28
-
#28 én csak 1x .. így méggyorsabb és bajlódjon az aki olvasni akarja :D -
_Vegeta_ #27 Jellemzo h pont egy tavolkeleti. :) -
Mice #26 két shift vagy melléütött karakter+bckspace -
Huvarg #25 ott a pont -
#24 Az első rekordot én is. 3310-esen könnyű is, ha egy gombon van egymás utáni 2 (vagy több) betű duplán shiftelek és mehet tovább. :D -
#23 hát ezt bammeg még én is megdöntöm 3310-esen. vagy legalábbis az előző rekordot biztosan. -
asdasdasd #22 Van akinek meg jo uzlet...
Kulonben is elegem van mar abbol, hogy mindenhol dol a csevegj igy, meg a hallgasd ugy.
Ha beszelgetni akarok a penzbol elmegyunk sorozni, vacsizni es nem a telko zsebet tomjuk. -
#21 nekem 43mp 1 betü :D lehet hogy ezert küldök évente max 3 smst :D -
#20 44mp???
Mire beírja, kéccer megdugom -
#19 "7210-ben előjönnek az ékezetek, nem ABC jön egymás után, hanem Aäábc."
Válts nyelvet vagy rakj bele más firmware-t és nem úgy lesz :) -
#18 jaja, kis szar telefonok vazzeg nem tudom kinek a kezéhez mérik a billentyűket de biztos hogy ilyen kis apró nőkéhez mint ez is. két kézzel hozzá se férek.. -
#17 A melegek előnyben mert hát melegben gyorsabban esemesezik az ember. -
#16 Megnéztem a videót... szánalmasan lassú...
Kéne bajnokságot rendezni.
Még mindíg a 3210-zel volt a leggyorsabb írni.
Eléggé telefonfüggő a dolog. 7210-ben előjönnek az ékezetek, nem ABC jön egymás után, hanem Aäábc. Ez megint lassít. A Pana X60 meg úgy lassú ahogy van, legalább 2 másodperc egy betű. :) -
#15 Fogadjunk hogy gyorsabb vagyok mint ez a nő? -
Piscator #14 "Az SMS- egyeseknek sport, másoknak már a kultúránk szerves része, míg megint másoknak maga a megtestesült kínlódás és szenvedés."
Uhh..Nekem CSAK szükségszerű kommunikáció. -
#13 Mekkora marhaságok vannak! -
#12 Ez kérlek egy Nokia volt :)
Mondom Nokia! :-P -
TheZsenyka #11 LOL, odamennél és szarrá vernéd őket egy nokia communicatorral... -
bunny #10 Azt nem értem, hogy kötött volt hogy milyen telefont használhatnak ? Mert egy teljes billentyűzetesenen szarráverem a mezőnyt simán.
-
#9 lol nekem is olyan telefon van mint a japán csajnak, de nekem 3x akkora a tnyerem, örülök ha elkinlodom az ujjam az 1-1 gombig :P -
#8 Próbálna csak egy szar motorola e365 el így smst irni, garantált idegbaj + 10 perccel több idő... -
#7 Videóban mondják, hogy W/O T9, szal nélküle. -
GabiWong #6 De ezek T9 el irtak ugye ? -
#5 Nagyszerű címet mondhat magáénak. :-) -
#4 valahogy nem lep meg, hogy az illető távolkeleti..:) mindig náluk van a leggyorsabban tetriszező meg leggyorsabban mit tom én mit nyomkodó, játszó csóka. -
fako #3 telefon bill nagyon sux. Nem mind1 am hogy ekezetes betuket is irsz-e vagy angol vagy magyar szoveg. Egyszer lattam egy dokumentum filmben gepirokrol, ott a csucs valami 600 vagy 800 betu/perc, az valami abnormalisan gyors. Aztan mutattak hogy mi tortenik ha gyorsabban probal gepelni mint ahogy a keze tudja kovetni, ugy rangatozott a keze mintha valami rohama lenne. -
Cat #2 vazzeg, másodpercenként 4 betü... érdemes megnézni a videót, mindkét kezét használja -
#1 hmm, nem indulnak az olimpián? :)