Mi van a kajában?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a mindent bele don pepe nagyon durva<#merges2>#merges2>
\"Majdnem párom lett!\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
máskor meg romlott rudit vettem véletlenül és zöld a túró

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A patkányok vizelete tartalmazhat emberre halálos baktériumot.
Volt rá példa, egy csávó így halt bele a sörözésbe😊
๏̯͡๏﴿
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ugyanis amikor kinyitod mindenképpen érintkezik a kajával
vhol olvastam is, hogy egy raktárépületben patkányok voltak, senki nem foglalkozott vele, hisz csak konzervek vannak ott, de a konzervek tetején lévõ patkánypisitõl sokan megbetegedtek
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Azon a menzán mondjuk sok érdekes volt, de ez benne van a top 10-ben. 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Egyébként én is találtam egyszer valami sütibe (azt hisem puncs szelet) mûanyagdarabot. Ill. ráharaptam 😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.