15
Particio Mentés
-
#15 Hát azt a Sajátgép ki írja, hogy hány particiód van 1 winyón. Egyben van, vagy ketté van-e osztva.
Dehát ezt tudnod kéne :D
Több ilyen program is van erre.
1.Partimage Is Not Ghost
2.Power Quest - Drive Image
3.Paragon Drive Backup Pro stb. -
Vardar #14 Milyen programmal lehet ilyet csinálni? Egyáltalán honnan tudom megnézni, hogy vannak-e patícióim és mi van bennük? (1 van azt tudom) -
#13 De érdekes ennek a Topicnak a partició mentésről kéne szólnia,ezzel szemben 1-2 emberke az elveszett particióról irogatott.
Eléggé behalt ez a Topic.
Ti nem szoktatok csinálni C' meghajtó partició mentést a Windowsról és a programokról?
Pedig érdemes csinálni ilyen mentést, főleg ha az ember gyakran telepitget rendszert, mivel sok a vírus és összeomlik gyakran a windows még vírusok nélkül is. -
#12 Beirtam a CMD-t a Futtatásba is és a Parancssorba is, de még mindig nem irja ki felül a parancsor ablak azt, hogy Command Prompt.
Meg utána még csinálni kéne vele DVD képet amit az 5 darab CD képből kéne egyesiteni.
ÁÁÁÁÁ Nem nem fárasztom magamat ilyennel.
Leszedtem a Paragon Drive Backup 8 Pro-t,(szerencsére teljes feltört verzió) azzal csinálok inkább Partició mentést. -
#11 Command Prompt az a Parancssor. Megtalálod a Start menü > Minden Program > Kellékek-ben, vagy a Futtatásba írd be a "cmd" parancsot. -
#10 Sziasztok!
A PING (Partimage Is Not Ghost)nevü programhoz kérek segítséget.
Csináltam vele mentést és 5 darab CD képbe mentette le a particiót.
Elakadtam ENNÉL az oldalnál.
Mi az a Command Prompt vagy DOS Prompt? Próbáltam a Futtatásból előhozni,de nem sikerül. PLEASE !!!
Ha valaki csinált ilyen DVD képet,akkor segítsen nekem! -
#9 -
#8 téma lezárva :D -
#7 tanulság megvan azért ;]] -
#6 hát nem sok minden maradt meg, de azért köszönöm a helpet -
#5 ja, de jobb mint a semmi -
#4 keresgélésés után legelább még vagy 3 óra míg az adatokat visszaállítja. ja és nem 100% os. -
#3 köszi, leszedtem és volt NTFS-hez, egyelőre keresgél még 1 óra van vissza ... -
Devla #2 A Runtimes GetDataBack nevu program nekem egyszer mar bejott, visszallitott mindent mikor valami kinyirta a particios tablat. Ha kell, elkuldom emailben kb. 1 megabyte meretu, de csak a program FAT32re irt valtozata van meg, az NTFS valtozat nincs. -
#1 Merge two partitions közbe lefagyott a gép. Következmény: a kis particio 5gb amit hozzáakartam illeszteni a nagyhoz megmaradt. a nagy amihez illeszteni akartam [90GB ebből 50GB foglalt] eltűnt. A Partition Magic UNDELETE Partition-ra kiakad. Aki tud vmi progi ami legalább egy részét visszahozza az adatoknak az irja plz. Nem hiszem hogy minden adat eltűnt volna, mert akkor akadt ki amikor a nagyobb particiora a kisebbről Shiftingte át az adatot...