47
Mit találtál, ami nem odavaló?
-
#47 Ferrero nutellában nekem is volt már haj. Guiseppe pizzából meg kimászott a feltét alól egy hangya.
Ez a mindent bele don pepe nagyon durva -
#46 haj -
KILROY #45 gémkapocs. -
#44 légy. -
Garfield #43 Spárgaleves á la Bridget Jones? -
#42 Te kértél mindent bele pizzát, legközeleb legyél egy kicsit konkrétabb :) -
Cat #41 én is találtam már kukoricakonzervben hernyót, a szivbaj jött rám, dobtam ki az egészet a fenébe -
#40 Kőbányai kétpatkányos -
#39 ez egy ősrégi story, hogy valamelyik sörben egyszer egy patkányt találtak... -
#38 -
#37 egyszer egy Soproni Ászok sörösüvegben egy egér volt lekupakolva. -
#36 En a szaritott babban talaltam kavicsot...nice:P -
#35 Don Pepe pizzériából bátyámmal rendeltünk 2 fullos pizzát. tv-nél a sötétben ettük meg,én végeztem vele először,majd mikor tesóm a végéhez ért az uccsó szelet pereméhez "rákacsintott" egy sült csótány!! baszki lettem olyan rosszul,hogy aszittem viszont látom a pizzát...ráadásul mivel mindent bele pizza volt,akárhol lehetett benne másik csótány is,nem vettem volna észre.
máskor meg romlott rudit vettem véletlenül és zöld a túró -
#34 amúgy kurva idegesítő, hogy egy csomóan nem tudják megkülönböztetni a ban-t a ba-tól. (Topiccím) -
#33 tesóm vmilyen buktájában kavics volt. le is tört a foga... -
#32 Legalább erősödik az immunrendszer. :-D -
#31 Rosszabb esetben meghalnak.
A patkányok vizelete tartalmazhat emberre halálos baktériumot.
Volt rá példa, egy csávó így halt bele a sörözésbe:) -
Prank #30 én a sóskámban találtam egyszer egy hernyót, aztán jóideig nem ettem sóskát... -
#29 Pl: E 300 - C vitamin -
#28 Nem mindegyik az. -
#27 Egyszer általánosban az uzsonnámban (amit a suliban osztanak) volt 3 darab szög! Melyik fasz rakhatta oda? -
#26 Ezért jobb gondolom az üveges/flakonos üdítő. Ott a védőkupak takarja a fogyasztási felületet. -
Cat #25 igy van, anyám rászoktatott hogy mindig mossam le a konzerveket, mielőtt felbontom
ugyanis amikor kinyitod mindenképpen érintkezik a kajával
vhol olvastam is, hogy egy raktárépületben patkányok voltak, senki nem foglalkozott vele, hisz csak konzervek vannak ott, de a konzervek tetején lévő patkánypisitől sokan megbetegedtek -
#24 A dobozos sörön, üdítőkön a fogyasztási peremnél állítólag elég sok a baktérium. Anno még a biosz tanárom említette. -
#23 :)))
Túrjunk juhokat. --> Juhtúró. -
#22 kajában?inkább a csonagolásán: E...,E...,E....,E... stb
csupa mocsok,rákkeltő anyagok
farm powa! -
#21 Én virsliben találtam hajszálat+ valami puha ruganyos "izét". -
#20 Fhúj!!!!!!!! Pedig szeretem a virslit... :D -
#19 virslibe egy kis szárny :DDDD -
end #18 most halottam állítólag amikor v.ki látott virsligyártást látta ahogy a patkányok mászkálnak és a dolgozok azzal szorakoztak hogy belerázták a patkányokat a husdaráloba jó mi?:) -
#17 Hát ez nem igaz... ásványvíz kupakjábol a müanyag belepergett az üvegbe. Úgy kellett kihalászni. Hozzányúltam a Spáros kenyérzacskóhoz, megint zöld lett a kezem. El is felejtettem... a túrórudiba egy marhanagy hajszálat találtam nemrég. -
#16 Spar rulez:DDD -
#15 Műanyag spárga a koli menzáján a zsemlében. No nem csak egy szál, hanem át volt szőve vele, és nem csak az enyém.
Azon a menzán mondjuk sok érdekes volt, de ez benne van a top 10-ben. :) -
#14 alzo(ejtsd:áldzó) teve hugykő volt a sörömbe... -
#13 Csótányt találtam egyszer a káposztasalátában egy étteremben. -
Garfield #12 Egyik meghatározó óvodai elményem, mikor hazajöttünk egy kirándulásról, nápolyi volt uzsonnára, én meg üveges szemekkel meredtem a bennük mozgó, kb. 1 cm-es kukacokra. -
#11 szárított tevehugy -
#10 paraszt -
#9 -
#8 pffff. egyel egy hetig menzan. siman osszekeresed a penzt egy pizzara ha kszeded a hulladekot blole.