Határon át személyivel

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor hozzál nekem vásárfiát

MKpowaa
Mindegy holnap reggel indulok azt jól körülnézek és majd beszámolok itt

MKpowaa
Jó annyit tudok hogy élelmiszer meg miegymás drágább mint itthon de az elektronikai cuccok tutti olcsobbak

gondolod hogy Ausztriában lesz olcsóbb bármi is? egy kifli annyi mint itt 6-7

MKpowaa
Ez hol Osztrák?????

www.infokurz.sk
ha valamit nem ertesz segitek. oszd meg majd velem hogy hol mi olcsobb legyszi

MKpowaa
én vennék de nem tudom hogy megéri-e mert ha igen akkor ugy készülök anyagilag

DarkHorSe
vehecc nekemis ha ocso! 😄

Swedish people are albino monkeys

MKpowaa
Ugy néz ki kijutok hétvégén és arra lennék kiváncsi hogy mennyire érdemes venni számtech cuccokat(alaplap,cpu,ram,stb) szóval mennyibe van ez kb kint, mert ugye az itteni helyzetett azt tudjuk

LittleL
Persze, hátul a konténerben el lehet intézni a dolgot egykettõre. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

nemcsakfeel
persze cserébe ellenszolgáltattál 😊))

*hihi ** *

én sokszor voltam már osztrákföldön kint kocsival, és nem volt semmi gondom. KIVÉVE amikor csaj volt a határõr. Apám kocsijával voltam kint, s még az írásos engedélyt el akarta kérni, hogy használhatom-e az autót, alig akart kiengedni.

nemcsakfeel
szlovákiába jogsival is beengednek..

*hihi ** *

LittleL
Nem KisBandi vagyok az Sg bankárja. DDDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

ullrich
Simán jó a régi személyi is, le volt tesztelve.

Shaman
Hogy hívnak kedves Lákátos Sándor?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Botond
na persze mr kolompár aladár úr :-DDDDD
LittleL
Egszer volt egy jó sztori.:

Jöttünk haza megint Ausztriából, és Pamhagennél
és azt mondja a manusz, hogy álljak félre, és ott várakozzak.
a határõr elviszi az összes útlevelünket, be a bódéba.
várunk 4-5 perce már.

Jött a határõr.
kérdezzük, hogy mi volt a baj ?

Azt mondta, hogy semmik kölönös, csak volt egy ugyanolyan nevû ember, mint én, és az illetõt körözték Magyarországon.
Azért kellett leellenõrizni. DD
Pedig nincs is gyakori nevem. DDD

FREAK
mi a kérdés?

Riszpekk

Botond
még a rákosi címeres könyves személyivel is lehet menni az unióba,ha olyanod van...a kártyás az ahhoz kell,hogy a horvátok beengedjenek útlevél nélkül...
Shaman
Múlt héten voltam,igaz a szlovákoknál. Útlevelet direkt nem vittem,csak a személyimet (mondjuk nekem már új típusú,kártya szerû). Lazán átengedtek a határon...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Azért kötözködnek, mert összesen valami 4-5 fajta személyivel lehetne beutazni, a skála pedig a rongyosra gyûrt papíros személyitõl a plasztiklapig terjed. Nomármost akkor ismerje fel mindet a másik ország határõre, hogy amit elérakhatnak ebben a kombinációban, az egy érvényes és jogszerûen kiállított útiokmány. És ilyenkor teszi fel a kérdést: útlevél jeszty?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

repro
régi személyi !elvileg! jó.
azért kötözködnek, mert nincsenek benne angolul az adatok.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Elvileg jó az összes régi személyi, de pont ez a gubanc oka: minél távolabb vagyunk Magyarországtól, annál valószínûbb, hogy probléma lehet a személyikkel. Ha van érvényes útlevél, akkor érdemes elrakni, és nem elvi kérdést csinálni az egészbõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punkerwork
jaja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
jó a régi személyi is, nem tudom miért kell félretájékoztatni itt a népeket...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

oneal1
nem hát!!!😄

!Forza Ferrari!

csabawarchief
ezt nem értem 😄, akinek régi személyije van, az nem ugyanolyan magyar ?

nemcsakfeel
lol 😊
lehet hogy a lesötétített fekete sport mercid meg a kopasz fejed miatt van 😊

*hihi ** *

Akkor lehet nekem nagyon rossz megjelenesem van, mert eddig mindig elvittek az utlevelem 2-3 percre ellenorizgetni 😄

aha, hogyne
és fejbõl fujja a ficko a teljes többtizezres adatbázist? 😊

nekem is kurvasokszor (értsd 3 vagy 4szer) volt már hogy a határõr csak intett, és még az utlevelet se nézte meg! 😊 de ez nem eu vagy schengen, hanem hogy mennyire vannak belemelegedve a beszélgetésbe, milyen kocsival mész, hányan ülnek benne, stb.

higyjétek el, ha naponta 8 orán át kocsikat bámulnátok, pár hónap alatt nagyon jó rutint lehet szerezni. Ez olyan mint a biztonsági õr, egész nap bámul ki a fejébõl, de néhány hónap után önkéntelenül is kiszurja ha vki nem ugy viselkedik mint a többség (ideges, gyorsan vagy lassan járkál, sokat nézelödik körbe stb.)

nekem az ahitelkártya formájú van akkor elméletileg azzal mehet. köszi szépen a helpet mindenkitõl
Taranov
😄 kocsival

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

De van ertelme. Nem engedik at a buntetesi eljaras alatt allokat, korozott szemelyeket, stb.

mé' gyalog mentél?😊
Taranov
Én még az Uniós csatlakozás óta nem voltam külföldön, de elõtte sem néztek bele soha a kocsiba 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

nemcsakfeel
akkor vissza fognak toloncolni. sebaj 😊

*hihi ** *

PResident Evil
csak az újjal mûködik...

nemcsakfeel
a könyvecskés biztos nem jó???
majd pénteken kiderül..

*hihi ** *

LittleL
Lehetö, próbáld meg.
és hitesd el a manusszal, hogy te vagy Mister Smart. DDD

akkor smart kártyával is kiengednek?😊
LittleL
hová mentek ?

LittleL
ha hitelkártya formájú, vagyis mûanyag, akkor elegendõ.

Jó hát nekem csak az a lényeg hogy a személyi elég legyen mert nekem nicns útlevelem.
LittleL
személyi csak akkor jó, ha már olyan újabb,
hitelkártya formájú, asszem.

LittleL
Pamhagennél mentünk ki.
Ez egy kis átkelõhely.
Ott állt a magyar határõr, mellette meg az osztrák, belekukkantottak az útlevélbe, meg az én személyimbe, de
az autóba már be sem néztek,

ennek az ellenõrzésnek már semmi értelme.

LittleL
Tegnap voltam Ausztriában.

Én meg ott fogtam a kezemben az útlevelemet, de direkt nem adtam a hetárõrnek oda, csak a személyit, semmi gond nem volt vele.

és mit lehet róla írni?
ém holnap akarom kipróbálni de ha nem biztos akkor nem megyek. Pedig elméletileg lehet menni személyivel is.
Olyanok írjanak pls akik mentek ausztria felé a határon át mióta unióba vagyunk és személyivel átmentek.
Oldal 1 / 2Következő →