A világ leggyorsabb SMS-ezője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak 1x .. így méggyorsabb és bajlódjon az aki olvasni akarja 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Jellemzo h pont egy tavolkeleti. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
két shift vagy melléütött karakter+bckspace
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
ott a pont
Az elsõ rekordot én is. 3310-esen könnyû is, ha egy gombon van egymás utáni 2 (vagy több) betû duplán shiftelek és mehet tovább. 😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Van akinek meg jo uzlet...
Kulonben is elegem van mar abbol, hogy mindenhol dol a csevegj igy, meg a hallgasd ugy.
Ha beszelgetni akarok a penzbol elmegyunk sorozni, vacsizni es nem a telko zsebet tomjuk.
Kulonben is elegem van mar abbol, hogy mindenhol dol a csevegj igy, meg a hallgasd ugy.
Ha beszelgetni akarok a penzbol elmegyunk sorozni, vacsizni es nem a telko zsebet tomjuk.
nekem 43mp 1 betü 😄 lehet hogy ezert küldök évente max 3 smst 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"7210-ben elõjönnek az ékezetek, nem ABC jön egymás után, hanem Aäábc."
Válts nyelvet vagy rakj bele más firmware-t és nem úgy lesz 😊
Válts nyelvet vagy rakj bele más firmware-t és nem úgy lesz 😊
jaja, kis szar telefonok vazzeg nem tudom kinek a kezéhez mérik a billentyûket de biztos hogy ilyen kis apró nõkéhez mint ez is. két kézzel hozzá se férek..
*hihi ** *
Megnéztem a videót... szánalmasan lassú...
Kéne bajnokságot rendezni.
Még mindíg a 3210-zel volt a leggyorsabb írni.
Eléggé telefonfüggõ a dolog. 7210-ben elõjönnek az ékezetek, nem ABC jön egymás után, hanem Aäábc. Ez megint lassít. A Pana X60 meg úgy lassú ahogy van, legalább 2 másodperc egy betû. 😊
Kéne bajnokságot rendezni.
Még mindíg a 3210-zel volt a leggyorsabb írni.
Eléggé telefonfüggõ a dolog. 7210-ben elõjönnek az ékezetek, nem ABC jön egymás után, hanem Aäábc. Ez megint lassít. A Pana X60 meg úgy lassú ahogy van, legalább 2 másodperc egy betû. 😊
"Az SMS- egyeseknek sport, másoknak már a kultúránk szerves része, míg megint másoknak maga a megtestesült kínlódás és szenvedés."
Uhh..Nekem CSAK szükségszerû kommunikáció.
Uhh..Nekem CSAK szükségszerû kommunikáció.
Mekkora marhaságok vannak!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
LOL, odamennél és szarrá vernéd õket egy nokia communicatorral...
Azt nem értem, hogy kötött volt hogy milyen telefont használhatnak ? Mert egy teljes billentyûzetesenen szarráverem a mezõnyt simán.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
lol nekem is olyan telefon van mint a japán csajnak, de nekem 3x akkora a tnyerem, örülök ha elkinlodom az ujjam az 1-1 gombig 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De ezek T9 el irtak ugye ?
valahogy nem lep meg, hogy az illetõ távolkeleti..😊 mindig náluk van a leggyorsabban tetriszezõ meg leggyorsabban mit tom én mit nyomkodó, játszó csóka.
telefon bill nagyon sux. Nem mind1 am hogy ekezetes betuket is irsz-e vagy angol vagy magyar szoveg. Egyszer lattam egy dokumentum filmben gepirokrol, ott a csucs valami 600 vagy 800 betu/perc, az valami abnormalisan gyors. Aztan mutattak hogy mi tortenik ha gyorsabban probal gepelni mint ahogy a keze tudja kovetni, ugy rangatozott a keze mintha valami rohama lenne.
vazzeg, másodpercenként 4 betü... érdemes megnézni a videót, mindkét kezét használja