Conquer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
sajnos elozo karim elevszett ugyhogy most gyorsan csinaltam egy 20. szintu trojant
Dekka neven zuzom ott is
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
majd mondd már meghogy hol játszol...
jajde nem jó ez a képrnyõbill...
1 hét múla jövök, mert elmegyek nyaralni.
ird mármeg addigra pls, hoy hl játszol és mi a neved.
(lehet h warriort fogok inditani, mert az a legpoénosab késõbb, mg akkoris, ha az elsõ 30-50 szint nehezebb, mint az ijjásszal.)
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
az a baj, hogy én a nyaramat nem akarom mindenáron a gép mellett tölteni, conquerben pedig nem nagyon lehet jól fejlõdni anélkül... az almúlt nyáron sztem 10 napból 9-et CQ mellett töltöttem, a maradékban pedig TG-ben volt ... :P
nameg lehet hogy WoW-ozok egy kicsikét, esetleg GW... nemtom méég
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
Aki pedig már jáccik, az mennyen a Justice-ra! Mert van magyar guild közel 50 taggal :) Ja és Ceemeeir ha egyszer kétszer még megnézed ezt a forumot, azért téged is szívesen látnálak ott :) Engem Qruc néven találtok, deputyk pedig: Horatius, Amberyl, Avicularia, Gyilok. Egyikõjük biztosan bent van. Na jónapot mindenkinek.
sajnálom, hogy nem conquerezünk többen:( nekem most töltõdött le 18,5 óra alatt a game, mert nagyon lassú a letöltõszerverük...
Lehet hogy még egy magyar fog gámolni, remálem ezért meginnt összegyûlünk:)
Ha meggondolnád magad, szívesen várlak:)
terveim szerint a Justice-on fogom nyomulni, mert az a legújabb szerver.
Ide mit kéne írni?
majdnem be is köszöntem, de mégsem...ide is csak azért, mert már voltam.
én Anarchy Online-ozom ha van idõm.
De mindenképpen jó csávó voltál velem amíg bent voltunk, ezért max. elismerés. :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tolom már kb 2-3 hete de Magyarokkal még nem találékoztam.
Én a Phoenix szerveren vagyok (Dragster lvl49 Trojan)Ha valaki esetleg nyomul rajta szóljon :)
Ha más szerveren vagytok akkor nem tudom mitévõ legyek...át lehet rakatni karit esetleg?
Elsõnek ennyi,segítséget elõre is köszönöm.

Ide mit kéne írni?
ha ez a RYL, nem éri meg vele játszani, én márcsak tom :) kb 1 hetet gamoltam vele, és eléggé meguntam.
Ide mit kéne írni?
de enis hanyagolom a conquert mert nincs ra idom,
meg 88 vok mar miota:)lol.ugyhogy vmi mast nezek
meg mar unom a sok kalapot meg midnenkit meg magat a gémet is szal kcsit hanyag aztan majd ujra elo:)
http://signup.planetwidegames.com/checkout/UserExists.asp
itt lehet jelentkezni ra meg minden en holnap kiprobalom
mien azt majd irok.btw szia cee mizu?
szoktam olvasgatni mit csináltoik, de ténleg nincs sok idõm ám gámolni....
van olyan nap, h szinte egyáltalán nemtok, máskor meg általában 2 óra, de csütörtökön és pénteken tok csak többet. (4-5 óra).Sztem meg a conquer, ha haladni akarsz, akkor napi elfoglaltság... Mostanság meg nem kéne beágyazni karókkal, fõleg elsõév elsõ félévében:)
Ide mit kéne írni?
U.I.:CEEEEEEEMEEEEEEEIR!!!!!!!!!!!!!! ÍÍÍRJÁÁÁÁL MÁÁÁÁÁÁR VALAMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOSMÁR ÉN IS TOK PLVLNI!!!!!