93
Folytatják?
-
#53 -
#52 végülis örökké lehetne folytatni mert mind2 halhatatlan :P -
#51 Így is kultuszfilm lett belőle. -
#50 hát én egy Blair Witch 3 játék alapú Ideglelésnek jobban örültem volna. sokkal nagyobb feelingje van annak a kornak, mikor jönnek a démonok + a fekete mágia!
sztem az ideglelések akkor sem jók... -
Ramza #49 Egyébként a játék durva jó volt szerintem is (mind a három), de más egy film és más a pc. -
Ramza #48 Rossz hírem van: a BWP így lett kultuszfilm.
Ha a játékhoz hasonló lett volna, akkor egy (tini)horror lenne a sok közül (lásd második rész) -
#47 A film az jó volt, csak sajna Freddy csak 1 embert ölt meg, míg Jason-t nem számoltam. Kíváncsi vagyok, hogy Freddy fejével mi lessz, mert hát az első rész végén a kiscsaj levágta. Amúgy szernitem semmi köze nem lessz az 1. részhez, mint a rémálom az elm utcában, meg a péntek 13 sorozatokban. -
#46 2-t nem láttam, mert állítólag kaki. Sajna a játékkal sem játszottam. -
#45 ja és az ideglelés számomra már csak azért is volt csalódás, mert a játék teljesen más volt. ha a játék környezteére is feelingjére építik a filmet, akár kultuszfilm is lehetett volna belőle. de így... pfff -
#44 az ideglelésnek az 1. része sztem nagyon szar volt...
a 2. rész sem volt sokkal jobb, de a film végi csavarral egészfeldobták a filmet. de így is csak erős közepes... :P -
#43 lol! -
Ramza #42 "Szerintem ilyen formában nem."
Pedig ettől függetlenül a 17 résznyi előzményből 15-nél még így is jobb volt.
(úristen, mosnt belegondoltam, hogy láttam mind a 18 részt... én is találhatnék értelmesebb hobbit ;) -
#41 Erről van szó. Mégis voltak parás részek pl gyereksírás. -
#40 hát az idegelés jó film?BFFFF
legszarabb film amit láttam eddig.fogtak egy kamerát azt az erdőbe bohockodtak -
#39 Inkább kihagynám, most egyelőre nincsenek filmrendezői ambícióim.De mint láthajuk az áldokumentum filmek szinte bármilyen formában, kisebb-nagyobb sikerrel, de működnek.Kezdve az olajivó állatkától, az ufonauta boncoláson át a B.W.Projectig.
Az idézőjeles(!) könnyű szóról meg már leírtam a véleményem.Értsd:egy megaprodukcióhoz képest könnyű.Hogy ne menjünk messze az áldokumentum filmek miatt, elég megnézni egy Fókusz riportot amiben özv. Bíró Gusztávné találkozik egy gömbvillámmal a kerti budiban.Persze nem egészen ugyanaz, de a szitu hasonló. -
#38 Nem is a film műfaja a lényeg, hanem a dolog pszichológiája.Ha valódiként állítjuk be a filmet teljesen más hozzáállással nézi az ember, mint amikor tudja az illető, hogy kamu.Én akkor láttam, amikor ezt már mindenki tudta-de hadd ne kelljen mondani-egyáltalán nem találtam izgalmasnak és végigásítottam.Bár az is biztos, hogy ha a leleplezés előtt nézem meg a filmet lehet, hogy összefosom magam.
A könnyű szóra meg csak annyira reagálnék, hogy az én monitoromon egy-egy idézőjel is látszik, ami jelen esetben, nem nehéz kitalálni enyhe költői túlzásra utal. -
#37 NA látod, ott nem kerül 10 M-ba se egy film. -
winnie #36 Jó lenne ha az emberek észbekapnának, hogy bizony nem csak ott csinálnak filmeket.
ez hogy jön ide? sok helyen csinálnak filmeket, ez tény, szerinem majd minden országban. -
#35 A filmek világában egyáltalán nem! Csak Hollywoodban. Jó lenne ha az emberek észbekapnának, hogy bizony nem csak ott csinálnak filmeket. -
#34 Ez nem igaz! Amikor elmentem megnézni a moziba, akkor már tudtam, hogy kamu. De attól még félelmetes volt egyes jelenet. -
#33 Nyugodtan elhiheted, hogy ez kamu!
Írd be a google-ba, pl. robocop 5 vagy spiderman 4 és LÁSS "CSODÁT"... -
#32 Könnyű?
HÁT CSINÁLJ VAZZE!
"fikázni könnyű, alkotni nehéz"
Nagy igazság!!!!! -
winnie #31 30M neked olcsó???
??? ember, hol élsz te? 30M a filmek világában hihetetlenül olcsó. idei filmek költségvetése, csak összehasonlításképpen: van helsing - 160M, harry potter 3 - 130M, 80nap alatt a föld körül - 110M, a tűz óceánja - 100M, hideghegy - 80M, betörő az albérlőm - 70M, hellboy - 66M, starsky és hutch - 60M (olcsó filmek voltak pl. a 30M-ból készült passió vagy megtorló, -
winnie #30 Az Ideglelés csak azért volt para, mert behazudták mindenkinek, hogy valódi amit látunk és nem megrendezett.
:)) nem behazudták. az áldokumentmfilm egy műfaj. woody allen is csinált áldoksikat
Így "könnyű" kevés pénzből sikeres filmet csinálni.
napersze:))) másik lol. ha könnyű, akkor miért nem csinálnak. az ideglelésnél sem lehetett tudni, hogy mekkora siker lesz. -
#29 Az Ideglelés csak azért volt para, mert behazudták mindenkinek, hogy valódi amit látunk és nem megrendezett.Így "könnyű" kevés pénzből sikeres filmet csinálni. -
#28 Ja + szép átverés!
A második rész már eléggé erőltetett volt. -
#27 30M neked olcsó??? 1000000000000000x jobb filmet lehet ennyiből csinálni. PL Ideglelés. Nem lehet azt mondani róla, hogy nagy költségvetésű film, de azért egészen jó kis para volt. -
#26 "akiket jó volt újra látni"
Szerintem ilyen formában nem. -
winnie #25 Minek ennek még egy rész? Talán valami értelmesebb filmre költhetnék a pénzt.
a film nagyon olcsó volt, szóval szerintem ebból a 30M-ból nem sok midnent lehetett volna csinálni + a siker miatt lehet, hogy lesz folytatás, de nem ilyen formában. a film egy szimpla tinihorro volt, 2 horroikonnal, akiket jó volt újra látni. -
#24 a 3 személyes kép (Jason, Freddy és Mike) tuti fake, de a kicsi elég meggyőző... :)
majd ha lesz tréler, lesz értelme a topiknak. :) -
#23 de több oldalon is írnak róla,keres rá googléban -
#22 Amúgy ritka nagy baromság volt az egész. (Ha mégis igaz) Minek ennek még egy rész? Talán valami értelmesebb filmre költhetnék a pénzt. -
#21 Nem vesztettél semmit. :-) -
#20 Az a valaki nyílván egy netbetyár kölök lehetett, aki most jót röhög, hogy sokakat behülyített. -
#19 Imdb-n, amit a leghitelesebb forrásnak tartok, semmi info nincs, szal kamunak mondanám. -
#18 most mi az hogy kamu?valakinek meg kell csinálni a képet.. -
#17 Ez kamu.
Legalábbis a kép tuti az. -
#16 dettó -
Augustus Gigo #15 de ez csak akmu sztem, nézzétek meg a képet, én jobb rakok össze pár képet:D -
Augustus Gigo #14 jaja ez mike!