Freddy vs. Jason 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

"Szerintem ilyen formában nem."

Pedig ettõl függetlenül a 17 résznyi elõzménybõl 15-nél még így is jobb volt.

(úristen, mosnt belegondoltam, hogy láttam mind a 18 részt... én is találhatnék értelmesebb hobbit 😉

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Errõl van szó. Mégis voltak parás részek pl gyereksírás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Matthewpamer
hát az idegelés jó film?BFFFF
legszarabb film amit láttam eddig.fogtak egy kamerát azt az erdõbe bohockodtak

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Dynamic
Inkább kihagynám, most egyelõre nincsenek filmrendezõi ambícióim.De mint láthajuk az áldokumentum filmek szinte bármilyen formában, kisebb-nagyobb sikerrel, de mûködnek.Kezdve az olajivó állatkától, az ufonauta boncoláson át a B.W.Projectig.
Az idézõjeles(!) könnyû szóról meg már leírtam a véleményem.Értsd:egy megaprodukcióhoz képest könnyû.Hogy ne menjünk messze az áldokumentum filmek miatt, elég megnézni egy Fókusz riportot amiben özv. Bíró Gusztávné találkozik egy gömbvillámmal a kerti budiban.Persze nem egészen ugyanaz, de a szitu hasonló.
Dynamic
Nem is a film mûfaja a lényeg, hanem a dolog pszichológiája.Ha valódiként állítjuk be a filmet teljesen más hozzáállással nézi az ember, mint amikor tudja az illetõ, hogy kamu.Én akkor láttam, amikor ezt már mindenki tudta-de hadd ne kelljen mondani-egyáltalán nem találtam izgalmasnak és végigásítottam.Bár az is biztos, hogy ha a leleplezés elõtt nézem meg a filmet lehet, hogy összefosom magam.
A könnyû szóra meg csak annyira reagálnék, hogy az én monitoromon egy-egy idézõjel is látszik, ami jelen esetben, nem nehéz kitalálni enyhe költõi túlzásra utal.
Bandew
NA látod, ott nem kerül 10 M-ba se egy film.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jó lenne ha az emberek észbekapnának, hogy bizony nem csak ott csinálnak filmeket.

ez hogy jön ide? sok helyen csinálnak filmeket, ez tény, szerinem majd minden országban.
Bandew
A filmek világában egyáltalán nem! Csak Hollywoodban. Jó lenne ha az emberek észbekapnának, hogy bizony nem csak ott csinálnak filmeket.

Bandew
Ez nem igaz! Amikor elmentem megnézni a moziba, akkor már tudtam, hogy kamu. De attól még félelmetes volt egyes jelenet.

Blasta
Nyugodtan elhiheted, hogy ez kamu!

Írd be a google-ba, pl. robocop 5 vagy spiderman 4 és LÁSS "CSODÁT"...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Könnyû?
HÁT CSINÁLJ VAZZE!

"fikázni könnyû, alkotni nehéz"

Nagy igazság!!!!!

30M neked olcsó???

??? ember, hol élsz te? 30M a filmek világában hihetetlenül olcsó. idei filmek költségvetése, csak összehasonlításképpen: van helsing - 160M, harry potter 3 - 130M, 80nap alatt a föld körül - 110M, a tûz óceánja - 100M, hideghegy - 80M, betörõ az albérlõm - 70M, hellboy - 66M, starsky és hutch - 60M (olcsó filmek voltak pl. a 30M-ból készült passió vagy megtorló,
Az Ideglelés csak azért volt para, mert behazudták mindenkinek, hogy valódi amit látunk és nem megrendezett.

😊) nem behazudták. az áldokumentmfilm egy mûfaj. woody allen is csinált áldoksikat

Így "könnyû" kevés pénzbõl sikeres filmet csinálni.

napersze😊)) másik lol. ha könnyû, akkor miért nem csinálnak. az ideglelésnél sem lehetett tudni, hogy mekkora siker lesz.
Dynamic
Az Ideglelés csak azért volt para, mert behazudták mindenkinek, hogy valódi amit látunk és nem megrendezett.Így "könnyû" kevés pénzbõl sikeres filmet csinálni.
HuAn82
Ja + szép átverés!

A második rész már eléggé erõltetett volt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
30M neked olcsó??? 1000000000000000x jobb filmet lehet ennyibõl csinálni. PL Ideglelés. Nem lehet azt mondani róla, hogy nagy költségvetésû film, de azért egészen jó kis para volt.

HuAn82
"akiket jó volt újra látni"

Szerintem ilyen formában nem.

Minek ennek még egy rész? Talán valami értelmesebb filmre költhetnék a pénzt.

a film nagyon olcsó volt, szóval szerintem ebból a 30M-ból nem sok midnent lehetett volna csinálni + a siker miatt lehet, hogy lesz folytatás, de nem ilyen formában. a film egy szimpla tinihorro volt, 2 horroikonnal, akiket jó volt újra látni.
Sadun Tryst
a 3 személyes kép (Jason, Freddy és Mike) tuti fake, de a kicsi elég meggyõzõ... 😊
majd ha lesz tréler, lesz értelme a topiknak. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Matthewpamer
de több oldalon is írnak róla,keres rá googléban

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

HuAn82
Amúgy ritka nagy baromság volt az egész. (Ha mégis igaz) Minek ennek még egy rész? Talán valami értelmesebb filmre költhetnék a pénzt.

HuAn82
Nem vesztettél semmit. :-)

Jano
Az a valaki nyílván egy netbetyár kölök lehetett, aki most jót röhög, hogy sokakat behülyített.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Imdb-n, amit a leghitelesebb forrásnak tartok, semmi info nincs, szal kamunak mondanám.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Matthewpamer
most mi az hogy kamu?valakinek meg kell csinálni a képet..

Blasta
Ez kamu.
Legalábbis a kép tuti az.

Punker
dettó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

de ez csak akmu sztem, nézzétek meg a képet, én jobb rakok össze pár képet😄

jaja ez mike!

PetruZ
A harmadik fazon szerintem erõsen a Halloween sorozat fõszereplõjére (Michael Myers) hasonlít...
zaki
egyet sem láttam

Matthewpamer
én sem tudom,biztos valami horror hõs õ is

Dynamic
Azt hittem a nagy ötletek oltárán már nem lehet újat mutatni.Dehogynem😄D
Ki az a harmadik fazon?
CSOCSO
jo.. akkor inkabb nem nekem valo... ( nem azert mert durva vagy valami...)
Matthewpamer
szerintem rohadt jó film

Matthewpamer

CSOCSO
jesszus!!!ami nem megy azt minek eroltetni????
sux film!
Matthewpamer

Matthewpamer

Matthewpamer

Matthewpamer
2005 októberre írják:itt

Matthewpamer
Rákerestem a googléban és ezt találtam. ja és #1

← ElőzőOldal 2 / 2