893
AVAST! Antivirus
-
#493 Nagyjából egyformák - nekem az Avast szimpatikusabb - jelenleg is az van fenn. Biztos hogy van olyan amikor az egyik megfog valamit a másik nem - és fordítva. Nekem nem tetszik a NOD agyonreklámozása - Avast sokkal szerényebb - mégis freeben a legjobb. -
Angyalifény #492 Feltettem a NOD32-t mondván kevesebbet eszik de azóta nem volt vírus jelzésem olyanoldalon se ahol az avast szólt.
Szerinted melkyik jobb ? -
#491 10-20 mega között -
Angyalifény #490 Hali pls. v-ki írja meg hogy mennyí memóriát eszik azt avsst köszi. -
Rotcsa #489 Amúgy mi van már a legújabb vörzsönnel?
Már meg kellett volna jelennie, de csak a béta van..:( -
Rotcsa #488 Én még szerencsére nem szorultam rá ennek a használatára, de a bizt. kedvéért a frissítést beállítottam üresjárati indulásra. -
kl24h #487 Valaki használja az avast! Vírus Helyreállító Adatbázis (VRDB) Generátor-t?
Én igen!!
A program azt írja, hogy minden 3 hétben frissül, de még nem láttam hogy frissült volna magától.
Szerintem jó használni.
VRDB
A VRDB ezt jelenti "Vírus Helyreállító Adatbázis"; ez az avast! előző verzióban "Integritás Adatbázisként" volt ismert. A VRDB segít amikor, az összes biztonsági intézkedés ellenére vírust "gyűjtött be" a számítógépére és a fájljai megfertőződtek. A VRDB lehetőséget nyújt arra, hogy a fertőzött fájljait kijavítsa (visszaállítsa azokat az eredeti állapotukba). A VRDB-t egy "i" betűs ikon jelzi a Tálcán (az óra mellett). Az ikon animálásra kerül, amikor az adatbázis létrehozásra kerül most.
A VRDB MŰKÖDÉSI ELVE
Az avast! létrehoz egy integritás (épség) adatbázist, ahol eltárolja a fájljai aktuális állapotát, úgy hogy három verziót készít minden egyes fájlról. Az adatbázis létrehozása/karbantartása akkor kerül végrehajtásra, amikor a számítógép üresjáratban van, vagy amikor a képernyő-kímélő fut (bármelyik képernyő-kímélő futhat, nem csak az avast!-é). Ez az adatbázis egyszer kerül létrehozásra, frissítése három hetente történik meg (ezt az értéket az avast4.ini fájl szerkesztésével módosíthatja).
Ha bármely fájl megfertőződik egy vírussal, lehetősége van kijavítania azt, úgy hogy visszaállíthatja az eredeti állapotát. ha egy fájlnak több verziója található meg az adatbázisban, akkor kiválaszthatja hogy melyiket szeretné helyreállítani. -
morfologus #486 Üdv all!
Koliban lakom és a koli netét használom ami egy proxy szerveren keresztül enged ki a netre.
A mozillában és ie-ben is be kell állítanom a proxy-t a nethez.
Az msn messenger nem működik, az avast miatt mert az böngészőként ismeri fel és blokkolja a proxy miatt.
Eddig nod32 antivírusom volt és abban be lehetett állítani, hogy a nod ne böngészőként kezelje a messengert és így tudtam használni, de most Avastom van és abban nem találok ilyen lehetőséget.
Valahogy meg lehet oldani ezt a problémát, vagy jó helyen keresem egyáltalán?
Ha valaki jártas ilyen témában pls írjon! -
Rotcsa #485 Hát, eddig még csak a béta vörzsön van, nem? -
#484 uppsss!!
Copy paste FAIL!
http://avast-free.en.malavida.com/mvdwn/6537-windows
-
#483 Na körülnézegettem a neten,és megtudtam hogy elvileg októberben azaz még ebben a hónapban kijön!!De Addig is ha valakit érdekelné itt a BETA 2!!
[szin=green]ez pedig zöldben [/szin] -
#482 Sziasztok!Az Avast 5 mikorra várható tudja valaki a pontos napot? -
Ymr3 #481 OK.köszönöm. -
Charun #480 Telepítésnél automatikusan felismeri.A honlapjáról is csak egyfajta csomagot tudsz letölteni.Én is visszatérek Avastékhoz csak megvárom az 5-ös verziót.A bétáját már kipróbáltam és nagyon jó lesz! Veri majd az Avirát és Avg-t is.Addig átmenetileg a NIS 2010 tesztelem.Eddig bejött. -
Ymr3 #479 Sziasztok.
Ez az avast! 4 Home Edition 32 v.64 bites,vagy teljesen mindegy hogy milyen a gép! -
molnar0921 #478 Köszi szépen! -
#477 Letöltés
Regisztrálás -
molnar0921 #476 Hello mindenkinek!
Régen avast felhasználó voltam kérni kellett emailben kódot és azzal aktivizálni aztán jól működött. Váltottam nod32 re de beengedett egy olyan trójait, hogy kinyírta az egész xp-t :S És most megint avastra térnék vissza de megváltozott az oldal...
Valaki meg tudná nekem mondani hogy honnan tudom leszedni a progit és hogy hol lehet regizni rá, ha még ingyenes?
Elre is köszönöm! -
#475 Én nem tudok róla, -
#474 Nincs az avastnak tanulo (Interaktiv) modja ?
-
istvan65 #473 Köszönöm szépen a segítséget sikerült!!!!
Most már jó!!! -
#472 Nekem ilyet nem csinált hosszú évek alatt egyszer se sőt a leszedéséhez se kellett semmi humbukk csak a saját uninstalja mint minden más proginak. -
etele34 #471 Mikor még avast!-tot használtam, hasonló jelenség többször történt velem is. Minden esetben csak az avast! újra telepítése oldotta meg a hibát. Fogalmam sincs - azóta sem tudom -, hogy mi okozhatta ezt a hibát nála.
Szerintem is tedd újra fel. Lehet, hogy leszedni is nehezen fog majd menni. Legutolsó eltávolításakor fent hagyott magából négy még futó folyamatot, pedig a Revo Uninstaller-el szedtem le! Unlocker segítsége kellett még a maradékának az eltávolításához. -
#470 Tedd újra. Először is. Hátha észhez tér. -
istvan65 #469 Van egy kis problémám az avastal!!!
Jobb alsó sarokban ott van az avast ikonja de mikor rámegyek azu egérrel azt írja hogy avast!valósidejű ellenőrző:0 kiszolgáló, ebből fut 0
Amikor meg rányomok akkor meg ezt írja ki:A AAVM alrendszer RPC hibát észlelt!!
Help!! mit csináljak eddig jó volt!!!Nem is tudom elindítani az avastot!! -
Apocalipto #468 Asszem vmikor ősszel jön. A második kérdés meg hülyeség. Amit tud azt leírtott eddig is. -
#467 És mikor lesz kész?
Az ingyenes ugyanúgy csak karanténozni fog mint ez vagy rendesen írt is ? -
Apocalipto #466 A kedves Avast! fanok ilyennek képzeljék majd el az 5-ös Avast! verziót:
-
#465 Bajod semmiképp se lesz tőle. -
#464 Ha új tiszta windowsod van akkor nem szükséges. Ha egy régebbi ( vírusgyanús ) akkor nem árt. -
bigbigle #463 akkor elfogadjam? -
#462 Még mielőtt elindul a win keres az avast ilyenkor elvileg a vírusok sem aktívak ki tudja őket szedni. Ajánlott lefuttatni bár időigényes. -
bigbigle #461 help!
most tettem fel az avastot és kérdi hogy legyen-e boot-idejű antivírus keresés a merevlemezemen és nem tom mi az -
#460 használtam azt az eltávolító progit :) -
etele34 #459 Hát én is küzdöttem az avast!-al amikor leszedtem az utolsó alkalommal. Nekem is úgy sikerült csak, hogy egyesével kellett leállítgatnom a modulokat. Egyben nem ment. -
#458 Teljesen felesleges eggyesével szépen le kell állítani egybe és aztán a vezérlőbe uninstall.... nekem soha nem kellett semmi eltávolító cucc... -
Möbiusz #457 Hogyan? Hadd tanuljunk . Néhány mondatban leírhatnád ha nem probléma.
Köszi. -
#456 thx
megoldottam :D -
phoenix1 #455 Visszatérve a egyenkénti leállításhoz, még egy módszert megpróbálhatsz: jobb klikk a Sajátgépre a menüből kiválasztod a Kezelést.
Az ablak bal listájáról katt kétszer a Szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások, ekkor kinyílik a lista, kattints a listáról a Szolgáltatások-ra.
Onnan már egyesével letudod állítani a szolgáltatásokat, az "Avast! "-al kezdődőeket, pl. Avast! Web Scanner.
Remélhetőleg ezzel így menni fog. A víruskereső miatt felesleges újból tenned a windowst. Viszont ha már újból teszed a Windowst ajánlanám a Norton Ghost-ot vagy a Hiren's Boot CD-t (azon is van Norton Ghost csak azt nem kell telepítened :) ) amivel készítesz egy mentést a particióról, így bármikor visszaállíthatod a partíciót kevesebb mint 10 percen belül, természetesen attól is függ, hogy van-e tömörítve a visszaállítás vagy nincs és, hogy mennyi adat található a partición. -
#454 jaok. :)
ha nem lesz jó leformázom azt a paríciót :D