34
Sabotain
 • By Boy
  #34
  Segítség! Elakadtam piszkosul az 5. küldetésben. (Kent Reedként tolom, és a birodalom mellé álltam, amikor választani kellett.) A Szivattyúk körzetben az üzemanyagtárolóban a számítógépekkel kéne kinyitni valami szelepet. Az engedélyt megszereztem a főnöktől, így beeresztettek a zsernyákok az irányítóterembe, de bent nem aktivizálódik semelyik számítógép sem. Rossz helyen keresem? Vagy ez egy bug, ami miatt nem lehet folytatni a játékot?
  Játsza ezt egyáltalán rajtam kívül még valaki?

  NRK-nál is ugyan ez volt lécci segitsetek elöre is köcc
 • Antiga
  #33
  Mádsár felirat + angol szinkri
 • Antiga
  #32
  Hol laksz ? Írj és másolom is :)
 • galocza
  #31
  tudom, hogy csak a felirat magyar, de köszi az infot. p2pen keresgettem, de csak az általad jelzett verziókat találtam + egy elvileg angol torrentet, ami szedhetetlen (regisztráció szükséges, de nem tudni hol).
  mindazonáltal köszi a választ,
  g
 • NRK
  #30
  Ne izgulj, csak a feliratozása magyar, a hangok angolok abban a kiadásban, amit nálunk lehet kapni. Ha a feliratozás is idegesít magyarul, háááát, én nem toom kiadták-e ezt csak angolul. Ruszki, lengyel és spanyol verziókat ismerek. De azért körbeszimatolhatsz torrenten, stb, hátha létezik.
 • galocza
  #29
  halihó, ha vki esetleg még jár erre:
  légyszi szánjatok meg egy _angol_ sabotainnel!
  a magyar 700ft, nem a pénzt sajnálom, de angol a világon nincs (amazon, ebay, stb), kezd abandonware szaga lenni a dolognak, azért is merem kérni... magyarításoktól meg kiráz a hideg.
  köszi,
  g
 • Antiga
  #28
  Hát most, hogy szólsz vetek egy pillantást rájuk...de már nem tok segíteni elakadtam...te hol vagy írj pls vagy vegyél fel MSN-re ([email protected])
 • Seth
  #27
  Rendes tőled hogy segítessz, de figyeled mikoriak az üzenetek?? :D
 • Antiga
  #26
  A Birodalom a Régi Császárság a Lázadók azok a fejtetkós szarok..de ki a Konföderáció????PLS!
 • Antiga
  #25
  Javítás:
  egy zöld pont amiben villog egy sárga pont=egy zöld pont amiben villog egy piros pont
 • Antiga
  #24
  TIPP: Az Űrkikötőben menj el egy földbesüllyeszett kapuhoz! Ott kiír vmit sárgával (nyomd meg a használ gombot a szállító megnyitásához)lenyomod az ENTERt (alapbeállítás) akkor kjön egy térkép... a ball alsó sarokban van egy sárga gömb és egy hold...katt a holdra és utánn addig vidd az egeredet a területek közt amíg meg nem találod: (angol) Tired Guns (fáradt fegyverek) megnyitod és vagy M vagy V-vel megnyitod a térképet és látod a térképet...lesz egy zöld pont amiben villog egy sárga pont..juss el oda.Amikor oadérsz világoskék fényoszlopok lesznek és kiírja hogy nyomj ENTERt ha be akarsz menni. Élj a lehetőséggel és törj be. FONTOS: amikor az utcán vagy a Q-val minídíg rejtsd el a fegyveredet és nem lőnek rád (kivéve az ellenség) harcnál vagy ismét Q vagy a tüzelő gomb és előveszi a Gunt.
  Nos ha bent vagy ne vedd elő a fegyveredet hanem csak menj...irány a pult ( egy nagy narancssárga paca elött megy egy ventinllátor) a pult mögött a haverod (de csak ha a pasival mész) Rod vár. Ő elondja neked hogy elrabolták a lányát és, hogy mentsd meg neki. A Fura Angyalok-ban van a liba. Én nem mentettem meg mert..(ezt a történetet leírtam)
  Az igazi feladat az,hogy a Szivattyűk körzetében ( a szivattyúk angol nevét nem tom, de a helye a legesleges-legjobb oldalon egy hosszú terület...) Amikor ott vagy menj egy kicsit, csak egy ellenség lesz aki csajozik...(remélem nem problémás leszedni, csak pisztolya van, fejlövéssel le lehet kapni) Utánn a játék jó kidolgozáttságának köszönhetően több táblát fogsz látni. Nos, nos mejik is kell....Hungary? Ja, az Hungry.Hungry Bullents.Éhes töltények?.NEM!Bulls=Bika.Éhes Bika ez kell nekünk.Kövesd a Hungary Bulls feliratú táblákat(Hungary Bulls Factory) amikor odaérsz akkor vagy fel kell robbantani vagy be kell jutni. De, bemenni nem lehet felrobbantani-nincs gránátom-a qrva életbe...Na mostmár unom a játéko kilépek...

  Egy jó tipp: Ha sok fegyver vagy pénz kell akkor menj éjszak, mert akkor több az ellenség..az éjszaka módot a terület kiválaszátsa mellett ball oldalon állíthatod be (ha jó hejre klikkelsz akkor harangozást hallasz)....JÓ gyilkolást....(és küldjétak a szerelmes leveleket és a bon-bon-okat a [email protected]....

  Anti-ga
 • Antiga
  #23
  És németül tanulok!!!!!!!
 • Antiga
  #22
  Fiúk!

  Az USE az Enter (ha valaki nemtudná)nekem félmagyarban van meg. A báros faszi csak a lányáról tud dumálni akot elraboltak és a Fura Angyalok nevű körzetben őrzik a csúnyabácsik (Night Club), vigyázni!
  Beérek a fura anngyalokhoz kezdő vagyok/ előkapom a pisztolyt - na leszedni azt a faszt - hoppá hol vagytok ti vasz laser-es zsaruk ( a kurva anyatokat..) jön a shootgun-os a pisztolyos csávóval - véletlenül eltaláltam azt a kurva izompacsirtat ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ üldöznek /esélyem sincs/ visza a Fáradt Fegyverek kocsmájába ott majd leiszom magam - menj már a kapu elől te rohadt shootgun-os! /kilőttek/


  Én csak leírtam hogy jár az aki nem ismeri a pályát és nem tud egymaga menni, és azt hogy, hogy jártam EZ NEM QUAKE! Itt nem szabd fegyvereket venni hanem megvárni amíg egy bunkós a Fáradt Fegyverekben leszedi a társaidat és elvenni a hullától a páncélt meg a fegyvert....
  nem árt elolvasni a használati utasítást, ha meg demo nos, én az America's Armyt angolul játszom és eléggé értem a feladatokat, ugyhogy ne mondja senki, hogy könnyen beszélek mert csak a szinkron angol....
 • NRK
  #21
  Mit is mondjak? Tulajdonképpen a játék elég addiktív. Én többször is végigvittem, hogy lássam az összes végződését. Ha annyira rossz lett volna, biztos hagyom a fenébe. Egy próbát megér.
 • drH
  #20
  Lassan egy éve nem írt ide senki, meg előtte sem volt valami nagy az érdeklődés, de azért megkérdezem, azóta játszott esetleg vele valaki? Most adtam ki rá kemény 900 forintot :-), csak érdekelne, főleg a négyszeri végigjátszás után, hogy érdemes-e, vagy a szemétbe kerül hamar...
 • NRK
  #19
  Csupa bug a játék, de aki ilyen "kicsiségeken" nem akad ki, elszórakozgathat vele. Négyszer végigvittem, hogy lássam az összes befejezését. Ha esetleg valakit érdekel, a női főszereplővel el lehet érni a birodalmi, a konföderációs és a lázadó végződést is. A pasassal nekem csak a konföderációs és a lázadó sikerült, az előző hozzászólásomban leírt bug kikerülhetetlennek bizonyult a birodalmi verzióhoz.
 • NRK
  #18
  Segítség! Elakadtam piszkosul az 5. küldetésben. (Kent Reedként tolom, és a birodalom mellé álltam, amikor választani kellett.) A Szivattyúk körzetben az üzemanyagtárolóban a számítógépekkel kéne kinyitni valami szelepet. Az engedélyt megszereztem a főnöktől, így beeresztettek a zsernyákok az irányítóterembe, de bent nem aktivizálódik semelyik számítógép sem. Rossz helyen keresem? Vagy ez egy bug, ami miatt nem lehet folytatni a játékot?
  Játsza ezt egyáltalán rajtam kívül még valaki?
 • galocza
  #17
  vmi hír van-e róla?
 • via_mala
  #16
  A térképen a sárgán villogó figurához kell menni. A többiek csak lekoptatnak.
  Jó szenvedést! ;)
 • grebber
  #15
  Akkor nálam gáz lehet nyomom F.et azt lószar nem történik.
  Na mindegy majd szenvedek vele mert nekem tetszik kicsit.
 • Dynamic
  #14
  Szerintem elég fos gamma.Úgy cuzámmen...
  Beszélni én sem nagyon tudtam.Nyomtam ugyan egy USE gombot, akkor mondott mindegyik 1-1 ilyen sablon mondatot, de semmi komolyabb dialógus.Meg a Spaceportnál kellet valami fickót megkeresni, de kb 58-an császkáltak a környéken, nyomkodhattam mindegyikre az USE gombot-persze eredmény nélkül.Unalmamban lődözni kezdtem, akkor meg a rendőrök pár sec alatt leterítettek:)
 • via_mala
  #13
  'F' : use

  Én is kipróbáltam. Elmentem irtani a punk-okat, azok meg felugráltak a fára, meg kicserélődött a skin rajtuk: enyhén bugos...
  Attól még akármi is lehet belőle ... ;)
 • grebber
  #12
  Na kiprobáltam a demót igy elsőre nem tünik annyira rossznak csak már az elején nem tudtam mi a téma.Mondta menjek egy faszihoz odamantem megjelent bal oldalon egy száj ikon (dumáljak vele) csak a duma gombot sehogyan sem találom már szétnyomtam az öszes gombot de csak nincs meg :(
 • grebber
  #11
  Sabotain: Break The Rules

  Képek.

  Demó 323 MB
 • Zsoldos
  #10
  Hm, ez az Omikron 99-es jatekhoz kepest eleg jol nez ki, sot.. Varosi kornyezet, elegge sok ember maszkal az utcakon, autoforgalom stb. Sajnos valami eroteljes grafikai anomalia (teglalapok racsszerkezetben) jelenik meg a kepernyon ami miatt nem nagyon jatszhato, igy nem sokat tudok a jatekrol, vmi cyber dolog.
 • Zsoldos
  #9
  Omicron demo

  megnezem milyen. 4 eves, fps gond nem lesz :)
 • Zsoldos
  #8
  -g
 • Zsoldos
  #7
  Megkerdeztem a décit, de csak ennyit mondott diszkreten: Omicron: TGhe Nomad Soul, 3 cd-s.
 • Stranger
  #6
  Tényleg az Omicron az milyen játék?
 • Stranger
  #5
  Nekem tetszik csak legyen benne valami tényleg a deus exből meg a falloutból.
 • via_mala
  #4
  Kíváncsi vagyok mennyi lesz benne a hackelés.
  Remélhetőleg nem a hent lesz a fő feladat.
 • lwb
  #3
  jah itt az oldal, ha valaki lusta google-zni. :)
 • lwb
  #2
  remélem ki is adják. 2004 második negyede (a hivatalos megjelenés időpontja) épp ma jár le, szóval esedékes a dolog.
 • Zsoldos
  #1
  "A készítőket a megfelelő nagyágyúk motiválták: Deus Ex, Fallout, Omicron, és a Might & Magic sorozat. Hálistennek csomó deus-ex emlékű izgalmas párbeszéd kapott helyet a játékban. Karaktereink fő tulajdonságait, meg Falloutos ízű skilljeit lehet tápolni."

  Jopofanak tunik. FPS-RPG. Remelem foleg az utobbi. Grafika nem top, de kit erdekel. Es kesz van, csak kiadasra var.