már jobb és a Motorola jelét rakhatták volna a kijelző fölé. Ennél vannak sokkalta többet tudó impozánsabb termékek is szerintem. A kommunikátor kategoróába a 9500-as a nyerő. Nokia jobb és kész. :)