Conquer

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is nyomom a sunshinon és a blizzardon eggyaránt. De a meteorra is feljárok.

es tudnal nekem benne segiteni mert még emigazan értem a dolgokat van msn ed ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Hali, vegre visszatertem :D Nature -sunshine szerveren jatszok
sajnos elozo karim elevszett ugyhogy most gyorsan csinaltam egy 20. szintu trojant
Dekka neven zuzom ott is
meik szerver a legkönyebb ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

hali mindenkinek tudnátok nekem segiteni ki hogy áll és melyik szerveren nyomjátok?

ceemeeir
jobban belegondoltam, és lehetsges hogy neikezdek....
majd mondd már meghogy hol játszol...
jajde nem jó ez a képrnyõbill...
1 hét múla jövök, mert elmegyek nyaralni.
ird mármeg addigra pls, hoy hl játszol és mi a neved.
(lehet h warriort fogok inditani, mert az a legpoénosab késõbb, mg akkoris, ha az elsõ 30-50 szint nehezebb, mint az ijjásszal.)

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

ceemeeir
hali, na idenéztem oly rég SG kihagyás után :)
az a baj, hogy én a nyaramat nem akarom mindenáron a gép mellett tölteni, conquerben pedig nem nagyon lehet jól fejlõdni anélkül... az almúlt nyáron sztem 10 napból 9-et CQ mellett töltöttem, a maradékban pedig TG-ben volt ... :P
nameg lehet hogy WoW-ozok egy kicsikét, esetleg GW... nemtom méég

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

Mindenki aki netán idelátogat annak: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=83945&st=900

Aki pedig már jáccik, az mennyen a Justice-ra! Mert van magyar guild közel 50 taggal :) Ja és Ceemeeir ha egyszer kétszer még megnézed ezt a forumot, azért téged is szívesen látnálak ott :) Engem Qruc néven találtok, deputyk pedig: Horatius, Amberyl, Avicularia, Gyilok. Egyikõjük biztosan bent van. Na jónapot mindenkinek.
Húha hát 1 év után énis elõvettem a játékot és újúlt erõvel jáccok :) Habár nekem a dragon kicsit erõs így a sok rebornnal ehheheh, úgyhogy azt hanyagolom. Én most a Faith serveren jáccok. Mellesleg Cee, veled már egy ideje akarnék beszélni de msn-en sose vagy fenn :P Lehet változott a címed?
jah, jol meghaltattok emberek. en ugytudom a legtobb magyar a dragonon van, en is ott nyomom. ha vkinek kedve tamad meg elovenni a jatekot kOncEntrAtOr neven megtalal ;)
XCoMA
Mintha kissé lehalt lenne ez a fórum!<#szomoru1>

ceemeeir
nemtom, hogy fogok-e most jászani ezzel a játékkal, mert kb 1 héten belül meglessz a bikaerõs gépem, és kicsi gépigényesebb játékokkal is fogok játszani:)

Hosszú idõ utáni hozzászólás:-)!Aki játszik ezzel a játékkal az megtalál a Honor szerveren, lvl60-as trojan vagyok PerfectCircle néven.Egyébként néhány magyar van a Justiceon is.De a Honor a legújabb szerver aki most kezdene el játszani, az ide jöjjön:-)!
Sugam
sziasztok.nekem nincs netem mert elkoltoztem es majd 3 nap mulva lesz ujra.sztem lineage2 sokkal jobb free szerveren.van accom akinek kell az irjon privit mert en mar eq2 ozom.cee kurva jo volt veled conolni:). te voltaL legnygaobb meg a krumpli taka vagy mi:DD.na megyek papa all!

pityogo2
hehe, köszi:)
sajnálom, hogy nem conquerezünk többen:( nekem most töltõdött le 18,5 óra alatt a game, mert nagyon lassú a letöltõszerverük...
Lehet hogy még egy magyar fog gámolni, remálem ezért meginnt összegyûlünk:)
Ha meggondolnád magad, szívesen várlak:)
terveim szerint a Justice-on fogom nyomulni, mert az a legújabb szerver.

Ide mit kéne írni?

b-type
láttam a PH!-n is...:)
majdnem be is köszöntem, de mégsem...ide is csak azért, mert már voltam.
én Anarchy Online-ozom ha van idõm.
De mindenképpen jó csávó voltál velem amíg bent voltunk, ezért max. elismerés. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pityogo2
játsdzik még valaki ezzel?:)
Én úgy tervezem, újra elkezdem...

Ide mit kéne írni?

Sugam
hatja

Nagy kár...akkor maradnak a külföldi partyk meg a hétvégi guild war-ok.
Sugam
mar senki sem jatszik ezzel.

Hi.
Tolom már kb 2-3 hete de Magyarokkal még nem találékoztam.
Én a Phoenix szerveren vagyok (Dragster lvl49 Trojan)Ha valaki esetleg nyomul rajta szóljon :)
Ha más szerveren vagytok akkor nem tudom mitévõ legyek...át lehet rakatni karit esetleg?
Elsõnek ennyi,segítséget elõre is köszönöm.
erre a képre hogy kerül oda takaoshi?

na hát izé cee, nekem nem megy az a fury within mert: nemtom mijen Setup.exe-rõl beszél az a x@ros readme mivel ojat nem találtam na most, vmi vbs fájét v mit elindítottam ás el is indult de amikor csinálni akartam 1 karaktert akkor kilépett....most akkor te hogy installáltad???
na most 1 ideig nem tok yrni mert pakolni kell 1 csomó szart
hát nemtom nekem mégcsak el se indult :) de megpróbálom mégeccer letölteni
mosmár jó :)
naaaaa mi a f@sz van
konkver forumba diablo
tényleg nektek megvan a starcraft? mert akkor tudnánk 3an jáccani a neten :)
de az újrakezdett barbárom még így is gyepás :D 1150 defense 1400+ atk rating meg most nemtom 600-1000 sebzés asszem....nightmare-be az 1es acton járok a második küldinál :) és amúgy már lvl 37 a barbárom
ja meg van 1 lvl 73(?) paladin de lehet h kisebbb...
bakker a legnagyobb szintû karaktereim : Siva lvl 77 sorceress, Masterpredator lvl 80 sorceress, Barby lvl 78 barbár, DEATH lvl 80 assasin, Tyger lvl 62 necro meg hát ijenek
ancient mod?????? az mi a szar....
Sugam
uhhh az zsir

pityogo2
én ancientmodban gámolok, és van egy lvl 98-as karim. kb 1-2 honap alatt hoztam ossze.. :)

Ide mit kéne írni?

ja és én lemondtam a mmorpgkrõl, nem akarok ricsi riccsekkel meg a 20millió dbikkel találkozni + a bunkó parasztokkal sem :) ezért maradok a d2nel es a lvl 36 barbáromnál
ne bazd cee....mivel jáccol és hanyas szintû???? talán tudnánk neten jáccani =)
Sugam
nembaj:):P jobb mint a conquer!mert azt mar unom kee
vmi ujj

pityogo2
jaj, ahogy elnézem ez a RYL-nek az openbataja mar meginn, de lehet hogy elneztem...
ha ez a RYL, nem éri meg vele játszani, én márcsak tom :) kb 1 hetet gamoltam vele, és eléggé meguntam.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
8)
majd számolj be arról a gaméról, majd megnézem tán énis.

Ide mit kéne írni?

Sugam
ja azota szereztem elite earringet meg ieneket:)
de enis hanyagolom a conquert mert nincs ra idom,
meg 88 vok mar miota:)lol.ugyhogy vmi mast nezek
meg mar unom a sok kalapot meg midnenkit meg magat a gémet is szal kcsit hanyag aztan majd ujra elo:)

Sugam
hajjátok most neztem egy uj gémet sztem eleg jo!
http://signup.planetwidegames.com/checkout/UserExists.asp
itt lehet jelentkezni ra meg minden en holnap kiprobalom
mien azt majd irok.btw szia cee mizu?

pityogo2
ghrat, amugy enis d2-zok:)

Ide mit kéne írni?

na és még csak nem is gratuláltál a 70es szinthez =(
valóban napi elfoglaltság de másnak is van iskolája =) ezért lehetne jáccani de mostanában inkább Diablo 2-zök =P már elegem volt a sok bunkó parasztból....azért más játékot kereshetnénk amivel tudunk jáccani (most nem mmorpg-re gondoltam hanem pl. Starcraft)
pityogo2
ír valamit.
szoktam olvasgatni mit csináltoik, de ténleg nincs sok idõm ám gámolni....
van olyan nap, h szinte egyáltalán nemtok, máskor meg általában 2 óra, de csütörtökön és pénteken tok csak többet. (4-5 óra).Sztem meg a conquer, ha haladni akarsz, akkor napi elfoglaltság... Mostanság meg nem kéne beágyazni karókkal, fõleg elsõév elsõ félévében:)

Ide mit kéne írni?

na mégse....mentem Crystal-ra...
U.I.:CEEEEEEEMEEEEEEEIR!!!!!!!!!!!!!! ÍÍÍRJÁÁÁÁL MÁÁÁÁÁÁR VALAMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEE!!!!!! ELÉRTEM A 70ES SZINTET MOSMÁR ÉN IS TOK PLVLNI!!!!!
Sugam
hat ja =(

Oldal 1 / 11Következő →