Sabotain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játsza ezt egyáltalán rajtam kívül még valaki?
NRK-nál is ugyan ez volt lécci segitsetek elöre is köcc
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
mindazonáltal köszi a választ,
g
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ha elkapta, nem ereszti!
légyszi szánjatok meg egy _angol_ sabotainnel!
a magyar 700ft, nem a pénzt sajnálom, de angol a világon nincs (amazon, ebay, stb), kezd abandonware szaga lenni a dolognak, azért is merem kérni... magyarításoktól meg kiráz a hideg.
köszi,
g
egy zöld pont amiben villog egy sárga pont=egy zöld pont amiben villog egy piros pont
Nos ha bent vagy ne vedd elõ a fegyveredet hanem csak menj...irány a pult ( egy nagy narancssárga paca elött megy egy ventinllátor) a pult mögött a haverod (de csak ha a pasival mész) Rod vár. Õ elondja neked hogy elrabolták a lányát és, hogy mentsd meg neki. A Fura Angyalok-ban van a liba. Én nem mentettem meg mert..(ezt a történetet leírtam)
Az igazi feladat az,hogy a Szivattyûk körzetében ( a szivattyúk angol nevét nem tom, de a helye a legesleges-legjobb oldalon egy hosszú terület...) Amikor ott vagy menj egy kicsit, csak egy ellenség lesz aki csajozik...(remélem nem problémás leszedni, csak pisztolya van, fejlövéssel le lehet kapni) Utánn a játék jó kidolgozáttságának köszönhetõen több táblát fogsz látni. Nos, nos mejik is kell....Hungary? Ja, az Hungry.Hungry Bullents.Éhes töltények?.NEM!Bulls=Bika.Éhes Bika ez kell nekünk.Kövesd a Hungary Bulls feliratú táblákat(Hungary Bulls Factory) amikor odaérsz akkor vagy fel kell robbantani vagy be kell jutni. De, bemenni nem lehet felrobbantani-nincs gránátom-a qrva életbe...Na mostmár unom a játéko kilépek...
Egy jó tipp: Ha sok fegyver vagy pénz kell akkor menj éjszak, mert akkor több az ellenség..az éjszaka módot a terület kiválaszátsa mellett ball oldalon állíthatod be (ha jó hejre klikkelsz akkor harangozást hallasz)....JÓ gyilkolást....(és küldjétak a szerelmes leveleket és a bon-bon-okat a [email protected]....
Anti-ga
Az USE az Enter (ha valaki nemtudná)nekem félmagyarban van meg. A báros faszi csak a lányáról tud dumálni akot elraboltak és a Fura Angyalok nevû körzetben õrzik a csúnyabácsik (Night Club), vigyázni!
Beérek a fura anngyalokhoz kezdõ vagyok/ elõkapom a pisztolyt - na leszedni azt a faszt - hoppá hol vagytok ti vasz laser-es zsaruk ( a kurva anyatokat..) jön a shootgun-os a pisztolyos csávóval - véletlenül eltaláltam azt a kurva izompacsirtat ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ üldöznek /esélyem sincs/ visza a Fáradt Fegyverek kocsmájába ott majd leiszom magam - menj már a kapu elõl te rohadt shootgun-os! /kilõttek/
Én csak leírtam hogy jár az aki nem ismeri a pályát és nem tud egymaga menni, és azt hogy, hogy jártam EZ NEM QUAKE! Itt nem szabd fegyvereket venni hanem megvárni amíg egy bunkós a Fáradt Fegyverekben leszedi a társaidat és elvenni a hullától a páncélt meg a fegyvert....
nem árt elolvasni a használati utasítást, ha meg demo nos, én az America's Armyt angolul játszom és eléggé értem a feladatokat, ugyhogy ne mondja senki, hogy könnyen beszélek mert csak a szinkron angol....
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
Játsza ezt egyáltalán rajtam kívül még valaki?<#nemtudom>#nemtudom>
Ha elkapta, nem ereszti!
Jó szenvedést! 😉
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Na mindegy majd szenvedek vele mert nekem tetszik kicsit.
Next PC upgrade: 2022
Beszélni én sem nagyon tudtam.Nyomtam ugyan egy USE gombot, akkor mondott mindegyik 1-1 ilyen sablon mondatot, de semmi komolyabb dialógus.Meg a Spaceportnál kellet valami fickót megkeresni, de kb 58-an császkáltak a környéken, nyomkodhattam mindegyikre az USE gombot-persze eredmény nélkül.Unalmamban lõdözni kezdtem, akkor meg a rendõrök pár sec alatt leterítettek😊
Én is kipróbáltam. Elmentem irtani a punk-okat, azok meg felugráltak a fára, meg kicserélõdött a skin rajtuk: enyhén bugos...
Attól még akármi is lehet belõle ... 😉
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
csak legyen benne valami tényleg a deus exbõl meg a falloutból.Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Remélhetõleg nem a hent lesz a fõ feladat.
Jopofanak tunik. FPS-RPG. Remelem foleg az utobbi. Grafika nem top, de kit erdekel. Es kesz van, csak kiadasra var.