12
  • Punkerwork
    ASUS-t szeretjük ne tünjön el
  • NeoMaN
    Ekkora kamut... :)
    Ki veszi ezt be bazz? :)
  • Pheel
    Csak nem fogta belőle senki, hogy mit is akartál :)
  • Csudri #9
    Én is ugyan ezt írtam le bazz!
  • Herkulles
    Megáll az ész :D
  • RelakS
    Bazz, kezdtem én is nézni nagyokat, mert a cégnél asus MX lapokat használunk
  • bld
    ja akkor jó kicsit beparáztatott most h mondod furcsa is kissé de tényleg nagyon úgy hangzik
  • Pheel
    Ez a cikk egy rohadt nagy átverés. Annyi a hír, hogy az ASUS ezentúl nem gyárt Intel márkajelzésű Intel chipkészletes lapot a saját gyáraiban. Nem arról van szó, hogy nem lesz ASUS alaplap ASUS néven Intel chipkészlettel.
  • bld
    az tuti! az ASUS volt sztem a legjobb ha kiszáll reszeltek a highend intel alaplapoknak .és énse fogok venni többet intelt:))
    egy kicsit úgy hangzik a cikk mintha megsértődött volna az ASUS és most duzzog cskhogy abból nem lehet megélni remélem hamarosan mindkét cég belátja h ennek így "külön" nm sok értelme van.......
  • Borg
    Ha az ASUS kiszáll az intel lapok gyártásából, ott jóval nagyobb gondok is lehetnek.
  • Csudri #2
    A hír még rendben is van, de a cím egy marhaság!

"Nem lesz több Intel chipkészletes ASUS alaplap?" Helyesen így hangzana: "Nem lesz több Asus által gyártott Intel alaplap?"

Ugyanis arról szó nincs, hogy ne lennének Intel chipsetes Asus lapok, csak Asus által gyártott Intel márkanéven futó lapok nem lesznek! Kicsit nagy különbség!
  • Seaweed
    Hmm...nem erdekel.. A64 rulez ;)