Motorola MPx220 okostelefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello mindekinek,
éppen most járt nálam egy MPx220 - akit érdekel, egy összehasonlító teszt formájában szedtem össze a véleményemet, plussz még MPx220al készített fotót is lehet látni
Motorola MPx220 teszt
éppen most járt nálam egy MPx220 - akit érdekel, egy összehasonlító teszt formájában szedtem össze a véleményemet, plussz még MPx220al készített fotót is lehet látni
Motorola MPx220 teszt
már lehet kapni, 100 körül
nézzél szét pár mobilboltban
nézzél szét pár mobilboltban
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Nem tudja valki, hogy nálunk mikor lehet ilyen telefont kapni? És mennyiértíí?
Nekem sem tetszenek a szétnyitható telefonok (bár most az van nekem is
)
Szerintem mondjuk szebb ez a telefon, mint bármelyik Nokia (igaz a Nokiát elvõl utálom és ha hozám vágnák se kellene)
)
Szerintem mondjuk szebb ez a telefon, mint bármelyik Nokia (igaz a Nokiát elvõl utálom és ha hozám vágnák se kellene)

Én mindig jókat derülök az ilyen telefonokon 😊
"igény esetén USB adatkábel is kapható hozzá." Ez a legjobb 😊 Maradok a jó öreg Panasonic GS-95-nél és ha nagyon fényképezni akarok akkor veszek egy digikamerát, és már nyertem minimum 50.000Ft-ot.
"igény esetén USB adatkábel is kapható hozzá." Ez a legjobb 😊 Maradok a jó öreg Panasonic GS-95-nél és ha nagyon fényképezni akarok akkor veszek egy digikamerát, és már nyertem minimum 50.000Ft-ot.
nem tom ki h van vele de a motorolának még mindig nm sikerült belopnia magát a szívembe, fõleg a dizájn miatt. szétnyithatós készüléket pedig alapból nem vennék de attól függetlenül nem rossz egy telefonhoz képpest..
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Vehetsz symbianost is, virussal 1utt...
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
jokis semmitmondo cikk
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
😊) majd kinövik.egyszer.talán.....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
"ma" helyett "majd". sorry
jah, meg lesz ma rá szép kékhalál is 😄