Mi van a kajában?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fv82
Ferrero nutellában nekem is volt már haj. Guiseppe pizzából meg kimászott a feltét alól egy hangya.
Ez a mindent bele don pepe nagyon durva<#merges2>

\"Majdnem párom lett!\"

flippy
haj<#gonosz3>

gémkapocs.

hen-tes
légy.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Spárgaleves á la Bridget Jones?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ron Ragm
Te kértél mindent bele pizzát, legközeleb legyél egy kicsit konkrétabb 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

én is találtam már kukoricakonzervben hernyót, a szivbaj jött rám, dobtam ki az egészet a fenébe

Pempő
Kõbányai kétpatkányos

kurvanyu jó-johánzon!!44

cSuwwi
ez egy õsrégi story, hogy valamelyik sörben egyszer egy patkányt találtak...

shit happens

Munch

LittleL
egyszer egy Soproni Ászok sörösüvegben egy egér volt lekupakolva.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

ThePartyFace
En a szaritott babban talaltam kavicsot...nice😛

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

fm
Don Pepe pizzériából bátyámmal rendeltünk 2 fullos pizzát. tv-nél a sötétben ettük meg,én végeztem vele elõször,majd mikor tesóm a végéhez ért az uccsó szelet pereméhez "rákacsintott" egy sült csótány!! baszki lettem olyan rosszul,hogy aszittem viszont látom a pizzát...ráadásul mivel mindent bele pizza volt,akárhol lehetett benne másik csótány is,nem vettem volna észre.

máskor meg romlott rudit vettem véletlenül és zöld a túró

Gladiator
amúgy kurva idegesítõ, hogy egy csomóan nem tudják megkülönböztetni a ban-t a ba-tól. (Topiccím)

Gladiator
tesóm vmilyen buktájában kavics volt. le is tört a foga...

Bandew
Legalább erõsödik az immunrendszer. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lynx_TWL
Rosszabb esetben meghalnak.
A patkányok vizelete tartalmazhat emberre halálos baktériumot.
Volt rá példa, egy csávó így halt bele a sörözésbe😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

én a sóskámban találtam egyszer egy hernyót, aztán jóideig nem ettem sóskát...
Bandew
Pl: E 300 - C vitamin

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nem mindegyik az.

Bandew
Egyszer általánosban az uzsonnámban (amit a suliban osztanak) volt 3 darab szög! Melyik fasz rakhatta oda?

HuAn82
Ezért jobb gondolom az üveges/flakonos üdítõ. Ott a védõkupak takarja a fogyasztási felületet.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

igy van, anyám rászoktatott hogy mindig mossam le a konzerveket, mielõtt felbontom
ugyanis amikor kinyitod mindenképpen érintkezik a kajával

vhol olvastam is, hogy egy raktárépületben patkányok voltak, senki nem foglalkozott vele, hisz csak konzervek vannak ott, de a konzervek tetején lévõ patkánypisitõl sokan megbetegedtek

HuAn82
A dobozos sörön, üdítõkön a fogyasztási peremnél állítólag elég sok a baktérium. Anno még a biosz tanárom említette.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Munch
😊))
Túrjunk juhokat. --> Juhtúró.

ricsi1
kajában?inkább a csonagolásán: E...,E...,E....,E... stb
csupa mocsok,rákkeltõ anyagok
farm powa!

HuAn82
Én virsliben találtam hajszálat+ valami puha ruganyos "izét".

Munch
Fhúj!!!!!!!! Pedig szeretem a virslit... 😄

DBoy
virslibe egy kis szárny 😄DDD

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

most halottam állítólag amikor v.ki látott virsligyártást látta ahogy a patkányok mászkálnak és a dolgozok azzal szorakoztak hogy belerázták a patkányokat a husdaráloba jó mi?😊
Munch
Hát ez nem igaz... ásványvíz kupakjábol a müanyag belepergett az üvegbe. Úgy kellett kihalászni. Hozzányúltam a Spáros kenyérzacskóhoz, megint zöld lett a kezem. El is felejtettem... a túrórudiba egy marhanagy hajszálat találtam nemrég.

rezsofiz
Spar rulez😄DD

sazl : c

Ivan Pjodr
Mûanyag spárga a koli menzáján a zsemlében. No nem csak egy szál, hanem át volt szõve vele, és nem csak az enyém.
Azon a menzán mondjuk sok érdekes volt, de ez benne van a top 10-ben. 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ams
alzo(ejtsd:áldzó) teve hugykõ volt a sörömbe...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Voltan
Csótányt találtam egyszer a káposztasalátában egy étteremben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Egyik meghatározó óvodai elményem, mikor hazajöttünk egy kirándulásról, nápolyi volt uzsonnára, én meg üveges szemekkel meredtem a bennük mozgó, kb. 1 cm-es kukacokra.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ams
szárított tevehugy

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

FREAK
paraszt

Riszpekk

HuAn82

magus
pffff. egyel egy hetig menzan. siman osszekeresed a penzt egy pizzara ha kszeded a hulladekot blole.

I.C.ram
Én kolbaszban szoktam néha kavicsot találni 😊
HuAn82
Fémdarab, mûanyag, papír, stb... Eljön végre a gépek kora, csak lassan kapjuk az alkatrészeket!

Punkerwork
a mûanyag mindneben alapfelszereltség 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lacc
Punker itt nem arról van szó hogy mi van a kajába hanem hogy mi van benne aminek nem kéne bennelennie. Szóval ilyen topik még nincs.

Egyébként én is találtam egyszer valami sütibe (azt hisem puncs szelet) mûanyagdarabot. Ill. ráharaptam 😛
Punkerwork

Punkerwork
már van hasonló topic

Munch
Találtam szalámiban fémdarabot, a kakaóporban mûanyagot, a kenyér szatyra meg olyan hogy az összes festék rajtaragadt és csak most vettem észre. Spar rulez.