Freddy vs. Jason 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Pedig ettõl függetlenül a 17 résznyi elõzménybõl 15-nél még így is jobb volt.
(úristen, mosnt belegondoltam, hogy láttam mind a 18 részt... én is találhatnék értelmesebb hobbit 😉
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
legszarabb film amit láttam eddig.fogtak egy kamerát azt az erdõbe bohockodtak
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Az idézõjeles(!) könnyû szóról meg már leírtam a véleményem.Értsd:egy megaprodukcióhoz képest könnyû.Hogy ne menjünk messze az áldokumentum filmek miatt, elég megnézni egy Fókusz riportot amiben özv. Bíró Gusztávné találkozik egy gömbvillámmal a kerti budiban.Persze nem egészen ugyanaz, de a szitu hasonló.
A könnyû szóra meg csak annyira reagálnék, hogy az én monitoromon egy-egy idézõjel is látszik, ami jelen esetben, nem nehéz kitalálni enyhe költõi túlzásra utal.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ez hogy jön ide? sok helyen csinálnak filmeket, ez tény, szerinem majd minden országban.
Írd be a google-ba, pl. robocop 5 vagy spiderman 4 és LÁSS "CSODÁT"...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
HÁT CSINÁLJ VAZZE!
"fikázni könnyû, alkotni nehéz"
Nagy igazság!!!!!
??? ember, hol élsz te? 30M a filmek világában hihetetlenül olcsó. idei filmek költségvetése, csak összehasonlításképpen: van helsing - 160M, harry potter 3 - 130M, 80nap alatt a föld körül - 110M, a tûz óceánja - 100M, hideghegy - 80M, betörõ az albérlõm - 70M, hellboy - 66M, starsky és hutch - 60M (olcsó filmek voltak pl. a 30M-ból készült passió vagy megtorló,
😊) nem behazudták. az áldokumentmfilm egy mûfaj. woody allen is csinált áldoksikat
Így "könnyû" kevés pénzbõl sikeres filmet csinálni.
napersze😊)) másik lol. ha könnyû, akkor miért nem csinálnak. az ideglelésnél sem lehetett tudni, hogy mekkora siker lesz.
A második rész már eléggé erõltetett volt.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szerintem ilyen formában nem.
a film nagyon olcsó volt, szóval szerintem ebból a 30M-ból nem sok midnent lehetett volna csinálni + a siker miatt lehet, hogy lesz folytatás, de nem ilyen formában. a film egy szimpla tinihorro volt, 2 horroikonnal, akiket jó volt újra látni.
majd ha lesz tréler, lesz értelme a topiknak. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Legalábbis a kép tuti az.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"