Conquer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy a serverre menti a cuccokat tehat nem veszett
el a 70 es karakterem?ha igen akkor pápá conquer.
haod sirdares nembaj ha sokat kerdezel mert en az elejen
sokkal tobbet kerdeztem mint te pedig tudtam angolul.
csak kerdezz nyugottan.pk ticket arra jo hogy bevaltsd 6000 silverre bent a varosban vmilyen mukso valtja be.nemtom hogy meglehet e oldani en nem tom megszoktam hogy annyitkattintgatok,scyee az silver csak kissebb mennyisegben.vki akinek van +1 es coat ja vagy bowja az szoljon mert megvennem.thx
Illetve meg lehet valahogy azt oldani ha tamadok csak egyszer kelljen raklikkelni az ellenfelre ne pedig állandoan ütesenként ujra es ujra mert igy kib...ott faraszto , nembeszélve arrol ha a nagy forgatagba neha még mellé is klikkelgetek.
( bocsesz hogy ennyit kerdezek de tenyleg meg ujj vagyok és angolul szinte semmit nem tudok sorry:(((
Kérdéswm mi az a SYCEE ami kihullik belõlök illetve mire jo az a PKTICKET szinten neha beloluk hullik.. thx.
Kérdésem: ha elhalálotik egy karakter az milyen büntetesekkel jár együtt ? ( vaszítek valami, haigen akkor mit?) illetve van a zsakomba valami gyogyfû azt nem lehetne valahogy gyorsbillentyure rakni?
Thx. ( amugy Sirdares néven leszek a Lionon)
Sirdares, remélem lionon vagy, vagy ha nem, még gyorsan kezd újra a lionon:)
Öregebb lettem 1 évvel, és közelebb kerültem egy évvel máshoz:)
köcike :D
Sajna pénteken megyek el Abádszalókra, kb 1 hétig. addig majd legyetek jók.
Amúgy nem haltunk ki, csak éppen mivel 3-an vagyunk kb folytonos playerek, mindent megdumálhatunk ott :D
Ide mit kéne írni?
es utana jra eledsz.de haod sztem olvasd el itt a
guidot meg mindent:www.conquer.com
Ma kezdtem el a jatekot de rögtön az elején meg is nyiffantam:(((
( valoszinû az volt a hiba hogy pk ra voltam állitva és az egyik õr kinyiffantott) most szellemként bolyongok
hol tudok ujraéledni?
boldogat Cee! :)
mostanában nem játszom.. :(
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
addig fejlõdjetek, és gazdagodjatok, mondottá a Ceemeeir.
Ide mit kéne írni?
sztem vagy 10-et sebzel raj >_<
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ide mit kéne írni?
Ide mit kéne írni?
EliteGambeson+2 :)))
ha jól számolom kb 4,7-4,9-5,0 millárt veszem meg :)))
és enyibe tellet összerakni kb:
EliteGambeson (700K)
ehhez jött még hozzá 6 db +1-es armor = 6*700-900K = 4500 KB, és így összesen 4,7-5 milláért evszek meg egy 5,2-3 millát érõ páncélt :)))
Ide mit kéne írni?
szerintem:
1. ezek csak a fegyver tudásukat akarják fejleszteni
2. 1. pont miatt nem kell elmászniuk és vissza majd a saját területükhöz
3. valahogy mintha gyorsabban lehetne õket lõni (de ez csak feltéteelzés)
Ide mit kéne írni?
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Selestis - Warrior - lvl 24
AvengerHu - Trojan - lvl 27
sugam - EagleArcher - lvl 50
Ceemeeir - TigerArcher - lvl 80
Ki tud még kirõl?
Ide mit kéne írni?
Meg öcsém is(AvengerHu, lvl26 trojan), csak õ sem többet nálam...
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Aki még játszik írjon neked 1 privit amely tartalmazza a nev(ét/eit).
Ide mit kéne írni?
kár érte, szerettük, és megõrizzük emlékezetünkben :))